Dagverslag zaterdag 23 maart

RVVH speelde zaterdag tegen het laaggeklasseerde SHO 2.

In een matige wedstrijd kreeg RVVH toch nog een aantal mogelijkheden om de leiding te nemen. Een hard schot van Jeremy Moreno werd met moeite weggewerkt door de SHO keeper, in de rebound schoot Sven Bout in het zijnet. Na een kwartier was het weer Jeremy Moreno met een goeie bal op Gazar Dermendjan, hij kopte net mis.

RVVH kwam daarna goed weg toen SHO twee dotten van kansen miste. Na wat knoeiwerk achterin bij RVVH moest Levi Swarttouw een bal voor de doellijn wegwerken en kort na een half uur belandde een gevaarlijke bal van SHO op de lat. Vlak voor rust slaagden de gasten uit Oud-Beijerland er toch nog in om RVVH op een 0-1 achterstand te zetten.

In de 2e helft kwam er weinig verandering in het wedstrijdbeeld. De jacht op de gelijkmaker duurde lang. Twintig minuten voor tijd kwam de verlossing. Invaller Menno v/d Male bracht RVVH met zijn treffer weer terug in de wedstrijd. SHO miste daarna weer de scherpte om af te ronden. Voor een open doel werd gemist en ook Twan v/d Weele moest vlak voor de lijn nog voor opruiming zorgen. Ook RVVH lukte het niet om de bal tussen de palen te werken. Menno v/d Male haalde na 77 minuten van afstand de trekker over en schoot naast. Kort voor tijd kwam v/d Male nog met een goeie voorzet, maar die werd door Gazar Dermendjan hoog over het doel gewerkt.

Zo eindigde de wedstrijd in 1-1. Een punt was ook het hoogst haalbare in deze wedstrijd. De boys mogen van geluk spreken dat SHO veel kansen niet afmaakte. Dan had RVVH zomaar met 1-3 of 1-4 onderuit kunnen gaan. De uitslagen van de overige wedstrijden waren gelukkig gunstig voor RVVH. Koploper BVCB ging onderuit tegen Capelle en overige concurrenten morsten ook enkele punten.

Dit zijn de uitslagen in de reservehoofdklasse A:Rijnsburgse Boys 2-Jodan Boys 2 3-2, Fc ’s Gravezande 2-Fc Rijnvogels 2 4-0, Quick Boys 2-Forum Sport 2 3-4, Katwijk 2-Noordwijk 2 7-1, Scheveningen 2-Nieuwenhoorn 2 1-1, Capelle 2-BVCB 2 4-1. Zaterdag 6 april speelt RVVH een belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer drie Quick Boys 2. Mocht RVVH die wedstrijd winnen dan kunnen de boys een mogelijke stap omhoog zetten naar plek 3 of plek 2.

Opstelling RVVH 2:Elkhuizen, Eggers(71 v/d Weele), Swarttouw, Kusters, Mpongo, Volkman, Delgado(46 v/d Male), Bout, K.de Graaf(57 Pires), Moreno(71 Mars), Dermendjan.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 10 Barendrecht 3.

De boys staan al weer geruime tijd genesteld op een uitstekende 2e plaats en de strijd tussen de koploper Heinenoord lijkt nu klaar. Het gat met de nummer 1 bedraagt nu elf punten en is moeilijk meer in te halen. Zaterdag kwam RVVH uitstekend uit de startblokken. Binnen 7 minuten gingen de boys al met 2-0 aan de leiding. In de 5e minuut was het Jesse Ooft die de Barendrecht keeper compleet verraste met de 1-0. Twee minuten later kon Bart de Vries de 2-0 diagonaal binnen schieten.

In de 12e minuut slaagde Levi Hoogendoorn erin om de keeper van Barendrecht uit te spelen, maar daarna werd de bal uiteindelijk net voor de lijn weg gewerkt. Halverwege de 1e helft kon RVVH de marge opnieuw vergroten, Levi Hoogendoorn kon na een kapbeweging uit de draai de 3-0 binnen schieten. De scoringsmachine kwam daarna verder op toeren, nog voor het half uur tekende Robin Malipaard in de lange hoek voor de 4-0. Enkele minuten later werd Joris Vugt verrast door een aansluitingtreffer van Barendrecht.

Kort voor rust kon de keeper van Barendrecht een schot van Jesse Ooft niet goed onder controle krijgen en liet hij vervolgens de bal door zijn handen heen glippen. 5-1. Op slag van rust redde de doelman nog een inzet van Jardy Terwisscha. Ruststand 5-1.

