Dagverslag zaterdag 2 september

Zaterdag kwamen alle teams van RVVH weer in actie. De meeste begonnen met spelen van de 1e bekerronde, daarbij word aanvankelijk in poulefase gewerkt. Drie wedstrijden worden er afgewerkt en bij een goed resultaat gaat er 1 of 2 teams door naar de knock-out fase waarvoor later in het jaar geloot gaat worden. De mannenhoofdmacht, RVVH O23-1 en de jeugdteams begonnen weer aan de competitie.

RVVH 1:

Na de verliespartij tegen Capelle(0-1) in de competitie vorige zaterdag moesten de koppies van de boys weer omhoog voor de volgende wedstrijd. RVVH ging richting de Molenwei voor de 2e wedstrijd tegen Heerjansdam. Met dezelfde elf spelers begonnen de boys vol goede moed aan de wedstrijd, maar na het scoren van de pupil van de week Duuk den Otter in het doel van Delano Kortstam moest keeper Kortstam de bal nogmaals uit het doel halen. Kort na de aftrap was het Jelmer Nugteren die meteen Heerjansdam op een 1-0 voorsprong bracht.

RVVH moest zich snel herpakken en dit pakte bijna goed uit. Mo El Yakoubi miste het doel op een haar. Een minuut of tien later zag ook Wessel Verhaar zijn kopbal net naast gaan na een vrije trap van Everton Pires Tavares. Kort voor het half uur kreeg RVVH nogmaals kansen op de gelijkmaker, Mo El Yakoubi probeert de bal in de korte hoek binnen te schieten maar de keeper werkte net weg. Een minuut later haalde Guytano dos Santos de trekker over, maar ook zijn poging werd bij de paal weggewerkt.

Zo liep RVVH dus achter de feiten aan en kregen de boys de bal er maar niet in. Heerjansdam gaf de 1-0 voorsprong niet meer uit handen. Ruststand 1-0.

In de 2e helft bracht trainer Vink twee nieuwe aanvallers binnen de lijnen om  alsnog een goed resultaat te behalen. Dit pakte bijna goed uit na een uur spelen. Everton Pires Tavares legt de bal terug op Jessie Proost, die daarna meteen uithaalde op het doel. De keeper van Heerjansdam kon de bal met de vingertoppen net over het doel werken.

Toch kwam RVVH weer goed weg, want Heerjansdam schoot halverwege het 2e deel de bal voorlangs. Even later, een kwartier voor tijd liep Gazar Dermendjan alleen op keeper Oscar Roos af, maar hij miste zijn doel. Zo ging het nog altijd mis voor RVVH. Het lukte maar niet om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Een schot van Jesse Eggers kon de keeper wegwerken en ook een stiftballetje van Everton Pires Tavares tikte de keeper over het doel.

In het slot van de wedstrijd kroop RVVH door het oog van de naald, in de drukte voor het doel van keeper Kortstam  kregen de Dammers wel drie a vier kansen achtereen maar uiteindelijk werd het nog een cornerbal voor Heerjansdam waar ook niets uit kwam. Vlak voor tijd haalde Daan Blij nog hard uit, maar wederom bleef de gelijkmaker uit. Zo keerden de boys zonder punten weer terug naar Ridderkerk. Op basis van de 2e helft is RVVH nog goed weggekomen dat ze niet nog meer doelpunten tegen kregen.

De boys moeten na  deze wedstrijd weer herpakken en nu maar komende zaterdag de eerste drie punten trachten binnen te halen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH voor de competitie om half drie thuis tegen VOC. Komende dinsdagavond speelt RVVH om 20:15 uur een oefenwedstrijd op eigen terrein tegen TOGB. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Smitshoek-Nieuwenhoorn 3-0, Capelle-Zwaluwen 2-3, DSO-ASWH 1-2, Fc Gravezande-ScFeijenoord 1-3, VOC-LRC 1-0, Westlandia-RKAVV 1-3, HBS-Poortugaal 3-2.

Opstelling RVVH 1:Kortstam, Steketee, Boers(78 Eggers), Dragon, Niamut, Proost, Stolk(78 Blij), dos Santos, Pires Tavares, Verhaar(57 de Jesus), El Yakoubi(57 Dermendjan).

Scheidsrechter Pieter van Veelen gaf een gele kaart aan Mo El Yakoubi en Luke Homan van Heerjansdam.

RVVH startte zaterdag voor de beker met een uitwedstrijd tegen Schoonhoven 2. De andere wedstrijd in de poule gimg tussen Slikkerveer 2 en CKC 2.

De boys speelden tegen een zeer compacte tegenstander waardoor de ruimtes erg klein waren. Toch wist Menno v/d Male een gaatje te vinden na tien minuten. Hij kwam 1 op 1 met de keeper, maar de bal werd van de lijn gehaald. Even later haalde Justice Pires van afstand uit maar het schot miste de scherpte.

