Dagverslag zaterdag 27 mei

RVVH was twee weken geleden al kampioen geworden in de reserve 1e klasse. Nu speelden de boys hun laatste wedstrijd op eigen terrein tegen de nummer 4 Spirit uit Ouderkerk a/d IJssel.

De score werd al na 8 minuten geopend door Levi Hoogendoorn die door een steekbal van Youri Volkman in goeie positie kwam, maar helaas ging de treffer niet door wegens buitenspel. Tien minuten later kwamen de boys goed weg toen Spirit recht op de keeper Joris Blaak kopte. Kort daarna was het Twan v/d Weele die vanaf de achterlijn nog bijna de bal in de kruising werkte.

Enkele minuten later ging het toch mis. Spirit schoot op de paal, maar in de rebound werd de bal door Basten v/d Hoeven wel het doel in gewerkt.0-1. RVVH wilde snel langszij komen en kregen daar ook de kansen voor. In de 25e minuut kon Kevin de Graaf doorbreken en alleen op de keeper afgaan, maar zijn schot belandde recht op de keeper. Kort voor rust verzuimde ook Mitchel Zoutewelle alleen op de keeper de gelijkmaker te scoren. En in de laatste reguliere minuut stond de keeper van Spirit wederom in de weg bij een snel genomen vrije trap van Maurice Lopes waarna Kevin de Graaf wederom een poging deed om de bal in het doel te krijgen. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft lukte het RVVH weer niet om te scoren. Een goed schot van Youri Volkman werd door de keeper net over de lat gewerkt. Even later wist Spirit wel weer het net te vinden. De minst gepasseerde keeper in de reserve 1e klasse Joris Blaak werd verrast door een doelpunt van Daniel v/d Zwan. RVVH wilde daarna nog wel, maar voelde eigenlijk niet meer de druk van het moeten winnen. Enkele mogelijkheden werden om zeep geholpen door RVVH.

Tien minuten voor tijd nam Joris Blaak afscheid en trok Levi Hoogendoorn de keepershandschoenen aan. Met een mooie redding wist Levi nog de 0-3 te voorkomen. Zo bleef het dus 0-2 in het voordeel van Spirit. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dias de Brito werd het team van RVVH nogeens gehuldigt. Bloemen werden er overhandigt aan de technische staf van RVVH en schaal werd uitgereikt door mevouw Lya van Harselaar aan aanvoerder Dirk van Leenen. De nodige fotos en filmpjes werden gemaakt en de boys gingen een uitgebreid feestje vieren. In de avond werd het team nog getrakteerd op een etentje bij de Wok.

Het seizoen zit er nu op voor RVVH , zij kunnen nu pauze gaan nemen en na de zomerstop zich volledig gaan richten op de reserve hoofdklasse. Iedereen bedankt voor dit geweldige seizoen waarin RVVH buitengewoon goed gepresteerd heeft. RVVH alsnog gefeliciteerd en nu fijne vakantie gewenst.

Opstelling RVVH 2:Blaak(86 van Halem), Louter, Swarttouw(62 Mars), v/d Weele, Boogert(62 de Boon), Zoutewelle(62 v/d Male), Volkman, Lopes, de Graaf(46 van Leenen), Karaca, Hoogendoorn.

RVVH speelde op eigen terrein tegen de koploper NOC Kralingen 3.

In de 1e helft was de koploper duidelijk de sterke partij. Met een 0-4 achterstand ging RVVH al de rust in.

Na de pauze deed RVVH nog wel wat terug, maar de wedstrijd ging met 4-7 verloren. Ian de Jager wist tweemaal te scoren voor RVVH. Ene keer uit een penalty en ene keer uit een vrije trap. De overige doelpunten kwamen van Jessie Verheij en Ruben van Vliet. Voor RVVH zit het seizoen er nu op. Nu uitrusten en in het nieuwe seizoen proberen om wat hoger te eindigen op de ranglijst. Met 15 punten uit 20 wedstrijden zijn de boys op een eennalaatste plaats beland van de ranglijst.

RVVH O14-1:

Zaterdag stond er een inhaalwedstrijd op het programma, op eigen terrein speelde RVVH tegen de nummer 9 op de ranglijst FC Binnenmaas O14-1.

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd kon RVVH toch de leiding nemen. Jaell Hanenberg zorgde met een hard schot voor de 1-0 voorsprong.

In de 2e helft kwam RVVH sterker uit te startblokken. Dit leverde al snel resultaat. Binnen vijf minuten tijd werd de score opgeschroefd naar 4-0. Luc Koedood, Jayce Bijvoets en Sil Douma wisten het net te vinden. In het slot van de wedstrijd scoorde Levi v/d Velde de 5-0 en tevens zijn laatste officiëlle doelpunt voor RVVH. Levi v/d Velde gaat komend seizoen bij Sc Excelsior voetballen. Door de 5-0 winst is RVVH op een mooie 3e plaats beland. Nu rest er voor RVVH nog een toernooi.