Inschrijven voor Walking Football vv RVVH

RVVH gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 starten met Walking Football. Walking Football oftewel “wandelend voetballen”, is een voetbalvorm voor 60 plussers. Het is een laagdrempelige manier om te blijven bewegen. Dit versterkt de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid of isolement. Mee blijven doen en elkaar ontmoeten is het motto. Daardoor zal er naast fysieke fitheid, ook meer sociale fitheid worden bereikt. Tevens wordt hiermee een maatschappelijke bijdrage verleend aan een zinvolle tijdsbesteding passend bij de groei van de vergrijzende bevolking.

De contactmomenten van het “Walking Football” vinden in principe wekelijks plaats op de donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur gedurende het gehele lopende seizoen. Ter ondersteuning is er rondom de actieve deelnemers een “begeleidingsgroep” samengesteld. Wil je betrokken zijn bij het Walking Football voor het sociale aspect maar kun je i.v.m. fysieke beperkingen niet aan het actieve veldspel deelnemen, dan is deelname aan deze begeleidingsgroep een goede optie. Overigens ben je ook welkom indien je nu lid bent van een andere (voetbal)vereniging.

Donderdag 25 mei jl. kantine heeft een informatiebijeenkomst plaatsgevonden in de kantine van vv RVVH. Aansluitend is direct aangevangen met de inschrijvingen. Wilt u ook gaan deelnemen aan Walking Football vv RVVH, dan kunt u zich hier eveneens inschrijven. 

De kosten bedragen per seizoen (1-7 / 30-6):

  • Actief: € 50,-
  • Begeleiding € 25,-

Inschrijf formulier WF vv RVVH

of scan onderstaande QR code

   

Bestuurscommissie vv RVVH

(contactpersoon WF Erik den Hartog)