Wedstrijdverslagen afgelopen week

Ridderkerk 11 april 2023

In verband met het paasweekend was de mannenhoofdmacht vrij zaterdag en waren er slechts enkele wedstrijden die voor de competitie doorgang vonden op zaterdag. Doordeweeks speelden RVVH O11-1 in het kader van het Ridderkerk Toernooi tegen Rijsoord O11-1 en het 1e speelde op donderdag een oefenwedstrijd thuis tegen Sc Feijenoord.

RVVH 1:

Op de donderdagavond speelden de boys een oefenwedstrijd tegen de nummer 13 uit de 4e divisie zaterdag Sc Feijenoord. RVVH begon fel en met veel druk op de tegenstander. Een 1e doelpoging was al na 3 minuten van Everton Pires Tavares, maar zijn schot leverde helaas niets op. Hierna verliep de wedstrijd wat sober met weinig kansen van beide zijden. In de 36e minuut liep Everton Pires Tavares nog wel in een 1 op 1 duel door naar de keeper, en met een stiftballetje probeerde hij de keeper te verrassen maar het leverde geen doelpunt op. Met een ongewijzigde 0-0 stand was de rust aangebroken.

Na de pauze brachten beide teams maar weinig meer. Remco Buist miste nog wel een strakke voorzet van Ibrahim el Koubai voor het doel. In de 51e minuut kon Feijenoord toch nog de 0-1 maken. 0-1 was ook de eindstand.

Basisopstelling RVVH: Nikolic, Steketee, Eggers, Dragon, El Koubai, Buist, de Witte, dos Santos, Kroon, Boers, Pires Tavares. In de 2e helft bracht trainer Kevin Vink nog Ajarai, de Jesus, Bout, Niamut, Karaca, Lopes da Veiga Martins, Daviraz en Stolk binnen de lijnen.

Voor de competitie in de 1e klasse C werd er nog 1 wedstrijd ingehaald. Brielle speelde op  eigen terrein tegen de nummer 3 op de ranglijst XerxesDZB. Na een 1-0 voorsprong bij rust van Brielle bleven de punten na afloop van de wedstrijd dan ook op het Geuzenpark. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door Brielle. Door de winst heeft Brielle ook aansluiting bij de top gekregen. Met 34 punten uit 20 wedstrijden staat Brielle op een 4e plaats met slechts twee punten achterstand op RVVH die op een 2e plek bivakkeerd. Komende twee zaterdagen staan er voor RVVH twee belangrijke wedstrijden op het programma, eerst spelen de boys zaterdag tegen Brielle thuis en een week later is koploper Heerjansdam te gast aan de Sportlaan. Bij een gunstig resultaat van RVVH zouden de boys wel eens serieus kunnen gaan meedoen voor de titel. Maar eerst moeten de wedstrijden nog gespeeld worden.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein voor de competitie tegen de nummer 3 Barendrecht 3.

Na 5 minuten was het al bijna raak voor RVVH. Kevin van Heek gaf een goeie voorzet, maar Bart de Vries kon er niet goed zijn hoofd onder krijgen waardoor de Barendrecht keeper de bal kon oprapen. In de 16e minuut haalde Jordi Mosmans van afstand uit, maar de bal vliegt over de goal heen. Enkele minuten later miste Kevin van Heek zijn doel ook op een haar. Na een voorzet van Sven Bout schoot Kevin de bal in het zijnet.

Barendrecht had hierna ook wat problemen met de afronding, de spits werkte de bal over het doel heen. Na 31 minuten kon RVVH dan toch de leiding nemen. Bob Krens kon tussen de verdedigers door Bart de Vries aanspelen, die haalde meteen uit en schoot hoog in het doel de 1-0 binnen. Even later ging een schuiver van Bob Krens net naast het doel voor de 2-0 voorsprong.

In de 2e helft had RVVH moeite om de marge te vergroten. Jaden Gravenbeek schoot in het zijnet en een voorzet van Jordi Mosmans leverde ook niets op voor Sven Bout en Jaden Gravenbeek. Halverwege de 2e helft verzuimde Jaden Gravenbeek nog eens om de score te verdubbelen. In de 74e minuut was Gravenbeek wel trefzeker, in een 1 op 1 duel met de keeper werkte Jaden de bal keurig het doel in voor de 2-0.

De boys hadden er nog niet genoeg van en tien minuten voor tijd haalde Sven Bout ook de trekker over van afstand, maar het schot zeilde over het doel heen. Enkele minuten later rondde Sven Bout wel af.Een voorzet van Levi Swarttouw werd bij de 1e paal binnen gekopt. Barendrecht mocht in de slotminuten nog wel de aansluitingstreffer maken.3-1. RVVH staat nog altjd op een 7e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie thuis tegen Zwervers IJvv 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Sewpal(54 Malipaard), Swarttouw, v/d Graaff(71 Bryan de Graaf), Msseyh(54 Monteiro), Krens, Mosmans, de Vries, Terwisscha(46 Gravenbeek), Bout, van Heek(54 J.Arnold).

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Coal 2.

In de 1e helft waren beide teams met een 2-2 stand in evenwicht. Na de rust werd de wedstrijd met 2-3 gewonnen. Doelpunten van RVVH kwamen van Ruben van Vliet, Jessie Fransekaaklijn en Devin Boulette.

RVVH staat op een 9e plaats van de ranglijst. Aanstaande zaterdag spelen de boys thuis om half drie tegen Blijdorp 6.

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 11 Heinenoord 4.

De boys begonnen slecht en met veel balverlies aan de wedstrijd. Heinenoord kwam dan ook aan de leiding, keeper Marcel van Es verslikte zich in een kopbal en zo viel de 0-1. Enkele wissels bij RVVH zorgden ervoor dat RVVH meer controle kreeg over de wedstrijd. Roy de Lepper kwam vrij voor de keeper te staan na een geweldige pass van Leon Smit en de gelijkmaker was een feit.1-1.

Wat kansen die hierna kwamen van beide zijden leverden niets meer op. Met een 1-1 tussenstand was de ruststand aangebroken.

In de 2e helft veranderde er weinig in het spelbeeld. RVVH nam de leiding, bij een voorzet van John v/d Padt miste de doelman van Heinenoord en Rick de Vos profiteerde hiervan.2-1. Heinenoord kwam hierna toch weer op gelijke hoogte. Doelman Marcel van Es klungelde wat met een terugspeelbal, daar profiteerde de spits van Heinenoord van.2-2. Ondanks wat hachelijke momenten voor het doel van RVVH werd er niet meer gescoord. Het bleef 2-2.

De boys staan nu op een mooie 7e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om 1 uur thuis tegen NSVV 5.

Woensdagavond speelde RVVH in het kader van het Ridderkerk toernooi tegen Rijsoord O11-1.

De boys speelden een sterke 1e helft, met een 3-1 voorsprong ging RVVH de rust in. Amin Massaoudi(2x)en Halit Kalayci zorgden voor de doelpunten.

In de 2e helft kwam Rijsoord sterk terug, de Kraaien liepen uit naar een 3-6 voorsprong. In de laatste tien minuten bracht Halit Kalayci(2x) de stand nog wat draaglijker. Helaas ging de wedstrijd met 5-6 verloren.