Dagverslag zaterdag 16 maart

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH bevindt zich al enkele weken op een stevige 4e plek met slechts enkele punten achterstand op de koppositie. Zaterdag kwamen de boys in Voorburg in actie tegen de nummer 8 Forum Sport 2.

De boys gingen flitsend van start en al binnen 45 seconden was er dan ook al de voorsprong. Gazar Dermendjan schoot zijn team naar de 0-1 toe. Hierna zakte de wedstrijd wat in kwa niveau. Door beide partijen werd het nodige gemist. Eerst schoot Forum Sport voorlangs, daarna was Damian Mars zijn directe tegenstander voorbij en haalde hij de trekker over. Zijn schot ging over. Een vrije trap van Forum Sport belandde na een klein half uur op de lat. De boys namen de 0-1 voorsprong mee de rust in.

Na de pauze moest keeper Joris Blaak meteen in actie komen bij een goeie kans van Forum Sport maar gelukkig pakte hij de bal klemvast. Toch slaagde RVVH erin om de marge te vergroten. Een vrije trap voor RVVH werd met hulp van een verdediger binnen geschoten door Youri Volkman. 0-2. Een kwartier voor tijd kon Forum Sport de bal niet goed wegwerken bij een cornerbal van RVVH. De bal viel voor de voeten van Kevin de Graaf die hard uithaalde op de paal. Twee minuten later had RVVH meer succes. Moise Mpongo kon de bal keurig terug leggen op Youri Volkman en met een droge knal van zo,n 18 meter afstand werkte hij de bal in het doel voor de 0-3.

Het slotakkoord was voor Menno v/d Male. De van een blessure herstellende linksbuiten dribbelde zijn tegenstander voorbij en kapte de bal af naar zijn linkerbeen en met zijn Chocoladebeen schoot hij de 0-4 in de korte hoek binnen. RVVH nam zo door de ruime 0-4 winst de drie dikke punten weer lekker mee naar Ridderkerk. Door de winst blijft RVVH met 33 punten uit 18 wedstrijden stevig op de 4e plek hangen. Koploper BVCB 2 gaat met zes punten voorsprong aan de leiding, op plek twee en drie staan Scheveningen 2 en Quick Boys 2 met beide 35 punten uit 18 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om 11 uur tegen SHO 2. De uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys 2-Scheveningen 2 1-4, Nieuwenhoorn 2-Quick Boys 2 1-1, SHO 2-Capelle 2 1-1, BVCB 2-Fc ‘sGravezande 2 2-0, Fc Rijnvogels 2-Katwijk 2 1-1, Noordwijk 2-Rijnsburgse Boys 2 1-0.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Kusters, Kaba(60 v/d Weele), Pires, Boogert, Volkman, Mpongo, Bout, K.de Graaf, Dermendjan(46 Delgado), Mars(60 v/d Male).

RVVH 3:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 8 op de ranglijst ’s Gravendeel 2.

In de 7e minuut probeerden de boys de wedstrijd open te breken via een mooi schot van Bob Krens, maar de keeper kon de 0-1 voorsprong voorkomen. Nog voor het kwartier had ’s Gravendeel meer succes. In de snelle omschakeling kwam de thuisploeg goed door om daarna keeper Joris Vugt te verslaan voor de 1-0 voorsprong. Lang stond de 1-0 niet op het scorebord, want een minuut later was het Levi Hoogendoorn die zijn tegenstander uitkapte en daarna de gelijkmaker binnen werkte. In de 25e minuut haalde Jordi Mosmans uit met een schot, maar die belandde in de handen van de keeper. In de extra toegevoegde tijd schoot ’s Gravendeel vanaf de penaltystip de 2-1 binnen.

In de 2e helft maakte RVVH jacht op de gelijkmaker. Levi Hoogendoorn zag de bal na 57 minuten net voor de lijn weggehaald worden door de tegenstander. Na 67 minuten kon Bob Krens uit een vrije trap de bal in de linkerbovenhoek werken voor de 2-2. Bart de Vries verzuimde in de 73e minuut de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Hij schoot in het zijnet. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2 en moesten de beide teams genoegen nemen met een puntendeling. Koploper Heinenoord won zaterdag met 0-3 van Slikkerveer 3. Het gat tussen de nummer 2  RVVH en de koploper is nu 9 punten maar RVVH heeft een wedstrijd minder gespeeld. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Barendrecht 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Graaff, Monteiro, Resoort, Malipaard, Mosmans, de Vries, Terwisscha(73 Zeij), Hoogendoorn, Gravenbeek(63 Kouwen).

RVVH 4:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer zeven Zwervers IJvv 4.

In de 1e helft kwamen de boys op een ruime 3-1 voorsprong door twee doelpunten van Kelvin Wittekoek en de 3-1 van Jesse Ooft. Na de pauze werd de winst zeker gesteld. Jesse Ooft tekende voor de 4-1 overwinning. Door de winst staat RVVH op een mooie 6e plek. De boys hebben nu in 14 wedstrijden 20 punten behaald. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 3 uur op de Bongerd tegen Barendrecht 10.

