Dagverslag zaterdag 11 november

RVVH vertrok zaterdag al vroeg richting Katwijk. Daar speelden de boys op Sportpark Nieuw Zuid tegen de nummer zes op de ranglijst Quick Boys 2. De score werd al vroeg geopend door RVVH. In de 7e minuut kwam Patrick Lopes Martins da Veiga met een afgemeten voorzet, Sven Bout scoorde daaruit de 0-1. Lang kon RVVH er niet van genieten want amper een minuut later scoorde een geheel vrijstaande aanvaller van Quick Boys de gelijkmaker.1-1.

In de 16e minuut kreeg Maurice Lopes weer een kans om RVVH op voorsprong te brengen, maar hij stuitte daarbij op de doelman van Quick Boys. Aan de andere zijde was Quick Boys na 33 minuten wel trefzeker. 2-1. Vlak voor rust werd een poging van Patrick Lopes Martins da Veiga nog voorlangs geschoten. Met een 2-1 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kwam RVVH meer in het spel. De boys waren vaak op de helft van Quick Boys te vinden om snel op gelijke hoogte te komen. Toch slaagde RVVH er niet in om te scoren. In de slotminuten zorgde een voorzet van Jaden Gravenbeek voor veel dreiging, maar afronding kwam er niet. Gezien het getoonde spel en de inzet had een gelijkmaker wel verdiend geweest maar helaas keerden de boys puntloos terug naar Ridderkerk door een 2-1 nederlaag. Door het verlies heeft RVVH afstand moeten doen van de 2e plaats op de ranglijst. De boys staan nu met 12 punten uit 7 wedstrijden op een 6e plek.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur op eigen terrein tegen de koploper Scheveningen 2. Komende dinsdagavond oefent RVVH thuis tegen Smitshoek 2, aanvang 8 uur. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-Nieuwenhoorn 2 1-7, Fc ’s Gravezande 2-Noordwijk 2 4-0, Katwijk 2-Jodan Boys 2 0-0, BVCB 2-SHO 2 2-1, Scheveningen 2-Forum Sport 2 2-0, Capelle 2-Fc Rijnvogels 2 1-0.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, v/d Weele(80 Gravenbeek), Swarttouw(60 Boogert), Kaba, Kusters, Pires, M.Lopes, Volkman, Roberts(80 Mpongo), Bout(60 van Halem), Lopes Martins da Veiga.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de overburen Slikkerveer 2.

De boys kwamen goed uit de startblokken. Na vier minuten miste Bart de Vries de controle om af te ronden na een voorzet van Robin Malipaard. Een minuut of tien later haalde de Vries wel de trekker over maar de poging ging over het doel. Korte tijd later nam RVVH wel de leiding, na balverlies van Slikkerveer kon Kevin van Heek de bal vol in bovenhoek schieten.

Afstandsschoten van Jordi Mosmans en Bob Krens leverde helaas niets op. Net na het half uur nam RVVH verder afstand. Na een overstapje van Bart de Vries kon Levi Hoogendoorn de 2-0 keihard binnen schieten. Vlak voor rust miste RVVH de 3-0, Levi Hoogendoorn kopte de bal in de handen van de keeper. Met een 2-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft lukte het RVVH wel om de score verder uit te breiden. Kevin van Heek nam de bal goed aan en legde meteen af op Levi Hoogendoorn voor de 3-0. Tien minuten later kopte Slikkerveer uit een vrije trap de aansluitingstreffer binnen. In de 80e minuut stelde RVVH de overwinning zeker. Bart de Vries controleerde goed en schoot via de paal de 4-1 binnen. De overwinning kwam hierna niet meer in gevaar.

Later werd de overwinning uitbundig gevierd in de kleedkamer. Iedereen ging uit zijn dak. Door de winst staat RVVH nu op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Charlois 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh, Monteiro, R.Resoort, Malipaard, Mosmans, Krens(55 Groeneveld), de Vries(81 Nazaryan), van Heek(81 Richardson), Hoogendoorn(55 Mutlu), Kouwen(73 Zeij).

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 6 DRL 3.

De gaven in de 1e helft weinig weg en kregen zelf veel kansen. Met een 2-1 voorsprong ging RVVH de rust in door doelpunten van Kelvin Komduur. Na de pauze gaf RVVH de voorsprong weer uithanden. De wedstrijd eindigde in 3-3. Kelvin Komduur tekende ook in de 2e helft voor het RVVH doelpunt.

De boys staan na 5 wedstrijden met 10 punten op een 5e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys 2.

RVVH O23-1:

Zaterdag ging de nummer twee RVVH op bezoek bij de nummer drie Zuidland O23-1.

RVVH begon in de 1e helft wat aftastend aan de wedstrijd en Zuidland loerde op de counter. Door een fout achterin en uit de counter nam Zuidland een ruime 2-0 voorsprong. Met deze achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft verdedigde RVVH slecht uit en liep Zuidland verder uit naar 3-0. Hierna werd RVVH op tijd wakker geschud. Mike Kooiman bracht RVVH met de 3-1 weer terug in de wedstrijd. Na een mooie dribbel en een afstandsschot van Kamal El Ouardi kwam de spanning weer volledig terug in de wedstrijd.3-2. Vlak voor tijd kon RVVH via een strafschop van Sjaief Vrede weer langszij komen.

