Dagverslag zaterdag 19 augustus

Zaterdag begon RVVH in Bolnes wederom aan de finale van het Ridderkerk Toernooi. Dinsdagavond werd door een ruime 4-0 overwinning op Slikkerveer deze plek bereikt. Woensdagavond werd verrassend genoeg Rijsoord met een 0-1 nederlaag aan de kant gezet door Bolnes. Danny Paludanus schoot Bolnes naar de finale toe. Rijsoord trad om 12 uur aan in de troostfinale tegen Slikkerveer. Een half uur lang bleef de brilstand op het scorebord staan, maar daarna opende Rijsoord toch de score. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen door Rijsoord, waardoor de 3e plek naar Rijsoord ging en de 4e naar Slikkerveer.

De finale was wel bijzonder dat RVVH het ging opnemen tegen Bolnes en niet tegen Rijsoord of Slikkerveer. Bolnes is dit seizoen versterkt met de nodige nieuwe spelers, ook Noury Mulder en Rodney van Dam proberen Bolnes weer naar een hoger niveau te brengen. Voor RVVH was het de eennalaatste test voor het echte werk. Dinsdagavond wacht nog een oefenwedstrijd op eigen terrein tegen Spijkenisse.

RVVH startte voortvarend met al na twee minuten een 1e treffer van Wessel Verhaar, maar helaas ging dit niet door wegens buitenspel. Een kwartier later kon RVVH wel de leiding nemen, Jesse Eggers plaatste de bal naar Guytano dos Santos die meteen de 0-1 hard binnenschoot.

Kort voor het half uur haalde Gino Stolk de trekker over, in de rebound kon de bal worden ingeschoten door Wessel Verhaar. Maar helaas werd de goal ook weer afgekeurd. Even later probeerde ook Mo El Yakoubi het net te vinden, maar hij kwam net te kort om af te ronden. Net na het half uur knokte Bolnes zich langszij. Een cornerbal werd niet goed weg gewerkt en Daley Hilkemeijer profiteerde daarvan door de 1-1 binnen te werken. Kort voor rust kon RVVH toch nog weer het verschil maken. Guytano dos Santos tekende ook voor de 1-2.

Na de pauze gingen de boys verder met een aantal nieuwe verse krachten. Dit resulteerde na 55 minuten dan ook dat de score verder werd opgeschroefd door RVVH. De razendsnelle Mo El Yakoubi bereidde een mooie voorzet voor over de linkerkant die goed werd ingeschoten door Shamir de Jesus.1-3. Enkele minuten later had Gino Stolk de 1-4 op zijn schoen, maar helaas kwam de bal op de lat terecht. Even later mikte Gino Stolk wel raak. Mo El Yakoubi was wederom de aangever en Stolk had er nu geen moeite mee om de 1-4 binnen te werken.

In het slot van de wedstrijd kreeg RVVH nog mogelijkheden om de score verder op te schroeven, maar dit lukte niet meer. Een bal van Sven Bout ging net over het doel en een strakke vrije trap van Guytano dos Santos werd goed gestopt door de keeper van Bolnes. Zo bleef het uiteindelijk 1-4. RVVH pakte zijn 1e prijs al weer in het nieuwe seizoen. Bolnes behaalde de 2e plaats en verdiend sowieso de complimenten dat ze goed en sportief tegenstand hadden geboden tegen RVVH. Rijsoord 3e en Slikkerveer 4e. Guytano dos Santos werd net als de vorige editie weer uitgeroepen als beste speler van het toernooi.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Steketee, Eggers(46 Niamut), Boers, Dragon(46 Kusters), Proost, Stolk(65 de Witte), dos Santos, Pires Tavares(46 Bout), El Yakoubi, Verhaar(46 de Jesus).

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH op eigen terrein de laatste oefenwedstrijd voor de competitie gaat starten. De boys spelen om 8 uur tegen Spijkenisse met Ray Kroon en Mauro Daviraz binnen de gelederen.

RVVH O23-1.

Donderdag begon RVVH ook aan het Ridderkerk toernooi. De boys namen het op tegen Slikkerveer O23-1. In de helft kwam RVVH stroef op gang, met een ongewijzigde 0-0 stand gingen beide teams de kleedkamer in. Na de pauze begon RVVH beter. Kamal El Ouardi opende de score voor RVVH. De boys liepen hierna verder uit door doelpunten van Given Brunswijk en Sjaief Vrede.3-0. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 5-0 gewonnen waardoor RVVH ook naar de finale ging. De 4-0 kwam op naam van Kamal El Ouardi en de 5-0 werd gescoord door Given Brunswijk.

Finale.

In de finale moest het team van trainer Brendon Tholenaars het opnemen tegen Rijsoord O23-1. De boys hadden nu minder moeite om op gang te komen. Given Brunswijk opende de score voor RVVH. Hierna was het toch nog Rijsoord dat langszij kon komen om de 1-1 te scoren. Maar RVVH maakte voor rust toch nog het verschil, door doelpunten van Juwensly Orcadio en Given Brunswijk werd het een 1-3 ruststand.

Na de pauze liep RVVH verder uit tot een ruime 2-7 overwinning. Na de 2-4 van Given Brunswijk waren Juwensly Orcadio, Mike Kooiman en Joshua Darson ook nog trefzeker. Zo won RVVH dus ook de finale. De prijzen werden in ontvangst genomen door Bo Terlouw.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH ook een oefenpartij. Om kwart over acht wacht er een uitwedstrijd tegen Sparta AV O23-1.

