RVVH stelt weer teleur

Door: Theo Leenheer

NIEUWENHOORN – De ontmoeting met Nieuwenhoorn is voor RVVH ook op een deceptie uitgelopen. De Ridderkerkers verloren de matige wedstrijd met 1-0.

Vooral voor de rust was het slecht wat RVVH ten toon spreidde. Ongeïnspireerd en bijna plichtmatig schoof men zonder een aantoonbare bedoeling elkaar de bal toe. De thuisclub deed het net iets beter en zag halverwege deel één Joey Kleijn, in twee pogingen, de achteraf winnende goal maken. Hij was daarvoor ook al twee keer gevaarlijk geweest.

Na de rust een feller en meer strijdend RVVH. De ingevallen Mohamed el Yakoubi was met zijn snelheid een aantal maal gevaarlijk. Dat leverde ook wat mogelijkheden op. Een voorzet van Philip Dragon werd door Gino Stolk prima ingekopt, maar keeper Mike van de Wijngaart redde formidabel door de bal buiten de paal te tikken. RVVH bleef de fellere ploeg en joeg met veel meer snelheid op de gelijkmaker. Ondanks deze inzet leverde dat behoudens die beginfase geen grote uitgespeelde mogelijkheden op. Daar ook de thuisploeg geen vuist meer wist te maken, eindigde ook deze wedstrijd, waarin RVVH met 10 man eindigde na het uitvallen van Dragon nadat de wissels al waren verbruikt, in een teleurstellende nederlaag.

Nieuwenhoorn – RVVH 1-0 (1-0)