Dagverslag zaterdag 30 september

RVVH startte zaterdag met de 2e competitiewedstrijd. De boys wonnen afgelopen zaterdag hun 1e wedstrijd tegen Fc Rijnvogels met 2-1. Nu ging RVVH op de vroege zaterdagmorgen al op bezoek in Noordwijk, om half 11 werd er al afgetrapt tegen Noordwijk 2. Noordwijk speelde hun 1e wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Forum Sport 2.

De boys gingen fel van start en schoten al na 10 minuten raak, helaas ging de treffer van Patrick Lopes Martins da Veiga niet door wegens buitenspel. Twee minuten later kwam Laurens de Witte 1 op 1 te staan met de keeper, maar hij maakte het niet af. Verdedigend stond RVVH goed zijn mannetje. Noordwijk had het daar moeilijk mee. De kansen regen zich aaneen voor RVVH. Eerst maakte Sven Bout zijn kans niet af en nog voor het half uur probeerde Kevin de Graaf met een stiftbal de Noordwijk keeper te verrassen maar hij trapte daar niet in.

Net na het half uur kon RVVH toch de leiding nemen. Een vrije trap van Appie Kaba werd door Claudio van Halem doorgekopt naar Sven Bout, die kon vervolgens in een leeg doel raak schieten.0-1. Lang kon RVVH niet van de voorsprong genieten, want de spits van Noordwijk tekende drie minuten later voor de gelijkmaker.1-1. Met deze stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze werd RVVH al vlot op achterstand gezet door Noordwijk. De boys bleven hierna de aanval zoeken  om weer zo spoedig mogelijk de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Laurens de Witte had het vizier niet op scherp toen hij weer eens 1 op 1 met de keeper kwam te staan. Noordwijk kwam in een sterkere fase en probeerde door te drukken, maar gelukkig bleef een treffer achterwege. Keeper Kristian Nikolic wist een grotere voorsprong voor Noordwijk te voorkomen.

Veel mogelijkheden op de gelijkmaker werden gemist door RVVH. Patrick Lopes Martins da Veiga schoot in het zijnet. In het slotoffensief faalde Maurice Lopes ook 1 op 1 met de keeper. De druk werd in blessuretijd extra opgevoerd, maar kansen werden niet meer afgemaakt. Zo ging de wedstrijd met 2-1 verloren. Voor RVVH geld dat ze moeten gaan werken aan het effectief afronden van de mogelijkheden die er komen. Vorige zaterdag ging er een hoop mis en nu ook weer veel open kansen gemist. Aanstaande zaterdag mag RVVH weer een nieuwe poging gaan doen om de drie punten binnen te halen. De boys spelen om 11 uur op eigen terrein tegen Jodan Boys 2.

RVVH staat na twee wedstrijden op een 9e plaats. Koploper in de reserve Hoofdklasse is BVCB 2 met 6 punten uit twee wedstrijden. Uitslagen overige wedstrijden: Fc s’Gravezande 2-Katwijk 2 3-3, BVCB 2-Scheveningen 2 2-1, SHO 2-Nieuwenhoorn 2 3-2, Jodan Boys 2 – Forum Sport 2 0-2, Fc Rijnvogels 2-Quick Boys 2 3-1, Capelle 2-Rijnsburgse Boys 2 4-3.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, Kusters, Tuinfort, van Halem, Kaba(72 Boogert), Volkman(72 v/d Weele), M.Lopes, de Witte(65 Pires), Bout, de Graaf(54 Swarttouw), Lopes Martins da Veiga.

RVVH speelde de 2e competitiewedstrijd op eigen terrein tegen Rhoon 2.

De boys hebben nog nul punten en willen nu de drie punten in eigen knip steken. Een 1e stap werd dan ook gezet in de 12e minuut. Bob Krens kon met een fraaie steekbal Jardy Terwisscha bereiken, die werkte met een schuiver de bal langs de keeper.1-0. Enkele minuten later kwam Yassin Msseyh net tekort om de score te verdubbelen. Net voor het half uur slaagde Rhoon er niet in om op gelijke hoogte te komen. Via een korte corner kopte Rhoon net over.

Even later was het wel raak. Het buitenspel werd door de scheidsrechter genegeerd en daarvan profiteerde Rhoon door de gelijkmaker binnen te werken. Voor rust probeerde Bart de Vries RVVH nog op winst te brengen, maar het vizier was niet scherp. Met een 1-1 stand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft moest Kristian Nikolic al na 48 minuten zijn team voor een achterstand behoeden. Na een handsbal gaf de scheidsrechter een strafschop aan Rhoon, die werd goed gestopt door Nikolic. Enkele minuten later nam RVVH de leiding. Jardy Terwisscha kwam goed voor zijn man na een voorzet van Yassin Msseyh, daarna tikte hij de 2-1 binnen. Het lukte hierna nog niet om de score uit te breiden. Bob Krens schoot uit een volley over en Christiaan Groeneveld zag de keeper op zijn weg staan bij een goed schot.