De Legends.

Met heel veel oude talenten moest RVVH de 1e wedstrijd starten tegen oud Rijsoord. De boys kregen veel kansen maar uiteindelijk werd er maar met 1-0 gewonnen. Peter Salacroup maakte de enige goal.

In de 2e wedstrijd werd oud Bolnes met 3-0 verslagen.

In de laatste wedstrijd werd het bijzonder spannend, want Slikkerveer had net als RVVH 2x gewonnen. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd waar RVVH toch als beste uit de bus kwam. Jordy van Dam opende de score voor RVVH. Vlak voor tijd was het Johan van Onlangs die er met een mooie stiftbal 2-0 van maakte. De boys kregen in 3 wedstrijden ook nul doelpunten tegen. John Fraanje pakte vlak voor tijd nog een strafschop.

Zo ging er ook een 3e team met een hoofdprijs vandoor.

Dit waren onder andere de Legends van RVVH: John Fraanje, Frank Anemaat, Johan van Onlangs, Joost Huisdens, Jeroen v/d Male, Arthur Ruinard, Daniel Vermeulen, Arno Fransen, Johan de Ruiter, Barrie Hoogendoorn, Robert Kooiman, Kristiaan van Noort, Herman Driessens, Geert v/d Meide, Harry Nugteren, Jan van Beek, John Segaar, Jordy van Dam, Peter Salacroup en Remco Buist.

De boys hebben na enkele trainingen zaterdag hun 1e oefenwedstrijd gespeeld. RVVH ging naar Sliedrecht en speelde daar tegen Sliedrecht 2. Met een ander team dan vorig seizoen begon RVVH matig aan een 1e helft waar er aan RVVH zijde ook het nodige gemist werd. Wonder Roberts schoot te slap in en Gazar Dermendjan miste meerdere kansen. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kon RVVH al vlot langszij komen. Justice Pires schoot in 2e instantie de 1-1 binnen na een voorzet van Moise Mpongo.De boys lieten nu een wat betere wedstrijd zien. Toch kon RVVH weer in de achtervolging, want drie minuten na de gelijkmaker prikte Sliedrecht de 2-1 binnen. Een kwartier voor tijd kopte Gazar Dermendjan een fantastische voorzet van Twan v/d Weele binnen voor de 2-2. Vlak voor tijd wist RVVH de wedstrijd toch nog winnend af te sluiten. Een  voorzet op maat van Patrick Lopes da Veiga Martins schoot Gazar Dermendjan binnen voor de 2-3.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd. Om 8 uur oefenen de boys tegen VVGZ 2.

Opstelling RVVH 2:Nikolic(46 Brongers), Boogert(46 Tuinfort), Swarttouw(85 Boogert), v/d Weele, Kaba, Ganpat(46 Mpongo), Volkman, Pires(80 Ganpat), P.Lopes, Roberts(46 van Halem), Dermendjan.

RVVH oefende op eigen terrein tegen Alexandria’66 O23..

Na 5 minuten moest keeper Joris Vugt al een vroege achterstand voorkomen, de linksbuiten was doorgebroken maar Joris redde goed. Kansen werden vervolgens gemist door Bart de Vries en Bob Krens. Halverwege de 1e helft kon Gulba Delgado RVVH op voorsprong zetten bij een cornerbal, Gulba schoot in de korte kruising maar de keeper redde goed.

Na een half uur kreeg RVVH opnieuw niet de voorsprong die het verdiende. Een bal van Bart de Vries werd van de lijn gehaald en een inzet van Kevin van Heek werd geweerd door de keeper. Later schoof Gulba Delgado de bal nog voorlangs het doel. In blessuretijd kon Joris Vugt in een 1 op 1 situatie een achterstand voorkomen. 0-0.

In de 2e helft was het Bob Krens die na 54 minuten een stafschop verzilverde voor de 1-0 voorsprong. RVVH probeerde de score hierna verder uit te breiden maar slaagde daar nog altijd niet in. Vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist. Een schot van Levi Kouwen werd geblokt, maar in de rebound schoot Jesse Ooft de 2-0 binnen.

Een nuttige oefenwedstrijd.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH op eigen terrein om 8 uur een oefenwedstrijd tegen VVGZ 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh(60 van Heek), v/d Graaff, Capelle(46 Monteiro), Malipaard(75 M.Resoort), Krens(60 Zeij), Groeneveld, Delgado, de Vries(60 Mutlu), van Heek(46 Kouwen), Gravenbeek(70 Ooft).

RVVH O16-1:

RVVH oefende op eigen terrein tegen Rvv Blijdorp O15/O17.

De boys kwamen aan de leiding door een doelpunt van Dyrone Vaarnold die de onzekere doelman verschalkte.1-0. Daarna kreeg Victory Oboh(Brobbey) het op zijn heupen, met drie goals zette hij het scorebord al op 4-0. RVVH was op dreef en liep verder uit naar 9-0. Djenoah Duarte en Dyrone Vaarnold waren goed voor de 5 en 6-0. Shuve Bartholomeus(2x) en Victory Oboh scoorden de overige doelpunten.

In de 2e helft kwam RVVH met de score in de dubbele cijfers terecht. De wedstrijd werd met 14-0 gewonnen. Doelpunten kwamen van Jayden Felicia, Dyrone Vaarnold(3x) en Matthijs Put.