Dagverslag zaterdag 20 april

Door: Arie  Verveer

RVVH 2:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Rijnsburgse Boys 2.

De boys bevinden zich op een mooie en verdienstelijke 3e plaats en doen ook nog mee voor de 2e en mogelijk de 1e plek. Alles is nog mogelijk. RVVH ging flitsend van start, na twee minuten liet Sven Bout het net al bollen. Een schot van Dirk Kusters kwam terug van de keeper en de rebound werd door Sven Bout binnen gewerkt. Helaas werd de treffer afgekeurd. Drie minuten later vond RVVH wederom het net en nu telde hij wel. Met een strakke voorzet van Patrick Lopes Martins da Veiga werd Jeremy Moreno in stelling gebracht voor de goal. Hij aarzelde geen moment en schoot de 1-0 binnen.

Twee minuten later werd het scorebord weer in stelling gebracht. De van een blessure herstelde Jeremy Moreno bediende dit keer Menno v/d Male voor de 2-0. Rijnsburgse Boys leek hierna op de slachtbank te gaan. Sven Bout had na een ruim kwartier de 3-0 binnen kunnen werken, maar zijn schot kwam in het zijnet terecht. Twee minuten later was het wel raak. Jeremy Moreno draaide weg van zijn tegenstander in de zestien en werkte meteen de 3-0 binnen.

RVVH verzuimde hierna de wedstrijd in het slot te gooien. De boys lieten de gasten terug in de wedstrijd komen. Halverwege de 1e helft viel dan ook de aansluitingstreffer van Rijnsburgse Boys.3-1. Tien minuten later kwam Rijnsburgse boys nog dichterbij met de 3-2. Vlak voor rust had RVVH nog weer het verschil kunnen maken, maar een pegel van Menno v/d Male raakte de kruising. Ruststand 3-2.

In de 2e helft nam RVVH weer wat afstand, na amper twee minuten gespeeld te hebben ging Kevin de Graaf er alleen van door. Hij speelde de keeper uit en werkte zo de 4-2 in het lege doel. Na ruim een uur slaagden de boys er niet in om de 5-2 te scoren. Dirk Kusters ging alleen op de keeper af en lag breed op Patrick Lopes Martins da Veiga, hij werkte de bal voorlangs. Halverwege de 2e helft kwamen de Uien(Rijnsburgse Boys) weer volledig terug in de wedstrijd. Na een lichte overtreding binnen de zestien lag de scheidsrechter de bal op de stip. 4-3.

In het slotkwartier van de wedstrijd kwamen de gasten op gelijke hoogte.4-4. Daarna herstelde RVVH weer en haalden de boys toch nog de benodigde drie punten binnen. Menno v/d Male maakte een goeie actie en schoot de 5-4 in de verre hoek binnen. Kort voor tijd gooide RVVH de wedstrijd in het slot. Sven Bout zag Ricky Boogert in goeie positie staan, hij maakte het daarna keurig af. Eindstand 6-4. Door de winst blijft RVVH nog altijd meedoen voor de periodetitel en ook nog voor het kampioenschap. Op zaterdag 25 mei zou het weleens een mooie dag kunnen gaan worden voor de boys. Dan spelen ze namelijk op eigen terrein om 11 uur tegen de koploper BVCB 2. RVVH staat op 4 punten achterstand van de koploper. Alles is mogelijk dus!

Zaterdag 4 mei speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd op Sportpark de Krom tegen Katwijk 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn:Jodan Boys 2-Capelle 2 8-3, Quick Boys 2-Scheveningen 2 1-4, Nieuwenhoorn 2-Fc ‘sGravezande 2 2-5, Forum Sport 2-Katwijk 2 0-2, Noordwijk 2-BVCB 2 3-3.

Opstelling RVVH 2:Elkhuizen, Swarttouw, van Halem(38 v/d Weele), Kusters, Mpongo(69 Boogert), Volkman(69 Delgado), M.Lopes, Bout, v/d Male(85 Mars), Lopes Martins da Veiga, Moreno(46 K.de Graaf).