Net voor het laatste kwartier viel er dan toch de beslissing. Na een mislukte poging van Jayden Gravenbeek raakte Bart de Vries de bovenkant van de lat. Daarna was het Karnik Nazaryan die er 3-1 van maakte. Zo pakte RVVH de eerste driepunter voor de competitie. Door de winst staat RVVH op een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag komt RVVH niet in actie voor de competitie. De boys spelen om half drie op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen De Zwerver 2.

Opstelling RVVH 3: Nikolic, van Heek, Swarttouw, v/d Weele(85 Arnold), Malipaard, Groeneveld, Krens, Msseyh, Terwisscha(56 Nazaryan), de Vries, Gravenbeek(73 Ooft).

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 2 Barendrecht 10.

De boys hadden na het verlies van vorige zaterdag nog iets goed te maken. In de 1e helft was de start van RVVH goed en door een mooie combintie van de gebroeders Komduur kon uiteindelijk Sem Komduur de 1-0 voor zijn rekening nemen. Met deze voorsprong ging RVVH ook de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze bleek het moeilijk om te kansen af te maken die er kwamen. Leon Caljouw kon uiteindelijk de score verdubbelen voor RVVH, uit de rebound schoot hij de 2-0 binnen. Barendrecht wist nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar gelukkig kwam de 2-1 voorsprong niet meer in gevaar. De drie punten bleven aan de Sportlaan. Door de winst staat RVVH nu op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys 2.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen SDV 6.

De boys kwamen niet zo goed voor de dag. Met een 3-2 achterstand gingen de boys de kleedkamer in voor rust. In de 2e helft ging de wedstrijd met 6-2 verloren. Doelpunten kwamen van Aderito Duarte en Cyril Siemerink. RVVH is door het verlies gezakt van een 2e naar een 6e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Barendrecht 14.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Roosendaal O23-1.

Afgelopen zaterdag keerde RVVH met een 0-3 zege op Fc Binnenmaas terug naar Ridderkerk. De vraag was nu of deze goede lijn doorgezet kon worden?

De boys waren in de 1e helft al de bovenliggende partij tegen een afwachtend Roosendaal. Na 11 minuten probeerde Bo Terlouw de score te openen van afstand, maar zijn schot ging net over. Uiteindelijk kwam er na 35 minuten wel de verdiende voorsprong. Juandro Souisa schoot in de verre hoek de 1-0 binnen. Dit was ook meteen de ruststand.

In de 2e helft werd de score vlot verdubbeld. Sjaief Vrede dribbelde naar binnen en schoot de 2-0 in het doel. Alle remmen gingen vervolgens los en veel kansen gingen verloren. Juandro Souisa, Given Brunswijk, Tony Langeler en Thijmen Vries hadden het vizier niet op scherp. In het laatste kwart van de wedstrijd kreeg Roosendaal de mogelijkheid om terug te komen. De gasten kregen een strafschop, maar keeper Mike van Staaijeren redde uitstekend. Niet veel later ging de bal weer op de stip en werd het wel 2-1.

Vlak voor tijd besliste Given Brunswijk de wedstrijd. Hij zette de 3-1 op het scorebord. Al met al weer een verdiende overwinning voor de boys. RVVH staat na 5 wedstrijden op een mooie en verdiende 3e plaats. Koploper is nog steeds het ongeslagen Unitas’30 uit Etten Leur met 15 punten uit 5 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op de Kikkershoek in Oud-Beijerland een uitwedstrijd tegen SHO O23-1.

RVVH O23-2:

Koploper RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst Smitshoek O23-3.

Met veel balbezit begon RVVH fantastisch aan de wedstrijd, met vlagen werd Smitshoek vsn het kastje naar de muur gestuurd. Jimmy Lavieren opende met een fantastisch doelpunt de score voor RVVH. Het werd daarna lastiger voor RVVH om een gaatje te vinden in de verdediging van Smitshoek. Geheel onverwachts kon Smitshoek uit de counter toch op gelijke hoogte komen.1-1 Dit was ook tevens de ruststand.

Na de pauze was RVVH even de controle kwijt op het middenveld. Veel spelers liepen uit positie, waardoor Smitshoek enkele keren gevaarlijk werd. Slordig balverlies leverde RVVH een 2-1 achterstand op. RVVH zette een tandje bij en knokte zich toch nog terug. Een fenominale vrije trap van Roberto v/d Bout belandde mooi in het doel voor de 2-2. De boys hunkerden naar meer, maar moesten helaas genoegen nemen met de puntendeling.

RVVH is na het gelijkspel nog wel gedeelde koploper samen met Smitshoek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Rhoon O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Fc Binnenmaas O18-1.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de pauze ging Fc Binnemaas er na een 1-3 winst met de drie punten vandoor. Voor RVVH scoorde Pascal Valieva. Komende zaterdag komt RVVH niet in actie.

RVVH O16-1:

Koploper RVVH nam het zaterdg op tegen de directe concurrent BZC/Zuiderpark O16-1.

