Dagverslag zaterdag 3 februari

Op de late zaterdagmiddag/avond moest de mannenhoofdmacht van RVVH aantreden tegen rodelantaarndrager VOC. Een duel in de onderste regionen van de 4e divisie B waar beiden teams de punten nog hart nodig hebben. VOC heeft bezet met 4 punten minder dan RVVH en een wedstrijd minder  de laatste plek en zeker onderin zitten de clubs dicht bij elkaar.

In de 1e helft begonnen beide teams aftastend maar ook rustig aan de wedstrijd. RVVH bood weinig strijd en ook was het moeilijk om de bal lang in de ploeg te houden. Na een ruim een half uur kon het eveneens matig spelend VOC toch de wedstrijd openbreken met een doelpunt van Tim Zeller. En iedereen die zou denken dat RVVH na de 1-0 achterstand snel terug wilde komen zag uiteindelijk het tegendeel. Er gebeurde weinig en kansen kwamen niet. De 1-0 achterstand was dan ook de ruststand.

Na de pauze bracht trainer Kevin Vink twee verse krachten in het veld om het tij te keren. RVVH toonde meer strijd maar het tempo bleef wel laag. VOC drukte na 50 minuten RVVH nog verder in de zorgen, want door een goal van Yannick Koevermans kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Drie minuten later had RVVH de aansluiting te pakken toen Gino Boers de 2-1 binnen kopte, maar helaas ging de treffer niet door wegens buitenspel.

RVVH kreeg wat meer mogelijkheden nu via Laurens de Witte en Papito Merencia, maar beide slaagden er niet in om te scoren. Laurens de Witte kwam 1 op 1 met de keeper te staan en schoot naast en Papito Merencia miste de scherpte om af te ronden bij een vrije trap. In de 71e minuut probeerde Everton Pires Tavares ook het net te vinden na een goeie actie maar keeper Kristian v/d Tempel kon de bal tot corner verwerken. VOC gooide na 78 minuten de wedstrijd in het slot met nog een treffer van Tom Kuil. Daarna werden nog enkele pogingen gedaan door RVVH maar helaas lukte het niet meer om nog de 3-1 te maken. Zo bleven de drie punten verdienstelijk bij VOC. RVVH moet nu er keihard aan gaan werken om hier verandering in te brengen.

Door het verlies van RVVH zijn de boys gezakt naar de 13e plek. VOC heeft daarentegen goede zaken gedaan en is twee plaatsen omhoog geklommen. De laatste plaats is nu overgenomen door Heerjansdam. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Smitshoek-LRC 1-0, Capelle-ASWH 0-0, DSO-Sc Feijenoord 1-1, Heerjansdam-Zwaluwen 0-3, Fc ’s Gravezande-Poortugaal 0-3, RKAVV-Nieuwenhoorn 0-2, Westlandia-HBS 1-1.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Barendrecht combi1/2. Komende zaterdag is RVVH vooralsnog vrij.

Opstelling RVVH 1:Kortstam, Eggers(75 de Jesus), Steketee(68 Dragon), Alberto, Proost, Niamut(68 Verhaar), Merencia, dos Santos(46 de Witte), Pires Tavares, Stolk, Moreno(46 Boers).

De nummer twee RVVH ging zaterdag richting Katwijk voor de wedstrijd tegen de nummer 10 Fc Rijnvogels 2.

RVVH kwam matig uit de startblokken en werd meteen ver terug gedrukt door de tegenstander op eigen helft. Iets minder dan een half uur lukte het RVVH om de nul te houden, maar helaas uit een vrije trap van Fc Rijnvogels werd keeper Kristian Nikolic het nakijken gegeven.1-0. Zo,n tien minuten later klampte RVVH weer aan. Met een diepe bal werd Youri Volkman in werking gezet die het daarna ook goed zelf afrondde voor de 1-1.

De boys lieten de teugels even vieren waardoor er ook dan een 3-1 achterstand op het scorenbord kwam te staan.

In de 2e helft moest RVVH aan de bak! Er kwam dan ook een heel ander team uit de kleedkamer met veel energie en ook werd er vol druk gezet op hun tegenstander. En al snel leek RVVH dan ook terug te komen maar een grote kans werd gemist. In de 51e minuut begon het te lopen bij RVVH toen Patrick Lopes Martins da Veiga de 3-2 binnenwerkte. Kort daarna werd het weer een wedstrijd toen Sven Bout de 3-3 tegen de touwen werkte.

