Dagverslag zaterdag 23 september

Nu de bekerwedstrijden weer achter de rug zijn kon iedereen zich zaterdag weer volledig gaan richten op de competitie. Het ging weer eens om de punten!

Eindelijk was het dan zover. RVVH acteerde weer eens op het hoogste niveau. De boys begonnen zaterdag aan hun eerste competitiewedstrijd in de reserve hoofdklasse. Op eigen terrein  moest Fc Rijnvogels 2 bestreden worden. RVVH begon goed aan de wedstrijd en nam meteen het initiatief. Menno v/d Male nam een lange rush over de rechterkant en kwam met een goeie voorzet, maar die werd helaas tot corner verwerkt door de tegenpartij. Na een half uur had RVVH op voorsprong kunnen en zelfs moeten komen. Sven Bout ging alleen op de keeper af maar de afronding ontbrak. In de slotminuten voor rust haalde Kevin de Graaf nog de trekker over van afstand, maar hij schoot naast. Zo bleef de 1e helft ongewijzigd 0-0. RVVH was de betere, maar kon het nog niet in doelpunten uitdrukken.

In de 2e helft ging RVVH nog beter en sterker spelen. Enkele wissels hadden daar ook verandering in gebracht. Al na amper twee minuten spelen had Sven Bout wederom de score kunnen openen, maar weer stond het vizier niet op scherp. Enkele minuten later haalde Justice Pires van afstand gevaarlijk uit en moest de Rijnvogels keeper met de vingertoppen de bal over het doel werken.

Na ruim een uur probeerde Gazar Dermendjan ook een mooi kunststukje uit wat eigenlijk wel meer verdiende. Een mooie omhaal in de zestien kwam helaas op de kruising terecht. Even later kreeg ook Maurice Lopes de bal niet tussen de palen. Na een cornerbal van Twan v/d Weele schoot Lopes de bal naast het doel. In de 70e minuut kon RVVH dan eindelijk de wedstrijd naar zich toe trekken. Een cornerbal van Twan v/d Weele kon uitstekend worden ingekopt door Rocinio Tuinfort.1-0.

Fc Rijnvogels moest nu op de slachtbank. Ze hadden weinig tot niets te vertellen tegen RVVH. Sven Bout kon in het slotkwartier voor tijd de score verdubbelen, maar liet wederom zijn 3e open kans liggen. Kort hierna maakte Patrick Lopes Martins da Veiga het wel af. Met een mooie steekpass van Gazar Dermendjan vond Patrick Lopes een gaatje tussendoor. Hij speelde vervolgens op fraaie wijze de keeper uit en scoorde de 2-0. Vlak voor tijd werd een fout achterin afgestraft door Fc Rijnvogels. Gelukkig kwam de 2-1 voorsprong daarna niet meer in gevaar en bleven de drie punten dan ook in Ridderkerk. Een verdiende overwinning voor RVVH! Al had de score eigenlijk wel hoger kunnen uitvallen.

De uitslagen van de overige uitslagen zijn: Rijnsburgse Boys 2-Fc Gravezande 2 2-6, Nieuwenhoorn 2- Jodan Boys 2 0-6, Forum Sport 2-Noordwijk 2 1-1, Quick Boys2-BVCB 2 1-4, Katwijk2-SHO2 2-2, Scheveningen2-Capelle2 4-1. Aanstaande zaterdag gaat RVVH al vroeg op pad. De boys spelen om half 11 een uitwedstrijd tegen Noordwijk 2.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, Tuinfort, v/d Weele(79 Boogert), Kusters, Swarttouw, Volkman(59 M.Lopes), Bout, de Graaf(72 van Halem), v/d Male(46 Pires), Lopes Martins da Veiga, Dermendjan.

RVVH startte zaterdag met een uitwedstrijd. De boys moesten het opnemen tegen Heinenoord 2.

In de 1e helft kreeg RVVH al de mogelijkheden via Bart de Vries om de score te openen. Na 19 minuten schoot Bart de Vries de 0-1 binnen, maar de treffer ging niet door wegens buitenspel. Even later haalde Bart de Vries uit de volley weer uit en nu tikte de keeper de bal mooi uit de hoek. Kort voor het half uur probeerde Jaden Gravenbeek ook het net te vinden, hij kapte naar binnen en schoot in het zijnet. Voor rust leverde een schot van Jaden Gravenbeek niets meer op dan een cornerbal. Met een 0-0 tussenstand gingen beide teams naar de kleedkamer voor rust.

Na de pauze verzuimde Heinenoord ook de score te openen. Voor een open doel werd over geschoten. In het slot van de wedstrijd wist Heinenoord alsnog de wedstrijd te winnen. Uit de kluts viel toch nog de 1-0. In de blessuretijd kon Delano Willemen een grotere uitslag voorkomen. Het bleef dan ook 1-0 in het voordeel van Heinenoord.

