Dagverslag zaterdag 28 oktober

Zaterdag kon de mannenhoofdmacht van RVVH helaas niet in actie komen voor de competitie. Het veld van Zwaluwen werd afgekeurd. Wel kwamen de spelers nog bij elkaar voor een gezamenlijke training omdat er uiteindelijk ook geen oefentegenstander meer gevonden werd. Alle overige wedstrijden in de 4e divisie B konden wel gewoon doorgang vinden. ASWH pakte door de 2-0 winst op eigen terrein tegen LRC de 1e periode. De uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Poortugaal-RKAVV 3-1, Capelle-Westlandia 1-1, DSO-Heerjansdam 1-0, Fc s’Gravezande-VOC 2-1, Sc Feijenoord-Nieuwenhoorn 3-1, HBS-Smitshoek 4-0.

Op de ranglijst is RVVH nu een plaats gezakt. De boys staan nu op een 13e plek met daaronder nog drie achtervolgers. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur op eigen terrein de wedstrijd om de Betcity Cup tegen Abbenbroek. Komende zaterdag dan komt de koploper ASWH op bezoek aan de Sportlaan, we hopen dan dat RVVH een punt of meer in de eigen knip kan steken, maar het zal geen makkelijke wedstrijd gaan worden.

Na een korte ziekte vorige week kon nu eindelijk trainer Han van Harselaar weer zelf plaats nemen voor de groep. Op eigen terrein kwamen de boys voor de competitie in actie tegen de nummer 4 Forum Sport 2. Forum Sport staat met twee punten meer als RVVH net een plek boven de blauwwitte brigade. Bij winst kon RVVH zijn directe concurrent dus kunnen passeren, maar de wedstrijd moest natuurlijk eerst nog gespeeld worden.

RVVH kwam goed uit de startblokken, het was tot tweemaal toe Dirk Kusters die trekker overhaalde maar nog zonder succes. Na een kwartier probeerde Gazar Dermendjan ook de keeper te verslinden, maar zijn schot werd tot corner verwerkt. Enkele minuten later zag Maurice Lopes zijn schot voorlangs gaan. De boys bleven nog altijd steken op de 0-0 en Forum Sport toonde verder weinig gevaar. Kort voor het half uur leek het erop dat RVVH de voorsprong ging pakken maar weer pakte het niet goed uit. Laurens de Witte kon met een steekbal tussendoor Patrick Lopes Martins da Veiga bereiken, die stuitte helaas met zijn poging op de keeper.

In de 38e minuut kreeg Levi Swarttouw ook een goeie kans om de score te openen na een cornerbal van Twan v/d Weele, maar hij kopte de bal net naast. Vlak voor rust nam RVVH toch de leiding. Een vrije trap van zo,n 20 meter afstand werd door Justice Pires uitstekend in het doel gewerkt. Met de 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de rust kwam er wat meer snelheid in de ploeg door het inzetten van Shamir de Jesus. De wedstrijd kreeg ook wat meer aanzien dan de 1e helft. Gazar Dermendjan kon al snel de score verdubbelen maar verzuimde de bal tussen de palen te werken. Even later in de 49e minuut was het wel raak! Een schot van Gazar Dermendjan na een mooie actie kwam terug en werd goed onderschept door Patrick Lopes Martins da Veiga die daarna meteen raak schoot voor de 2-0.

Helaas zag RVVH Forum Sport toch nog weer de aansluitingstreffer scoren. Na 65 minuten schoten de gasten uit een strafschop de 2-1 binnen. Twee minuten later werd de marge vergroot door RVVH. Shamir de Jesus passeerde zijn directe tegenstander en trok goed voor op Laurens de Witte die geen moment aarzelde om de 3-1 af te drukken. Daarna speelde RVVH de wedstrijd gedegen uit. Een kwartier voor tijd kon Youri Volkman de bal goed stil leggen en meteen afvuren voor de 4-1.

De wedstrijd was gelopen! Wonder Roberts kwam in de slotminuten voor het slotakkoord met de 5-1. Een heerlijke en verdiende overwinning voor de boys!! Door de winst staat RVVH nu op een mooie 3e plaats. Koploper Scheveningen voert de lijst aan met 12 punten uit 5 wedstrijden gevolgd door de nummer twee Capelle 2 met eveneens 12 punten uit 5 wedstrijden. RVVH heeft 9 punten uit 5 wedstrijden. Aanstaande zaterdag staat er om 12 uur een uitwedstrijd gepland tegen SHO 2.

Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-Noordwijk 2 4-1, Fc s’Gravezande 2-BVCB 2 1-0, Quick Boys 2-Nieuwenhoorn 2 5-3, Katwijk 2-Fc Rijnvogels 2 0-4, Scheveningen 2-Jodan Boys 2 8-2, Capelle 2-SHO 2 2-1.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, v/d Weele, Swarttouw(82 Boogert), Kusters, Kaba, Pires(88 M.Resoort), M.Lopes(46 de Jesus), de Witte, Volkman, Lopes Martins da Veiga, Dermendjan(74 Roberts).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 9 op de ranglijst ’s Gravendeel 2. De boys bevinden zich drie plaatsen hoger op een 6e plek.

