Dagverslag zaterdag 24 februari

RVVH zat vorig jaar na vijf overwinningen op rij in een goeie flow, maar daarna werd er met 1-2 verloren van Capelle 2 en tegen Fc Rijnvogels en BVCB werd er vervolgens met 4-4 en 1-1 gelijkgespeeld. De boys bivakeren nu op een 4e plek en hebben nog altijd aansluiting met de koploper. Zaterdag kwam de nummer 8 Noordwijk 2 op bezoek aan de Sportlaan.

De boys kwamen na 8 minuten met het eerste wapenfeit. Juwensly Orcadio speelde zich goed vrij binnen de zestien maar maakte de klus niet af. Even later was het oppassen aan de andere zijde bij Noordwijk, gelukkig kon Appie Kaba op tijd voor de doellijn wegwerken. In de 19e minuut wist Noordwijk het doel wel te vinden, uit een cornerbal werd de 0-1 binnen gekopt. Enkele minuten later kon RVVH de stand weer in evenwicht brengen. Juwensly Orcadio trok de bal goed voor op Gazar Dermendjan die meteen de 1-1 binnen kopte. Vlak voor rust leek het erop dat RVVH de leiding ging nemen toen Damian Mars een vrije doorgang had naar het doel, maar hij liep zich vast op de keeper van Noordwijk. Ruststand 1-1.

Na de pauze kwam RVVH vlot op voorsprong. Damian Mars trok de zestien binnen en werd daarbij onderuit gehaald door zijn tegenstander. De warrig leidende scheidsrechter M.A.G Geysendorpher gaf een strafschop en Youri Volkman schoot de 2-1 binnen. Een kwartier later probeerde Appie Kaba met een lange boogbal over de keeper het doel te vinden maar hij mikte naast. Halverwege de 2e helft bracht Noordwijk de wedstrijd weer in evenwicht.2-2.

In de slotfase kreeg Noordwijk ook een kadootje van arbiter Geyendorpher. Vorige week tegen Quick 2 wist keeper Roel van Dommelen nog een penalty te keren in een bekerduel. Nu schoot Noordwijk net naast en bleef het 2-2. Vlak voor tijd ging het toch nog mis en zorgde Noordwijk voor de 2-3 achterstand voor RVVH. In de toegevoegde tijd kon RVVH nog eenmaal toeslaan met Kevin de Graaf maar hij mist op een haar de gelijkmaker. Zo bleef RVVH zonder punten. Door het verlies en de toch nog gunstige uitslagen van de andere clubs blijft RVVH toch op een 4e plek staan met 4 punten achter op de koploper BVCB 2.

Aanstaande zaterdag 2 maart speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Jodan Boys 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-Capelle 2 1-6, Forum Sport 2-Jodan Boys 2 4-3, Quick Boys 2-Fc Rijnvogels 2 1-4, Katwijk 2-Fc ‘sGravezande 2 2-1, Scheveningen 2-BVCB 2 1-1.

Opstelling RVVH 2: van Dommelen, v/d Weele(80 J.Arnold), Kaba(65 Boogert), Mars(65 K.de Graaf), van Halem(65 Swarttouw), Volkman, Pires, de Witte, Bout, Orcadio, Dermendjan.

Dinsdagavond speelde RVVH op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Spartaan’20 O23. Na ruim een half uur wist RVVH als eerste het doel te vinden. Kamal el Ouardi dribbelde naar binnen en wist tussendoor Jarmo de Bode te vinden. Hij kon daarna de 1-0 goed langs de keeper werken. Tegen de rust deed Spartaan weer iets terug. In een drie tegen een situatie brak Spartaan uit. De eerste inzet wist keeper Joris Vugt nog weg te werken maar in de rebound viel de 1-1 wel binnen. Net voor rust scoorde Spartaan’20 de 1-2.

In de 2e helft kon RVVH de stand al snel weer recht trekken. Kamal El Ouardi lag de bal weer breed voor Jarmo de Bode die vervolgens de 2-2 binnen schiet. Ongeveer een kwartier later onderschepte Kamal El Ouardi zelf de bal en kon hij de 3-2 in de verre hoek binnen schieten. Een kwartier voor tijd kreeg Spartaan de kans om langszij te komen uit een strafschop. Gelukkig kon keeper Joris Vugt de penalty onschadelijk maken.

