Dagverslag zaterdag 9 december

RVVH speelde de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen de nummer 5 Fc ’s Gravezande 2.

De boys staan momenteel op een mooie 2e plaats en doen er ook alles aan om deze plek te behouden tot de winterstop.

In de 1e helft miste RVVH de beleving en ontbrak het aan inzet, maar later kwam er verandering in. Gazar Dermendjan kwam 1 op 1 te staan met de keeper na een steekbal van Sven Bout en rondde vervolgens goed af. Scheidsrechter Theunissen keurde zijn doelpunt af wegens buitenspel. Even later greep de leidsman weer in toen Appie Kaba de bal met de hand raakte binnen de zestien. De penalty werd door Fc ‘sGravezande binnen geschoten.1-0. In de resterende tijd kwam RVVH eigenlijk niet aan doelgerichte kansen toe. Met een kleine 1-0 achterstand ging RVVH de pauze in.

Na de rust werd er met meer passie door RVVH gespeeld, Fc ‘sGravezande werd goed onder druk gezet. Halverwege de 2e helft was Gazar Dermendjan dichtbij de gelijkmaker, na een steekbal van Sven Bout haalde Gazar uit en schoot voorlangs. Even later behoedde keeper Nikolic zijn team tweemaal voor een grotere achterstand. In de 1 op 1 situaties bracht de doelman goed redding. Toch begon de tijd te dringen voor RVVH.

De boys trokken met man en macht richting het doel van de tegenstander met nog een minuut of vijf op de klok. Door een afstandsschot over zo,n 20 meter van Twan v/d Weele kwam er weer hoop voor RVVH. 1-1. Vlak voor tijd werd de hoop nog groter toen Appie Kaba onderuit getrokken werd binnen de zestien,maar de scheidsrechter verzuimde de bal op de stip te leggen. In de extra tijd was arbiter Theunissen wel zeker van zijn zaak bij wat duw en trekwerk in het zestienmetergebied. Gazar Dermendjan schoot de 1-2 keihard binnen.

Zo kon RVVH op de valreep toch nog de drie punten mee naar huis nemen. RVVH heeft door de winst de 2e plek veilig gesteld. Na de winterstop start RVVH met de kraker tegen koploper BVCB 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Katwijk 2-Quick Boys 2 2-1, Rijnsburgse Boys 2-Scheveningen 2 0-1, BVCB 2-Nieuwenhoorn 2 2-1, Fc Rijnvogels 2-Jodan Boys 2 3-1, Capelle 2-Forum Sport 2 1-1, Noordwijk 2-SHO 2 3-0.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, Pires, Kaba, Mpongo(60 Boogert), Volkman(60 Swarttouw), M.Lopes, Bout, Roberts, Dermendjan, Lopes Martins da Veiga.

RVVH bevindt zich momenteel op een degelijke 2e plaats onder de ongeslagen koploper Heinenoord 2. Zaterdag speelden de boys op eigen terrein tegen de nummer 4 Smitshoek 3.

Het scorebord werd na een kwartier al in werking gesteld toen Jaden Gravenbeek de keeper compleet verraste. Drie minuten later tekende Levi Hoogendoorn met een diagonaal schot voor de 2-0 voorsprong. Na een half uur spelen stelde RVVH de overwinning zeker. Jordi Mosmans kon breed afleggen op Bob Krens, die drukte goed af voor de 3-0.Vier minuten later omzeilde Levi Hoogendoorn de keeper en bepaalde hij de ruststand op 4-0.

In de 2e helft liep RVVH uit naar een ruimere voorsprong. Na een misser van Bob Krens kon Kevin van Heek de 5-0 binnen schuiven. Vlak voor tijd liepen de boys verder uit. Bart de Vries schoot uit de draai de 6-0 binnen, even later mikte de Vries nogmaals raak na een crosspass van Delano Zeij.7-0. De boys kunnen nu gaan genieten van de winterstop. Zaterdag 3 februari staat de topper op eigen terrein op het programma tegen koploper Heinenoord.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Msseyh, v/d Graaf, Monteiro, Malipaard(46 Zeij), Mosmans, Krens, Groeneveld(69 de Vries), van Heek(56 Kouwen), Hoogendoorn(63 Brunswijk), Gravenbeek(69 Richardson).

RVVH speelde zaterdag in competitieverband tegen RVVH 5.

In de 1e helft kwam RVVH snel op achterstand door een doelpunt van Mark de Sterke. 0-1 was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging de wedstrijd met 0-3 verloren. Een grote verdedigingsfout bij het 4e werd door Collin Been afgestraft.0-2. Vlak voor tijd tekende Niels Nugteren voor het slotakkoord.0-3. Aanstaande zaterdag 16 december speelt RVVH om 11 uur een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys 2.

RVVH O18-1:

Op eigen terrein speelde RVVH tegen de nummer 7 Hillegersberg O18-3.