RVVH 3:

De boys staan momenteel op een mooie en stevige 2e plaats van de ranglijst. Het lijkt ook het hoogst haalbare te zijn , want koploper Heinenoord 2 is bijna niet meer te achterhalen. Zaterdag reisden de boys naar Klaaswaal voor de wedstrijd tegen SSS 2.

RVVH begon weer eens met Levi Hoogendoorn in de basis. Hij gaf al weer na vijf minuten zijn visitekaartje af. Een goeie voorzet van Jardy Terwisscha kopte Levi binnen.0-1. De boys verzuimden de score verder uit te breiden. Melvin Monteiro schiet over en een poging van Jaden Gravenbeek word gered door de keeper. In de 25e minuut werd aan de andere zijde wel gescoord. Keeper Roel van Dommelen redde in eerste instantie, maar later werkte de spits van SSS toch de 1-1 het doel in.

Lang kon RVVH niet genieten van het gelijkspel want twee minuten later zette Levi Hoogendoorn zijn team weer op voorsprong. Levi kon de bal onderscheppen en uit de draai de 1-2 binnen schieten. Vlak na het half uur maakte Levi Hoogendoorn zijn glaszuivere hattrick vol. Bart de Vries schoot met een pegel op de kruising en in de rebound stond Levi Hoogendoorn op de goeie plek om de 1-3 binnen te koppen. Met deze riante voorsprong gingen de boys de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kon SSS dichterbij komen. In de 64e minuut werd na een combinatie voorin de 2-3 binnen gewerkt. Drie minuten later maakte RVVH weer het verschil. Jardy Terwisscha draait weg van zijn directe tegenstander en schuift de 2-4 binnen. De drie punten leken in de knip, maar in het slot van de wedstrijd verliep het toch anders. Na de 3-4 van SSS  kwam de spits in de laatste minuut nogeens vrij te staan voor keeper Roel van Dommelen. Eindstand 4-4. Zaterdag 11 mei speelt RVVH weer een uitwedstrijd. Om kwart voor twaalf spelen de boys tegen Smitshoek 3.

Opstelling RVVH 3: van Dommelen, van Heek, M v/d Graaff, Monteiro, Malipaard, Groeneveld, de Vries, Hoogendoorn(82 Capelle), Gravenbeek(62 Mutlu), Terwisscha(77 Sewpal), Kouwen(77 Nazaryan).

RVVH 4:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer twee Charlois 3.

De boys namen in de 1e helft de leiding door een doelpunt van Ruben van Vliet. Met een 1-0 voorsprong gingen de boys de rust in.

Na de rust kon RVVH de score verder opschroeven. Door een goal van Jesse Ooft werd het 2-0 voor RVVH. Daarna gaf RVVH de wedstrijd volledig uit handen. De wedstrijd ging met 2-3 verloren. Zaterdag 11 mei staat de onderlinge competitiederby gepland tegen RVVH 5.

RVVH 5:

RVVH is er zaterdag niet in geslaagd om de punten in de wacht te slepen. Op bezoek bij Rhoon 4 kwamen beide teams in de 1e helft niet tot scoren. In de 2e helft ging de wedstrijd nipt met 1-0 verloren. Zaterdag 11 mei spelen de boys het onderlinge competitieduel tegen RVVH 4.

RVVH 6:

Op eigen terrein werden zaterdag de degens gekruist met de nummer twee RDM 3.

De gasten kwamen al binnen een minuut aan de leiding. Maar RVVH zette daarna snel de achtervolging in. Leon Smit kon na een hoekschop de 1-1 binnen koppen. Direct daarna werd RVVH opnieuw verrast met een 1-2 achterstand. Nu liet RVVH zich niet nog eens verrassen want de boys trokken nu de goeie lijn door. Na de gelijkmaker van Patrick van Es tekende Roy de Lepper voor de 3-2 ruststand. Uit een vrije trap ging de bal keihard binnen.

