Dagverslag zaterdag 4 november

Door: Arie  Verveer

RVVH ging zaterdag in Oud-Beijerland op bezoek bij de nummer 10 op de ranglijst SHO.

Na twee minuten kon RVVH al de leiding nemen, Kevin de Graaf liep 1 op 1 op de doelman af maar kon niet tot afronding overgaan. Twee minuten later was het wel raak. De bal werd door Kevin de Graaf breed gelegd op Gazar Dermendjan die werkte meteen de 0-1 binnen de touwen. Enkele minuten later kon kwam SHO door balverlies bij RVVH weer op gelijke hoogte.1-1.

Toch kon RVVH weer snel het verschil maken. Op aangeven van Kevin de Graaf schoot Patrick Lopes Martins da Veiga de boys naar een 1-2 voorsprong schieten. In de 32e minuut was Justice Pires dichtbij de 1-3, een vrije trap vanaf de rand zestien knalde op de paal. Kort voor rust zag Youri Volkman zijn inzet net naast gaan. Met een 1-2 voorsprong zocht RVVH de kleedkamer op voor de rust.

In de 2e helft werd RVVH door SHO terug gedrongen op eigen helft. SHO kreeg twee behoorlijke kansen om weer gelijk te komen maar deze werden beide om zeep geholpen. De 1e werd naast geschoten en de 2e poging werd goed gepakt door keeper Kristian Nikolic. Later was het Kevin de Graaf die kon afronden maar hij wachtte te lang om de trekker over te halen.

SHO kwam in het slot van de wedstrijd door balverlies van de goedspelende Jair Louter op 2-2 komen. In de toegevoegde tijd veroverde RVVH alsnog de broodnodige drie punten. Levi Swarttouw stuurde Gazar Dermendjan met een lange bal op pad, hij ging er als een haas vandoor . De bal stuiterde over de keeper heen en daarna kon Gazar de 2-3 in het lege doel schieten. Door de winst heeft RVVH weer een stapje hoger gezet op de ranglijst. De boys staan nu met 12 punten uit 6 wedstrijden op een 2e plek. Koploper is Scheveningen met eveneens 12 punten uit 6 wedstrijden maar met een beter doelgemiddelde.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd. De boys spelen om kwart over twaalf op Sportpark Nieuw Zuid tegen Quick Boys 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn : Nieuwenhoorn 2-Scheveningen 2 3-1, Forum Sport 2-Quick Boys 2 0-3, Jodan Boys 2-Rijnsburgse Boys 2 7-1, BVCB 2-Capelle 2 3-2, Fc Rijnvogels 2-Fc s’Gravezande 2 1-4, Noordwijk 2-Katwijk 2 0-0.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, v/d Weele, Louter, Kaba, Boogert(70 Swarttouw), Pires, Volkman(70 M.Lopes), de Graaf, van Halem(60 Roberts), Lopes Martins da Veiga(80 Mars), Dermendjan.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 10 op de ranglijst Barendrecht 3.

De boys staan momenteel op een 5e plek met 9 punten achterstand op de koploper Heinenoord 2. RVVH startte goed en schoot na zeven minuten al op het doel. Een schot van Bob Krens werd van richting veranderd door Kevin van Heek, de keeper kon met de voet redding brengen. Een minuut of vijf later nam RVVH de leiding, Kevin van Heek liep 1 op 1 met de keeper en maakte het met zijn linker af.0-1.

Daarna verzuimde RVVH de score verder uit te breiden. Bob Krens schoot voorlangs en een schot van Jordi Mosmans over 20 meter belandde in de handen van de keeper. Vlak voor rust miste Barendrecht de gelijkmaker. Met een 0-1 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze kwam Barendrecht door  een ongelukkig eigen doelpunt van Jordi Mosmans weer langszij. RVVH trok de teugels weer wat aan en ging voor de winst. Halverwege de 2e helft volgde er een schot van Kevin van Heek na een 1twee met Gulba Delgado. De keeper kon de bal opgrabbelen. Even later moest de Barendrecht keeper weer aan de bak bij een poging van Levi.

Kort voor tijd pakte RVVH toch nog de winst. Een voorzet van Levi Kouwen werd verlengt door Hakan Mutlu, daarna kon Jaden Gravenbeek bij de 2e paal binnen schieten. 2-3. Door de winst staat RVVH nog steviger op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een thuiswedstrijd tegen de overburen Slikkerveer 2.

