Dagverslag zaterdag 10 februari

Zaterdag kwam de mannenhoofdmacht van RVVH niet in actie in competitieverband omdat er nu ook een inhaalprogramma was en bekerwedstrijden. Wel werd er gespeeld door concurrent Heerjansdam. De rodelantaarndrager in de 4e divisie B heeft ten opzichte van RVVH nog twee wedstrijden in te halen. Zaterdag liet Heerjansdam op de Molenwei weer eens zien dat ze hoe dan ook nog een seizoen 4e divisie hierna willen spelen. In de regioderby thuis tegen Capelle scoorde Heerjansdam al in de 2e minuut tegen een Capelle onwaardig team dat weinig tot niets liet zien. Capelle had in de 1e helft moeite om de bal in de ploeg te houden en ging dan ook met een 1-0 achterstand de rust in.

Na de pauze wist Heerjansdam de marge te vergroten door een vlotte goal van Milan v/d Berg. Capelle probeerde hierna wel het tij te keren maar uit de schamele momenten werd er niet gescoord. Een vechtend en strijdend Heerjansdam daarentegen vergat de wedstrijd definitief in het slot te gooien. De wedstrijd eindigde in een 2-0

winst voor de Dammers. Door de winst heeft Heerjansdam zeer goede zaken gedaan, de laatste plek is nu overgedragen aan DSO en Heerjansdam is nu naar plek 13 gegaan. RVVH is daardoor weer een plaatsje gezakt op de ranglijst. De uitslagen van de overige inhaalwedstrijden zijn: Fc s’Gravezande-ASWH 4-2 en Zwaluwen-Sc Feijenoord 1-3.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om een plek bij de 8e finales van de KNVB Beker. Om 8 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen XerxesDZB. Xerxes DZB won zaterdag met 2-1 van Papendrecht en haalde door de winst ook de periodetitel binnen. Zaterdag 17 februari speelt RVVH voor de competitie om half drie thuis tegen Smitshoek. Dan zullen we zien of RVVH nu met strijd en vechtlust ook eens de drie punten kan binnen slepen, want we staan nu ook een plek waar we uiteindelijk niet willen en moeten staan. Na de wedstrijd is er in de kantine een live optreden van Uptown Coverband tot 8 uur.

Zaterdag stond er dan eindelijk de topper op het programma, de nummer drie RVVH ging zaterdag op bezoek bij de koploper BVCB 2. Beide teams liggen op de ranglijst drie punten uit elkaar en bij winst van RVVH zou RVVH op doelsaldo de koppositie kunnen overnemen. Maar zover was het nog niet.

In de 1e helft gebeurde er in het 1e half uur weinig. Beide teams kwamen nauwelijks tot echte kansen. Net na het half uur probeerde Patrick Lopes Martins da Veiga vanuit een moeilijke hoek de score te openen, maar deze kans ging verloren. Even later kon BVCB in de counter uitbreken. Gelukkig werd de bal over het doel geschoten. Voor rust probeerde BVCB nogmaals het doel te vinden en werd er voorlangs geschoten door de spits. RVVH kreeg de grootste kans twee minuten later toen in de counter Gulba Delgado 1 op 1 met de keeper kwam te staan. Patrick Lopes Martins da Veiga was aan zijn zijde maar hij besloot toch zelf te schieten recht in de handen van de keeper. Ruststand 0-0.

Na rust had RVVH in de 55e minuut bijna de voorsprong te pakken toen Gazar Dermendjan tussen twee verdedigers in versnelde direct schoot. Zijn schoot belandde in het zijnet. In het slotkwartier verzuimde BVCB ook om de wedstrijd open te breken doordat een buitenspeler de paal raakte. Na 76 minuten was het wel raak!  Gazar Dermendjan kopte een voorzet vanaf de linkerkant van Patrick Lopes Martins da Veiga binnen.0-1.

