Dagverslag zaterdag 11 mei

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH presteerd in de reserve hoofdklasse boven verwachting. De boys zijn dan ook op de ranglijst lange tijd bovenin te vinden. Toch kampt trainer Han van Harselaar al gelange tijd met een behoorlijke grote lijst aan geblesseerde spelers. Nu ook weer moest er een beroep gedaan worden op spelers van RVVH 3 en zelfs RVVH 4. De boys moesten zaterdag op eigen terrein zien af te rekenen met de nummer drie Fc ’s Gravezande 2. Beide teams hebben evenveel punten en bij winst kan RVVH de tegenstander dan ook voorbij gaan op de ranglijst.

In de 1e helft kwamen beide teams moeizaam tot enige mogelijkheden. Fc’s Gravezande mikte in de 36e minuut de bal op de lat. Direct daarna kreeg Sven Bout een beste kans om de score open te breken. Binnen de zestien nam hij de bal aan maar schoot uit de draai recht op de keeper af. Op slag van rust scoorde Fc ’s Gravezande de 0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

Na rust kreeg RVVH meteen een goeie kans om op gelijke hoogte te komen via Damian Mars. Hij wurmde zich goed langs zijn directe tegenstander maar wachtte te lang om de trekker over te halen. De gelijkmaker bleef uit. Daarna kon RVVH maar moeizaam een vuist maken om toch nog iets aan de wedstrijd te veranderen. Sven Bout trachtte met een omhaal de bal binnen te werken, maar ook deze ging naast het doel. Dik in de extra tijd zette invaller Hakan Mutlu toch nog de gelijkmaker binnen. Met de 1-1 kon RVVH wel mee leven.

RVVH staat nog altijd op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen de nummer 7 Capelle 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Quick Boys 2-Katwijk 2 2-0, Nieuwenhoorn 2-BVCB 2 2-3, Forum Sport 2-Capelle 2 3-2, SHO 2-Noordwijk 2 7-1, Scheveningen 2-Rijnsburgse Boys 2 3-0.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Swarttouw, v/d Weele, T van Dommelen(72 Mutlu), Boogert, Volkman, Mars(58 Hoegen), Delgado(58 Mpongo), M.Lopes, Bout, Dermendjan.

RVVH 3:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst Smitshoek 3.

De boys kwamen al na vijf minuten op achterstand. Keeper Mark Resoort had de bal maar werd omver gelopen en daarna tikte de rechtsbuiten van Smitshoek de 1-0 binnen. RVVH had pech met de gelijkmaker, want halverwege de 1e helft mikte Jardy Terwisscha de bal op de paal. Na een half uur kon Smitshoek de 2-0 binnen schuiven, tergend langzaam verdween de bal in de uiterste hoek.

In de extra toegevoegde tijd slaagde RVVH er toch nog in om er weer een wedstrijd van te maken. Bart de Vries rondde een voorzet van Jaden Gravenbeek goed af en uit een vrije trap over circa 18 meter schoot Jaden Gravenbeek zelf de 2-2 binnen.

Na de pauze slaagde RVVH er niet meer in om Smitshoek op de slachtbank te leggen. Smitshoek scoorde 3-2 maar Jardy Terwisscha verzuimde daarna de 3-3 op het scorebord te werken. Smitshoek liep uit naar een 5-2 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de laatste competitiewedstrijd thuis om 12 uur tegen LMO 2. Daarna speelt RVVH nacompetitie voor promotie naar de reserve 1e klasse.

Opstelling RVVH 3:M.Resoort, v/d Graaff, Mosmans, Zeij(80 Capelle), Krens(66 R.Resoort), Groeneveld, de Vries, van Heek(80 Kouwen), Terwisscha(76 Nazaryan), Gravenbeek(80 D.Vaarnold).

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag een belangrijke pot om ook over te gaan naar de 2e divisie. De boys staan nu op een 3e plaats van de ranglijst en de eerste drie teams plaatsen zich sowieso voor de 2e divisie, maar dan moet de 3e plek wel gehandhaaft blijven. Op eigen terrein kreeg RVVH bezoek van de nummer twee VFC O23-1. Halverwege de 1e helft was het VFC die de score wist te openen. De gasten konden daarna ook de score verdubbelen toen ze een strafschop kregen, maar gelukkig wist keeper Mike van Staaijeren deze te stoppen. RVVH scoorde uit een strafschop de gelijkmaker binnen via Mike Kooiman. Net voor rust verzuimde Juandro Souisa RVVH op een 2-1 voorsprong te zetten bij een 1 op 1 situatie. Ruststand 1-1.

