Dagverslag zaterdag 26 augustus

RVVH startte zaterdag aan de 2e oefenwedstrijd. Vorige zaterdag wonnen de boys in Sliedrecht met 2-3 van Sliedrecht 2. Nu begon RVVH op eigen terrein tegen de reserve 1e klasser Almkerk.

Trainer Han van Harselaar had zijn team weer behoorlijk gewijzigd, Wonder Roberts, Rajai Ganpat en  Rocinio Tuinfort waren er niet bij. Moise Mpongo zat op de reservebank en keeper Michael Brongers nam nu plaats in het doel. Jeremy Moreno maakte weer minuten en ook Justice Pires nam plaats in de basis.

RVVH kon na drie minuten al afstand nemen, maar slaagde hier niet in. Een schot van Jeremy Moreno verdween net naast het doel. Halverwege de 1e helft werd de score alsnog geopend. Damian Mars bracht Levi Hoogendoorn in stelling voor de 1-0 voorsprong. Enkele minuten later kon Jeremy Moreno de marge vergroten, maar na een pass van Patrick Lopes da Veiga Martins schoot Moreno de bal vlak langs de paal.

Na een ruim half uur miste Moreno weer eens de scherpte om weer af te ronden. Drie minuten later was Almkerk wel trefzeker, Michael Brongers had de bal niet klemvast en daar werd direct van geprofiteerd.1-1. Vlak voor rust wilde RVVH nog het verschil maken. Een schot van Levi Hoogendoorn werd eerst geblokt door de keeper. Twee minuten later kon Damian Mars alsnog het verschil maken.2-1.

Na de pauze gaf RVVH de voorsprong uit handen. In de 49e minuten kwam Almkerk op gelijke hoogte. Daarna nam Almkerk het heft in handen. De gasten namen kort voor het uur met 2-3 de leiding. RVVH speelde zwak en veel jongens haalden maar net een voldoende. Het team moet nog duidelijk groeien naar elkaar toe. Toch kregen de boys nog wat mogelijkheden, een schot van Hoogendoorn werd geblokt door de keeper en een vrije trap van Justice Pires spatte op de lat. Diep in blessuretijd tekende Menno v/d Male voor de gelijkmaker.3-3.

Er moet nog veel gesleuteld worden aan het team, maar daar is nog wat tijd voor.  Aanstaande dinsdagavond spelen de boys om 8 uur op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Pelikaan 2. Zaterdag 2 september start RVVH voor de beker met om half 1 een uitwedstrijd tegen Schoonhoven 2.

Opstelling RVVH 2: Brongers, Louter, Swarttouw, Mars, v/d Weele(67 v/d Male), Boogert, Lopes, Pires, Lopes da Veiga Martins, Hoogendoorn, Moreno(46 Volkman).

RVVH begon in Kinderdijk met een oefenpartij tegen De Zwerver 2.

Na vijf minuten kon Jaden Gravenbeek al de trekker over halen, maar hij schoot recht in de handen van de keeper. Enkele minuten later werd een schot van Robin Malipaard om zeep geholpen door de keeper van De Zwerver. Aan de andere zijde werden er ook de nodige kansen gemist en kon Joris Vugt ook redding brengen. Na ruim een half uur zag ook Hakan Mutlu zijn inzet voorlangs gaan.

Uit een vrije trap van zo,n 18 meter afstand opende De Zwerver alsnog de score. Jaden Gravenbeek schoot in de extra tijd de bal in de muur na een vrije trap. Russtand 1-0.

In de 2e helft slaagde RVVH er niet in om op gelijke hoogte te komen. Levi Kouwen schoot op de keeper, een schot van Robin Malipaard word gered. Ook een inzet van Bart de Vries werd door de keeper gered. In de slotminuten haalde Jordi Mosmans na een goeie actie uit over twintig meter. Het schot miste scherpte en ging een meter naast. Hakan Mutlu schoot in de extra tijd van dichtbij naast. Zo bleef het een 1-0 winst voor De Zwerver.

Aanstaande dinsdagavond oefent RVVH om 8 uur thuis tegen Nootdorp O23.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh, Monteiro, v/d Graaff, Malipaard(72 M.Resoort), Mosmans, Mutlu(72 Richardson), de Vries(81 Mutlu), van Heek, Gravenbeek, Kouwen(67 Ooft).

RVVH O23-1:

Voor de beker ging RVVH zaterdag op bezoek bij Overmaas O23-1

RVVH startte prima aan de wedstrijd, met veel balbezit en enkele kleine mogelijkheden kwamen de boys het 1e gedeelte door van de 1e helft. Daarna beleefden de boys twintig slechte minuten. In een kort tijdsbestek maakte Overmaas maar liefst drie doelpunten. Vlak voor rust greep Given Brunswijk in. Hij scoorde de 3-1. Dit was ook meteen de ruststand.

In de 2e helft kwamen de boys beter uit de startblokken. Er werden weinig kansen meer weg gegeven. 20 minuten voor tijd wist RVVH de aansluiting weer de krijgen. Uit een directe vrije trap tekende Kamal El Ouardi voor de 3-2. Hierna gaf RVVH zich nog niet verloren. In blessuretijd werd een schot van Juandro Souisa veranderd van richting en viel zo het doel binnen.3-3.

