Dagverslag zaterdag 16 september

Koploper RVVH speelde de laatste bekerwedstrijd uit tegen de nummer twee in de poule CKC 2.

Tegenstander CKC speelde compact, daardoor waren de ruimtes klein voor RVVH. Toch lukte het nog wel om er stiekem tussenuit te glippen. Patrick Lopes Martins da Veiga kwam na acht minuten 1 op 1 te staan met de keeper, maar hij schoot voorlangs. Even later was het Sven Bout die zijn schot geblokt zag worden door de keeper.

In de 20e minuut was het wel raak!Sven Bout werd op zijn wenken bedient door Twan v/d Weele, hij kon zijn voorzet op fraaie wijze binnenkoppen.0-1. Even later kon Gazar Dermendjan de score verdubbelen. Een mooie bal van Patrick Lopes Martins da Veiga kwam binnen de zestien, Gazar kon met eev fraaie omhaal de 0-2 binnen werken. RVVH leek de wedstrijd al binnen te hebben, maar dit liep toch even anders. Na een overtreding van Rocinio Tuinfort gaf de scheidsrechter een strafschop aan CKC. De strafschop werd feilloos binnen geschoten.1-2.

Voor rust tekende CKC nog voor de gelijkmaker. In een 1 tegen 1 duel werd Levi Swarttouw geklopt in de sprint, met een diagonaal schot kon de aanvaller van CKC de 2-2 nog binnen werken.

In de 2e helft richtte CKC zich voornamelijk op het verdedigen. Patrick Lopes Martins da Veiga kreeg na een uur nog een goeie kans om de wedstrijd te beslissen, maar zijn schot kwam op de paal terecht. Later bleven echte grote kansen uit voor beide partijen. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2. RVVH is met 7 punten poulewinnaar geworden in de beker.

Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie. Op eigen terrein speelt RVVH om 11 uur tegen Fc Rijnvogels.

Opstelling RVVH 2: Brongers, v/d Weele, Tuinfort, Swarttouw(46 Boogert), Kaba(70 van Halem), Pires(70 de Graaf), Volkman, Bout, v/d Male(46 Mars), Dermendjan, Lopes Martins da Veiga.

In de laatste wedstrijd voor de poulefase speelde RVVH op eigen terrein tegen koploper Barendrecht 2.

De boys kwamen in de 1e helft niet tot scoren. Met een ongewijzigde 0-0 stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze hield RVVH lang stand. In de extra tijd ging RVVH nog met 0-1 onderuit. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie. De boys spelen om 11:45 een uitwedstrijd tegen Heinenoord 2.

RVVH speelde zaterdag voor de beker een uitwedstrijd tegen de nummer 1 DRL 3.

In de 1e helft waren beide teams in evenwicht. Met een 1-1 stand ging men de rust in. Na de pauze werd er door beide teams nog gescoord. De wedstrijd eindigde in 3-3. Doelpuntenmakers waren Tim van Dommelen, Ruben van Vliet en Serkan v/d Linden.

Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Egelantier Boys 3. Aanvang half drie.

Koploper RVVH nam het zaterdag voor de beker op thuis tegen de nummer 2 Spirit 9.

De boys begonnen goed en al vroeg werd de score geopend. Binnen 6 minuten zette Cyriel Siemerink al de 1-0 op het scorebord. Twee minuten later kon RVVH de score verdubbelen, maar de boys lieten het afweten. Een goed genomen vrije trap van Paul v/d Kooij stuitte op de keeper, daarna slaagde Patrick van Es er ook niet in om de rebound binnen te werken.

Enkele minuten later was het weer Paul v/d Kooij die zijn directe tegenstander uitkapte, maar tweemaal kwam hij niet tot scoren. RVVH verzuimde om de score verder uit te breiden. Het duurde lang voor de ballen naar voren kwamen en Spirit knokte zich na een half uur weer langs RVVH.1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft werd Spirit de betere ploeg. Kelvin Komduur kreeg nog een beste kans maar helaas ging die er niet in. In het slot van de wedstrijd wist Spirit de wedstrijd nog met 1-3 te winnen. RVVH is door het verlies als 2e geëindigt in de poule. Aanstaande zaterdag start RVVH op eigen terrein aan de competitie. Om 12 uur spelen de boys tegen Fc Binnenmaas 6.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd voor de competitie.

De boys namen het op tegen de nummer 8 van de ranglijst Poortugaal O23-1. RVVH begon met veel balbezit, enkele kansen konden helaas niet omgezet worden naar doelpunten. Kort voor rust kon Poortugaal toch nog scoren. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kon RVVH vlot langszij komen. Given Brunswijk tekende voor de gelijkmaker. De boys gingen daarna op jacht naar de gelijkmaker, maar dit lukte niet. Poortugaal scoorde nog wel waardoor RVVH met 2-1 onderuit ging. RVVH staat nu na drie wedstrijden op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd, om 10:30 uur spelen de boys tegen Fc Binnenmaas O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag tegen de nummer 1 GOZ O18-1.

