Uitgebreid dagverslag zaterdag 1 februari

RVVH 1 laat het weer gebeuren! – RVVH 2 wint met grote cijfers. RVVH 7 en Pernis delen de punten – RVVH O13-1 fors onderuit tegen Slikkerveer.

Zaterdag ging de nummer 9 RVVH op bezoek bij de nummer 2 Neptunus/Schieboek. Al vroeg deed Gino Boers een goeie poging om de score te openen, maar hier kwam helaas geen treffer uit. De 1e helft verliep daarna behoorlijk saai zonder echte doelgerichte kansen van beide zijden. Tegen het rustsignaal probeerde Jay Brand nog wel op het doel te schieten, maar zonder resultaat.

Ruststand 0-0.

In de 2e helft was er voor de toeschouwers weinig te genieten. Het leek erop dat RVVH een punt mee ging nemen naar de Sportlaan, want dat was gezien het spelbeeld wel de verhouding. Na een uur spelen trachtte Brandon Könemann daar nog  verandering in te brengen, maar zijn schot belandde in de handen van de keeper.

Enkele wissels werden toegepast om er nog iets van te maken. Helaas zat er niets meer in voor RVVH, een typische nul-nul wedstrijd dat was voor de boys nog haalbaar. Een kwartier voor tijd kreeg Gino Stolk nog de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar zijn poging ging ruim naast.

In de slotminuten ging het dan toch weer mis bij RVVH! Een diagonaal schot van Fabian Hertstein leverde de 1-0 overwinning op voor Neptunus/Schiebroek.

Aanstaande zaterdag zal RVVH eens voor verbetering moeten zorgen, want de clubs onder RVVH klimmen langzaam aan dichterbij. De boys gaan zaterdag om half drie op bezoek bij Voorschoten’97.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart(84 de Jesus), van Valen, Eggers, Brand, Mosmans(66 Stolk), Proost(70 Dermendjan), Celen, Merencia, Boers, Könemann.

RVVH ging zaterdag in Vlaardingen op bezoek bij Zwaluwen.

Zwaluwen startte de wedstrijd met hoog druk zetten op de tegenstander om bij RVVH het voetballen onmogelijk te maken, maar echt grote kansen kwamen er niet voor de thuisploeg. Hierna trakteerde RVVH de toeschouwers op een galavoorstelling.

Het voorspel begon in de 11e minuut toen Kaj Voskamp een voorzet van de rappe Francesco Messina op de lat kopte. Vijf minuten later bediende Messina Huib van Barneveldt met een mooie steekbal en 1 op1 met de keeper maakte Huib de klus af. 0-1.

Enkele minuten later werd de score verdubbeld toen Bob Krens met een steekbal Kaj Voskamp bediende. Met een diagonaal schot bracht Kaj de stand al weer op 0-2. In deze periode werd Zwaluwen helemaal zoek gespeeld met de ene na de andere aanval van RVVH. De boys waren niet te stoppen en nog voor het half uur scoorde Kaj Voskamp op aangeven van Huib van Barneveldt met een volley de 0-3 voor de Blauwwitte Brigade.

Vlak voor rust bekroonde Danny Haasdijk zijn solo met de 0-4 voorsprong.

Na de pauze werd RVVH wat gemakzuchtig, waardoor Zwaluwen een aantal goede mogelijkheden kreeg. Het goed niveau van de 1e helft kon door RVVH geen vervolg meer krijgen. Zwaluwen kon ook geen gevaar meer stichten, want de verdediging stond als een huis.

RVVH breidde de score nog verder uit in de 62e minuut door een treffer van Kaj Voskamp. In de 73e minuut kwam Zwaluwen met de aansluitingstreffer. Een snel genomen vrije trap werd goed afgerond.1-5. Twee minuten later schoot Francesco Messina ook raak, na een mooie voorzet van Ibrahim El Koubai zette Francesco de 1-6 eindstand op het scorebord.

De boys verdienen de complimenten voor de mooie vertoonde wedstrijd. Door de winst is RVVH weer een plekje gestegen op de ranglijst. De boys staan met 25 punten uit 14 wedstrijden nu op een 5e plaats. Koploper is BVCB 3 met 30 punten uit 14 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Spirit 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, El Koubai, Resoort, van Dam(70 van Halem), Gangadin, Krens, van Dongen, Haasdijk, van Barneveldt(75 C.Drenthe), Voskamp(70 Kalpoe), Messina.