Penalty’s moesten uitkomst brengen. Met 5-4 werd de strafschoppenserie gewonnen. Bo Terlouw en Bryan de Graaf misten, maar Kamal El Ouardi, Juwensly Orcadio, Marco Spijkerman, Tony Langeler en Jarmo de Bode schoten allen raak. Zo zijn de boys weer een ronde verder.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH op vreemde bodem een oefenwedstrijd tegen SVS O23-1. Aanvang 8 uur. Komende zaterdag start RVVH aan de competitie in de 3e divisie F. Om 3 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen Pelikaan O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH startte aan de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Om half drie was op eigen terrein Kethel Spaland O19-2 de tegenstander. Na een fel begin van RVVH was het uiteindelijk toch de tegenpartij die als eerste de score opende. Gelukkig maakte Senna van Vught daarna korte metten. Hij werd in de spits gezet en tekende meteen voor de gelijkmaker.1-1.Vlak voor rust kreeg RVVH alsnog een doelpunt tegen.1-2.

Na de pauze ging RVVH er tegenaan, maar na een doorgebroken speler vergrootte Kethel Spaland de marge naar 1-3. De ruggen werden gerecht en door doelpunten van Priyanshu Nathoe en Ruben v/d Elst stond RVVH weer op gelijke hoogte.3-3. Kort voor het laatste fluitsignaal wonnen de boys nog de wedstrijd. Ruben v/d Elst schoot van afstand de 4-3 binnen.

Aanstaande zaterdag starten de boys aan de Zwaluwen jeugdcompetitie. Om half drie gaat RVVH spelen in de Leeuwenkuil tegen DRL O18-1.

RVVH ging op bezoek bij Nieuwenhoorn O15-1 voor de 1e oefenwedstrijd. De eerste de beste kans was meteen raak voor RVVH. Myka Laan scoorde de 0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

Na de pauze begon RVVH weer goed. Nieuwenhoorn kwam moelijk aan voetballen toe, maar scoorde na 53 minuten toch de gelijkmaker. Via de onderkant lat ging de 1-1 het doel in. Over en weer waren er nog enkele kansen, maar een doelpunt ging er niet meer in.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen Feijenoord Mo16.

RVVH O14-1:

RVVH oefende zaterdag op eigen terrein tegen Nieuwenhoorn O15-2.

De boys hadden licht de overhand maar na een kwartier kregen ze toch een goal tegen. Dean van Maris sprong helaas onder de bal door.0-1.Enkele minuten later had een vrije trap van Daniel Pogosjan wel meer verdiend. Over twintig meter werd de bal over de muur gekruld maar op de paal. Vlak voor rust werd er nogmaals op de paal geschoten. Ruststand 0-1.

In de 2e helft ontsnapte RVVH aan de 0-2. Nieuwenhoorn schoot op de lat. Na 55 minuten kreeg RVVH de verdiende gelijkmaker. Na goed voorbereidend werk van Ali Wali kon Daniël Pogosjan over 20 meter uithalen.1-1. Daarna ging RVVH op jacht naar de winst. Amin Msseyh zette de 2-1 op het scorebord. Uit de counter kon Nieuwenhoorn later in de wedstrijd alsnog langszij komen.2-2. Dit was ook tevens de eindstand.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH in de Zwaluwen jeugdcompetitie de 1e wedstrijd om 3 uur uit tegen Sc Excelsior O14-2.

RVVH speelde zaterdag een oefenwedstrijd in en tegen Nieuwenhoorn.

Vlak voor rust kregen de boys een doelpunt tegen.

In de 2e helft viel al snel de gelijkmaker van Joël Gorter.1-1. Door een ongelukkige vrije trap kwam RVVH toch weer op achterstand.

Na een gelijkmaker van Divensley Mahn pakte RVVH verder uit. Divensly Mahn maakte er 2-3 van. Het slotakkoord was van Quinn Keur, met een mooie vrije trap ging de bal over de keeper heen het doel in. Eindstand 2-4.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd. In de Zwaluwen Jeugdcompetitie spelen de boys om kwart over 10 tegen Fc IJsselmonde O13-1.

RVVH speelde op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Pelikaan O11-1.

De boys gingen flitsend van start.Binnen een kwartier stond RVVH al op een ruime 3-0 voorsprong door doelpunten van Ezekiel Araheme, Chidebum Nwokoro en Yusuf Baran Yar. Pelikaan deed hierna wel iets terug, maar RVVH stoomde weer door! Door twee doelpunten van wederom Yusuf Baran Yar ging RVVH met een 5-1 stand de rust in.

In de 2e helft haalde RVVH ruim uit! Het werd een 9-3 overwinning. Gabriël Garcia Bellas was goed voor de 6-2, daarna schoot Ruben Navasardjan 3x raak. Een goed begin dus.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH ook zijn 1e wedstrijd in de Zwaluwen Competitie uit tegen Sc Excelsior O11-2. Aanvang 11:30 uur.