Aanstaande zaterdag 30 september speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen Rhoon 2.

Opstelling RVVH 3:Willemen, van Heek, de Graaff, Zeij(62 Mutlu), Malipaard, Resoort(88 Msseyh), Mosmans(72 Ooft), Groeneveld, Gravenbeek, de Vries, Delgado.

RVVH speelde zaterdag hun 1e competitiewedstrijd op eigen terrein tegen Egelantier Boys 3.

De boys maakten er meteen een doelpuntrijke wedstrijd van. Na de 1e helft stond er al een 5-3 voorsprong op het scorebord. Kelvin Wiitekoek en Sjoerd Mikolajczak wisten beiden 2x het net  te vinden. Delano Tito maakte de vijf vol.

In de 2e helft werd er weer volop gescoord en won RVVH de wedstrijd met 8-4. Doelpunten kwamen van Thomas Huisman(2x) en Delano Tito. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om drie uur een uitwedstrijd tegen Rhoon 4.

Woensdagavond haalde RVVH de afgelaste bekerwedstrijd tegen Egelantier Boys 3 in. Bij rust had RVVH al een ruime 3-0 voorsprong. Na de pauze werd de wedstrijd met 7-2 gewonnen. Kelvin Komduur had met drie goals een belangrijk aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Casper Blaak(2x), Thom van Muyen en Milan van Esveld. RVVH is als 2e geëindigt voor de beker en door naar de volgende ronde.

Zaterdag startte RVVH voor de competitie met een uitwedstrijd tegen ZwerversIJvv4.

In een zwak begin van RVVH kwamen de boys tot weinig kansen. De tegenstander kwam wel goed uit de startblokken en scoorde maar liefst 4x. Met een 4-0 achterstand zocht RVVH de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft zorgde Kelvin Komduur met twee goals weer even voor de aansluiting, 4-2. Even kreeg RVVH nog mogelijkheden op de 4-3 maar een treffer aan RVVH zijde bleef uit. De wedstrijd ging met 5-2 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur thuis tegen Barendrecht 10.

De boys begonnen zaterdag op eigen terrein tegen Fc Binnenmaas 6.

RVVH kwam slecht uit de startblokken, al snel moesten de boys een 0-3 achterstand zien weg te werken. Roy de Lepper bracht RVVH weer terug in de wedstrijd, een voorzet van Patrick van Es werd door Roy de Lepper goed afgemaakt.1-3. RVVH kreeg weer hoop en vocht terug. Patrick van Es werkte snel een boogballetje over de keeper heen voor de 2-3. Dit was ook tevens de ruststand.

Na de pauze stond hij bij RVVH organisatorisch beter. Binnen vijf minuten stond RVVH al op gelijke hoogte. Na een overtreding op Roy de Lepper kreeg RVVH een strafschop die door Robert Kooiman goed werd binnen geschoten.3-3. De wedstrijd kwam toen volledig in het voordeel van RVVH uit. Jeroen v/d Male trok de bal goed voor en Aderito Duarte gleed daarna de 4-3 binnen. Daarna stelde RVVH de winst zeker. Met een mooie actie zorgde Roy de Lepper voor de 5-3 winst.

De eerste drie punten zijn binnen!! Dit smaakt naar meer. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 3 uur een uitwedstrijd tegen SDV 6.

RVVH O23-1:

Op de vroege zaterdagmorgen speelde RVVH zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O23-1.

Binnenmaas staat momenteel op een 2e plaats met 7 punten uit drie wedstrijden. RVVH vinden we terug op een 5e plek met drie punten uit drie wedstrijden.

RVVH begon geconcentreerd en dominant aan de wedstrijd. Beide teams kwamen niet tot scoren in de 1e helft.0-0. Grote kansen voor Mike Kooiman en Juandro Souisa gingen er helaas niet in. Doelman Mike van Staaijeren kon voor rust een kans van Binnenmaas om zeep helpen.

In de 2e helft kon RVVH wel de leiding nemen. Een prachtige aanval werd goed afgerond door Sjaief Vrede. Een kwartier voor tijd kon Thijmen Vries de score verdubbelen voor RVVH.0-2. De wedstrijd werd beslist door Jarmo de Bode, net voor tijd kwam de 0-3 op het scorebord te staan. Door de winst staat RVVH nu op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen het nog puntloze Roosendaal O23-1.

