Dagverslag zaterdag 9 maart

Zaterdag werden er in de 4e divisie een drietal wedstrijden ingehaald. De mannenhoofdmacht kwam dan ook niet in actie en hadden een vrije zaterdag. Uitslagen van de wedstrijden zijn: Smitshoek-Capelle 1-3, Zwaluwen-HBS 2-2, VOC-Heerjansdam 1-1. Door de resultaten van deze wedstrijden blijft RVVH nog wel op een 13e plek staan. Heerjansdam en VOC zijn wel dichterbij gekomen. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur weer op eigen terrein om een plek bij de kwartfinale van de KNVB beker tegen zaterdag 3e klasser Graaf Willem ll VAC uit Wassenaar. Komende zaterdag reist RVVH voor de competitie af naar Leerdam voor de wedstrijd tegen LRC. Aanvang half drie.

Zaterdag nam RVVH het op eigen terrein op tegen de nummer 11 op de ranglijst Nieuwenhoorn 2. Het team van trainer Han van Harselaar had na 9 december 2023 geen wedstrijd meer gewonnen maar sleepten er tegen Fc Rijnvogels 2(4-4),BVCB 2(1-1) en Jodan Boys 2(2-2) nog wel een aantal punten binnen. Een overwinning zou dan ook wel weer welkom zijn voor de nummer vier op de ranglijst RVVH.

Tegen Nieuwenhoorn met Remon Luksch binnen de gelederen opende RVVH met een vlotte voorsprong. Na 7 minuten kon Wessel Verhaar al de 1-0 in de touwen werken. Direct daarna kreeg Nieuwenhoorn al een behoorlijke kans om op gelijke hoogte te komen maar gelukkig werkte keeper Delano Kortstam goed weg. Halverwege de 1e helft probeerde Kevin de Graaf de marge te vergroten, maar zijn poging kwam in het zijnet terecht. Even later liet Wessel Verhaar een prima voorzet los op Damian Mars die de bal net naast het doel werkte.

Vlak voor rust had RVVH weer meer succes. Eerst kreeg Kevin de Graaf een beste kans toen hij alleen op de keeper af ging maar de doelman niet uitspeelde. Met een lobbal werkte hij de bal nog over de keeper heen, maar hij ging er niet in. Een minuut later werd een schot van Wessel Verhaar geblokt en kon de rebound door Kevin de Graaf in het doel gewerkt worden voor een 2-0 ruststand.

In de 2e helft bracht Nieuwenhoorn toch weer de spanning terug met een snelle aansluitingstreffer. Na 68 minuten kon RVVH de winst veilig stellen. Laurens de Witte trok de bal goed voor en meteen werd die ingeschoten door Gulba Delgado en vlak voor de lijn kwam de bal terug, maar daar stond Wessel Verhaar klaar om de 3-1 binnen te schieten. Nieuwenhoorn bracht de overwinning niet meer in gevaar.  Zo gingen de drie punten eindelijk weer heerlijk in de eigen koffer.

Door de winst staat RVVH nog vaster op de 4e plaats. BVCB 2 en Quick Boys 2 verzaakten zaterdag niet en haalden ook drie punten binnen. Alleen op Scheveningen 2 kon RVVH twee punten inlopen doordat ze met 1-1 gelijkspeelde. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Katwijk 2-BVCB 2 1-3, Fc ’s Gravezande 2-Capelle 2 1-0, Quick Boys 2-Jodan Boys 2 4-1, Forum Sport 2-SHO 2 5-2, Scheveningen 2-Noordwijk 2 1-1. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een wedstrijd in de 8e finale van de KNVB beker thuis tegen de nummer twee uit de reserve 1e klasse b Smitshoek 2, aanvang 8 uur. Komende zaterdag gaat RVVH naar Sportpark ’t Loo in Voorburg voor de wedstrijd tegen Forum Sport 2, aanvang half een.

Opstelling RVVH 2: Kortstam, Kaba, Kusters, Mpongo, Pires, Volkman, de Witte, M.Lopes, Mars(71 v/d Male), K de Graaf(46 Delgado), Verhaar(89 Boogert).

Zaterdag speelde de nummer twee RVVH op eigen terrein tegen Zwervers IJvv 2. Met 9 punten uit 13 wedstrijden bezetten de gasten momenteel een 9e plek. De boys misten in het begin nog scherpte met de afronding. Robin Malipaard werkte een voorzet van Jaden Gravenbeek naast het doel en even later faalde Jaden Gravenbeek 1 op 1 met de keeper. Na een kwartier was het wel raak! Levi Hoogendoorn werkte een voorzet van Kevin van Heek de touwen in.1-0. Een kwartier later kon Levi Hoogendoorn zijn 2e in het doel werken. Hij werd vanaf de eigen helft weggestuurd door Rick Resoort en wist toen ook daarna ook de keeper nog te verslaan voor de 2-0.  Jaden Gravenbeek zette drie minuten later de 3-0 ruststand op het scorebord.