Na een lastig kwartier keken de boys al snel tegen een 0-2 achterstand aan. RVVH pikte het daarna goed op, voor rust kon RVVH weer op gelijke hoogte komen.2-2.

Na de pauze was RVVH de bovenliggende partij. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen. Ruben v/d Elst had een groot aandeel in de score, hij nam drie doelpunten voor zijn rekening. Senna van Vugt scoorde 1 x. RVVH staat na drie wedstrijden op een 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 12 een uitwedstrijd tegen SHO O18-2.

RVVH O16-1:

Koploper RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Zestienhoven O16-2.

De boys begonnen voortvarend. Een lange bal van Jaydie Stip kwam bij Shuve Bartholomeus terecht, helaas strandde Shuve op de keeper. Even later werd de score geopend door RVVH. Na een goeie actie van Brian Opmeer kon Victory Oboh(Brobbey) de 0-1 beheerst binnen schieten. Voor rust verdubbelde Shuve Bartholomeus de score. Met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kwam RVVH flitsend uit de startblokken. Na een fout van de keeper schoot Jayden Felicia de bal op de lat. Even later kon Jayden het wel goed afmaken.0-3. Niet veel later was de wedstrijd beslist. Shuve Bartholomeus schoot de 0-4 binnen. Dit was ook tevens de eindstand. Door de winst gaat RVVH ongeslagen aan de leiding. Aanstaande zaterdsg speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen Rotterdam United O16-1.

RVVH speelde zaterdag al weer de 3e wedstrijd.

Na twee geflatteerde nederlagen(4-0 en 0-3) moesten de koppies weer omhoog. De boys moesten nu de 1e punten zien te halen tegen Spartaan’20 O15-3. In een sterk begin was het Spartaan die een 2-0 voorsprong nam. Voor rust kwam RVVH nog op 2-1. Sil Douma was er als de kippen bij toen de keeper van Spartaan een schot van Jayce Bijvoets wegwerkte.

Na de pauze werd Spartaan terug gedrongen op eigen helft. De boys gingen op jacht naar de gelijkmaker. Jayce Bijvoets kon na een vrije trap van Jordy Troost de 2-2 binnen koppen. Door een opwelling van Spartaan kon RVVH maar kort genieten van de gelijkmaker. Al snel stond de 3-2 op het scorebord. Een minuut later bracht Christiano Gonsalves RVVH weer op gelijke hoogte.3-3. RVVH kan terugkijken op een mooie wedstrijd. De 3-3 was wel een juiste afspiegeling.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd. Om kwart over 12 spelen de boys tegen ZwerversIJvv O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O14-3.

De boys konden al vroeg aan de leiding komen maar lieten dit na. Isaiah Chin a Joe kwam 1 op 1 te staan met de keeper, maar schoot de bal helaas langs de andere kant van de paal. Daarna verliep de wedstrijd rommelig waardoor RVVH dan ook op een 1-0 achterstand kwam. Halverwege de 1e helft kon RVVH weer langszij komen. Che van Toorn kon uit een cornerbal de 1-1 scoren. Gelijk daarna draaide Alexandria de wedstrijd weer om. Met een 2-1 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft werden een aantal omzettingen gedaan. Lang speelde RVVH voor de gelijkmaker, maar die viel niet. Op het einde ging RVVH risico’s nemen. Dit leverde ook twee doelpunten op. Uit de counter werd het 4-1. Vlak voor tijd maakte Daniél Pogosjan nog wel de 4-2 maar uiteindelijk leverde dit geen punten meer op.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 15:45 weer een uitwedstrijd tegen de Betrokken Spartaan O14-2.

RVVH speelde zaterdag tegen Spartaan’O13-4.

De boys moesten in de 1e helft al een 1-0 achterstand zien weg te werken. Ojani Muth schoot RVVH op gelijke hoogte. Daarna werd het weer uit handen gegeven. Met een 3-1 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze pikte RVVH de draad wel weer op. Eldin Bahramovic zorgde voor de aansluitingstreffer.3-2. Ojani Muth tekende voor de 3-3. Een verdiende punt voor de boys! RVVH staat nu op een 2e plek met 5 punten uit drie wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over tien op eigen terrein tegen koploper Sc Excelsior O13-2.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Bolnes O12-1.

In de 1e helft moesten de boys van een 0-2 achterstand terug komen. Voor rust zorgde Thomas v/d Knaap met twee goals voor een 2-2 stand bij rust.

In de 2e helft kwam Bolnes goed uit de startblokken. De gasten wonnen de wedstrijd met 3-11. Voor RVVH scoorde Elza Hanse nog de enigste goal.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 9 uur een uitwedstrijd tegen Besiktas O12-1.

RVVH kwam slecht uit de kleedkamer tegen Smitshoek O11-2. Al snel keken de boys tegen een 2-0 achterstand aan.  Na de pauze zorgde Collin Beckers voor de aansluitingstreffer.2-1. Smitshoek won de wedstrijd met 3-1. RVVH speelde een ondermaatse wedstrijd.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O11-2.