Dagverslag zaterdag 2 december

Het scheelde maar weinig of de wedstrijd van RVVH was niet doorgegaan. Gelukkig kon er om kwart voor 12 toch nog gestart worden met de thuiswedstrijd tegen Katwijk.

RVVH staat op een mooie 2e plek en presteert boven verwachting. De gasten uit Katwijk doen het daarentegen een stuk minder. In 9 wedstrijden zijn slechts 7 punten gehaald. Beide teams openden goed. Katwijk haalde na drie minuten uit met een listig schot wat maar net over het doe ging. Een minuut later bracht Maurice Lopes Gazar Dermendjan in stelling die speelde te bal te ver voor hem uit om verder nog tot score te komen.

Enkele minuten later kon Youri Volkman de bal er ook niet in krijgen, uit een moelijke hoek schoot hij in het zijnet. Na 20 minuten kregen de boys eindelijk de voorsprong, een cornerbal van Justice Pires kon uiteindelijk door Claudio van Halem worden binnen gewerkt.1-0. RVVH moest oppassen voor een snelle gelijkmaker van Katwijk, maar gelukkig kon keeper Kristiaan Nikolic dit voorkomen met een goeie redding. Net na het half uur was Gazar Dermendjan dicht bij de 2-0 maar hij kwam net een teenlengte tekort om af te ronden na een strakke voorzet van Shamir de Jesus.

RVVH verzuimde verder uit te lopen en ging door met het missen van de kansen die er kwamen. Gazar Dermendjan kon uit de draai niet afdrukken. In de slotminuten voor rust gingen Gazar Dermendjan en Patrick Lopes Martins da Veiga beiden op de keeper af maar ze haalden daar niet het maximale uit. In de extra tijd brak Katwijk uit en scoorden hun de gelijkmaker.1-1.

In de 2e helft had trainer Han van Harselaar enkele verse krachten ingebracht om de wedstrijd weer te kantelen. Het duurde bijna een uur voor RVVH weer de leiding te pakken had. Na een hensbal van Katwijk binnen de zestien mocht Youri Volkman de 2-1 binnen schieten. Daarna verzuimde RVVH opnieuw de score uit te breiden. Een schot van Gazar Dermendjan ging naast en Patrick Lopes Martins da Veiga ging alleen op de keeper af maar de keeper werkte op tijd weg.

In het slot van de wedstrijd kreeg RVVH het weer onnodig moeilijk toen Katwijk de 2-2 in het doel werkte. Even later namen de boys weer de leiding door een snelle goal van Gazar Dermendjan. De grensrechter stak de vlag omhoog en de scheidsrechter van Drunen keurde de treffer af wegens buitenspel. Vlak voor tijd gooide Maurice Lopes de wedstrijd in het slot, zijn schot werd weggewerkt maar Maurice kon in de rebound wel de 3-2 binnenkoppen. Katwijk deed nog een poging om op gelijke hoogte te komen maar ze slaagden er niet in. Eerst werd er in het zijnet geschoten en in de extra tijd kon keeper Kristiaan Nikolic een gevaarlijke bal net met de vingertoppen over het doel werken.

De drie punten bleven na een matige wedstrijd gelukkig toch in de knip van RVVH. Door de winst staat RVVH nog steeds stevig op een 2e plaats. Koploper BVCB maakte geen fouten en won ook. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys 2-BVCB 2 2-4, Quick Boys 2-Rijnsburgse Boys 2 5-0, Nieuwenhoorn 2-Capelle 2 3-1, Forum Sport 2-Fc ’s Gravezande 2 2-2, SHO 2-Scheveningen 2 2-3, Noordwijk 2-Fc Rijnvogels 2 3-2. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 uur een uitwedstrijd tegen Fc ‘sGravezande 2.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, Kusters(46 v/d Weele), van Halem(71 Swarttouw), Louter, Kaba, Volkman(83 Mpongo), M.Lopes, Pires, de Jesus(46 Roberts), Lopes Martins da Veiga, Dermendjan.

Afgelopen zaterdag nog wonnen de boys met dubbele cijfers van SSS 2. Bob Krens scoorde maarliefst 4 doelpunten van de 11. Nu gingen de boys op bezoek bij LMO 2.

RVVH opende na een kwartier de score, Bob Krens kreeg via Levi Hoogendoorn de bal en schoot hard via de paal binnen.0-1. Halverwege de 1e helft had Jaden Gravenbeek de 0-2 kunnen scoren maar zijn schot werd gekeerd door de keeper. In blessuretijd zette RVVH de 0-2 op het scorebord. Christiaan Groeneveld bracht de bal goed in en via het hoofd van Jaden Gravenbeek kopte Levi Hoogendoorn raak.0-2.