Even later kon keeper Kristian Nikolic RVVH redden voor de gelijkmaker. Een goed schot uit de 2e lijn werd goed verwerkt door de doelman. In het slot van de wedstrijd haalde BVCB wel met succes uit, over een afstand van 16 meter verdween de gelijkmaker in het doel van Nikolic. Beide teams loerden nog wel op de winst maar zover kwam het niet. Het bleef dan ook 1-1. Door het gelijkspel zagen beide teams de concurrentie dichterbij komen. Quick Boys 2 won in Capelle met 1-3 van Capelle 2.  RVVH staat nu met 26 uit 14 wedstrijden op een 4e plaats. BVCB 2 staat nog wel bovenaan maar ziet nu Quick Boys op de 2e plaats komen met 28 punten uit 14 wedstrijden. BVCB heeft 29 punten. SHO 2 won zaterdag met 5-0 van Jodan Boys 2.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH aanvankelijk om 5 uur voor de beker tegen Quick 2 maar waarschijnlijk word deze wedstrijd naar 11:15 of 11:30 verplaatst mits de KNVB hier toestemming voor verleend. Zaterdag 24 februari hervat RVVH de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Noordwijk 2.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, Kaba(, Pires(75 Swarttouw), Mpongo, Volkman, M.Lopes, Bout, Delgado(46 Roberts), van Halem(46 Dermendjan), P.Lopes Martins da Veiga.

RVVH had zaterdag geen competitieverplichtingen maar speelde wel een oefenwedstrijd. Op eigen terrein nam RVVH het op tegen Oliveo 2. In de 1e helft werd een 0-1 achterstand omgebogen naar een 2-1 voorsprong door twee doelpunten van Robin Malipaard.

Na de pauze kwam Oliveo terug in de wedstrijd. RVVH kreeg maarliefst drie doelpunten tegen waardoor het 2-4 werd. Rick Resoort maakte de stand wat draaglijker. 3-4. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 3-5 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een oefenwedstrijd. Om half 1 gaan de boys op bezoek bij Spirit 2.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 6 Rhoon 4.

In de 1e helft scoorde Thomas Huisman net voor rust de 1-0. Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 3-0. Doelpunten kwamen van Hakan Mutlu en Djavann Munro.

Op de Bongerd speelde RVVH zaterdag tegen Barendrecht 10.

De boys keken in de 1e helft tegen een 2-0 achterstand aan. In het 2e gedeelte kwam RVVH terug naar 2-1 door een doelpunt van Lars Achterberg. De drie punten bleven na de 2-1 nederlaag achter in Barendrecht. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een thuiswedstrijd tegen Rhoon 4.

De nummer 5 RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer negen SDV 6.

Vanaf de start kreeg RVVH al enkele mogelijkheden, maar het vizier stond nog niet op scherp. Na een kwartier wist Daniël Vermeulen de score te openen voor RVVH. Niet veel later werd de score verdubbeld door Roy de Lepper die ook weer goed op dreef was.2-0. Voor rust werd de winst al zeker gesteld, want na de 3-0 van Quensley Blansjaar zette Roy de Lepper de 4-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft kwam SDV feller uit de startblokken en bij RVVH ging er het een en ander mis. Het resultaat was dat SDV binnen vijf minuten terugkwam naar 4-1. Gelukig kon Roy de Lepper met zijn 3e goal weer het verschil maken. De drie punten bleven uiteindelijk in Ridderkerk na een 5-3 zege. Na 10 wedstrijden staat RVVH nu met 22 punten op een mooie 5e plaats. Komende zaterdag komt RVVH niet in actie.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Zuidland O23-1.

Trainer Brendon Tholenaars miste enkele spelers dus was het weer even puzzelen om weer een team binnen de lijnen te zetten. RVVH begon desondanks goed en in een hoog tempo werd de tegenstander constant onder druk gezet. De boys kwamen aan de leiding door een prachtige goal van Sjaief Vrede. Helaas door buitenspel ging de treffer niet door. Het bleef een 0-0 ruststand.

Na de pauze schoot Sjaief Vrede nogmaals raak en bleef de 0-1 nu wel op het scorebord staan. Julian Arnold zette RVVH op 0-2. Zuidland ging 1 op 1 spelen, maar RVVH verzuimde om de score uit te breiden. Het bleef dan ook een 0-2 overwinning. RVVH staat nu door de winst op een mooie 3e plaats. Sc Feijenoord O23-1 staat ongeslagen met 9 punten uit drie wedstrijden aan de leiding. De komende twee weken is RVVH vrij.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen de nummer tien Zuidland O18-1.

Vlak voor rust kon RVVH na een 0-1 achterstand weer langszij komen door een doelpunt van Pascal Valieva.

