Inschrijven voor Walking Football vv RVVH

RVVH is per 1 juli jl. gestart met Walking Football. Walking Football oftewel “wandelend voetballen”, is een voetbalvorm voor 60 plussers. Het is een laagdrempelige manier om te blijven bewegen. Dit versterkt de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid of isolement. Mee blijven doen en elkaar ontmoeten is het motto. Daardoor zal er naast fysieke fitheid, ook meer sociale fitheid worden bereikt. Tevens wordt hiermee een maatschappelijke bijdrage verleend aan een zinvolle tijdsbesteding passend bij de groei van de vergrijzende bevolking.

De contactmomenten van het “Walking Football” vinden in principe wekelijks plaats op de donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur gedurende het gehele lopende seizoen. Ter ondersteuning is er rondom de actieve deelnemers een “begeleidingsgroep” samengesteld. Wil je betrokken zijn bij het Walking Football voor het sociale aspect maar kun je i.v.m. fysieke beperkingen niet aan het actieve veldspel deelnemen, dan is deelname aan deze begeleidingsgroep een goede optie.

Overigens ben je ook welkom indien je nu lid bent van een andere (voetbal)vereniging. Deelnemers van Walking Football RVVH zijn namelijk géén statutair lid van RVVH.

De kosten om deel te nemen aan het Walking Football bedragen per seizoen (1-7 / 30-6):

  • Actief: € 50,-
  • Begeleiding € 25,-

Er is weer ruimte om weer deelnemers Walking Football toe te laten. U kunt zich hier inschrijven.


Inschrijf formulier WF vv RVVH

of scan onderstaande QR code

   

Bestuurscommissie vv RVVH

(contactpersoon WF Erik den Hartog)