RVVH 5:

Op eigen terrein begon RVVH tegen de nummer twee Charlois 3.

De boys hadden moeite met de tegenstander en keken al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Voor rust kwam RVVH nog met een aansluitingstreffer, Collin Been schoot de 1-2 binnen. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust lieten beide teams een aantal kansen onbenut. Toch wist RVVH nog op gelijke hoogte te komen. Uit een mooi afstandsschot schoot Lars Achterberg de 2-2 binnen. In de laatste tien minuten ging de wedstrijd met 2-3 verloren. Aanstaande woensdagavond staat er een inhaalwedstrijd gepland uit tegen WCR 4. Komende zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd. Om half 1 gaan de boys op bezoek bij RHS 5.

RVVH 6:

RVVH bevind zich momenteel op de 4e plek van de ranglijst. Zaterdag gingen de boys op bezoek bij de nummer 10 Poortugaal 5.

In de heenwedstrijd thuis werd er met een ruime 11-1 gewonnen. Nu had RVVH het in het begin even moeilijk. De jonge en snelle tegenstander kreeg dan ook de 1e kansen. Keeper Marcel van Es hield zijn doel schoon . Ook de keeper van Poortugaal kon een treffer van RVVH nog voorkomen. Halverwege de 1e helft werd de score geopend door Quensley Blansjaar, met een afstandsschot was hij de keeper te machtig. Met een 0-1 voorsprong ging RVVH dan ook de rust in.

In de 2e helft kon Patrick van Es na een aantal gemiste kansen van RVVH de 0-2 tegen de touwen. Daarna kon Marcel van Es ver uittrappen, deze werd opgepikt door Quensley Blansjaar die alleen door liep op de keeper om de 0-3 scoren. Paul v/d Kooij deed ook nog een duit in het zakje, met een mooie stiftbal werd de keeper uiteindelijk verslagen met de 0-4. Poortugaal kwam nog wel met een aansluitingstreffer, maar dat bracht de winst niet meer in gevaar. Het bleef dan ook 1-4.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Barendrecht 13.

RVVH O23-1:

Zaterdag stond er voor RVVH een topper op het programma, de boys kregen op eigen terrein bezoek van de koploper Sc Feijenoord O23-1. Het gat tussen de nummer twee en de koploper bedraagt nu vier punten. Bij winst van RVVH zou het verschil nog maar een punt bedragen.

De boys gingen goed en sterk vam start. Binnen 13 minuten kon RVVH aan de leiding komen. Sjaief Vrede schoot van afstand hard op het doel, de keeper raakte de bal nog wel maar zag uiteindelijk wel de verre hoek in gaan.1-0.

Enkele minuten later wist keeper Mike van Staaijeren zijn doel goed schoon te houden met een puike redding na een hard schot van Sc Feijenoord. In de 20e minuut kwam Sc Feijenoord op gelijke hoogte.1-1. In de 32e minuut gaf Sjaief Vrede weer een mooie pass af op Mike Kooiman die meteen kon afronden. 2-1. Iedereen verbaasd want de treffer werd afgefloten wegens buitenspel wat het uiteindelijk in geen enkel geval was. Met een 1-1 gelijke stand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Direct na rust kreeg Sc Feijenoord een grote kans om te scoren, maar de paal stond een treffer in de weg. RVVH kreeg meer en meer de overhand en weer scoorde Mike Kooiman de 2-1 en ook werd hij weer onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Twintig minuten voor tijd bleef de vlag wel naar beneden en kwam de 2-1 wel op het scorebord. Na een goeie actie van Mike Kooiman en Juwensly kon Thijmen Vries zorgen voor de afronding.  Kansen op meer werden niet nauwkeurig afgemaakt. Zo wonnen de boys dik en dik verdient van de koploper met 2-1. Een uitslag die eigenlijk nog groter had kunnen uitvallen, maarja zo gaat het met de clubgrensrechters van tegenwoordig die proberen allen punten voor de club te pakken.

Met nog een punt achterstand heeft RVVH de koploper goed in het vizier. Aanstaande speelt RVVH om kwart over twee een uitwedstrijd tegen Poortugaal O23-1. Sc Feijenoord speelt om 12 uur thuis tegen Oranje Wit O23-1. In Dordrecht won Oranje Wit toen met 3-0.  We zijn benieuwd hoe het nu gaat verlopen.

RVVH O23-2:

RVVH kon door vele blessures helaas niet over de sterkste opstelling beschikken. De boys gingen op de late zaterdagmiddag op bezoek bij bezoek bij Sc Excelsior O23-3.

Excelsior kreeg de betere kansen maar deze werden uiteindelijk niet benut. Van dichtbij werd er over geschoten en een penalty werd op de lat geschoten. 0-0 was de ruststand.

