Dagverslag zaterdag 7 januari

Het is al weer een jaar voorbij, alle oliebollen zijn weer op en de feestdagen zitten er gelukkig ook weer op. Helaas zijn er ook minder leuke dingen gebeurd, veel mensen van de club zijn ons weer ontgaan. George in,t Veld, Arie Rijsdijk, Cees Steketee, Gert Hobers en als laatste Ton van Prooijen die veel te jong is overleden. Natuurlijk ben ik er nog heel veel vergeten.

Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van RVVH 1 tegen Zwaluwen werd dan ook een minuut stilte gehouden. Spelers en speelsters van RVVH 2 en RVVH Vr1 waren ook even naar het hoofdveld toe gegaan om hierbij te zijn. Even later gaf de scheidsrechter het startsein van de oefenwedstrijd tegen Zwaluwen. Zwaluwen is dit seizoen actief in de 4e divisie. De gasten uit Vlaardingen staan op een 11e plek.

In de beginfase deden beide teams niet voor elkaar onder. Halverwege de 1e helft probeerde RVVH afstand te nemen toen Gino Stolk van afstand de trekker overhaalde, maar het vizier van Stolk stond nog niet helemaal op scherp. Even later had Gino Stolk dit bijgesteld en kon hij na een voorzet van Laurens de Witte wel de 1-0 binnen schieten.

Enkele pogingen van Zwaluwen liepen op niets uit of waren een makkelijke prooi voor keeper Tim Elkhuizen. Vlak voor rust kon RVVH de score verdubbelen, na een overstapje van Gino Stolk kon Gazar Dermendjan op het randje buitenspel doorlopen en alleen op de keeper afgaan. Gazar wist de keeper goed te omzeilen en scoorde de 2-0. Iedereen bij Zwaluwen protesteerde wel, maar het was een zuiver doelpunt en van buitenspel was geen sprake.

Na de pauze bracht trainer Kevin Vink maar liefst 6 nieuwe spelers binnen de lijnen. RVVH ging goed door en kreeg al een goeie kans na 55 minuten toen Huib van Barneveld een strakke voorzet voor het doel kon krijgen, maar Patrick Lopes da Veiga Martins kon hier geen vervolg aan geven. Enkele minuten later werd de score verder opgevoerd door Philip Dragon die geheel vrij de 3-0 kon binnen werken.

In de 69e minuut werd de klus definitief geklaard door RVVH. Door goed voorbereidend werk van Huib van Barneveld kon Patrick Lopes da Veiga Martins aannemen en de 4-0 voor zijn rekening nemen. Kort hierna wilde van Barneveld het zelfde kunstje nog eens uithalen, maar nu mist Patrick Lopes de 5-0. Keeper Tim Elkhuizen hield met een aantal fraaie reddingen zijn doel schoon. Al met al een nuttige oefenpartij voor de hoofdmacht van RVVH.

Aanstaande zaterdag is RVVH op trainingskamp en spelen de boys om 12 uur een oefenwedstrijd tegen Goes.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Boers(62 Terlouw), Eggers(46 Steketee), Dragon(62 Louter), Niamut(62 Mpongo), Proost(46 Daviraz), Pires Tavares(46 Karaca), Kroon(46 van Barneveldt), de Witte(62 Stolk), Stolk(46 Buist), Dermendjan(46 Lopes da Veiga Martins).

RVVH speelde op eigen terrein een onderlinge wedstrijd tegen RVVH O23.

RVVH 3 nam al na 11 minuten de leiding, na een goede opgezette aanval van Joshua Capelle en Jordi Mosmans kon Jardy Terwisscha naar binnen snijden en daarna kon Jaden Gravenbeek de 1-0 maken voor RVVH 3. Na een ruim half uur spelen haalde Juwensly Orcadio van O23 de trekker over vanaf de rand zestienmeter, maar zijn schot miste de scherpte.

Enkele minuten later haalde Mike Kooiman(023) ook uit maar keeper Joris Vugt redde goed. In de slotfase kon RVVH O23 toch langszij komen. Een steekbal van Orcadio kwam bij Mika Kroos terecht en die kon 1 op 1 met keeper Joris Vugt de gelijkmaker binnen werken.1-1.

In de 2e helft vond RVVH 3 al weer vlot de voorsprong. Na 51 minuten schoot Gulba Delgado de 2-1 in de verre hoek binnen. Even later had Jardy Terwisscha de 3-1 op zijn schoen, maar helaas tikte hij tegen de uitgekomen keeper Joris Blaak aan. Na 69 minuten werd de wedstrijd beslist door Jaden Gravenbeek, na een goeie actie van Kevin van Heek en een overstapje van Jordi Mosmans schoot Gravenbeek de 3-1 voor RVVH 3 binnen.

Komende dinsdagavond speelt RVVH op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Oliveo 2.

RVVH O23 start zaterdag al aan de competitie met om 15:15 uur een uitwedstrijd tegen Kloetinge O23-1.

Opstelling RVVH 3: Vugt, M v/d Graaff(73 Amaarouk), Monteiro, Capelle, Malipaard(46 Sewpal), Mosmans, Delgado, Msseyh, Gravenbeek(Gino), Amaarouk(46 van Heek), Terwisscha(65 Gravenbeek).