Na rust ging de scoringsmachine verder door van RVVH. In de 52e minuut tekende Levi Hoogendoorn voor zijn 3e treffer en tevens de 4-0 voorsprong, een voorzet van Kevin van Heek kon door Levi in het lege doel gewerkt worden. Even later kwam Zwervers nog wel met een aansluitingstreffer, maar daar liet RVVH zich niet door van de wijs brengen. Een kwartier voor tijd kon de Blauwwitte brigade de marge al weer vergroten, Melvin Monteiro kreeg na een goeie combinatie met Kevin van Heek de bal weer terug om vervolgens de 5-1 in de touwen te werken.

Even later had RVVH de 6-1 al weer binnen leggen. Bart de Vries lag de bal breed op Jardy Terwisscha die scoorde de 6-1. In de slotfase miste Bart de Vries de 7-1. Zijn schot belandde op de lat. Zo bleef de 6-1 winst op het scorebord staan. RVVH staat na 13 wedstrijden op een stevige 2e plaats. Koploper Heinenoord staat 9 punten voor, maar RVVH heeft een wedstrijd minder gespeeld. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen Gravendeel 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, de Graaff(60 Monteiro), R.Resoort, Capelle, Malipaard(74 Terwisscha), Mosmans, Groeneveld, de Vries, van Heek, Hoogendoorn(60 Boogert), Gravenbeek(65 Mutlu).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen DRL 3. Een duel van de nummer 7 tegen de nummer 8.

In de 1e helft werd de score geopend door Ruben van Vliet, daarna zorgde Adil voor de 2-0 wat ook tevens de ruststand was.

Na de pauze werd de score verder opgeschroefd door RVVH. Met een ruime 5-1 zege kon RVVH uiteindelijk weer de drie punten binnen halen. Adil scoorde driemaal voor RVVH. Door de winst staat RVVH nu op een mooie 6e plek van de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen Zwervers IJvv 4.

Zaterdag speelde RVVH op eigen terrein tegen de nummer 7 Smitshoek 9.

De boys gingen goed van start maar miste wel een snelle voorsprong. Quensley Blansjaar werkte de bal over de keeper heen maar hij zag de bal ook nog eens over het doel gaan. Even later bewees Patrick van Es weer eens zijn waarde voor het team. Een voorzet op Patrick werd door hem goed afgewerkt. Daarna kwam RVVH goed op dreef, in twintig minuten tijd liepen de boys uit naar 4-0 door doelpunten van Quensley Blansjaar, Ewald Euser en Patrick van Es.  Met een 7-0 voorsprong ging RVVH de pauze in. Ewald Euser scoorde de 5-0 en Quensley Blansjaar de 6-0. Patrick van Es maakte voor rust zijn hattrick vol met de 7-0.

In de 2e helft nam RVVH gas terug. Smitshoek profiteerde daar niet van. Patrick van Es tekende voor een 8-0 eindstand. De winst heeft RVVH op een mooie 4e plaats gebracht. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over drie een uitwedstrijd tegen Poortugaal 5.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O23-1.

Door een fout in de opbouw kon Fc Binnenmaas profiteren en de 1-0 scoren. Vlak voor rust kwam RVVH weer op gelijke hoogte. Kamal El Ouardi haalde de trekker over, de keeper werkte weg en in de rebound tikte Sven Bout de 1-1 binnen.

Na de pauze kwam er weinig verandering in het spelbeeld. De boys hadden moeite om er doorheen te komen. Halverwege de 2e helft was het weer Binnenmaas die aan de leiding kwam. Kort voor tijd werkte RVVH zich toch nog naast Binnenmaas. Thijmen Vries tekende voor de 2-2. Daarna zette RVVH nog alles op alles om de drie punten binnen de slepen. Kamal el Ouardi had de 2-3 op zijn schoen, maar de keeper tikte zijn poging net over het doel. Zo bleef het 2-2. RVVH staat met 11 punten uit 6 wedstrijden op een uitstekende 2e plaats. Aanstaande zaterdag word er op het Sportpark om 12 uur de topper gespeeld tegen koploper Sc Feijenoord O23-1.

RVVH O23-2:

Zaterdag was het een duel tussen de koploper Zwaluwen O23-1 en de nummer twee RVVH.

Om een kans te maken op de 1e plaats moest er wel gewonnen worden door RVVH. De boys begonnen dan ook beter dan de koploper, maar door miscommunicatie van de keeper en speler nam Zwaluwen uiteindelijk wel de leiding. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft was RVVH niet scherp genoeg voor de goal om de kansen te benutten. Door een misser van de Zwaluwen keeper kon Brooklyn Zijlstra de bal overnemen en de 1-1 binnen schieten. Helaas kon RVVH het niet lang volhouden, want al snel was er de 1-2 achterstand. In de slotfase scoorde Zwaluwen uit de counter de 1-3. Zo ging de wedstrijd verloren. Komende zaterdag speelt RVVH om 5 uur een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O23-3.

RVVH O16-1:

RVVH had zaterdag geen competitieverplichtingen. De boys speelden nu een oefenwedstrijd tegen 2e klasser Stolwijk O17-1.

De boys begonnen zeer geconcentreerd aan de wedstrijd en gaven weinig weg. Topscoorder Brobbey opende na een klein half uur met een afstandsschot de score. RVVH had de overhand en wist voor rust nog de score te verdubbelen via Jayden Felicia die van afstand de 0-2 binnenwerkte.

