Uitgebreid dagverslag zaterdag 22 februari

Een combinatieteam van RVVH 1 en RVVH 2 oefende zaterdag op eigen terrein tegen een combinatieteam van Excelsior Maasluis 1 en 2.

De toekomstig RVVH trainer Kevin Vink(nu nog Excels M) kon zaterdag al diverse spelers aan het werk zien voor het aanstaande nieuwe seizoen. Bij RVVH begonnen onder andere  Joris Blaak, Thomas van Prooijen, Francesco Messina, Danny Haasdijk en Levi Hoogendoorn in de basis.  Excelsior Maasluis opende al vroeg de score voor de Tricolores. Na 9 minuten schoot Jamie de Hartog van afstand de 0-1 binnen de touwen.

RVVH kon er weinig tegenover stellen, met een 0-1 achterstand ging men de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft lieten beide teams een matige partij zien. Danny Haasdijk had nog wel de gelijkmaker op zijn schoen, maar miste de afronding na een voorzet van Levi Hoogendoorn. Het duo Harselaar/Lagendijk liet later ook nog andere spelers aan bod om nog verandering in  de stand te brengen. Keeper Merijn Bode mocht het laatste kwartier proberen de nul te houden.

Excelsior Maasluis bracht daar na 77 minuten verandering in. Gael Mondo zorgde voor de 0-2 op het scorebord. In de 83e minuut werd de score verder uitgebreid door Devin Plank.0-3. RVVH kon pas in de slotminuten toeslaan. Na een vrije trap van Mahmud Sönmez aan de rand zestien werd Jesse Eggers in zijn jacht naar het doel gevloerd door de tegenstander. De scheidsrechter lag de bal resoluut op de stip en Gazar Dermendjan schoot zelfverzekerd binnen.1-3.

Een minuut later prikte Gazar Dermendjan al weer zijn 2e goal binnen. RVVH had haast om de gelijkmaker nog op het scorebord te krijgen, maar de tijd was helaas tekort. Zo ging de wedstrijd met 2-3 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH 1 een uitwedstrijd tegen UVS uit Leiden om de districtbeker.

Opstelling RVVH:Blaak(72 Bode), Swart, van Prooijen Eggers, El Koubai(70 v/d Weele), Proost, Mosmans(46 Stolk), Sönmez, Messina(46 van Barneveldt), Haasdijk, Hoogendoorn(57 Dermendjan).

RVVH 3:

RVVH oefende thuis tegen Heerjansdam 3.

Vanaf de start speelde RVVH dominant voetbal. De bezoekers speelde erg compact waardoor er weinig ruimte was om hen uit elkaar te spelen rond het zestienmetergebied. Na zo,n 10 minuten dribbelde Kevin de Graaf door de as van de verdediging naar de keeper toe, hij werd daar onderweg gevloerd door zijn tegenstander. Noury Mulder schoot vanaf de penaltystip de 1-0 binnen.

Halverwege de 1e helft kon Robin Malipaard de score verdubbelen naar 2-0 na een combinatie met Ibo El Aroussi. De rest van de 1e helft werd er niet dreigend meer gespeeld en sukkelde de boys bijna in slaap. Dit resulteerde nog bijna in een aansluitingstreffer van Heerjansdam na een misverstand tussen Ricky Boogert en keeper Joris Vught.

In de 2e helft werd er een aantal omzettingen gedaan en leek het erop dat RVVH wat activer ging spelen. Spits Ibo El Aroussi haalde enkele keren de trekker over, maar had het vizier niet op scherp staan. Ook Savon v/d Ende stichte het nodige gevaar met twee behoorlijk grote kansen. Na een uur spelen werd de wedstrijd defenitief beslist, Noury Mulder kon met een beslissende pass de inlopende Kevin de Graaff bedienen voor de 3-0.

In het slotakkoord passeerde Kevin de Graaff twee man en kon hij hoog voorzetten op Noury Mulder die er met het koppie 4-0 van maakte.  Daarmee werd al weer de 4e oefenwedstrijd winnend afgesloten. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om kwart over acht bij Slikkerveer tegen Slikkerveer 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, Spierings(46 Swarttouw), Oudijn, Boogert, Ruiz Camarena(58 Kloppenburg), Mulder, de Graaff, Kalpoe(46 v/d Ende), El Aroussi, Malipaard(73 Donkers).

RVVH Vr1:

Het vrouwenteam ging zaterdag op bezoek bij Kethel Spaland.

Er werd een oefenpartij gespeeld tegen Kethel Spaland O17-2. Het werd vooral een gevecht tegen de wind en lastig om een mooie pot voetbal te spelen. In de 1e helft kwam RVVH op een 3-0 achterstand.

Na de hervatting gingen de vrouwen met 4-0 onderuit.

RVVH O13-1:

RVVH speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen SVV O13-1.

De boys konden ondanks de wind er toch snel een wedstrijd van maken. Jasper Huizer opende vanaf de penaltystip de score. 0-1. Daarna liep RVVH verder uit naar 0-3 door treffers van Sem Keur en Miquel Garcia Moreno. Voor rust zette Justin Lam de 0-4 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft werd de score verder uitgebreid. Miquel Garcia Moreno was zeer attent voor de 0-5 en Jasper Huizer mocht als laatste er 0-6 van maken.

Speciaal voor de Spaanse lezers:

Hoy un partido amistoso contra SVV. El ejercito azul empezo muy bien jugando con el viento encontra. Una falta de SVV resulto en un penalty que marco Jasper 0-1.

Una balon de Jasper entre las lineas a Sem que pudo marcar el 0-2. Miquel marco el 0-3. Justin se fue por la banda izquierda solo y termino marcando el 0-4. Despues wel descanso estaba. Miquel muy atento y metio el 0-5. El partido termino con Jasper que le quito la pelota a la defensa y marco el 0-6. In buen partido con muchos chiquillos envitados de otro equipos.