Later in de wedstrijd sloeg Spartaan’20 wel toe. Uit een vrije trap viel de 3-3 binnen. Vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist. In een 1 op 1 situatie met de keeper werd Joris Vugt verslagen.3-4.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh(65 M.de Graaff), Monteiro(72 Adil), Capelle, Zeij(46 R.Resoort), Krens(81 El Ouardi), de Vries(46 van Heek), Groeneveld(65 M.Resoort), El Ouardi(72 Gravenbeek), Jason(46 Brunswijk), Gravenbeek(22 de Bode/85 Jason).

Zaterdag mocht RVVH het na enkele oefenpartijen weer eens laten zien voor de competitie. De boys gingen zaterdag op bezoek bij de nummer zes Rhoon 2. In de 1e helft kreeg RVVH enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen maar het vizier stond niet op scherp. Kevin van Heek kopte bij de 2e paal een voorzet van Robin Malipaard net naast. Halverwege de 1e helft ging een schot van Levi Hoogendoorn voorlangs. Vlak voor rust tikte Levi Hoogendoorn voor de doellijn wel binnen, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo gingen de boys met 0-0 de rust in.

Na de pauze zag Bob Krens zijn schot van afstand gekeerd worden door de keeper. Kort daarna kopte Levi Hoogendoorn recht in de handen van de keeper. In het laatste kwartier wist RVVH uiteindelijk wel toe te slaan. Jordi Mosmans werd bediend met een keurige pass van Levi Hoogendoorn en vervolgens kon Jordi RVVH op een 0-1 voorsprong brengen. Vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist door Christiaan Groeneveld die de keeper goed kon uitspelen om daarna de 0-2 binnen te werken.

RVVH staat na de winst nog altijd op een mooie 2e plek. Koploper Heinenoord staat op 6 punten voor nu.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh(15 M v/d Graaff/75 Brunswijk), Monteiro, R.Resoort, B.de Graaf(68 Capelle), Mosmans, Krens(68 Groeneveld), de Vries, van Heek, Hoogendoorn, Malipaard(75 Gravenbeek).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer drie Charlois sv 3.

In de 1e keken de boys tegen een 1-0 achterstand aan tot de rust. Na de pauze ging de wedstrijd met 4-2 verloren. Door een eigen doelpunt en een treffer van Hakan Mutlu deed RVVH nog wat terug. RVVH staat nu op een 6e plaats met 17 punten uit 13 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half een op Sportpark de lange Weide tegen Fc Binnenmaas 5.

RVVH streed zaterdag om de 2e plek op de ranglijst. Op eigen terrein werden de degens gekruist met de nummer twee ZwerversIJvv 5.

In de 1e helft had RVVH veel balbezit en werd er geduldig gezocht naar de opening. Uiteindelijk werd die gevonden. Menno den Boef haalde de trekker over maar zag zijn schot op de vuisten van de doelman belanden. Na een half uur waren het de gasten die met twee pogingen te wedstrijd wilde kantelen, maar ze slaagden daar niet in. Later kwam RVVH wel op achterstand, een fout bij het uitverdedigen liep fataal af.0-1. Voor rust probeerde RVVH de stand nog recht te trekken maar de doelman van Zwervers bleek een moeilijk te passeren factor te zijn. Ruststand 0-1.

In de 2e helft moest keeper Marcel van Es met enkele reddingen een grotere achterstand voorkomen. Patrick van Es schoot daarna uit een prachtige volley op de lat. In de slotfase kreeg RVVH loon naar werken. Menno den Boef zette de gelijkmaker op het scorebord. Het wachten was nu op de voorsprong. Helaas pakte dit in blessuretijd heel anders uit toen Zwervers de wedstrijd met 1-2 beslist. De teleurstelling was groot wat hier had meer ingezeten voor de boys. RVVH staat na 11 wedstrijden met 22 punten op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag reist RVVH af naar de Bongerd in Barendrecht voor de wedstrijd tegen Barendrecht 14 om 1 uur.

RVVH speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen Groote Lindt O13-1.

In een niet als de beste 1e helft liep RVVH een 0-1 achterstand op. Na de pauze herpakte RVVH zich, maar de kansen gingen er niet in. De wedstrijd ging met 0-2 verloren. Aanstaande zaterdag start RVVH weer aan de competitie. Om 9 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen Barendrecht O13-4l