De boys gingen goed van start en stonden bij rust al op een ruime 5-1 voorsprong. Na de rust liep RVVH verder uit naar een 10-2 overwinning.

Mike Hoogendoorn had met drie goals weer een belangrijk aandeel in de score. Pascal Valieva schoot 2x raak. De overige doelpunten kwamen van Finn Ipskamp, Senna van Vugt, Tygo Caljouw, Jordy de Raaf en Priyanshu Nathoe.

RVVH O16-1:

Koploper RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 5 LMO O16-1.

Vorige zaterdag ging RVVH onderuit dus moesten nu de koppies allemaal weer even dezelfde kant op. Dit lukte wel goed. De tegenstander werd achteruit gedrongen en na zo,n 20 minuten kwam het overwicht voor RVVH. Dit werd omgezet met een doelpunt. Dyrone Vaarnold liet de bal vallen in de zestien en Brobbey maakte er gebruik van. 1-0.  Daarna verzuimde Victory Oboh(Brobbey) de score verder uit te breiden voor RVVH toen hij de bal breed kreeg van Brian Opmeer. Vlak voor rust miste RVVH nog een keer een opgelegde kans voor de 2-0. Brian had de bal voor het inschieten maar hij maakte het niet af.

In de 2e helft bleef een ruimere voorsprong weer uit. Binnen een minuut schoot Brobbey de bal op de paal. Enkele minuten later kreeg RVVH eindelijk de verdiende treffer. Victory Oboh speelde zijn directe tegenstander uit en lag de bal breed voor Dyrone Vaarnold. 2-0. LMO kreeg hierna enkele kansen om iets terug te doen maar gelukkig door goed optreden van keeper Matthijs en door Niels was het gevaar weer geweken. De einduitslag was klein gezien RVVH best dominant speelde en veel kansen onbenut liet. Uiteindelijk zitten de drie punten weer in de knip en daar gaat het dan ook om!

Komende zaterdag speelt RVVH de finale in de 2e fase. In Spijkenisse spelen de boys dan om 2 uur voor promotie naar de hoofdklasse.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Sc Excelsior voor de wedstrijd tegen Sc Excelsior O15-1.

In de 1e helft werd er goed gecombineerd en uit een mooie aanval kon RVVH dan ook de leiding nemen. Jayce Bijvoets tekende voor de 0-1 voorsprong. De boys namen deze voorsprong dan ook mee de rust in.

Na de pauze bleef RVVH goed spelen. Na een mooie aanval was het Jordy Troost die het verschil maakte.0-2. Vlak voor tijd kwam RVVH nog onnodig in de problemen toen Excelsior met de aansluitingstreffer kwam. Gelukkig trok RVVH de overwinning nog over de streep.1-2.

RVVH O14-1:

De nummer twee RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek O14-4.

Na een sterk begin regende het kansen maar doelpunten bleven uit mede door het sterke optreden van de keeper van Smitshoek. De boys waren duidelijk de bovenliggende partij en gaven nauwelijks iets weg. Vlak voor rust viel de dikverdiende goal van Jahmilchion Mosquera. RVVH kon de 0-1 voorsprong meenemen de rust in.

In de 2e helft kwamen er minder kansen maar kon RVVH uitlopen naar 0-3 winst. Na de 0-2 van Daniël Pogosjan zorgde Isaiah Chin a Joe voor de 0-3.

RVVH moest het zaterdag op eigen terrein opnemen tegen de koploper Fc Binnenmaas O13-1.

In het eerste deel van de wedstrijd keken de boys al tegen een 0-2 achterstand aan. Na de pauze kwam RVVH niet meer tot scoren en ging de wedstrijd met 0-2 verloren.

RVVH O12:

RVVH had zaterdag een zware middag. De boys speelden een uitwedstrijd tegen de koploper ZwerversIJvv O12-3.

Met heel veel strijd en vechtlust werd de nummer 1 bestreden. Toch ging RVVH met een 4-0 achterstand de kleedkamer in voor rust. In de 2e helft ging de wedstrijd met 9-0 verloren.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen koploper Strijen O11-1.

De boys staan momenteel op een 3e plek en hadden bij winst nog zicht op plek 1. Na een rommelig begin moest RVVH toch een tegentreffer incasseren. Gelukkig bracht Gabriël Garcia Bellas RVVH weer snel op gelijke hoogte. RVVH verzuimde na de gelijkmaker verder door te drukken. Strijen deed dit wel en ging met een 1-3 voorsprong de rust in.

Na de pauze had RVVH de aansluiting weer even te pakken toen Roman Josee en 2-3 van maakte. Het onzorgvuldig uitverdedigen van RVVH leverde Strijen weer een treffer op zodat het verschil weer twee goals was. De spanning werd nog terug gebracht door Ezeliel Manana Adames die de 3-4 voor zijn rekening nam. Daarna lukte het RVVH niet meer om een vuist te maken.De wedstrijd ging met 3-4 verloren.