In de 2e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Mike Hoogendoorn. RVVH stelde kort voor tijd de winst zeker door wederom een doelpunt van Pascal Valieva die er 3-1 van maakte. Door de winst staat RVVH op een mooie 5e plaats. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH om kwart over 8 een uitwedstrijd tegen VOC O18-1 om de Abel-Cup.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Spojkenisse O16-3.

Uit de eerste de beste actie nam RVVH al de leiding. Net buiten de zestien lag vrije trappennemer Jayden Sewnundum de bal klaar en met een precies schot nam hij de 1-0 voor zijn rekening. Toen minuten later lag de lat een volgende treffer van RVVH in de weg. In de 15e minuut schoot Dyrone Vaarnold de 2-0 binnen. De boys waren de bovenliggende partij maar konden de vele kansen niet allemaal omzetten in doelpunten. Met een 2-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kon Dyrone Vaarnold de marge weer verhogen naar 3-0. Na een assist van Victory Oboh kon Dyrone de bal binnenwerken. De kansen bleven er komen en zo liep RVVH verder uit naar een ruime 5-0 overwinning door doelpunten van Victory Oboh en Djenoah Duarte. RVVH staat door de winst op een mooie 2e plaats. Aanstaande maandagavond zijn de leerlingen van de Calthorpe Park School te gast aan de Sportlaan. Om 8 uur spelen de boys een oefenwedstrijd. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur voor de competitie een thuiswedstrijd tegen Sc Excelsior O16-2.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O15-3.

De boys begonnen aftastend aan de wedstrijd. Spartaan’20 kwan er beter in, dat resulteerde in een 1-0 achterstand van RVVH. Na de 1-0 kwamen er voor beide teams weinig kansen. Met een 2-0 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze wat kleine kansjes voor RVVH. De wedstrijd ging met 3-0 verloren. RVVH staat na drie wedstrijden nog altijd puntloos onderaan. Aanstaande maandagavond speelt RVVH om half 7 een wedstrijd tegen de leerlingen van de Calthorpe Park School uit Groot-Brittannië. Zaterdag komt RVVH niet in actie.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O14-3.

In een prima 1e helft vergat RVVH zichzelf te belonen. Kansen werden helaas niet benut. Met een 0-0 stand ging RVVH de pauze in.

In de 2e helft werd de druk wat opgevoerd. Enkele minuten voor tijd pikte RVVH toch nog de drie punten. Een cornerbal van Sil Douma werd bij de 1e paal binnengekopt door Kian Belder. Door de 0-1 overwinning staat RVVH op een mooie 4e plaats. Aanstaande maandagavond speelt RVVH om half zeven een wedstrijd thuis tegen de leerlingen van de Calthorpe Park School uit Groot Brittanië.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Spartaan’20 O13-6.

De kansen in de 1e helft kwamen er voor beide teams sporadisch voor. Het bleef dan ook 0-0. Na de pauze kon Spartaan’20 uit een corner die niet goed weggewerkt werd op een 0-1 voorsprong komen. De boys gingen alles of niets spelen maar kwamen niet meer tot scoren.

Na twee wedstrijden staat RVVH nu op een 6e plaats in de ranglijst.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Dilettant O12-2.

In de 1e helft werd al meteen de toon gezet voor de winst. Nadat Elza Hanse de 1-0 had binnen gewerkt zorgde Nauffel Tahrioui met twee treffers voor de 3-0 ruststand.

In de 2e helft kwamen de gasten terug naar 3-1, maar gelukkig maakte Levin Baan met een doelpunt de marge weer groter naar 4-1. De wedstrijd werd door RVVH met 6-4 gewonnen. Elza Hanse scoorde de 5-2 en Levin Baan tekende voor de 6-3. RVVH staat na drie wedstrijden met zes punten op een mooie 3e plaats.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O11-2.

De boys kwamen moeizaam uit de startblokken. Excelsior tekende al vlot voor de 1-0 voorsprong. Ezekiel Manana Adames scoorde nog voor rust de gelijkmaker.1-1.

Na de pauze nam RVVH de leiding door een doelpunt van Ruben Navasardjan. De marge werd daarna vergroot door Gabriël Garcia Bellas die de 3-1 voor zijn rekening nam. Daarna volgde de Ezekiel show waarin hij maarliefst 4x scoorde. RVVH won de wedstrijd met 2-7. Door de winst staar RVVH op een mooie 2e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis een oefenwedstrijd tegen IFC O11-1.