Dagverslag zaterdag 9 september

RVVH had voor de beker een 1e 0-5 overwinning geboekt op Schoonhoven 2. Nu moesten de boys op eigen terrein gaan afrekenen met Slikkerveer 2. Trainer Han van Harselaar had zijn team ten opzichte van vorige week iets gewijzigd. Keeper Michael Brongers had in het doel plaats genomen en ook Papito Merencia maakte weer minuten na zijn langdurige blessure.

De boys kregen al vanaf minuut 1 kansen om op voorsprong te komen, maar het bleek lastig om de bal daadwerkelijk in het doel te krijgen. Jeremy Moreno miste na twee minuten al. Daarna gingen de pogingen van Papito Merencia ook verloren. Een vrije trap over 25 meter werd over geschoten. De kansen regen zich aaneen voor RVVH. Na een strakke voorzet van Patrick Lopes Martins da Veiga kreeg Menno v/d Male een honderd procent scoringskans, maar Menno schoot rakelings naast.

Halverwege de 1e helft kreeg Sven Bout de bal er ook niet in, na een cornerbal van Twan v/d Weele kopte Sven de bal recht op de keeper af. Voor rust deed Patrick Lopes ook nog een poging, maar nog altijd geen goal. Met een magere voor RVVH ongewijzigde tussenstand zochten de boys enige verkoeling in de rust.

Na de pauze ging RVVH weer door met waar ze voor rust gebleven waren. Het wachten was op de goal, maar hoeveel momenten heb je nodig om te scoren? En met zo,n tegenstander als Slikkerveer? Keeper Michael Brongers stond wel in het doel, maar had net zo goed een tuinstoel kunnen pakken en een tukkie gaan doen. Want de doelman had nagenoeg niets te doen gehad. Voor RVVH bleef de treffer nog altijd uit. Jeremy Moreno gleed nog door bij een voorzet van Sven Bout, maar hij kwam tekort voor de afronding.

Trainer van Harselaar was niet tevreden en bracht maar liefst vier verse krachten in. Pas halverwege de 2e helft slaagde Patrick Lopes Martins da Veiga erin om de score te openen. Op het randje buitenspel ging Patrick er vandoor en uiteindelijk kon hij nu wel afronden.1-0. In het slotkwartier van de wedstrijd trachtte RVVH weer meer afstand te nemen van Slikkerveer. Patrick Lopes kon uitstekend voorgeven op Jeremy Moreno, die haalde meteen uit en via de binnenkant paal kreeg de Slikkerveer keeper de bal toch weer in handen.

RVVH had verder uit kunnen en eigenlijk moeten lopen. De score had minimaal 5 a 6-0 moeten staan! Patrick Lopes miste na een voorzet van Justice Pires en later bracht de Slikkerveer keeper goed redding bij een afstandsschot van Justice Pires. Vlak voor dat de extra tijd was aangebroken kon RVVH het net eindelijk vinden. Kevin de Graaf combineerde goed en rondde zelf goed af.2-0. In de extra tijd kon RVVH verder uitlopen door doelpunt van Jeremy Moreno. Daarna kwam het slotakkoord van Patrick Lopes Martins da Veiga. Hij schoot de 4-0 strak in de hoek binnen. Zo heeft RVVH wel gewonnen, maar overtuigend was het bepaald niet. Als je kijkt naar het aantal kansen en naar de tegenstander dan had de score eigenlijk in de dubbele cijfers moeten zijn.

De andere wedstrijd tussen CKC 2 en Schoonhoven 2 eindigde in een 2-2 gelijkspel. RVVH staat in de poule ongeslagen aan kop. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 een uitwedstrijd tegen de nummer 2 CKC 2. De boys hebben aan een gelijkspel aan genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Komende dinsdagavond oefenen de boys tegen Spirit 2. De uitwedstrijd begint om 8 uur.