Zat er dan nog meer in voor RVVH? Ja in de extra tijd raakte Bo Terlouw nog de lat. Gelukkig pikte RVVH nog een punt mee uiit Zuidland en kon het Zuidland door het gelijke spel nog op afstand houden. Koploper Unitas 30 ging tegen Fc Binnenmaas O23-1 stevig onderuit met 7-2. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen SHO O23-1. Een week later volgt er weer een thuiswedstrijd tegen Poortugaal O23-1.

RVVH O18-1:

Koploper RVVH ging zaterdag op bezoek bij DRL O18-1.

In de 1e helft opende Ruben v/d Elst de score voor RVVH. Het lukte de boys niet om de voorsprong te behouden, door twee doelpunten van DRL ging RVVH met een 2-1 achterstand de rust in.

Na de pauze bracht Ruben v/d Elst met een goal RVVH weer terug in de wedstrijd. Helaas kreeg RVVH hierna weer twee treffers tegen zodat het 4-2 werd. In de eindspurt slaagde RVVH er toch nog in om een punt binnen te slepen. Finn Ipskamp scoorde de 4-3. Uiteindelijk zorgde Ruben v/d Elst nog voor de gelijkmaker.4-4.

RVVH gaat met 7 punten uit 3 wedstrijden nog altijd aan de leiding. Komende zaterdag is RVVH vrij voor competitie. Zaterdag 25 november speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen VOC O18-3.

RVVH O16-1:

Op de Bongerd moest RVVH zaterdag aantreden tegen Barendrecht O16-3.

De boys gingen voortvarend van start. Al na drie minuten kwam RVVH op een 0-1 voorsprong door een mooi doelpunt van Djenoah Duarte. Enkele minuten later zocht Brian Opmeer ook het avontuur, hij haalde goed uit en schoot strak in de kruising binnen.0-2.

Barendrecht kon maar niet in hun spel komen en RVVH ging maar door met aanvallen. In de 25e minuut breidde RVVH de score weer verder uit. Amar Kurtalic haalde van afstand hard uit en zette de 0-3 op het scorebord. De boys namen de 0-3 voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft werd het er niet beter op in de wedstrijd. RVVH ging mee met het niveau van de tegenstander. Barendrecht kreeg een strafschop te nemen, keeper Jaydie Stip keerde in 1e instantie maar in de rebound werd er toch binnen geschoten.1-3. Gelukkig kwam de overwinning niet meer in gevaar.RVVH staat op een 3e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie een thuiswedstrijd tegen Charlois O16-2. Komende woensdagavond speelt RVVH om 8 uur op eigen terrein tegen Fc Maense O16-1 in het kader van de Abel Cup.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O15-2.

In een slap begin kwamen de boys na drie minuten op een 1-0 achterstand. Feijenoord toonde zich wat sterker en breidde de score vlot uit. Door miscommunicatie en twee vrije trappen keken de boys tegen een 4-0 achterstand aan. Voor rust scoorde Sil Douma uit een vrije trap de 4-1. Met deze tussenstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze bleef Feijenoord de bovenliggende partij. De wedstrijd werd met 5-1 gewonnen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen Alexandria’66 O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen WCR O14-1.

Na een slordig begin kwam RVVH toch beter in de wedstrijd. Enkele kansen werden eerst verprutst maar gelukkig kwam hierna toch de verlossende treffer van Jahmilchion Mosquera, met een harde schuiver schoot hij de 0-1 binnen. De score werd verdubbeld door Isaiah Chin a Joe. Met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft begon RVVH gelijk scherp en binnen no-time werd er een 0-5 voorsprong behaald door doelpunten van Kian Belder, Jahnildo Lemmob en Isaiah Chin a Joe. Het slotakkoord kwam van Amin Msseyh die de 0-6 maakte. WCR redde in de laatste minuut nog de eer.1-6. RVVH staat na drie wedstrijden op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Zwervers IJvv O14-2.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek O13-3.

De boys speelden niet hun eigen spel. Door een makkelijk gegeven strafschop kwam RVVH op een 1-0 achterstand. Dit bleek ook tevens de ruststand te zijn.  Na de pauze verliep de wedstrijd matig.In het slot van de wedstrijd voerde RVVH de druk op maar een doelpunt bleef achterwege. Door het verlies staat RVVH nu op een 5e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen BZC/Zuiderpark O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Smitshoek O12-7.

In de 1e helft opende Elza Hanse de score voor RVVH. Met een 2-2 stand gingen de teams de rust in. Isa Nasier scoorde namens RVVH.

In de 2e helft liep RVVH uit naar een ruime 6-2 overwinning. Na de 3–2 van Thomas Knaap kwam RVVH door een eigen doelpunt op 4-2. De overige doelpunten kwamen van Elza Hanse en Levin Baan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen DRL O12-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Barendrecht O11-2.

De boys gingen slecht van start. Slecht uitverdedigen leidde al tot een 0-1 achterstand. Gelukkig werd RVVH hierna snel wakker. Ezekiel Manana Adames bracht RVVH op gelijke hoogte. Hierna drukte RVVH door en met een mooie krul zette Gabriël Garcia Bellas RVVH op een 2-1 voorsprong. Dit was ook tevens de ruststand.

Na de rust zette RVVH het goede spel voort. Door doelpunten van Yusuf Baran Yar en Ezekiel Manana Adames kwamen de boys op een 4-1 voorsprong. Door slordigheid kwam Barendrecht nog wel met een tegentreffer. De wedstrijd werd met 6-3 gewonnen. Ezekiel Manana Adames scoorde beide doelpunten. RVVH staat door de winst op een mooie 2e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 een uitwedstrijd tegen NSVV O11-1.