Na de pauze gaf Jaden Gravenbeek zijn eigen show weg. Met twee treffers zette hij RVVH op een ruime 7-1 voorsprong. In het slot van de wedstrijd ging hij nog voor de hattrick, maar de keeper griste de bal uit de korte hoek. Zo won RVVH met 7-1. Koploper Heinenoord won zaterdag al weer voor de 15e keer, met 1-0 werd Charlois 2 verslagen. Zaterdag 6 april speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Slikkerveer 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Monteiro, R.Resoort(53 Gravenbeek), Zeij(46 Troenohardjo), Malipaard, Krens, Groeneveld, de Vries, Terwisscha(53 Kouwen), Hoogendoorn(76 Varoen Sewpal), Ooft(67 Mutlu).

RVVH ging zaterdagmiddag op bezoek bij de nummer drie Barendrecht 10.

In de 1e helft opende Sjoerd Mikolajczak de score voor RVVH. Met een 0-1 voorsprong ging RVVH de rust in. Na de rust won RVVH de wedstrijd met 1-3. Doelpunten kwamen van Ruben van Vliet en Adil.

Zaterdag 6 april speelt RVVH om half drie thuis tegen Egelantier Boys 2.

RVVH kwam zaterdag niet in actie voor de competitie. Wel haalden de boys doodeweeks een wedstrijd in tegen WCR 4. In een pittige wedstrijd kwam RVVH op een 0-1 voorsprong, Kelvin Komduur schoot op de onderkant lat en Jarmo de Bode was dicht in de buurt om de rebound binnen te tikken. De 0-1 was de ruststand.

In de 2e helft wist RVVH de score verder uit te breiden via Kelvin Komduur die de 0-2 over de keeper heen kon wippen. Na een afstandsschot wat de 1-2 opleverde voor WCR kon RVVH zich goed staande houden. Met een stiftbal vergrootte Kelvin Komduur de score naar 1-3. Vlak voor tijd bracht WCR nog wel de spanning terug tot 2-3, maar RVVH kon uiteindelijk toch de dikverdiende drie punten mee terug nemen naar Ridderkerk. Zaterdag 30 maart speelt RVVH om 11 uur op eigen terrein tegen Zwervers IJvv 4.

RVVH O23-1:

De nummer twee RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer acht op de ranglijst Poortugaal O23-1.

RVVH had moeite om over de middellijn te komen. Uit een vrije trap kwam Poortugaal op een 1-0 voorsprong. Na de pauze slaagde RVVH er niet in om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het bleef dan ook 1-0 voor Poortugaal. Door het verlies bleef RVVH nog wel op een 2e plek staan. Koploper Sc Feijenoord O23-1 liep door de 2-1 winst op Oranje Wit O23-1 drie punten uit op RVVH. Aanstaande dinsdagavond om 8 uur speelt RVVH op eigen terrein een wedstrijd in de 8e finale van de Drukzo Talent Cup tegen Alexandria’66 O23-1. Bij winst speelt RVVH op 9 april in de kwartfinale een uitwedstrijd tegen de winnaar van LMO O23-1 – Excelsior M O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Laakkwartier O18-1.

De boys kwamen  in een gelijkopgaande wedstrijd op een 0-1 achterstand en Ruben v/d Elst tekende uiteindelijk voor de gelijkmaker. Zaterdag 6 april speelt RVVH om vijf over twee een uitwedstrijd tegen Spijkenisse O18-2.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk de kwartfinale van de Zwaluwen Jeugdbeker tegen Quick Boys O16-2.

Met de wind in de rug maakte RVVH een vlotte start, binnen twee minuten zette Brobbey de tegenstander op een 0-1 achterstand. Er werd goed druk gezet door de boys, daarbij kreeg RVVH weer een beste kans om de score te verdubbelen. Shuve Bartholomeus kon niet goed controleren en vergat daarbij op zijn beurt weer Brobbey in werking te brengen.

Ver in de 1e helft kon keeper Jaydie Stip met een prima redding de gelijkmaker voorkomen. Na een half uur kon Shuve Bartholomeus simpel de 0-2 binnen lopen. Vlak voor rust was het Amar Kurtalic die de bal goed kon veroveren en fraai de 0-3 in het doel werkte. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft had RVVH het wat lastiger. Het middenveld en de voorhoede van Quick Boys konden elkaar beter vinden. Uit een cornerbal kreeg Quick Boys uiteindelijk een aansluitingstreffer. Quick Boys kreeg door de 1-3 meer energie om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Door goed keeperswerk van Jaydie bleef de 2-3 uit. RVVH miste uiteindelijk de scherpte om de genadeklap uit te delen. Gelukkig floot de scheidsrechter bij een 1-3 stand de wedstrijd naar het einde toe. Hierdoor heeft RVVH opnieuw weer een topprestatie geleverd door de halve finale te bereiken. In de halve finale zijn de mogelijke tegenstanders Jonge Spartaan O16-1, Vredenburg O16-1 en Ter Leede O16-1. Woensdagavond speelt RVVH op eigen terrein een om half acht een oefenwedstrijd tegen Sc Feijenoord O17-2. Zaterdag 30 maart speelt RVVH wederom een oefenwedstrijd uit tegen Drechtstreek O16-1.