Na ruim een kwartier kon RVVH toch de leiding nemen, een prachtige steekbal van Justice Pires kwam bij Patrick Lopes Martins da Veiga terecht en de bal werd keurig afgemaakt.0-1. Een minuut of tien later kon Jeremy Moreno de score verdubbelen maar hij schoot helaas tegen de keeper op. In de 35e minuut was het wel raak, Menno v/d Male schoot van afstand de 0-2 in de rechterbovenhoek. Vlak voor rust viel de 0-3, na een vrije trap van Twan v/d Weele kon Sven Bout afronden. Ruststand 0-3.

In de 2e helft veranderde er niet veel in het spelbeeld. Grote kansen voor Schoonhoven kwamen er niet. Twee keer moest keeper Kristiaan Nikolic handelend optreden maar uiteidelijk kon hij het doel schoon houden. Na 55 minuten kon RVVH de score weer verder opschroeven, door goed drukken kon Twan v/d Weele de bal veroveren en voorzetten op Youri Volkman. Daarna kon Youri de 0-4 binnenkoppen. Vlak voor tijd kwam het slotakkoord van Wonder Roberts, op aangeven van Ricky Boogert bracht Wonder de eindstand op 0-5.

Zo heeft RVVH de 1e bekerwinst te pakken! Aanstaande zaterdag start RVVH op eigen terrein aan de 2e bekerwedstrijd in de poule. De boys nemen het om 11 uur op tegen Slikkerveer 2. Slikkerveer ging zaterdag op eigen terrein met 2-3 onderuit tegen CKC 2.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, Louter, Swarttouw(63 van Halem), Kaba(70 Boogert), Pires(70 Ganpat), Volkman, Bout, v/d Male(46 Roberts), Moreno(63 K de Graaf), Lopes Martins da Veiga.

RVVH begon voor de beker op eigen terrein met een wedstrijd tegen NOC Kralingen 2. De andere wedstrijd in de poule ging tussen Barendrecht 2 en Bergambacht 2.

De boys kwamen goed uit de startblokken en binnen 8 minuten was het Bart de Vries die zijn team aan de leiding bracht. Met een steekpass van Hakan Mutlu tussen de verdedigers door kon Bart de Vries bereikt worden, hij maakte daarna de 1-0. Even later kon RVVH de score verder uitbreiden maar helaas was het Robin Malipaard die zijn schot geblokt zag worden door de keeper.

RVVH had het vizier nog niet helemaal scherp want, Christiaan Groeneveld, Bart de Vries en Gulba Delgado misten allen het doel. In de slotminuten voor rust trachtte NOC Kralingen de stand gelijk te trekken, maar slaagde hier ook niet in. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft nam RVVH snel maatregelen. Bart de Vries kreeg in de kluts de bal mee en schiet tussen de benen van de keeper de 2-0 binnen. Even later zag NOC Kralingen tot 2x toe de aansluitingstreffer aan zich voorbij gaan. In korte tijd werd er naast geschoten. De boys lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en stelden na 54 minuten de winst op zeker. Bart de Vries voerde de druk uit op de keeper en maakt er 3-0 van.

Daarno kon RVVH verder uit lopen naar 0-5, Jaden Gravenbeek werd 2x op zijn wenken bediend. In de slotminuten liet Mark Resoort het net ook nog eens bollen, hij lopte de bal na een corner over de keeper heen. Eindstand 6-0. Aanstaande zaterdag staat voor RVVH de 2e bekerwedstrijd op het programma. De boys spelen om half 1 een uitwedstrijd tegen Bergambacht 2. Bergambacht 2 ging zaterdag met 4-2 onderuit op de Bongerd tegen Barendrecht 2.

Opstelling RVVH 3: Willemen, Msseyh, v/d Graaff(60 Monteiro), Capelle(70 Zeij), Malipaard(75 M.Resoort), Mosmans, Mutlu(60 Gravenbeek), Groeneveld, van Heek, de Vries(70 Krens), Delgado.

RVVH startte op eigen terrein voor de beker met een wedstrijd tegen Barendrecht 12. De andere wedstrijd in de poule word dinsdagavond afgewerkt die gaat tussen DRL 3 en Zwervers IJvv 4.

In de 1e helft opende Delano Tito al de score voor RVVH. Daarna zorgde Thomas Huisman voor de 2-0 ruststand.

Na de rust besliste Ruben van Vliet de wedstrijd. De boys wonnen met 3-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de 2e wedstrijd uit om half drie tegen ZwerversIJvv 4.