RVVH speelde thuis tegen de nummer 2 Kethel Spaland 2.

RVVH begon de wedstrijd onder spanning door een sterke start van de Spalanders. De gasten kregen aanzienlijk veel kansen, maar keeper Joris Vugt redde uitstekend. Ook de paal voorkwam een achterstand voor de boys.

Na een half uur werd de ban gebroken met een tegendoelpunt, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. RVVH groeide in de wedstrijd en kreeg via Robin Malipaard en Ibo El Aroussi levensgrote kansen. Vlak voor rust was de 2e poging van Ibo El Aroussi wel raak. Een aanval opgezet door Ricky Boogert bereikte Noury Mulder en Robin Malipaard die al combinerend El Aroussi vonden die met zijn linkerbeen de bovenhoek vond.1-0.

In de 2e helft hield RVVH stand tot aan de 62e minuut, vanuit een cornerbal werd de 1-1 gescoord. Tien minuten later leek RVVH de wedstrijd in het slot te gooien toen men op voorsprong kwam na een doelpunt van Robin Malipaard op aangeven van Noury Mulder.2-1.

RVVH bleef aanvallen, helaas werd elke aanval terecht of onterecht afgevlagd of stil gefloten. Drie minuten voor het einde kwamen de bezoekers langszij en werd het 2-2. De boys gaven nog eenmaal gas maar verzuimde het keer op keer goed uit te spelen. In blessuretijd floot arbiter R. Minkhorst voor een vrije trap na een minimale overtreding van Ricky Boogert. Dit moment werd RVVH fataal, na wederom een binnengekopte bal ging de wedstrijd verloren in de lucht.

RVVH staat na 12 wedstrijden nu met 12 punten op een 9e plaats.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, Oudijn, Spierings, Boogert, Ruiz Camarena, de Vries(69 Kalpoe), Mulder, El Aroussi, Donkers(83 Bogdanovic), Malipaard.

RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van de nummer 2 Swift Boys 4.

In de 1e helft liep Swift Boys al uit naar een 0-3 voorsprong. Na de pauze kon Dylan Ho a Hing met twee treffers nog wel wat terug doen, maar helaas bleef het hierbij. De wedstrijd ging met 2-4 verloren.

RVVH staat na het verlies op een 7e plaats met 15 punten uit 13 wedstrijden. Koploper is NOC Kralingen 3 met 33 punten uit 11 wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij VVOR 6.

RVVH 7:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 9 Pernis 4.

In verband met diverse blessures waren er zaterdag veel afzeggingen, de boys konden hierdoor nog net een volledig team samenstellen. RVVH had te maken met een jonge tegenstander. Ze waren heer en meester en liepen al in de 1e helft uit naar een 0-2 voorsprong voor Pernis.

Na een donderspeech en wat omzettingen kwam RVVH beter de kleedkamer uit. Al na twee minuten spelen stond de aansluitingstreffer op het scorebord. Een afgemeten pass van Suleyman Kosar werd door Jake Koolwijk schitterend afgemaakt.1-2.

Hierna was het eenrichtingsverkeer en RVVH kreeg een strafschop. Koelbloedig werd de penalty door Suleyman Kosar binnengeschoten. Het kon nu nog alle kanten op met kansen over en weer. In de slotseconden was de grootste kans voor Jake Koolwijk, maar de Pernis keeper bracht redding.

RVVH staat na 12 wedstrijden met 21 punten op een 2e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij WCR 4, aanvang half 12.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam startte zaterdag weer aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ter Leede Vr2.

Ter Leede opende al vroeg de score. Binnen zeven minuten moest RVVH een 0-1 achterstand zien weg te werken. Dit lukte vlak voor rust toen Jennifer Bakker de bal doortikte naar Fu-Sang Pott die meteen de gelijkmaker in de touwen werkte.

Lang konden de vrouwen er niet van genieten, want even later maakte Ter Leede weer het verschil.1-2.