RVVH had aan een punt al voldoende om kampioen te worden in de bekerronde, maar de boys gingen natuurlijk voor de winst. Direct na de aftrap begon RVVH met goed druk zetten op de tegenstander, dit leverde bijna de voorsprong op voor RVVH maar de keeper van BZC bracht redding. Aan de andere zijde kreeg BZC ook een goede kans maar keeper Jaydie Stip stond zijn mannetje.

Het spel golfde wat op en neer zonder echte grote kansen. Toch nam RVVH de leiding. Brobbey(Victory Oboh) neemt met links aan en haalt meteen met rechts uit voor de 1-0. Via de onderkant lat verdween de bal in het doel. De 1-0 voorsprong kon RVVH mee de kleedkamer in voor de rust, waar RVVH even op adem kon komen.

In de 2e helft werd de gouden wissel ingebracht. Meteen met het eerste balcontact kon Shuve Bartholomeus de 2-0 in de touwen werken. Het kampioenschap was al binnen handbereik, want BZC/Zuiderpark moest minimaal driemaal scoren om kampioen te worden. Kort na de 2-0 kon Victory Oboh de 3-0 binnenwerken, maar de lat voorkwam een grotere voorsprong.

Toch werd de titel zeker gesteld door RVVH. Dyrone Vaarnold gooide de wedstrijd in het slot en maakte er 3-0 van. Na het laatste fluitsignaal werden de spelers door de thuissupporters onthaald met luid applaus want de titel was binnen. Na de wedstrijd werd er nog patat gegeten en frisdrank gedronken in de kantine.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Sc Feijenoord O15-2.

Een eerste goeie kans voor RVVH ging er niet in. Feijenoord benutte deze wel waardoor de gasten op een 0-1 voorsprong kwamen. Keeper Hewad Latakwal stond goed te keepen en kon een grotere achterstand voorkomen. Ruststand 0-1.

Na de rust kwamen de beide teams niet meer tot scoren. De wedstrijd ging met 0-1 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een oefenwedstrijd. De boys spelen dan uitwedstrijd tegen Overmaas O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH begon op de woensdagavond met een oefenwedstrijd tegen DRL.

Na 5 minuten kreeg RVVH al de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een penalty van Kian Belder werd de door keeper gestopt maar in de rebound was Isaiah Chin a Joe er als de kippen bij om de 0-1 binnen te werken.

In de 2e helft ging RVVH helemaal los. Er vielen maarliefst 7 doelpunten bij RVVH. Isaiah Chin a Joe had met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de score. De wedstrijd werd met 0-8 gewonnen. Overige doelpunten kwamen van Daniel Pogosjan(2x), Ali Wali en Che van Toorn.

Zaterdag moesten de boys het opnemen tegen het nog puntloze NOC Kralingen O14-1. Na een matig begin van RVVH kreeg NOC Kralingen de ruimte om de 0-1 in het doel te werken. Vlak voor rust kwam RVVH langszij door een doelpunt van Daniël Pogasjan.

In de 2e helft ging RVVH beter van start. Door een kopbal van Kian Belder na een cornerbal nam RVVH de leiding met 2-1. Het regende daarna kansen maar deze werden niet benut. In de 50e minuut haalde Amin Msseyh verwoestend uit en de bal was onhoudbaar voor de keeper. 3-1. NOC Kralingen deed nog wel iets terug, uit een vrije trap viel de 3-2. Gelukkig werd later in de wedstrijd de overwinning zeker gesteld. Na een fraaie aanval kwam de bal via Marley Browne bij Isaiah Chin a Joe terecht, die werkte de 4-2 binnen.

RVVH speelde zaterdag uit tegen Smitshoek O13-3.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de pauze golfde het op en neer. Door een doelpunt van Ojani Muth wist RVVH de wedstrijd toch met 0-1 te winnen. RVVH is als 2e geëindigt in de poule.

Aanstaande zaterdag oefent RVVH om half negen op eigen terrein tegen Sc Excelsior O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Smitshoek O12-4.

De gasten waren een maatje te groot voor RVVH. Na een 0-3 achterstand bij rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 1-7 verloren. Isa Nasier tekende voor de enige treffer van RVVH.

Aanstaande zaterdag haalt RVVH om 9 uur de wedstrijd in tegen SVB Besiktas O12-1.

Op eigen terrein moest RVVH het zaterdag opnemen tegen Barendrecht O11-3.

Het team kwam goed uit de startblokken met een openingsgoal van Sascha Neeskens. Ondanks het slordige voetbal kon RVVH in de 1e helft uitlopen naar een ruime 5-0 voorsprong. Ezekiel Manana Adames verdubbelde de score, daarna zorgden Saschia Neeskens(2x) en Gabriël Garcia voor de rest van de treffers.

In de 2e helft drukte RVVH verder door! Gabriël Garcia tekende voor de 6-0. De wedstrijd werd met 9-0 gewonnen. Doelpunten kwamen van Ezekiel Manana Adames, Ruben Navasardjan en Matthew Tomasic. Aanstaande zaterdag oefent RVVH om 9 uur in en tegen Gouda O11-1.