In de 2e helft liep RVVH na 56 minuten al weer achter de feiten aan. Een 1-2 achterstand moest weggewerkt worden. Drie minuten later kwamen de boys op gelijke hoogte. Joshua Darson kon met een goeie steekpass Kamal El Ouardi bedienen. Die maakte zijn actie en tekende voor de 2-2. Daarna zat er meer in voor RVVH. Een zuiver doelpunt werd ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Uit de counter wist VFC toch weer toe te slaan en daardoor ook de wedstrijd te winnen. Aanstaande zaterdag heeft RVVH nog alles in eigen hand om bij de eerste drie te eindigen. De boys moeten dan op eigen terrein om 12 uur afrekenen met Baronie O23-1.

RVVH O15-1:

Op hemelvaartsdag werkte RVVH nog een toernooi af bij vv Charlois. In totaal werden er vier wedstrijden gespeeld. Twee daarvan werden gewonnen tegen Rotterdam United(2-0) en vv Charlois(1-0) en twee wedstrijden gingen verloren. tegen SVH(2-0) en SmitshoeK(2-0). Met een 4e plek keerde RVVH huiswaarts. Doelpunten kwamen van Cristiano Gonsalves(2x) en Jayce Bijvoets.

Zaterdag ging het vizier weer op de competitie. Een duel tussen de nummer 10 en de nummer 11. De boys gingen op bezoek bij Nieuwenhoorn O15-1. Een gehavend RVVH startte goed maar kwam na 11 minuten toch op achterstand. Daarna herpakte RVVH zich en kreeg het ook een beste kans om de gelijkmaker te scoren. Na goed voorbereidend werk van Jaell Hanenberg werd de bal afgelegt naar Cristiano Gonsalves, maar helaas werkte hij de bal net naast het doel. Ruststand 1-0.

In de 2e helft kreeg RVVH uiteindelijk niet de beloning na het harde werken. Grote kansen werden niet verzilverd. De wedstrijd ging met 1-0 verloren. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH de eerder gestaakte wedstrijd thuis tegen Barendrecht O15-2 om 19 :45 uur.

RVVH O14-1:

RVVH speelde afgelopen dinsdagavond nog een oefenpartij tegen het nieuwe DCV O15-1. Che van Toorn bracht RVVH aan de leiding, maar nog voor rust werkte DCV de 1-1 op het scorebord. Daarna scoorde DCV de 2-1. Na de pauze ging de wedstrijd met 4-1 verloren.

Zaterdag moest RVVH weer aan de bak voor de competitie. De boys gingen op bezoek bij Zwervers IJvv O14-2. In een gretig begin werkte RVVH binnen 7 minuten de voorsprong omhoog naar 3-0 door doelpunten van Kian Belder, Daniel Pogosjan en Amin Msseyh. Daarna schoot Isaiah Chin a Joe maarliefst viermaal raak en ook Jahnildo Lemnob wist nog 1x het doel te vinden. Met 0-8 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft werd er verder aan het doelgemiddelde gewerkt. De wedstrijd werd met 0-12 gewonnen. Doelpunten kwamen van Isaiah Chin a Joe(2x), Daniël Pogosjan en Amin Msseyh. Op de ranglijst heeft RVVH goeie zaken gedaan. De boys staan op een mooie 2e plaats met 19 punten uit 8 wedstrijden. Zaterdag 25 mei speelt RVVH op eigen terrein tegen koploper LMO O14-1.

RVVH O13-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer zes Xerxes DZB O13-3.

Uit een cornerbal kwam RVVH op een 0-1 achterstand te staan. Gelukkig kon Eldin Bahramovic RVVH voor rust weer terug in de wedstrijd brengen. 1-1 was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging RVVH beter spelen. Kansen die er kwamen werden alleen nog niet verzilverd. Uit een afvallende bal zette Quinn Keur zijn team op een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door een doelpunt van Divensly Mahn. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Zaterdag 18 mei speelt RVVH om half 12 een uitwedstrijd tegen VVOR O13-1.