Fc Rijnvogels leek op de slachtbank van RVVH terecht te komen maar kreeg de 4-3 op een presenteerblaadje toen Claudio van Halem de bal in eigen doel werkte. Wederom maakte RVVH weer het verschil maar nu keurde scheidsrechter A.Stolwijk de treffer van RVVH af. Daarna zette RVVH wel de 4-4 op het scorebord door een goal van Gazar Dermendjan.

In een knotsgekke slotfase trok RVVH de wedstrijd nog naar zich toe toen Patrick Lopes Martins da Veiga de 4-5 binnenwerkte. Helaas zag RVVH dit alles weer niet doorgaan want scheidsrechter Stolwijk ging naar zijn assistent van Fc Rijnvogels toe om te vragen of het buitenspel was. Ja  dan gaat een clubgrensrechter natuurlijk niet zeggen dat het geen buitenspel was. Het bleef dus 4-4. Vlak voor tijd kon keeper Kristian Nikolic RVVH nog redden voor een 5-4 verlies. Gelukkig blies de scheidsrechter daarna de wedstrijd naar het einde. RVVH heeft een punt maar is tweemaal bestolen van de dure drie punten. RVVH heeft door het gelijkspel wel een stapje naar beneden gedaan. De boys staan nu op een 3e plaats maar liepen wel een punt in op koploper BVCB 2 die met 1-2 onderuit ging tegen Quick Boys 2.  Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op Sportpark Sporthoek de topper tegen koploper BVCB 2.

Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys 2-Nieuwenhoorn 2 4-1, Fc ’s Gravezande 2-Rijnsburgse Boys 2 3-0, SHO 2-Katwijk 2 0-3, Capelle 2-Scheveningen 2 1-5, Noordwijk 2-Forum Sport 2 1-1.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, v/d Weele, Swarttouw(46 Mpongo), Kusters, Volkman, M.Lopes, Bout, Delgado(75 Mars), Dermendjan, P.Lopes Martins da Veiga.

Zaterdag stond er voor RVVH ook een topper op het programma want de ongeslagen koploper Heinenoord 2 kwam naar de Sportlaan.

De boys kwamen flitsend uit de startblokken want binnen twee minuten was het al Bart de Vries die RVVH aan een 1-0 voorsprong bracht. Een minuut of vijf later had Heinenoord de gelijkmaker op de schoen maar gelukkig kon keeper Joris Vugt zijn doel schoon houden. Kort daarna had Bart de Vries de smaak al weer te pakken want het balverlies van verdediger en keeper werden genadeloos door hem afgestraft met de 2-0.

Zou Heinenoord dan ook op de slachtbank gaan?? RVVH verzuimde de wedstrijd definitief al in het slot te gooien en liet Heinenoord gevaarlijk terug komen. Net na het half uur moest keeper Joris Vugt weer zijn kunsten vertonen na een listige vrije trap die door de doelman net met de vingertoppen over het doel gewerkt werd. In de 38e minuut wederom een gevaarlijke vrije trap van Heinenoord die er nu wel in ging. RVVH moest nu oppassen en bij de les blijven voor de gelijkmaker die toch aan zat te komen.  Vlak voor rust glipte er een aanvaller toch vandoor en wist dan de ruststand op 2-2 te zetten.

In de 2e helft probeerde RVVH snel weer het verschil te maken. Robin Malipaard schoot na 50 minuten al op de lat. Halverwege de 2e helft miste Bart de Vries ook de scherpte toen hij rakelings naast de kruising schoot. Heinenoord was ook niet bij machtte om nog de drie punten binnen te halen. RVVH was er in blessuretijd nog wel dichtbij. Na een combinatie tussen Jordi Mosmans en Given Brunswijk schoot laatstgenoemde met de buitenkant rechts nog op de paal. Zo bleef het 2-2. RVVH heeft de koploper pijn gedaan maar had de drie punten toch echt over de streep moeten trekken.

