Wedstrijdverslag oefenwedstrijd RVVH 3

Afgelopen dinsdagavond heeft RVVH in Rotterdam een oefenwedstrijd gespeeld tegen het 1e elftal van AGE-GGK. Beide teams begonnen de wedstrijd in een hoog tempo. Na zo,n 19 minuten werd de score geopend door RVVH, Robin Malipaard zette uit de rebound de 0-1 op het scorebord. Tien minuten later kwam AGE-GGK met de aansluitingstreffer, diagonaal werd de bal langs keeper Joris Vugt gewerkt.1-1.

De wedstrijd leek in balans te zijn totdat Bart de Vries vriend en vijand verraste. Vanaf 30 meter afstand werd de bal in de touwen gewerkt. In de slotminuten voor rust sloeg de Vries nogmaals toe, Giovano Kalpoe behield het overzicht en bediende Bart op maat voor de 1-3. Direct na de aftrap nam RVVH nog verder afstand, de ingelopen Ibo El Aroussi kon de bal keurig langs de keeper schuiven.1-4.

In de 2e helft kreeg de thuisploeg wat ruimte, maar RVVH liet het niet als te ver komen. Keer opkeer veroverde het middenveld van RVVH de bal. Even later was het RVVH die de score verder uitbreidde, Na een combinatie door de as van het veld van Noury Mulder en Revlinho Sastrowitomo kon Ibo El Aroussi de stand op 1-5 brengen.

RVVH deed nog enkele pogingen om nogmaals te scoren via Robin Malipaard. Enkele cornerballen misten kracht en gerichtheid. Eindstand 1-5.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat(74 Swarttouw), Spierings(65 Kloppenburg), Oudijn, Boogert, Mulder, de Vries, Malipaard, Sastrowitomo, El Aroussi, Kalpoe.