Opstelling RVVH 2:Brongers, v/d Weele(63 Swarttouw), Tuinfort(63 Boogert), van Halem, Kaba, Volkman(77 Pires), Merencia(63 Roberts), Bout, Lopes Martins da Veiga, Moreno, v/d Male(63 de Graaf).

RVVH speelde de 2e bekerwedstrijd in en tegen Bergambacht 2.

De boys kwamen met een 1e goeie actie na 9 minuten, Levi Kouwen kwam met de voorzet, maar Jaden Gravenbeek tikt de bal over bij de 2e paal. Na 12 minuten probeerde de spits van Bergambacht keeper Joris Blaak te verrassen, maar slaagde hij niet in. Vlak voor het half uur zag Levi Kouwen de bal al in het doel gaan, alleen voor de doellijn kon de keeper de bal nog net weg werken.

Later in de wedstrijd slaagde RVVH er niet in om te scoren. Een schot van Bart de Vries werd gered, ook een poging van Christiaan Groeneveld ging ook verloren. Vlak voor tijd schoot Levi Kouwen vol op de keeper. In de extra tijd bleef de brilstand ook op het scorebord staan.

In het 2e deel slaagde RVVH er niet in om het doel te vinden. Een kwartier voor het einde opende Bob Krens de score, na een overtreding binnen de zestien schoot Bob via een strafschop raak.0-1. Even later kwam Bergambacht met de gelijkmaker. Gelukkig voor RVVH ging de treffer niet door wegens buitenspel. Kort voor tijd liep RVVH verder uit naar 0-2 door een doelpunt Karnik Nazaryan. Rick Resoort bezorgde in de laatste minuut nog een wereldbal af bij Jordi Mosmans. Jordi chipte de bal mooi over de keeper heen voor de 0-3.

Door de winst staat RVVH op een gedeelde 1e plaats samen met Barendrecht 2. Aanstaande zaterdag gaat de beslissing vallen voor RVVH. De boys spelen om half drie thuis tegen Barendrecht 2.

Opstelling RVVH 3:Blaak, Msseyh, Monteiro, v/d Graaff, M.Resoort, Mosmans, Groeneveld, Mutlu(46 R.Resoort), Gravenbeek, de Vries, Kouwen.

RVVH moest het in de 2e bekerwedstrijd opnemen tegen ZwerversIJvv4.

In de 1e helft kwam RVVH op een 2-1 achterstand. Gastspeler Robin scoorde namens RVVH. Na de pauze ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Zaterdag 16 september speelt RVVH de laatste wedstrijd voor de beker tegen DRL 3.

RVVH had in hun 1e wedstrijd een 5-1 nederlaag geleden tegen Charlois 3.

In de 2e wedstrijd moesten er dan punten gepakt worden! Op eigen terrein kwam Barendrecht 9 op bezoek. De boys namen in de 1e helft al een ruime voorsprong, met een 3-0 tussenstand zochten de beide teams de kleedkamers op. Doelpunten kwamen van Nick de Snicker, Kelvin Komduur en Sem Komduur.

Na de pauze deed Barendrecht nog wel wat terug, maar uiteindelijk wonnen de boys met 5-3. Thom van Muyen en Leon Caljouw waren trefzeker voor RVVH. RVVH staat na 2 wedstrijden op een 3e plek. Aanstaande zaterdag word de laatste wedstrijd gespeeld voor de beker. Om half drie spelen de boys thuis tegen Egelantier Boys 3.

RVVH speelde zaterdag hun 2e wedstrijd op het kunstgras van DCV. De boys namen het op tegen het 6e elftal.

De wedstrijd verliep in een rustig tempo vanwege de tropische hitte. Enkele kleine kansjes kwamen er wel voor RVVH, maar een doelpunt bleef uit. DCV kwam wat tegen de verhouding in op voorsprong na 20 minuten. Na een half uur trok Quensley Blansjaar de stand weer recht met de gelijkmaker. Met een 1-1 tussenstand was de ruststand aangebroken.

Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld. Enkele gevaarlijke momenten van DCV leverde niets op voor de thuisclub. Uiteindelijk kon Menno den Boef RVVH de 1-2 winst bezorgen. Uit een hoekschop kopte Menno binnen. RVVH staat na twee wedstrijden nog ongeslagen aan kop. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis voor de beker tegen Spirit 9.

RVVH O23-1:

RVVH nam het zaterdag voor de competitie op tegen de koploper Unitas’30 uit Etten-Leur.

De boys hadden in de 1e helft te maken met een lastige tegenstander. De degradant uit de 2e divisie was zeer beweeglijk. Na 20 minuten keek RVVH tegen een 0-1 achterstand aan. Na de drinkpauze kreeg RVVH wat meer grip op de tegenstander. Vlak voor rust werd de score verdubbeld door Unitas.0-2. Ruststand 0-2.

In de 2e helft hadden de boys meer balbezit. Er kwamen zelfs wat kansen voor Juandro Souisa en Kamal el Ouardi, maar de aansluitimgstreffer bleef uit. Jarmo de Bode zag zijn poging gered worden door de keeper van Unitas. Unitas moest het 10 minuten voor tijd nog doen met 10 spelers wegens een rode kaart. Door de warmte kon RVVH geen vuist meer maken om de stand nog te veranderen. Het bleef dan ook 0-2.

Unitas’30 staat na de winst nog ongeslagen aan kop. RVVH is door het verlies naar de 5e plaats gezakt. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij Poortugaal O23-1. Komende dinsdagavond spelen de boys op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Excelsior Maasluis O18-1.

RVVH O23-2:

RVVH speelde voor de beker een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O23-2.

Wegens het terugtrekken van VVOR O23-2 had RVVH aan een overwinning al voldoende om de volgende ronde te bereiken. Excelsior werd al vanaf de start meteen met de rug tegen de muur gezet, RVVH kon daarna de score openen. Brooklyn Zijlstra werd in stelling gebracht en schoot de 0-1 binnen. De boys konden echter niet lang van de voorsprong genieten. Via een fantastisch genomen vrije trap kroop Excelsior langszij.1-1. RVVH herpakte zich goed hierna, Jimmy Lavieren bracht de boys weer op een 1-2 voorsprong.

Voor rust kon de langdurig geblesseerde Lorenzo Bakker ook weer zijn stempel drukken op de wedstrijd. Na een vrije trap van Sam Vaessen had de keeper de bal niet klemvast en daar profiteerde Lorenzo van. 1-3 ruststand.

In de 2e helft nam RVVH gas terug. Daardoor kwam Excelsior weer terug in de wedstrijd. Daarna kregen de spelers in de drinkpauze een donderspeech. Dat hielp wel en met 9 tegen elf wisten de boys de wedstrijd winnend af te sluiten. Jimmy Lavieren bracht de stand op 2-4. De mokerslag kwam hard aan voor Excelsior. De boys wonnen de wedstrijd met 2-6. Doelpunten kwamen van Yassin Msseyh en Lorenzo Bakker. RVVH is door de winst door naar de volgende ronde.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Zinkwegse Boys O18-1.

In de 1e helft nam RVVH al de leiding, met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

De boys wonnen de wedstrijd met 0-4. Doelpunten kwamen van Lucas Lu, Pascal Valieva(2x) en Ruben v/d Elst. Door de winst staat RVVH op een mooie 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om 10:15 uur tegen GOZ O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH speelde de 2e wedstrijd van de competitie op eigen terrein tegen LMO O16-1.

In de schroeiende hitte ging RVVH furieus van start. Victory Oboh kapte na drie minuten zijn directe tegenstander uit en schoot de 1-0 binnen. De boys hielden de tegenstander goed op afstand, maar treffers bleven uit. Uit een cornerbal kon LMO weer langszij komen. 1-1 was de ruststand.