De boys moeten zich blijven focussen op die 2e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een oefenwedstrijd thuis tegen Oliveo 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Msseyh(79 Mutlu), Monteiro(59 R.Resoort), Capelle, Malipaard, Mosmans, Krens, de Vries, van Heek, Hoogendoorn(59 Groeneveld), Gravenbeek(79 Brunswijk).

De nummer zes RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 11 Egelantier Boys 3.

In de 1e helft kwamen de boys op een 3-1 achterstand. De enige goal van RVVH werd gescoord door Jessie Fransekaaklijn.

Na de pauze kwamen de boys wel iets dichterbij maar helaas ging de wedstrijd met 4-3 verloren. Wesley Arbouw en Serkan v/d Linden schoten beiden raak voor RVVH. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen de nummer zes Rhoon 4.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 12 Fc Binnenmaas 6.

In een matige 1e helft werd veel balverlies geleden door beiden partijen. Ondanks enkele kansen bleef de stand ongewijzigd met de rust.0-0

In de 2e helft kwam RVVH los. Door twee treffers van Quensley Blansjaar stonden de boys al op een 2-0 voorsprong. Daarna werden de drie punten al zeker gesteld toen ook Roy de Lepper de keeper tweemaal verraste. Na de 0-5 van Quensley Blansjaar klampte Binnenmaas even aan met de 1-5, maar door 1-6 van wederom Quensley Blansjaar werd de marge al weer vergroot.

Roy de Lepper en Patrick van Es namen het slotakkoord voor hun rekening. De wedstrijd werd met 1-8 gewonnen. Door de winst is RVVH nu opgeklommen naar een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen SDV 6.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Oranje Wit O23-1.

De boys hebben in de voorafgaande duels nog niet weten te winnen. Eerst werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen VFC O23-1 en daarna ging de wedstrijd tegen Baronie met 3-1 verloren. Nu tijd om de drie punten eens in de eigen knip te steken!

Toch liep het even anders. Binnen een kwartier stonden de boys op een 0-2 achterstand. Gelukkig kon het snel omgebogen worden. Na zo,n 18 minuten haalde Thijmen Vries van afstand uit en schiet hij via de onderkant lat de 1-2 binnen. Een minuut of vijf later trok Mike Kooiman de zestien in om zijn doel te bereiken, maar hij werd hierbij vastgehouden door zijn tegenstander. Scheidsrechter Vugts lag de bal op de stip en Mike Kooiman tekende ook zelf voor de 2-2.

Enkele minuten later kon RVVH ook nog de leiding nemen. Een vrije trap op de rand zestien door Thijmen Vries kon met moeite gered worden door de keeper. Aan de andere zijde moest ook keeper Mike van Staaijeren met prima reddingswerk een achterstand voorkomen. Bo Terlouw kopte in de 37e minuut de bal net naast. Vlak voor rust hield Mike van Staaijeren zijn team weer op de been met een puike redding. Ruststand 2-2.

In de 2e helft kon RVVH vlot het verschil maken. Uit een strafschop schoot Sjaief Vrede na 50 minuten de 3-2 binnen.  Twee minuten later werd de marge vergroot door Thijs v/d Wel die de 4-2 goed binnen schoot. Halverwege de 2e helft kon Bo Terlouw er nog 5-2 van maken maar zijn schot ging net naast de goal. Kort hierna moest de keeper van Oranje Wit een gevaarlijk schot van Sjaief Vrede ook nog zien te redden.

Een kwartier voor tijd moest RVVH het met tien man uitspelen toen Brian de Graaf zijn 2e gele kaart kreeg. Oranje Wit zocht in de 77e minuut nog wel de aansluiting met de 4-3 maar vlak voor tijd rondde Juandro Souisa een solo-actie goed af met een doelpunt. Zo hebben de boys hun eerste driepunter eindelijk te pakken na een 5-3 zege. Door de zege staan de boys op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 12 uur een uitwedstrijd tegen Zuidland O23-1.

RVVH O23-2:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O23-2.

De boys begonnen aan een ijzersterke 1e helft. Jarmo de Bode opende al vlot de score voor RVVH. Daarna maakte Joshua Usmany zijn eigen show, met een glaszuivere hattrick zette hij RVVH op een riante 0-4 voorsprong.