Opstelling RVVH 3: Blaak, Msseyh(74 Gravenbeek), M v/d Graaff(74 Monteiro), R.Resoort, Zeij(58 Kouwen), Mosmans, Krens, Delgado(81 Mutlu), van Heek, de Vries(58 Hoogendoorn), Malipaard.

De nummer twee RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer vier Barendrecht 10.

Bij de rust waren beide teams met een 1-1 stand in evenwicht. Kelvin Komduur scoorde namens RVVH. In de 2e helft ging de wedstrijd met 2-4 verloren. Doelpunt van RVVH kwam op naam van Nathan Hoegen.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys 2.

Zaterdag speelde RVVH op de Bongerd tegen Barendrecht 13.

In een gelijk opgaand duel kwamen beide teams nog nauwelijks tot kansen. Na een half uur haalde Daniel Vermeulen de trekker over, maar dit werd een makkelijke prooij voor de keeper. Even later moest RVVH keeper Marcel van Es ook alles uit de kast halen om zijn doel schoon te houden. Voor rust miste RVVH weer de scherpte voor afronding. Een schot van Aderito Duarte ging over het doel en Max Anemaat en Leon Smit schoten voorlangs. Ruststand 0-0.

In de 2e helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Marcel van Es moest weer een kopbal van Barendrecht voor het doel wegwerken. Een paar minuten later nam RVVH de leiding, Quensley Blansjaar zag de keeper ruim voor zijn doel staan en kon met een boogbal over ruim 40 meter de keeper verschalken. RVVH kon de voorsprong niet lang vast houden, want enkele minuten later stond Barendrecht op gelijke hoogte.1-1.

RVVH sterkte zich en keerde wederom de wedstrijd weer. Menno den Boef bereikte met een lange pass Quensley Blansjaar. Met een uitstekende lobbal over de keeper scoorde hij de 1-2. Vlak voor tijd kreeg RVVH nog de mogelijkheid op 1-3, maar Menno den Boef kon een strafschop helaas niet verzilveren. Zo bleef het toch een 1-2 winst voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen ZwerversIJvv5.

RVVH O23-1:

De nummer twee RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer vier Fc Binnenmaas O23-1.

In een te laag tempo ging RVVH van start. Thijmen Vries haalde na zo,n 10 minuten als eerste de trekker over. De keeper kon met moeite redding brengen. Enkele minuten later kwam RVVH goed weg toen Fc Binnenmaas op de paal schoot. Na een kwartier was het gevaar weer even aan de andere zijde toen Juwensly Orcadio de zestien binnentrok maar te lang wachtte om de trekker over te halen.

In de 25e minuut kreeg RVVH een doelpunt tegen. Kort daarna leek het erop dat ook de 0-2 zou vallen, maar gelukkig bleef die treffer uit. RVVH mocht van geluk spreken dat het nog maar 0-1 bleef. De gasten kans op kans en gelukkig hadden de boys ook een goeie keeper die een aantal keren een treffer kon voorkomen. In de slotminuten voor rust wist RVVH toch nog naast Binnenmaas te komen. Na een misser van Marco Spijkerman was Juwensly Orcadio wel te scoren. Na balverlies van Binnenmaas kon Juwensly de bal veroveren en de 1-1 binnen schieten.

Na de pauze zagen de toeschouwers een ander RVVH binnen de lijnen. Door wissels veranderde er iets. Binnen vijf minuten scoorde RVVH de 2-1 al, maar helaas werd de treffer van Tony Langeler afgekeurd. Even later een open kans voor Mike Kooiman toen hij 1 op 1 met de keeper kwam te staan, maar hij schoot naast. Na een uur lukte het RVVH wel om de bal tussen de palen te werken. Thijmen Vries schoot van afstand de 2-1 binnen.

Daarna verzuimde RVVH verder afstand te nemen. Kamal El Ouardi kwam goed vrij te staan voor het doel en schiet over. Mike Kooiman zag een kwartier voor tijd de keeper ver voor het doel staan, maar met een boogbal lukte het niet om de bal in het doel te werken. Hierna liet RVVH de voorsprong wegglippen. Keeper Mike van Staaijeren kon een foutje achterin gelukkig nog wegwerken, maar drie minuten voor het einde kwam Binnenmaas met de gelijkmaker. Een minuut later maakte Fc Binnenmaas de klus af en stond RVVH na een 2-3 nederlaag met lege handen.