RVVH O23-2:

RVVH opende zaterdag uitstekend! Tegen Poortugaal O23-3 werd al snel duidelijk dat de tegenstander een maatje te klein was voor RVVH. Door doelpunten van Jimmy Lavieren en Djavann Munro kwamen de boys op een 0-2 voorsprong. Daarna ging RVVH nonchalant spelen, ineens kreeg Poortugaal een aantal kansjes maar gelukkig stond het vizier niet op scherp bij de tegenpartij. Met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft werden de kansen bij RVVH goed benut. Sam Vaessen, Jaden Gravenbeek en Haroon Latakwal zorgden voor een ruime 0-5 voorsprong. Daarna breidde Jaden Gravenbeek(2x) en Djavann Munro de score verder uit naar 0-8. Het slotakkoord kwam van Lorenzo Bakker. Hij maakte er 0-9 van.

Door de ruime winst gaat RVVH fier aan de leiding. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Smitshoek O23-3.

RVVH O18-1:

In Oud-Beijerland begon RVVH zaterdag sterk tegen SHO. De boys namen de leiding door een doelpunt van Priyanslu Nathoe. De keeper van SHO kwam ver uit z,n doel en Priyanslu pakte zijn kans met een lange bal over de keeper heen. 0-1. RVVH nam de voorsprong mee de rust in.

Na de pauze kwam SHO uit een corner langszij.1-1. Daarna werd SHO in het zadel geholpen door de scheidsrechter. Een klein duwtje van Senna Vugt zorgde ervoor dat de scheids een strafschop gaf aan SHO. Daardoor won SHO de wedstrijd met 2-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op eigen terrein tegen Fc Binnenmaas O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Rotterdam United O16-1.

Na een rommelig begin miste Dyrone Vaarnold al vroeg de 0-1. Zijn schot schampte de paal. Twee minuten later maakte Dyrone zijn misser weer goed.0-1. Daarna werden er weer enkele kansen gemist. De tegenstander kon nog wel op gelijke hoogte komen. De grensrechter vlagde nog wel, maar de scheidsrechter negeerde dit. Gelukkig zorgde Jayden Felicia weer voor opluchting bij RVVH. Hij maakte er voor rust nog 1-2 van.

In de 2e helft werd de overwinning zeker gesteld. Na de 1-3 van Brobbey(Victory Oboh) gooide Victory daarna de wedstrijd in het slot. Mooi samenspel van Djenoah, Madhav en Victory kon Victory de 1-4 binnen werken. Door wat rommelige foutjes viel nog wel de 2-4, maar de overwinning bleef staan voor RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur op eigen terrein tegen BZC/Zuiderpark O16-1.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de koploper de ZwerversIJvvO15-1.

In de 1e helft begonnen wat afwachtend, daarna kreeg RVVH meer grip op de wedstrijd. Toch bleven doelpunten uit. Ruststand 0-0.

In de 2e helft opende de koploper na 5 minuten de score. De jongens werden achteruit gedrukt en kwamen daarna ook nog op een 2-0 achterstand. Door een strafschop van Jayce Bijvoets kreeg RVVH weer het geloof in de goede afloop. Maar helaas ging de wedstrijd met 3-1 verloren.

Aanstaande speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Sc Feijenoord O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen De Betrokken Spartaan O14-2.

Een vroege achterstand na drie minuten kon RVVH al weer snel wegwerken, in een 1 op 1 duel tussen de keeper en Daniël Pogosjan werkte de keeper de bal weg. In de rebound werkte Isaiah Chin a Joe de gelijkmaker binnen.1-1. Vlak voor rust werd RVVH weer op achterstand gezet.2-1.

Na de pauze volgde een felle strijd maar gescoord werd er niet meer. Het bleef 2-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een thuiswedstrijd tegen NOC Kralingen O14-1.

Zaterdag speelde RVVH de topper tegen koploper Sc Excelsior O13-2.

In de 1e helft keek RVVH tegen een 0-1 achterstand aan. Na rust knokte RVVH zich weer terug in de wedstrijd. Caelen Leeuwenburg bracht RVVH op gelijke hoogte.1-1. Door een doelpunt van Robin de Ru kwam RVVH weer aan de leiding. Helaas viel in de laatste minuut nog de gelijkmaker van Excelsior. Eindstand 2-2.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een uitwedstrijd tegen Smitshoek O13-3.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Rotterdam United O11-1.

Na de blamage van vorige week kreeg RVVH nu een herkansing. De boys begonnen onrustig en lieten tientallen kansen verloren gaan in de 1e helft. Met een 0-0 stand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kwam er weinig verandering in het spel. Rotterdam United kwam op een 2-0 voorsprong. Na een speech van de trainer kwam RVVH weer wat beter in het spel. Ezekiel Manana Adames bracht met twee goals zijn team weer op gelijke hoogte.2-2. RVVH trok daarna de overwinning over de streep. Gabriël Garcia zette de 2-3 op het scorebord. Het slotakkoord was weer voor Ezekiel Manana Adame. Met zijn 3e doelpunt van de wedstrijd besliste hij de wedstrijd in 2-4.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op eigen terrein tegen Barendrecht O11-3.