Na de pauze werd het tempo omhoog geschroefd, het spel ging over en weer. RVVH had in de 52e minuut nog op gelijke hoogte kunnen komen, maar Jennifer Bakker schoot keihard op de paal. Twintig minuten voor tijd pikte Jennifer wel haar goaltje mee. Jennifer schoot eerst op de keeper, maar in de rebound scoorde ze alsnog de 2-2.

Ter Leede verzaakte niet en greep twee minuten later al weer in.2-3. RVVH zette alles op alles, maar kon helaas niet meer langszij komen. De wedstrijd eindigde in 2-3.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 14:30 uur op bezoek bij CSW Vr uit Wilnis.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O19-2.

De boys kwamen al binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong tegen een versterkt Spartaan’20 die maar liefst 5 spelers uit de O19-1 liet opdraven. Doelpunten kwamen van Levi Hoogendoorn en Nick Huizer.

Daarna ging het compleet fout bij RVVH. Door persoonlijke fouten werd de wedstrijd weer uit handen gegeven. Spartaan ging met een 4-2 voorsprong de rust in.

In de 2e helft kon RVVH niet echt niet meer in de wedstrijd komen, de koppies gingen hangen en de wedstrijd ging met 7-2 verloren. RVVH neemt door het verlies nu een plaats in op de middenmoot van de ranglijst. Komende zaterdag moeten de koppies weer omhoog! De boys spelen dan om 11 uur thuis tegen NSVV O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Besiktas O17-1.

De wedstrijd begon goed voor RVVH, Sven Bout opende snel de score.0-1. Daarna liep RVVH verder uit naar een 0-2 ruststand door nog een treffer van Sven Bout. RVVH had in de 1e helft de score verder kunnen uitbreiden, maar deed dit niet.

In de 2e helft had RVVH de wind tegen. Besiktas kwam feller de kleedkamer uit en kwam met de aansluitingstreffer.1-2. Enkele kansen werden hierna gemist om op een grotere voorsprong te komen. Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg de kans om op gelijke hoogte te komen, uit een strafschop viel de 2-2.

Alles werd nog een keer uit de kast gehaald om de drie punten binnen te slepen. In blessuretijd moest Besiktas even aan de noodrem trekken toen Sven Bout op oorlogspad ging. Vlak voor de zestien nam Sven Bout de vrije trap en die ging er verdienstelijk in.2-3. Een heerlijke overwinning voor de boys!!

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Alexandria’66 O15-2.

De boys gaven een 0-1 voorsprong volledig uit handen. RVVH nam de leiding via Lorenzo Bakker. Alexandria liep voor rust uit naar 5-1.

In de 2e helft kwamen beide teams niet meer tot scoren. RVVH staat na 3 wedstrijden op een mooie 6e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen VVOR O15-1.

RVVH kreeg zaterdag bezoek van de overburen Slikkerveer.

Na een 0-2 achterstand bij rust ging Slikkerveer na een 0-4 winst er met de drie punten vandoor.

Komende zaterdag gaat RVVH om 12:30 uur op bezoek bij Coal O13-1.

RVVH speelde om half negen op eigen terrein tegen Spartaan’20 O11-5.

In een gelijkopgaande wedstrijd nam RVVH toch de leiding. Gyani Sequeira en Myka Laan zorgden voor de 2-0 ruststand. RVVH kwam in de 2e helft goed uit de kleedkamer en door heel goed voetbal werd de score verder uitgebreid.

De wedstrijd werd met 5-1 gewonnen door RVVH. Spartaan scoorde nog wel de 5-1, maar door goed keeperswerk van Jaydie Stip kwamen de boys niet meer in problemen. RVVH staat door de winst op een 3e plaats.

RVVH O11-2:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Spartaan’20 O11-2.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en lieten goed voetbal zien. Met wat kansen over en weer werd er niet gescoord in de 1e helft.

In de 2e helft zorgde Jayce-Lee Bijvoets voor de bevrijdende 1-0 voorsprong. RVVH kon hier niet lang van genieten want de gelijkmaker viel al binnen enkele minuten. Het publiek werd getrakteerd op een spannend slot van beide teams. Uiteindelijk ging Spartaan er met de drie punten vandoor na een 1-2 zege.

RVVH speelt zaterdag voor de beker. In de 8e finales treffen de boys op eigen terrein Sc Feijenoord O11-1, aanvang half negen.