Na de rust maakte RVVH mooie acties en gingen de boys door als in de 1e helft. De 0-3 werd gescoord door Shuve Bartholomeus. Niet veel later schoot Amar Kurtalic ook met scherp, een vrije trap van zo,n 25 meter kon net onder de lat worden binnen gewerkt. Een kwartier voor tijd kwam Stolwijk nog wel met de aansluitingstreffer, maar daar bleef het ook bij. Met voortreffelijke reddingen hield keeper Jaydie Stip het doel verder schoon. Eindstand 1-4.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH voor de competitie weer een uitwedstrijd om 14:45 tegen Hillegersberg O16-1.

Woensdagavond speelde RVVH op eigen terrein een wedstrijd om de Betcity-cup tegen Smitshoek O15-1.

De boys kwamen meteen onder druk te staan, ze zagen dan ook in hun tegenstander de bovenliggende partij. Met een 0-3 achterstand ging RVVH de rust in.

In het 2e deel kon RVVH via een goal van Rens Riedijk weer aanklampen. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 1-4 verloren. Sil Douma schoot vlak voor tijd nog op de lat.

Zaterdag stond er weer een competitiewedstrijd op het programma. RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Rotterdam United O15-1. Het werd een wedstrijd om weer snel te vergeten. Eerst kreeg RVVH al een onterechte penalty tegen die gelukkig goed gepakt werd door keeper Hewad Latakwal. Daarna werd de wedstrijd in 4 minuten tijd weggegeven. Met een 3-0 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust. De scheidsrechter verzuimde voor RVVH de bal op de stip te leggen na een handsbal.

In de 2e helft lag de scheidsrechter de bal wel weer op de stip voor de tegenpartij en weer ging die er niet in. Na 40 minuten lag de 4-0 er wel in voor Rotterdam United. Een aantal kansen voor RVVH werden er om zeep geholpen en ook een strafschop werd niet binnen geschoten. De wedstrijd ging met 4-2 verloren. Na de 4-1 van Stijn Baartmans scoorde Jayce Bijvoets de 4-2. RVVH is na 5 wedstrijden nog altijd rodelantaarndrager. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen SHO O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 4 TOGB O14-3.

Vanaf de aftrap begon RVVH gretig aan de wedstrijd. TOGB werd onder druk gezet, Amin Msseyh kon RVVH aan de leiding brengen maar zijn pegel vanaf 25 meter spetterde op de lat terug. Na een kleine 20 minuten kwam de bevrijdende treffer, Isaiah Chin a Joe werd op zijn wenken bedient door Daniël Pogosjan met de 0-1. Enkele minuten later kwam na een heerlijke slalom van Sil Douma de bal terecht bij Amin Msseyh voor de 0-2. De 0-3 ruststand werd bepaald door Isaiah Chin a Joe. Met een mooie omhaal werkte hij de bal het doel in.

In de 2e helft werd RVVH gemakzuchtig door de ruime voorsprong. Judah Engelbracht kon vanaf de rand zestien keihard de 0-4 binnen schieten. Uiteindelijk liep RVVH uit naar een 0-6 winst. Amin Msseyh scoorde beide doelpunten voor RVVH. Na 5 wedstrijden gaat RVVH mooi aan de leiding. Aanstaande zaterdag staat er voor RVVH een oefenwedstrijd gepland thuis tegen GSC/ODS O14-1.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Capelle O13-1.

In een hele goeie 1e helft was RVVH voornamelijk aan het aanvallen. Er werd weinig weggegeven. Daley Ouwens opende de score voor RVVH. Daarna wist Eldin Bahramovic tweemaal het net te vinden voor de 2 en de 3-0. Voor rust werd de wedstrijd in het slot gegooid door Ojani Muth. Met een 4-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft sloeg de vermoeidheid toe. Toch bleven de boys strijden en werd er met 5-0 gewonnen. De 5-0 kwam op naam van Daley Ouwens. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O13-3.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen LMO O12-3.

De boys namen de leiding na een doelpunt van Luca Marinelli, maar gingen met een 2-1 achterstand de rust in. In de 2e helft ging de wedstrijd met 5-3 verloren. Thomas v/d Knaap scoorde de 4-2 en Elza Hanse de 4-3.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen CVV Zwervers O12-3.

Zaterdag streed RVVH voor de 1e plaats tegen Overmaas O11-1.

RVVH kwam goed uit de startblokken en nam door een doelpunt van Ezekiel Manana Adames dan ook een 1-0 voorsprong. Met een ruime 3-1 voorsprong ging RVVH de rust in. Na de 2-0 van Roman Josee scoorde Yusuf Baran Yar de 3-1.

In de 2e helft liet RVVH geen spaan heel van de tegenstander. De boys wonnen met 9-1. Doelpunten kwamen van Ezekiel Manana Adames(2x), Yusuf Baran Yar(2x), Collin Bekkers en Ruben Navasardjan. De winst heeft RVVH wel de 1e plaats opgeleverd. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen VVOR O11-1.