Al na vier minuten zorgde Bart de Vries voor het eerste gevaar van de blauwwitte brigade, na goed druk zetten schoot de Vries de bal voorlangs. Enkele minuten later liet Robin Malipaard een open kans liggen om te verzilveren, hij mikte de bal naast het doel.

Nog voor het kwartier kon Bob Krens vanaf de rand zestienmeter de bal keurig in de linkerbovenhoek schieten voor de 1-0 voorsprong. RVVH kon er helaas niet lang van genieten want vier minuten na de 1-0 werd keeper Delano Willemen door de spits van Gravendeel verrast met de gelijkmaker. Gravendeel nam daarna ook nog de leiding. Uit de draai nam de spits van de gasten de bal op de slof voor de 1-2.

RVVH maakte snel de jacht op de gelijkmaker. Nog voor het half uur werd Robin Malipaard weggestuurd door Bob Krens, de bal werd voor getrokken en ongelukkig door Gravendeel in eigen doel gewerkt. Voor rust liepen de boys uit naar een 4-2 voorsprong. Met een mooie knal schoot Jordi Mosmans de 3-2 binnen. Vlak voor rust kopte Rick Resoort na een cornerbal de 4-2 binnen.

In de 2e helft verzuimde Robin Malipaard de score verder uit te breiden. Een goed schot werd gepakt door de keeper. Kort hierna greep Delano Willemen goed in om een tegentreffer te voorkomen. Halverwege de 2e helft kwam Gravendeel door miscommunicatie bij RVVH op 4-3. Na 71 minuten besliste Levi Hoogendoorn de wedstrijd, hij nam de bal goed aan en schoot hard in de lange hoek binnen. 5-3. Vlak voor tijd raakte Jayden Gravenbeek de lat voor de 6-3.

Een mooie en ruime winst voor RVVH die door de winst nu op een 5e plaats zijn terecht gekomen. Aanstaande zaterdag spelen de boys om kwart over 12 een uitwedstrijd tegen Barendrecht 3.

Opstelling RVVH 3:Willemen, D.Arnold(78 M.Resoort), Monteiro(69 Mutlu), Zeij(46 M v/d Graaff), Capelle, R.Resoort, Mosmans, Krens, van Heek, de Vries(62 Hoogendoorn), Malipaard(69 Gravenbeek).

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer vier op de ranglijst ZwerversIJvv 4.

In de 1e helft werd ook meteen de eindstand bereikt. De wedstrijd eindigde in 1-1. Ruben van Vliet was weer eens trefzeker voor RVVH. RVVH staat na het gelijke spel op een mooie 2e plaats onder de koploper Charlois 3.

Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie op eigen terrein tegen Barendrecht 10.

RVVH moest het zaterdsg in een uitwedstrijd opnemen tegen de nummer drie op de ranglijst Charlois 3.

De boys kwamen er in de 1e helft niet aan te pas. Bij rust keek RVVH tegen een 2-0 achterstand aan.

Na de pauze zocht RVVH weer aansluiting. Door een doelpunt van Kelvin Komduur kwam de spanning weer wat terug.

RVVH kreeg daarna nog wel kansen maar maakte dit niet af. Door een onterechte strafschop nam Charlois verder afstand van RVVH. De wedstrijd ging met 4-1 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein tegen Rijnmond Hoogvliet Sport 5.

RVVH O23-1:

RVVH staat er op dit moment goed voor. De boys staan op een mooie 2e plek met drie punten achterstand op de koploper Unitas’30 O23-1. De strijd om de titel lijkt dan ook te gaan tussen deze twee teams. De boys wisten al een aardig gat te slaan op de nummer drie Zuidland O23-1.

Zaterdag moesten de boys pas laat aan de bak. Om half vijf werd er de aftrap gedaan in en tegen Roosendaal O23-1.

De 1e helft verliep in een laag tempo. Keeper Mike van Staaijeren kon een 1-0 achterstand voorkomen met een uitstekende redding. Enkele grote kansen werden door RVVH om zeep geholpen door verkeerde keuzes. In de extra tijd kon Kamal el Ouardi zijn team toch nog aan de leiding brengen. Via de onderkant lat schoot hij de 0-1 binnen. Met deze gunstige voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft liep het wat beter bij RVVH. Door een snelle goal van Bo Terlouw werd de marge vergroot naar 0-2. Daarna verzuimde RVVH weer om een grotere score neer te zetten. Roosendaal had moeite om de zestien bij RVVH binnen te trekken. De boys namen na een 0-2 winst de drie punten verdienstelijk mee naar Ridderkerk. De strijd met de koploper Unitas duurt maar voort. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half 12 op eigen terrein tegen de nummer vier Fc Binnenmaas O23-1.