Direct na rust vergrootte RVVH de marge. Patrick van Es had weer een groot aandeel in de score. Na de 4-2 tekende hij ook voor de 5-2. De boys wonnen de wedstrijd met 7-3. Robert Kooiman mocht vanaf de penaltystip de 6-2 inschieten. Het slotakkoord kwam van Menno den Boef.  RVVH staat na winst op een mooie 5e plaats. De boys komen pas zaterdag 18 mei weer in actie.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen naaste concurrent Fc Binnenmaas O23-1.

De boys staan momenteel in goeie positie om over te gaan naar de 2e divisie. De eerste drie ploegen gaan namelijk over en RVVH bezet nu met 14 punten uit 9 wedstrijden een 3e plek.

In de 1e helft had RVVH moeite om door de verdediging heen te komen. Fc Binnenmaas nam na een vrije trap de leiding.0-1. Vlak voor rust tekende Fc Binnenmaas uit de counter voor de 0-2.

Na de pauze deed RVVH wat omzettingen en werd alles op de aanval gegooid. Het resultaat kwam er dan ook. Juandro Souisa bracht zijn team halverwege de 2e helft weer terug in de wedstrijd. Kort daarna klampte RVVH weer volledig aan. Thijmen Vries werkte via de binnenkant van de paal de 2-2 binnen. Hard werken werd kort voor tijd opnieuw beloond. Marco Spijkerman bezorgde zijn team de dikverdiende 3-2 maar ook de drie punten. In de hectische slotfase bleef de 3-2 uiteindelijk op het scorebord staan. Eind goed al goed!! Zaterdag 4 mei staat er voor RVVH weer een thuiswedstrijd gepland. Om 12 uur komt Zuidland O23-1 naar het Sportpark. Daarna volgen nog VFC O23-1(thuis), Baronie O23-1(thuis) en Oranje Wit O23-1(uit).

RVVH O23-2:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Victoria’04 O23-2.

De boys begonnen met geduldig voetbal. Het was vooral moeilijk een gaatje te vinden in de verdediging van de gasten. Via de zijkanten probeerde RVVH met de snelle Brooklyn Zijlstra en Djavann Munro kansen te creëren. Stormram Tom Piena wist zich in de drukte toch vrij te spelen en buiten de zestien rondde hij voortreffelijk af.1-0.

In de 2e helft maakte RVVH direct de jacht op de 2-0. Djavann Munro ging er op zijn schoenen van hazeleer snel van door, hij hield het overzicht en vond Brooklyn Zijlstra bij de 2e paal die er daarna met een koud kunstje 2-0 van maakte. Even later tekende Jimmy Lavieren voor het slotakkoord. Door de winst staat RVVH op een mooie 3e plek. Zaterdag 11 mei speelt RVVH om half drie thuis tegen Sc Excelsior O23-3.

RVVH O18-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Semper Altius O18-1.

In een spectaculaire 1e helft zorgden beide teams voor een doelpuntrijke wedstrijd. RVVH moest terugknokken na een 3-0 achterstand. Finn Ipskamp bracht RVVH met twee goals weer terug in de wedstrijd. Uiteindelijk bleven de boys gaan, met een 5-4 achterstand werd de rust behaald. Efe Coban en Matthew Schot scoorden namens RVVH.

Na de rust sleepde RVVH toch nog een punt binnen. Een vrije trap van Senna van Vugt viel als een kanonskogel binnen. Zaterdag 18 mei spelen de boys om 10 uur een uitwedstrijd tegen HBS O18-2.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen VOC O16-2.

Na een aftastend begin speelde Brobbey weer op het scherpst van de snede. Zijn 1e kans werd al na tien minuten afgerond voor de 0-1. Korte tijd later kwam de thuisploeg al weer met de 1-1. Door goed keeperswerk van Jaydie Stip bleef de 2-1 achterstand achterwege. Na een klein half uur was het Shuve Bartholomeus die op avontuur ging en uit een mooie solo ook de boys aan de leiding bracht met de 1-2. Niet veel later kon de marge vergroot worden. Brobbey neemt aan en haalde uit de draai uit met de 1-3.