Door het verlies lijkt RVVH de aansluiting met koploper Unitas’30 te zijn kwijt geraakt. Unitas won zaterdag met 3-0 op eigen terrein van Roosendaal O23-1. Komende dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen GSC/ODS O23-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur voor de competitie de uitwedstrijd tegen Zuidland O23-1.

RVVH O23-2:

Zaterdag speelde de nummer drie RVVH een uitwedstrijd tegen de nummer vier VVOR.

Door de regenval had RVVH moeite om te voetballen, passes waren te hard en de ballen vlogen van de voeten. Zo werd het lastig om er toch een wedstrijd van te maken. Binnen een kwartier namen de boys toch de leiding door een doelpunt van Jarmo de Bode. Daarna maakte RVVH het zich weer onnodig moeilijk. Via een uitgespeelde kans maakte VVOR er 1-1 van.

Korte tijd later mikte Jarmo de Bode al weer raak toen hij 1 op 1 met de keeper kwam te staan. Zijn 1e schot kwam tegen de keeper aan en in de rebound schoot hij raak.1-2. RVVH leverde veel strijd en VVOR ging haastig op zoek naar de gelijkmaker. Gelukkig gingen de drie zwaar bevochte punten toch mee naar Ridderkerk. Door de winst heeft RVVH weer een stapje omhoog gezet. De boys staan nu op een mooie 2e plaats met een punt achterstand op koploper Smitshoek O23-2. Smitshoek heeft nog wel een wedstrijd minder. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen NSVV O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen RKDEO O18-1.

De boys hadden groot overwicht maar konden dit niet in goals omzetten. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in. Mike Hoogendoorn schoot zijn team aan de leiding. In de 2e helft werd er niet gescoord. Door de winst staat RVVH nog ongeslagen aan kop. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen DRL O18-1.

RVVH O16-1:

Helaas werd de competitiewedstrijd tegen Rockanje O16-1 afgekeurd. Gelukkig kon er door de teammanager nog een oefenwedstrijd geregeld worden. De boys stonden te popelen om te voetballen en ze deden dit uit tegen Fc Binnenmaas O17-1.

RVVH keek na 25 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Na een overtreding binnen de zestien van Djenoah Duarte gaf de scheidsrechter een penalty aan Binnenmaas die dan ook benut werd. Met deze achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft bleef RVVH gecontroleerd spelen, daardoor kwamen er ook wat kansjes. Brian Opmeer rook zijn kans, hij schoot op het doel en de keeper had moeite hiermee. Hij liet de bal glippen en Brian schoot daarna binnen.1-1. Daarna werd er door beide teams niet meer gescoord. Het was een leerzame wedstrijd voor de boys. Woensdagavond speelt RVVH om half acht een oefenwedstrijd thuis tegen Slikkerveer O17-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Barendrecht O16-3.

Zaterdag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen Capelle O15-1.

De boys begonnen scherp aan de wedstrijd maar grote kansen kwamen er nog niet. Met een ongewijzigde 0-0 stand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze ging het over en weer met de kansen. Capelle wist na 66 minuten de leiding te nemen. RVVH gooide het slotoffensief eruit maar kwam niet meer tot scoren. De wedstrijd ging met 1-0 verloren.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 10 uur op bezoek bij Sc Feijenoord O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Charlois O13-2.

In de 1e helft kreeg Jahnildo Lemmob een behoorlijke kans om RVVH op voorsprong te brengen, maar helaas werd de bal niet goed geraakt. Na goed combinatievoetbal viel uiteindelijk toch de 1-0, Daniël Pogosjan schoot de bal in het dak van het doel. RVVH kon de voorsprong helaas niet lang vasthouden. Excelsior werd gevaarlijker en maakte er na 21 minuten 1-1 van.

In de 2e helft werd de wedstrijd totaal uit handen gegeven. Na de 1-2 van Charlois viel ook vrij snel de 1-3 en de 1-4. RVVH pakte de draad wel weer op maar kwam niet meer tot scoren. Aanstaande zaterdag doet RVVH weer een nieuwe poging om de drie punten binnen te slepen. Om 10:35 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen WCR O14-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Slikkerveer O11-1.

In de 1e helft gingen de boys slecht van start. Ze werden compleet afgebluft door de tegenpartij. Met een 0-2 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze was RVVH feller. Yusuf Baran Yar bracht met een aansluitimgstreffer RVVH weer terug naar 1-2. Daarna ging de wedstrijd door slordig spel met 1-3 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen Barendrecht O11-2.