RVVH opende met een uitwedstrijd voor de beker tegen Charlois sv 3. De andere wedstrijd ging tussen Barendrecht 9 en Egelantier Boys 3.

In de 1e helft moesten de boys een 1-0 achterstand incasseren. Na de pauze ging de wedstrijd met 5-1 verloren. De enige treffer kwam op naam van Leon Caljouw.

Egelantier Boys won zaterdag op de Bongerd met 2-3 van Barendrecht. Aanstaande zaterdag om half drie speelt RVVH de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Barendrecht 9.

RVVH speelde hun 1e bekerwedstrijd op eigen terrein tegen Lekkerkerk 4. De andere wedstrijd in de poule ging tussen Spirit 9 en DCV 6.

Na 10 minuten nam RVVH al de leiding. Uit een mooie combinatie tussen Patrick van Es en Quensley Blansjaar wist laatstgenoemde de 1-0 binnen te werken. Vijf minuten later scoorde Lekkerkerk uit de counter de gelijkmaker.1-1.

Even later viel een verkeerde terugspeelbal van Daniel Vermeulen goed voor Lekkerkerk dat daarna meteen de 1-2 binnen schoot. Na een ruim half uur spelen kon RVVH alsnog langszij komen. Een vrije trap van Quensley Blansjaar werd strak in de hoek gewerkt voor de 2-2. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft werden de nodige kansen gemist. Toch kon RVVH nog verder uitlopen, want na een overtreding op Patrick van Es wees scheidsrechter Frank Anemaat naar de stip. Paul v/d Kooij verzilverde de penalty voor de 3-2. In het slot van de wedstrijd verschalkte Paul v/d Kooij na een inviduele actie nog eens de keeper voor de 4-2. Kort voor tijd miste Paul nog oog in oog met de keeper voor de 5-2. De 1e drie punten voor de beker zijn nu binnen!

Aanstaande zaterdag reizen de boys af naar Krimpen a/d IJssel voor de wedstrijd tegen DCV 6 om half drie.

RVVH O23-1:

RVVH had de bekerwedstrijd al achter zich gelaten. Vorige week zaterdag wonnen de boys met 0-1 van Overmaas O23-1. Zaterdag begonnen de boys aan de competitie in de 3e Divisie F met een uitwedstrijd tegen Pelikaan O23-1.

De boys moesten in de 1e helft een uit het niets opgelopen 1-0 achterstand zien weg te werken. Dit viel niet mee. Met 12 fitte spelers en 1 wisselspeler deed RVVH toch een poging. Juandro Souisa kwam 1 op 1 met de keeper te staan maar maakte het niet af. 1-0 was de ruststand.

Na de pauze werd er meer druk gezet op de tegenstander, dit leidde toch tot de gelijkmaker van Jarmo de Bode.1-1. Door de warmte en krappe selectie werd het een slijtageslag waar RVVH toch als winnaar uit de strijd kwam. Joshua Darson tekende voor de 1-2 winst. Het werd nog wel even billenknijpen maar de overwinning werd toch over de streep getrokken. Door de winst staat RVVH al op een gedeelde 1e plaats samen met Unitas’30 O23-1. Aanstaande zaterdag spelen de boys op eigen terrein om 12 uur tegen Unitas’30 O23-1. Dinsdagavond oefenen de boys om 8 uur op eigen terrein tegen Nieuwenhoorn O23-1.

RVVH O23-2:

RVVH startte op eigen terrein voor de beker tegen Barendrecht O23-3. De andere wedstrijd tussen VVOR O23-3 en Sc Excelsior O23-2 werd afgekeurd. De boys begonnen gretig aan de wedstrijd, met een aantal aardige aanvallen waren de beste kansen dan ook voor RVVH. Toch waren er spelers die het vizier niet op scherp hadden, met name Djavann Munro, Tom Piena en Haroon Latakwal verzuimden te scoren. Met wat geluk kon RVVH de leiding nemen door een eigen doelpunt van Barendrecht.

De boys konden niet heel lang de voorsprong vasthouden, want door missers van het uitverdedigen viel de bal voor de voeten van de spits van Barendrecht waardoor het 1-1 werd. Voor rust zette Randy de Kreek zijn team weer op een 2-1 voorsprong wat ook meteen de ruststand was.

In de 2e helft was RVVH heer en meester. Na de 3-1 van Haroon Latakwal liep RVVH verder uit naar 6-1. Doelpunten kwamen van Tom Piena, Sully Ofkir en Lorenzo Bakker. Aanstaande zaterdag spelen de boys een uitwedstrijd om 3 uur tegen Sc Excelsior O23-2.