In de 2e helft werden de puntjes op de i gezet. Na een schitterende combinatie tussen Dyrone Vaarnold en Victory Oboh kon Victory zijn 2e doelpunt scoren. RVVH was niet te stoppen, Brian Opmeer schoot van afstand de 1-3 strak in . Daarna was het over en uit voor LMO. De boys wonnen de wedstrijd met 6-1. Doelpunten kwamen van Dyrone Vaarnold, Jayden Felicia en Shuve Bartholomeus. Door de winst gaat RVVH ongeslagen aan de leiding. Aanstaande zaterdag spelen de boys om kwart over 2 een uitwedstrijd tegen Zestienhoven O16-2.

RVVH begon op eigen terrein tegen Barendrecht O15-2.

De boys kwamen slecht uit de startblokken. Na 5 minuten spelen keek RVVH al tegen een 0-2 achterstand aan. Met deze stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze kreeg RVVH wat kansen, maar de keeper van Barendrecht stond op zijn post. Daarna gooide Barendrecht de wedstrijd in het slot. RVVH ging met 0-3 onderuit. RVVH staat na twee wedstrijden nog puntloos onderaan. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 14:15 uur een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O15-3.

RVVH O14-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen LMO O14-1.

Na een gezamenlijk ontbijt in de kantine ging RVVH zeer goed van start. Daniël Pogosjan opende de score voor RVVH. Daarna was Daniel weer trefzeker. Over 40 meter werd de bal mooi in de kruising gewerkt. Daarna liep RVVH uit naar een 4-0 voorsprong. Na de 3-0 van Caelen de Bergh scoorde Kian Belder uit een strafschop de 4-0.

In de 2e helft ging RVVH op dezelfde voet verder. De boys wonnen de wedstrijd met 8-0. Doelpunten kwamen van Daniël Pogosjan, Che van Toorn en Ali Wali(2x). RVVH staat na twee wedstrijden op een 3e plaats. Aanstaande zaterdag spelen  de boys een uitwedstrijd om 13:45 uur tegen Alexandria’66 O14-3.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Overmaas O13-1.

In de tropische hitte startte RVVH toch goed.  Na een openingsgoal van Divensly Mahn zorgde Quinn Keur voor de 2-0 ruststand.

Na de pauze werd de score verder uitgebreid naar 5-0. Doelpunten kwamen van Myro van Toorn, Ojani Muth en Divensly Mahn. Door de winst staat RVVH op een mooie 2e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half tien een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O13-4.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O12-4.

In de 1e helft moest RVVH een vroeg opgelopen 2-0 achterstand zien weg te werken. Gelukkig deed RVVH nog iets terug. Elza Hanse maakte er voor rust nog 2-1 van. Na de pauze kon RVVH de goede lijn doortrekken en al snel zorgde Luca Marinelli voor de gelijkmaker.

Zat er dan nog meer in voor RVVH? Helaas was het Excelsior die weer afstand nam en zo de 3-2 op het scorebord bracht. RVVH knokte terug en maakte door een doelpunt van Elza Hanse de verdiende gelijkmaker. De 3-3 leverde RVVH dan ook de eerste punt op in de competitie. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Bolnes O12-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Slikkerveer O11-1.

Onder zeer zware omstandigheden kwam RVVH goed uit de startblokken. Na een paar uitstekende aanvallen was het Ezekiel Araheme die na 4 minuten al de 1-0 in het doel werkte. Aan het einde van de 1e helft werd de score verdubbeld door Ruben Navasardjan die er 2-0 van maakte. Met die gunstige voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft was RVVH zeer onnauwkeurig in de afwerking, dit werd door Slikkerveer afgestraft. Het werd 2-2. Hierna slaagde RVVH er niet in om de overwinning nog over de streep te trekken. Het bleef uiteindelijk 2-2. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-2.