RVVH O23-2:

RVVH moest het zaterdag op eigen terrein opnemen tegen de nummer twee op de ranglijst Sc Excelsior O23-2.

De boys gaven in de 1e helft geen kansen  weg, verdedigend stond het erg sterk bij RVVH. Door een doelpunt van Randy de Kreek na een half uur kon RVVH de leiding nemen. De voorsprong kon RVVH vasthouden tot aan de rust.

In de 2e helft maakte RVVH de jacht naar een 2e treffer. Excelsior werd goed onder druk gezet maar het bleek lastig om door de verdediging heen te sluipen. Helaas door slecht uitverdedigen vsn RVVH kon Excelsior na 55 minuten op gelijke hoogte komen. Door pech en wat concentratie lukte het RVVH niet om de wedstrijd om te zetten naar een 2-1 winst. Na de 1-1 moesten de beide teams genoegen nemen met een puntendeling.

RVVH staat na 4 wedstrijden met 8 punten op een mooie derde plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 3 uur een uitwedstrijd tegen VVOR O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH startte zaterdag met een uitwedstrijd tegen Pernis O18-1.

In de 1e helft zette Pascal  Valieva zijn team op een 0-1 voorsprong. Met deze voorsprong gingen de boys de rust in. Na de pauze wonnen de boys met ruime cijfers. Door doelpunten van Mike Hoogendoorn  en Finn Ipskamp werd het een 0-3 winst.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op eigen terrein tegen RKDEO O18-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Cvv Zwervers O15-1.

De boys gingen stroef van start maar gaandeweg kwam RVVH er beter in. Na 13 minuten was de 1e kans meteen raak, met een mooi stiftje wist Jayce Bijvoets de keeper te verslaan.1-0. Het spel golfde wat op en neer, maar beide teams kwamen niet meer tot scoren.

In de 2e helft kwam CvvZwervers na vier minuten langszij. De gasten werden sterker en RVVH werd daardoor meer achteruit gedrukt. De wedstrijd ging met 1-3 verloren. Jael Hanenberg miste een strafschop voor de aansluitingstreffer. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 uur een uitwedstrijd tegen Capelle O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen LMO O14-1.

Na een goed begin van RVVH werd de score geopend door Jahnildo Lemnob die de 0-1 in de verre hoek schoot na een goeie steekpass van Amin Msseyh. RVVH probeerde meteen door te drukken. Isaiah Chin a Joe werd tot tweemaal toe alleen voor de keeper gezet maar eerst werd er naast geschoten en daarna bleef de score ook uit. Met een 0-1 voorsprong werd de rust gehaald.

Na de pauze kwam er meer druk van LMO maar zonder gevaar.Gelukkig kon RVVH hierna de winst binnenhalen. Daniel Pogosjan schoot de 0-2 binnen. In de slotfase scoorde Ali Wali met een mooi afstandsschot de 0-3 binnen. Direct daarna scoorde LMO nog de 1-3 maar de drie punten zaten in de knip voor RVVH!! Aanstaande zaterdag spelen de boys om 10 uur thuis tegen Sc Excelsior O14-2.

RVVH speelde zaterdag bijna een thuiswedstrijd. De boys gingen naar de overburen, daar namen ze het op tegen Slikkerveer O13-1. RVVH opende in een goeie 1e helft na vijf minuten al de score. Myro van Toorn werkte de 0-1 binnen. Daarna onrbrak het bij RVVH aan de afronding. Diverse kansen werden niet benut.

In de 2e helft komt Slikkerveer halverwege weer langszij. Gelukkig greep RVVH vlak voor tijd toch nog de drie punten. Op aangeven van Divensly Mahn schoot Ojani Muth RVVH naar de 1-2 winst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op eigen terrein tegen Charlois O13-2.

RVVH O12-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Barendrecht O12-4.

In de 1e helft keek RVVH al tegen een ruime 0-8 achterstand aan. Pas in de 2e helft kwam RVVH tot scoren. Milano de Kruijff scoorde uit een fraaie actie vanaf de eigen helft. Levin Baan en Elza Hanse schoten ook raak. Helaas ging de wedstrijd in de 2e helft met 3-13 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Bolnes O12-3.

RVVH startte zaterdag met een uitwedstrijd tegen ZwerversIJvv O11-1.

De boys hadden een felle tegenstander tegenover zich. In een gelijk opgaande strijd kon Yusuf Baran Yar RVVH op een 0-1 voorsprong zetten. Slordig spel zorgde ervoor dat Zwervers toch weer op gelijke hoogte kon komen. RVVH werd hierna sterker en kon door doelpunten van Ezekiel Marana Adames en Gabriël Garcia Bellas op een verdiende 1-3 voorsprong komen bij rust.

In de 2e helft werd de winst zeker gesteld. Nieuwkomer Roman scoorde de 1-4, daarna won RVVH met 1-6 door goals van Yusuf Baran Yar en Ruben Navarardjan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op eigen terrein tegen Slikkerveer O11-1.