RVVH O18-1:

RVVH maakte een zaterdag een slechte start in de Zwaluwen jeugdcompetitie. In een uitwedstrijd tegen DRL O18-1 gingen de boys met 3-0 onderuit. Aanstaande zaterdag 9 september speelt RVVH wederom een uitwedstrijd, om 14:45 uur tegen Zinkwegse Boys O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH startte zaterdag aan het echte werk. De boys moesten het in de Zwaluwen jeugdcompetitie opnemen tegen Smitshoek O16-2. Na een rommelig en onrustig begin kregen de boys bijna een tegentreffer te verwerken. Gelukkig liep het met een sisser af. Toch werd het publiek van RVVH niet erg verwend. Het enige gevaar in de 1e helft komt tweemaal van de rechterflank. Kort voor rust miste Smitshoek de scherpte voor een openingstreffer. Met een ongewijzigde tussenstand gingen de boys de kleedkamer in voor rust.

Na een preek in de rust ging het vanaf de aftrap beter lopen in de 2e helft. Victory Oboh profiteerde van een verkeerde terugspeelbal van Smitshoek en schoot de 0-1 binnen. RVVH controleerde goed en liep uit naar 0-2 door een doelpunt van Brian Opmeer. Hij wilde voorzetten maar de bal vloog over de keeper heen het doel in. Kort daarna werd de score verder opgeschroefd door RVVH. Victory Oboh tekende na een versnelling en een mooie actie voor de 3-0.

Een slotoffensief van Smitshoek zat er hierna niet meer in. Eindstand 0-3 voor RVVH. De eerste drie punten zijn binnen!! Komende zaterdag speelt RVVH hun 1e thuiswedstrijd om 10 uur tegen LMO O16-1.

Zaterdag speelden de boys tegen de meiden van Feijenoord Mo16.

Feijenoord begon scherp aan de wedstrijd en RVVH werd terug gedrongen. Tot echte grote kansen kwam het niet. Feijenoord scoorde uit een cornerbal de 1-0 voor rust.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. RVVH kreeg een penalty tegen en daaruit scoorde Feijenoord de 2-0. Daarna ging de wedstrijd met 4-0 verloren. Hopenlijk gaat het aanstaande zaterdag beter. Dan spelen de boys om half negen een thuiswedstrijd tegen Barendrecht O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen ScExcelsior O14-2.

De wedstrijd begon rommelig aan beide zijden. Toch was het Excelsior dat op een 1-0 voorsprong kwam. Uit een vlot lopende aanval viel na 22 minuten de gelijkmaker voor RVVH. Na een heerlijke steekpass van Jahmilchion Mosquera kon Amin Msseyh de 1-1 beheerst binnen schieten. RVVH bleef dominant spelen, maar voor rust kregen ze toch nog een goal tegen. Met een 2-1 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kregen de boys in een kwartier tijd vijf opgelegde kansen die allen werden weggewerkt door de keeper. Aan de andere zijde wist Excelsior het net wel weer te vinden. Eindstand 3-1. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 10 uur op eigen terrein tegen LMO O14-1.

RVVH begon op vreemde bodem tegen Fc IJsselmonde O13-1.

De begonnen sterk met veel combinaties en balbezit aan de wedstrijd, alleen werd er vergeten om te scoren. Uit de counter kwam RVVH toch op achterstand. Gelukkig kwa RVVH daarna terug. Uit een cornerbal kon Eldin Bahramovic tekenen voor de gelijkmaker. Daarna scoorde Daley Ouwens na een goeie actie de 1-2. Met de 1-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze vergeten de boys de wedstrijd in het slot te gooien. Vervolgens tekende Fc IJsselmonde voor de 2-2. Hier moest RVVH het needoen. Aanstaande zaterdag staat de 2e wedstrijd op het programma, om kwart voor tien spelen de boys op eigen terrein tegen Overmaas O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH begon op eigen terrein met een wedstrijd tegen Barendrecht O12-3.

De jongens en meiden keken in de 1e helft al tegen een 0-4 achterstand aan. Na de pauze scoorde RVVH wel tweemaal, maar helaas ging de wedstrijd met 2-8 verloren. De doelpunten kwamen van Thomas v/d Knaap en Elza Hanse. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O12-4.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Sc Excelsior O11-2.

De boys gingen goed van start, met verzorgd voetbal kwam RVVH op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ezekiel Araheme. RVVH zakte wat terug en Excelsior zorgde nog voor rust voor gelijkmaker.

In de 2e helft ging het wat minder voor RVVH. Excelsior liep uit naar een 3-1 voorsprong. Daarna knokte RVVH zich terug in de wedstrijd. Yusuf Baran Yar zorgde voor de aansluitingstreffer. Helaas ging de wedstrijd toch met 4-2 verloren. Aanstaande zaterdag mag RVVH het weer gaan proberen. Op eigen terrein begint RVVH om half 12 tegen Slikkerveer O11-1.