Oefenwedstrijden dinsdagavond 29 augustus

Dinsdagavond oefende RVVH op de Bongerd tegen een jong talententeam van Barendrecht 1 en 2. Voor RVVH kwamen er spelers in actie die nog niet veel wedstrijden in de benen hadden. Opvallend was deze avond dat voormalig aanvoerder Papito Merencia een uur lang speelde na enkele maanden blessureleed. Ook Jeremy Moreno maakte zijn 1e speelminuten in RVVH 1.

In een eenzijdige wedstrijd kwam RVVH er niet of nauwelijks aan te pas. Barendrecht was veel op de helft van RVVH te vinden. De boys kregen nog wel een kans die maar net over het doel gekopt werd door Jeremy Moreno. In de 29e minuut schoot Brent Vugts van afstand de 1-0 strak in de hoek voor Barendrecht. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de pauze had RVVH snel de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Daan Blij miste het doel op een haar na een vrije trap. Kort voor het uur sloeg Barendrecht nogmaals toe. Sam v/d Kreeke bracht Tren Drexhage in stelling voor de 2-0.  Door goed keeperswerk van Tim Elkhuizen bleef de score beperkt. In de laatste twintig minuten was bij Barendrecht het vuur eruit, waardoor RVVH iets vaker bij het doel kon komen.

Het zat RVVH ook niet mee want in de 71e minuut nam Mo El Yakoubi een vrije trap over 20 meter, die spatte op de lat terug het veld in. De rebound werd hierna nog eens over geschoten door Sven Bout. Enkele minuten later kopte Gazar Dermendjan de bal goed in, maar deze werd vlak voor de lijn weggewerkt door Barendrecht. Een minuut of tien later kon Gazar Dermendjan wel voor de aansluiting zorgen. Een prima voorzet van Mo El Yakoubi werd door Gazar binnen gekopt.2-1. Vlak voor tijd was Sven Bout nog dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging net naast. Eindstand 2-1.

RVVH kan nu weer gaan werken naar de competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag in en tegen Heerjansdam.

Opstelling RVVH:Elkhuizen, Eggers, Louter, Kusters, Kaba(46 Niamut), de Witte(46 M.Lopes), Merencia(59 Kaba), Bout, Moreno(46 El Yakoubi), Blij(59 Spijkerman), Dermendjan.

RVVH oefende op eigen terrein tegen Nootdorp O23.

De 1e aanval was van Nootdorp, maar gelukkig kon keeper Mike van Staaijeren redding brengen. Even later kwam Kevin van Heek 1 op 1 met de keeper te staan, maar de bal werd naast geschoten. Ook Jaden Gravenbeek en wederom Kevin van Heek kregen de bal niet tussen de palen. In de 31e minuut werd de score geopend door Bart de Vries. Melvin Monteiro was doorgebroken en won het duel met de keeper, daarna kon Bart de Vries de 1-0 scoren.

Daarna probeerde Nootdorp de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar de scherpte ontbrak bij de gasten. Na 37 minuten kon RVVH de score verder opschroeven. Gulba Delgado schoot de voorzet van Mark Resoort binnen.2-0. Vlak voor rust speelde Gulba Delgado weer de hoofdrol bij de 3-0. Een dieptepass van Hakan Mutlu kwam bij Gulba Delgado terecht, na de versnelling kon hij voorgeven op Bart de Vries die kon de 3-0 binnen werken.

In de 2e helft had Nootdorp moeite om de aansluiting te vinden, want keeper van Staaijeren bracht goed redding. Na 77 minuten werd er dan eindelijk gescoord door de gasten. Joshua Capelle miste de bal waardoor de rechtsbuiten er 3-1 van maakte. Vlak voor tijd schoot Mark Resoort net naast en kwam de bal van Hakan Mutlu in de extra tijd op de lat terecht. Eindstand 3-1.

Aanstaande zaterdag gaan de boys starten voor de beker. Om half drie spelen ze op eigen terrein tegen NOC Kralingen 2.

Opstelling RVVH 3:van Staaijeren, Msseyh(73 van Heek), Monteiro(61 Capelle), v/d Graaff, M.Resoort(46 Malipaard), Zeij, Groeneveld(80 M.Resoort), Mutlu(46 Ooft), van Heek(61 Richardson), de Vries(73 Mutlu), Gravenbeek(29 Delgado)

RVVH O23-1:

De boys speelde een uitwedstrijd tegen SVS O23.

Met een ruime 0-5 overwinning keerde RVVH terug naar Ridderkerk. In de 1e helft werd de score geopend door Juwensly Orcadio. Daarna scoorde Given Brunswijk de 0-2 uit een strafschop. Ruststand 0-2.

Na de pauze liep RVVH verder uit naar 0-5. Na de 0-3 van Given Brunswijk waren Jarmo de Bode en Kamal El Ouardi goed voor de 0-4 en 0-5.

Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie, de boys spelen om 3 uur een uitwedstrijd tegen Pelikaan O23-1.