Cees van ’t Geloof in het zonnetje gezet

Zaterdag jl. stond er niet alleen een belangrijke wedstrijd voor RVVH 1 op het programma. Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen LRC werd ook Cees van ’t-Geloof in het zonnetje gezet in de bestuurskamer. Aanleiding hiervoor was niet alleen dat Cees onlangs de leeftijd van 70 heeft bereikt maar vooral ook om hem te bedanken voor het feit dat hij gedurende vele jaren als vrijwilliger heeft klaargestaan voor RVVH. Cees heeft namelijk moeten besluiten om, door beperkingen qua gezondheid, hiermee te stoppen. 

Ca. 35 jaar was Cees de persoon die vooral op de zaterdagen bij de kleedkamer te vinden was. Om te begeleiden, toezicht te houden, de cornervlaggen te plaatsen, de vlaggen te hijsen, de thee of limonade in de rust te verzorgen etc. Een hele prestatie waarvoor hij een aantal jaren geleden ook is gewaardeerd als “lid van verdienste”. 

Cees was met familieleden & vrienden uitgenodigd en daardoor zichtbaar verrast. Door voorzitter Stefan Komduur werd hij geëerd en bedankt voor alle inspanningen die hij al die jaren voor vv RVVH heeft verricht en tevens ontving hij een prachtige tekening met passend gedicht welke door Jan de Jong (de tuinman zullen we maar zeggen) was gemaakt. Cees was zeer dankbaar voor de mooie woorden en dit fraaie cadeau. 

Bestuur vv RVVH

 

Aankomende evenementen