In de 2e helft golfde het spel lange tijd heen en weer zonder noemenswaardige kansen. Na een overtreding op Brian Opmeer binnen de zestien gaf de scheidsrechter een strafschop. Madhav Mohan greep zijn kans en schoot de 1-4 binnen. Vlak voor tijd kwamen er nog mogelijkheden voor de 1-5 maar de teller bleef op 1-4 steken.

Woensdagavond 24 april speelt RVVH een wedstrijd in de halve finale van de Zwaluwen Jeugdbeker tegen Ter Leede O16-1.

RVVH O15-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O15-1.

In de 1e helft startte de tegenstander feller dan RVVH. Het gevolg was dan ook dat de boys na tien minuten op een 1-0 achterstand. Hierna werd RVVH feller. Met meer druk op de bal kwamen er wat kansen. De wedstrijd draaide volledig om. Door twee treffers van Jayce Bijvoets ging RVVH met een 1-2 voorsprong de rust in.

Na de pauze kwam RVVH goed uit de kleedkamer. De wedstrijd werd met 1-4 gewonnen. Doelpunten in de 2e helft kwamen van Jael Hanenberg en Christiano Gonsalves. Zaterdag 4 mei speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Barendrecht O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een oefenwedstrijd uit tegen RBC O13-1.

De boys gingen flitsend van start. Door twee doelpunten van Isaiah Chin a Joe nam RVVH een ruime 0-2 voorsprong. RVVH viel hierna terug en liet de technisch vaardige spelers van RBC terug in de wedstrijd komen. Met een 2-2 stand gingen de teams de rust in.

In het 2e deel van de wedstrijd was het spelbeeld hetzelfde. RBC kreeg na een tackel een penalty te nemen om aan de leiding te komen, maar gelukkig werd deze aan de verkeerde kant van de paal geschoten. RVVH had het vizier ook niet meer op scherp staan om de wedstrijd alsnog winnend af te sluiten. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Zaterdag 11 mei speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv O14-2.

RVVH O13-1:

Koploper RVVH speelde de topper tegen de nummer drie Sc Excelsior O13-3.

Al vroeg nam RVVH de leiding door een doelpunt van Myro van Toorn. Excelsior gaf de wedstrijd weer een ander aanzien. Door twee treffers kwam RVVH op een 1-2 achterstand. Voor rust tekende Myro van Toorn weer voor de gelijkmaker.

Na de pauze gaf RVVH weer even gas bij. Eldin Bahramovic en Joel Gorter zorgden voor een 4-2 voorsprong voor RVVH. Daarna gaf RVVH de winst weer uit handen. De wedstrijd eindigde in 4-4.

RVVH O12-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de ongeslagen koploper LMO O12-3.

De boys kwamen op een ruime 5-0 achterstand te staan. Nauffel Tahrioui en Levin Baan zorgden weer voor de aansluiting. Ruststand 5-2.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 8-4 verloren. De 5-3 werd gescoord door Nauffel Tahrioui en de 6-4 kwam op naam van Elza Hanse. Zaterdag 11 mei speelt RVVH een thuiswedstrijd tegen Overmaas Mo12-1.

RVVH O11-1:

RVVH speelde een lastige thuiswedstrijd tegen Spartaan ’20 O11-6.

Ezekiel Manana Adames zette RVVH aan de 1-0 voorsprong. Daarna werd het wat rommelig en kwamen de gasten op gelijke hoogte. Gelukkig keerde Ezekiel Manana Adames het tij met de 2-1 voorsprong. Voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte.

Na de hervatting verloor RVVH de grip op de wedstrijd. De wedstrijd ging met 4-6 verloren. Ezekiel Manana scoorde ook de 3-4 en de 4-6. Zaterdag 11 mei speelt RVVH om kwart over tien een thuiswedstrijd tegen Cabauw O11-2.