Na de pauze was RVVH geen schim meer van de 1e helft. Het gevolg was dan ook dat Excelsior helemaal terug kwam in de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in een droevige 4-4. Aanstaande zaterdsg mag RVVH weer gaan proberen om de drie punten binnen te slepen want dan spelen de boys om half drie op eigen terrein tegen NSVV O23-2.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Hekelingen O18-1.

In de 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Pascal Valieva. Na de pauze tekende Hekelingen voor de 1-1. Daarna was het Jasper Huizer die RVVH op een 1-2 voorsprong bracht. Helaas kon RVVH dit niet vasthouden en zorgde Hekelingen uiteindelijk voor de 2-2 eindstand. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Zuidland O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdsg een uitwedstrijd tegen Rockanje O16-1.

De boys begonnen slecht en kregen weinig kansen. Uiteindelijk kwamen ze op een 1-0 achterstand. Gelukkig kon RVVH de achterstand snel ombuigen door treffers van Brobbey(Victory Oboh) en Jaden Felicia. Met een 1-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft werd er iets beter voetbal op de mat gebracht door RVVH. Dit resulteerde dan ook dat RVVH verder kon uitlopen naar 1-3 door een doelpunt van Shuve Bartholomeus. Helaas kon RVVH hier niet lang van genieten want een minuut later scoorde Rockanje de 2-3. De wedstrijd werd daarna in het slot gegooid door RVVH met wederom een doelpunt van Shuve Bartholomeus. Uiteindelijk won RVVH met 3-4 de wedstrijd.

Door de winst staat RVVH ongeslagen op een 2e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een thuiswedstrijd tegen Spijkenisse O16-3.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Excelsior’20 O15-1.

De boys hadden een lastige tegenstander tegenover zich. Eerste kansen waren dan ook voor de tegenstander. RVVH kon weing gevaar stichten en kwam op een 0-2 achterstand. Voor rust tekende Excelsior’20 ook nog eens voor de 0-3.

Na de pauze speelde RVVH met meer beleving. Grote kansen bleven echter uit. Door een doelpunt van Joris Huizer kon RVVH nog wel iets terug doen, maar helaas ging de wedstrijd toch met 1-3 verloren.Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen eenuitwedstrijd tegen Spartaan’20 O15-3.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen NOC Kralingen O14-1.

Al vroeg in de wedstrijd moest RVVH een 0-1 achterstand zien weg te werken. Op aangeven van Daniël Pogosjan kon Jahnildo Lemmob RVVH weer vlot op gelijke hoogte brengen. Vlak voor rust was het NOC Kralingen die de 1-2 uitstekend in de kruising prikte. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft kon een dominant RVVH snel op gelijke hoogte komen. Amin Msseyh ging op stoom over de linkerkant er vandoor en werkte de bal in de korte hoek binnen. Door een blunder in de opbouw nam NOC Kralingen een kwartier voor tijd de 2-3 voor hun rekening. Daarna ging RVVH erop en erover en werd de overwinning over de streep getrokken.

Daniël Pogosjan tekende voor de 3-3. Daarna werd de wedstrijd met 5-3 gewonnen door doelpunten van Amin Msseyh(schuiver) en Daniël Pogosjan(in 2 keer). Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over twee een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O14-3.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Bolnes O12-2.

In de 1e helft liep RVVH vlot uit naar een ruime 0-4 voorsprong door maarliefst drie doelpunten van Isa Nasier. Luca Marinelli scoorde de 0-2. Blones zette de 1-4 ruststand op het scorebord.

Na de pauze werd er met ruime cijfers gewonnen. Jayden van Dorp en Elza Hanse scoorden de 1-5 en 1-6. Uiteindelijk won RVVH met 3-8. Nieuweling Naufel Tahrioui scoorde tweemaal voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Dilettant O12-2.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Barendrecht O11-5.

De boys kwamen goed uit de startblokken. Een vlotte treffer van Ezekiel Manana Adames zorgde al voor de 1-0 voorsprong. RVVH kon hierna uitlopen naar 3-0. Ruben Navasardjan schoot de 2-0 binnen en Collin Bekkers haalde van afstand uit voor de 3-0. Voor rust kwam Barendrecht met de aansluitingstreffer.3-1.

In de 2e helft werd de overwinning over de streep getrokken. Na de 4-1 van Roman Josee gaf Barendrecht nog een eigen doelpunt kado voor de 5-1 eindstand. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O11-2.