Na de pauze scoorde RVVH weer uit een cornerbal de 0-3 van Levi Hoogendoorn. Daarna was de wedstrijd gelopen. Jaden Gravenbeek miste de 0-4. Vlak voor het uur miste LMO de aansluiting na een uitbraak. De wedstrijd werd met 0-3 gewonnen. RVVH staat nog altijd op een mooie 2e plaats. De boys staan op 6 punten achterstand met de koploper en hebben een gat van vier punten geslagen met de nummer drie LMO 2.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een thuiswedstrijd tegen Smitshoek 3.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Msseyh(77 v/d Graaf), R.Resoort, Monteiro, Malipaard(79 Capelle), Mosmans, Krens, Groeneveld(77 de Vries), van Heek, Hoogendoorn(66 Brunswijk), Gravenbeek(66 Delgado).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de Fc Binnenmaas 5.

In de 1e helft kwamen de beide teams niet tot scoren. Na de pauze opende Thomas van Anraad de score voor RVVH. Daarna werd de marge vergroot door topscoorder Kelvin Komduur, hij maakte er 0-2 van.

Collin Been stelde de winst zeker met de 0-3. Het lukte RVVH uiteindelijk niet de nul te houden, na enkele goede reddingen ging uiteindelijk toch de 1-3 erin. Dit was ook tevens de eindstand. De winst heeft RVVH wel drie stapjes omhoog opgeleverd. De boys staan nu net onder de nummer 5 RVVH 4. Aanstaande zaterdag spelen beide teams een thuiswedstrijd, want dan speelt RVVH 5 om half 3 in Ridderkerk tegen RVVH 4. In punten staan beide teams gelijk. Alleen heeft RVVH 4 een wedstrijd minder gespeeld.

RVVH O23-1:

RVVH speelde op de zaterdagavond tegen de koploper Unitas’30 in Etten Leur.

In een gelijkwaardige 1e helft verzuimde RVVH de koploper op achterstand te zetten. Sjaief Vrede kreeg een kans voor open doel maar de keeper wist er toch zijn voet tussen te krijgen. Vlak daarna ging het mis in de opbouw en maakte Unitas er 1-0 van. Unitas zette behoorlijk druk en voerde de score voor rust op naar 3-0. Uit een vrije trap van RVVH was Thijmen Vries die voor de aansluiting zorgde.3-1.

Na de pauze lukte het RVVH niet meer om een vuist te maken. De terechte kampioen won de wedstrijd met 4-1. Vlak voor tijd schoot Jarmo de Bode de bal op de lat. Voor RVVH rest zaterdag nog de thuiswedstrijd om 12 uur tegen Pelikaan O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 6 DWO O18-2.

De boys opende met een voorsprong door een doelpunt van Ralph Brakel. Daarna kwam RVVH op 0-2 door een eigen doelpunt van DWO. Met een ruime 1-6 voorsprong ging RVVH de rust in. Mike Hoogendoorn was driemaal trefzeker. Pascal Valieva scoorde de 1-3.

In de 2e helft breidde RVVH de score verder uit. Na de 2-6 van DWO zette Finn Ipskamp de 2-7 op het scorebord. De wedstrijd werd met 2-11 gewonnen. Mike Hoogendoorn en Senna van Vugt scoorden beiden tweemaal.

Door de winst staat RVVH op een mooie 2e plaats. Koploper VOC staat met evenveel punten en een wedstrijd minder bovenaan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 16:15 uur thuis tegen Hilligersberg O18-3.

RVVH O16-1:

Zaterdag ging het nog ongeslagen RVVH op bezoek bij BZC/Zuiderpark O16-1.

De boys konden bij winst een belangrijke stap zetten richting het kampioenschap maar zover was het nog niet.  Op het aangevroren kunstgras was het de thuisploeg die meer in energie in de wedstrijd stak dan RVVH. Het ging lange tijd gelijk op maar door balverlies kwam RVVH toch op een 1-0 achterstand. Door de voorsprong kreeg de tegenstander nog meer vleugels en viel de 2-0. In een 1 op 1 situatie werd keeper Jaydie Stip verslagen.

Door een eerdere confrontatie met de tegenstander kon Jaydie Stip niet meer verder spelen. Na een ziekenhuisbezoek bleek hij 4 gekneusde ribben te hebben opgelopen. Voorlopig is rust geboden. De duels werden feller maar RVVH kon een grotere achterstand voorkomen.

Na de rust kwam RVVH beter in de wedstrijd, maar uiteindelijk werd er niet afgedrukt. Door slordig verdedigen maakte BZC/Zuiderpark er nog 3-0 van. RVVH gaat door het verlies nog wel aan de leiding. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen LMO O16-1.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Feijenoord Mo16.

Na een ongewijzigde 0-0 stand bij de rust lukte het RVVH in de 2e helft ook niet meer om de wedstrijd open te breken. Het bleef 0-0. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O15-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen LMO O12-3.

In een gelijkopgaande 1e helft kwamen er wat kansen over en weer. RVVH pakte wel de voorsprong door een doelpunt van Milana de Kruijff, na een geweldige dribbel vanaf de eigen helft viel de 1-0. De score werd verdubbeld door Levin Baan die van afstand de 2-0 binnen werkte. LMO knokte zich nog voor rust terug naar 2-3.

In de 2e helft werd RVVH overlopen door de tegenpartij. De wedstrijd ging met 2-10 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 een uitwedstrijd tegen ZwerversIJvv O12-3.