In de 2e helft werden er dotten van kansen opnieuw om zeep geholpen. De boys mochten blij zijn dat het vizier van Excelsior niet op scherp stond.  De wedstrijd eindigde ongewijzigd in 0-0. Zaterdag 6 april komt RVVH weer in actie voor de competitie, dan spelen de boys om half drie thuis tegen Excelsior O23-3.

RVVH O18-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 7 Fc Binnenmaas O18-1.

In de 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Priyanshu Nathoe. Na de pauze kwam Fc Binnenmaas terug naar 1-1. RVVH mocht van geluk spreken dat het nog een punt heeft, want twee strafschoppen werden beiden gemist door Fc Binnenmaas. Aanstaande zaterdag speelt RVVh om 10 uur op eigen terrein tegen Laakkwartier O18-1.

RVVH O16-1:

Onder ideale omstandigheden speelde de nummer twee RVVH een uitwedstrijd tegen Hillegersberg O16-1.

Binnen twee minuten spelen kon Jayden Felicia na een voorzet van Dyrone Vaarnold RVVH al op een 0-1 voorsprong zetten. Na talloze acties van RVVH viel er uiteindelijk een doelpuntenregen. Shuve Bartholomeus bracht met twee treffers RVVH op 0-3. Jayden Felicia en Dyrone Vaarnold waren uiteindelijk goed voor de 0-4 en de 0-5.

In de 2e helft liet RVVH de tegenstander opnieuw niet met rust. De thuisploeg werd getrakteerd op een 0-9 nederlaag. Na de 0-6 van Brobbey schoten vervolgens Amar Kurtalic en Djenoah Duarte ook raak. Brobbey tekende voor het slotakkoord de 0-9. Met nog een wedstrijd minder en drie punten minder staat RVVH net onder de koploper BZC/Zuiderpark O16-1. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd om 7 uur tegen Rockanje O16-1, dit gaat om de Abel Cup.

Komende zaterdag 23 maart spelen de boys op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk de kwartfinale van de Zwaluwen jeugdbeker tegen Quick Boys O16-2.

RVVH O15-1:

Het nog puntloze RVVH speelde op eigen terrein tegen SHO O15-1.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat SHO de voetballenende ploeg was. In een tijdsbestek van vier minuten werd de wedstrijd totaal uit handen gegeven. Met een 0-3 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft gaf RVVH alles maar de wedstrijd ging met 1-3 verloren. Jayce Bijvoets tekende voor de enige treffer van RVVH.

RVVH O14-1:

Zaterdag kwam RVVH niet in actie voor de competitie. De boys speelden op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen GSC/ODS O14-1.

Vanaf de aftrap werd de tegenstander goed onder druk gezet. Dit resulteerde al in een vlotte 1-0 voorsprong door Daniël Pogosjan. Twee minuten later wist Daniël Pogosjan opnieuw het net te vinden. Met een 3-1 voorsprong ging RVVH de rust in. Met een goeie steekbal van Che van Toorn werd Isaiah Chin a Joe in werking gesteld voor de 3-1.

Na de pauze kregen de tegenstanders een strafschop die in 1e instantie gekeerd werd Dean van Maris, maar in de rebound viel de 3-2 toch binnen. Daar bleef het ook bij..

RVVH O13-1:

De nummer twee RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer negen Alexandria’66 O13-3.

In de 1e helft stond de verdediging van RVVH als een huis. Door een doelpunt van Daley Ouwens nam RVVH de leiding, daarna werkte de tegenstander de bal in eigen doel zodat RVVH met een 0-2 voorsprong de rust in ging.

Na de rust gaf RVVH gas en liepen de boys uit naar een 0-5 overwinning. Ojani Muth tekende voor de 0-3, daarna scoorde Eldin Bahramovic de 0-4.  Het slotakkoord de 0-5 kwam van de voeten van Robin de Ru. RVVH staat op een mooie 2e plaats.

RVVH O12-1:

De nummer drie RVVH speelde op eigen terrein tegen Cvv Zwervers O12-3.

Na een 0-1 achterstand bracht Elza Hanse RVVH weer helemaal terug in de wedstrijd. Nauffel Tahrioui zette RVVH op voorsprong. Voor rust kwam Zwervers terug op gelijke hoogte. Met een 2-2 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 3-5 verloren. Luca Marinelli scoorde voor RVVH de 3-4.

RVVH O11-1:

Op de vroege zaterdagochtend ging RVVH op bezoek bij de nummer drie VVOR O11-1.

RVVH begon goed combinerend en nam snel de leiding. Ezekiel Manana Adames nam de eerste twee treffers voor zijn rekening. Met zeer goed voetbal werd VVOR goed onder druk gezet. Met een schot van afstand schoot Sascha Neeskens de 0-3 binnen. Door twee mooie goals van Gabriël Garcia Bellas ging RVVH met een ruime 0-5 voorsprong de rust in.

Na de pauze werd het slordig en waren de boys niet meer geconcentreerd. VVOR schoot nog eenmaal raak. De wedstrijd werd met 1-5 gewonnen. Zo behaalden de boys een mooi resultaat en een ongeslagen kampioenschap in de 3e fase.