Verslag doordeweekse wedstrijden

Afgelopen dinsdagavond zijn er weer een tweetal oefenwedstrijden gespeeld door RVVH 2 en door RVVH 3.

RVVH 2 speelde dinsdagavond een uitwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland 2.

De boys namen al na 4 minuten de leiding door een doelpunt van Nick Huizer. Even later werd de marge verhoogd naar twee, Menno v/d Male bracht Bo Terlouw in stelling die daarna de 0-2 in de touwen kon werken. Helaas gaf RVVH hierna  de voorsprong uit handen. Een verkeerde terugspeelbal zorgde in de 13e minuut al voor de aansluitingstreffer.1-2.

Na een half uur werd Nieuw Lekkerland in het zadel geholpen toen Mitchell Zoutewelle de bal in eigen doel werkte. Een minuut of vijf later nam de thuisploeg zelfs de leiding. Een kopbal werd gepakt door de wind en viel zo in de verre hoek binnen. Bij een 3-2 achterstand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft had RVVH amper 4 minuten nodig om langszij te komen. Bo Terlouw zette Levi Hoogendoorn aan het werk en die schoot beheerst de 3-3 binnen. Na 57 minuten knokte Nieuw Lekkerland weer terug en werd het 4-3. Een kwartier voor tijd kon Menno v/d Male RVVH weer terug in de wedstrijd brengen.4-4.

In het slot van de wedstrijd gaf RVVH het toch nog uit handen. Balverlies van RVVH resulteerde in de 5-4. Vlak voor tijd maakte Nieuw Lekkerland er nog 6-4 van.

Aanstaande vrijdag tot maandag  zijn de boys op trainingskamp in Bant, Flevoland.

Opstelling RVVH 2: Capel, Zoutewelle, Swarttouw, v/d Weele(40 B de Graaf), Boogert(46 Mars), Volkman(46 Arnold), Lopes(46 K de Graaf), Terlouw, N.Huizer(46 Souisa), Hoogendoorn, v/d Male.

RVVH ging dinsdagavond op bezoek bij Nootdorp voor een oefenwedstrijd tegen Nootdorp O23. De wedstrijd startte met veel mogelijkheden voor RVVH , na een kwartier probeerde Jardy Terwisscha de keeper te omzeilen maar de doelman kon op tijd de bal pakken. Halverwege de 1e helft was Jardy Terwisscha weer dichtbij een treffer, maar zijn schot ging net voorlangs.

Even later gaf Robin Malipaard een voorzet goed voor op Bart de Vries die volleert, maar kon de bal maar half raken. Hierna moest keeper Joris Vugt even in actie komen na een actie van de spits van Nootdorp, via de paal bleef de bal uiteindelijk uit het doel. Na een ruim half uur was het dan wel raak voor RVVH. Een schot van Jardy Terwisscha werd gered door de keeper, maar in de rebound kon Kevin van Heek de 0-1 binnen schieten. Enkele minuten later zorgde Bob Krens na een corner van Gulba Delgado voor de 0-2. Dit was ook meteen de ruststand.

In de 2e helft miste een schot van  Jardy Terwisscha net de nodige scherpte voor de 0-3. Later maakte Terwisscha zijn misser weer goed, hij werd vrij voor de keeper gezet door Gulba Delgado en in de korte hoek schoot hij nu wel raak. 0-3. Nootdorp kon halverwege de 2e helft iets terug doen toen de spits 1 op 1 met Joris Vugt kwam te staan, maar de schuiver ging naast het doel.

Een kwartier voor tijd miste Noordorp nogmaals de aansluitingstreffer, een schot van afstand teisterde de lat. Even later kon RVVH profiteren van een slechte uittrap van de sluitpost van Nootdorp. Jordi Mosmans kon aannemen en van afstand uithalen, maar de keeper kon nog net redding brengen. Noordorp wist in de 77e minuut alsnog aansluiting te krijgen. Na een lage voorzet viel de 1-3 binnen. In het slot van de wedstrijd werd buitenspel gevlagd door de grensrechter, maar de scheidsrechter liet doorgaan. Nootdorp profiteerde en bepaalde de eindstand op 2-3.

Een nuttige oefenpot voor de boys. Komend weekend verblijven de boys in Bant, Flevoland voor een trainingskamp. Er wordt op vrijdag en zondag getraind.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Mssyeh(46 Gravenbeek), Monteiro, Mosmans, Malipaard(46 Sewpal), Krens(46 Capelle), Delgado, de Vries(68 Mssyeh), van Heek(70 Malipaard), Amaarouk(57 Nazaryan), Terwisscha(57 Traoesis).