Dagverslag zaterdag 2 april

Zaterdag stond aan de Sportlaan te Ridderkerk de kraker op het programma. De nummer 2 RVVH speelde tegen koploper SHO. Om aansluiting te krijgen met de nummer 1 zou winst goed uitkomen voor RVVH. Het verschil in punten onderling was vijf punten. Bij winst van SHO zou SHO verder afstand nemen en bij winst van RVVH zou RVVH op twee punten afstand staan van de koploper.

RVVH startte goed. Binnen 4 minuten namen de boys al de leiding. Een combinatie tussen Leroy Nijgh en Huib van Barneveldt werd uiteindelijk door Levi Hoogendoorn binnen geschoten. 1-0. Hierna werd SHO volledig terug gedrongen op eigen helft door RVVH. Een spetter van Laurens de Witte belandde nog op de paal.

In de 2e helft was het andersom en werd RVVH met de rug tegen de eigen 16 meter aangedrongen. SHO kon in de 54e minuut op gelijke hoogte komen bij een hoekschop van de gasten. Vanuit de scrimmage werd de gelijkmaker tussen de palen gewerkt. 1-1. Enkele minuten later was SHO er attent bij toen keeper Tim Elkhuizen de bal losliet, werd de 1-2 meteen binnen geschoten.  In de slotfase trachtte RVVH nog iets te forceren om de gelijkmaker te produceren, maar dit wilde niet meer lukken. De drie punten gingen helaas mee naar Oud-Beijerland. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 1 op bezoek bij Spirit 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, van Barneveldt, Louter, van Vugt(72 van Leenen), Boogert, Volkman, de Witte, Orcadio(60 Terlouw), Soares, Hoogendoorn(60 Furtado Oliveira), Nijgh(75 Sprangemeijer).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Jodan Boys.

De boys hielden zich 22 minuten staande tegen de hekkensluiter van de ranglijst. Hierna kon de rechtsback van Jodan Boys de bal onder Joris Vugt doorschuiven.1-0. Na een ruim half uur spelen schoot Thijmen de Vries van afstand en kon de keeper via de paal de bal uit het doel tikken. Vlak voor rust deed RVVH nogmaals een poging voor de gelijkmaker, maar tot 2x toe werd de bal van de lijn gehaald.

In de 2e helft viel al snel de gelijkmaker. Robin Malipaard bediende Kamal el Ouardi op maat en met veel dreiging werd de 1-1 laag binnen geschoten. Jodan Boys nam hierna weer de leiding, maar gelukkig kwam RVVH na drie minuten al weer met een antwoord. Na een goede corner legt Mitchell de Graaff de bal terug op Tony Langeler en Tony tikt daarna de 2-2 binnen.

RVVH had nog een half uur te spelen en probeerde dan ook iets te forceren, maar de goal viel aan de andere zijde. Uit een strafschop zette Jodan Boys RVVH op een 3-2 achterstand. Een kwartier voor tijd had Tony Langeler het vizier helaas niet op scherp, want een voorzet van Damian Mars werd naast geschoten. De wedstrijd ging met 3-2 verloren.  Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen VVOR 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat, Spierings(50 v/d Graaf), D v/d Nat, M.Resoort, Kloppenburg, de Vries, Malipaard, El Ouardi(61 Mars), Terwisscha(46 Langeler), Gravenbeek(46 Huizer).

RVVH speelde thuis tegen de nummer vijf van de ranglijst Steeds hoger 3.

De boys namen in de 1e helft al de leiding door een doelpunt van Jessie Fransekaaklijn. Na de pauze werd het bijzonder spannend. Beide teams leken de punten te moeten delen bij een 2-2 gelijke stand, maar gelukkig was er Ruben van Vliet die er in de slotfase nog de 3-2 van maakte. Daardoor kon RVVH de drie punten in eigen knip steken. Ibo El Aroussi scoorde het andere doelpunt.

Door de winst staat RVVH op een mooie 5e plaats met 14 punten uit 11 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 14:45 een uitwedstrijd tegen Spirit 5.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 10 Zwervers IJvv5.

Door een penalty kwam RVVH aan de leiding. Kelvin Komduur schoot vanaf 11 meter raak. De voorsprong werd knullig verspeeld. Zwervers nam met twee treffers meteen de leiding. 1-2. Gelukkig kon RVVH daar snel een ommekeer in krijgen. Door twee treffers van wederom Kelvin Komduur stond RVVH weer op een 3-2 voorsprong.

In de 2e helft was RVVH de bovenliggende partij, maar door een rake vrije trap kwamen de gasten toch weer op 3-3. Door een goede voorzet over links kon Bo Terlouw uiteindelijk toch nog de winnende 4-3 binnn koppen. RVVH staat door de winst op een mooie 5e plek.

RVVH 7:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij DCV 5.

De boys begonnen redelijk goed, maar wisten de kansen niet goed te benutten. Door slecht uitverdedigen kwam RVVH op een 1-0 achterstand. Een minuut later werd er al meteen orde op zaken gesteld door Quensley Blansjaar die de 1-1 mocht binnenwerken.  Voor rust strafte DCV het slechte uitverdedigen opnieuw af en ging de thuisploeg met een 2-1 voorsprong de rust in.

Na de pauze ging het bij RVVH wat moeizamer, maar toch wisten de boys de stand weer recht te trekken. Lammert Verhoeven zette de 2-2 op het scorebord. RVVH moest hierna nog tweemaal een achterstand wegwerken. De wedstrijd eindigde in 4-4. Roy de Lepper scoorde tweemaal. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen PKC’85 4.

RVVH 8:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen de nummer 2 Rockanje 4.

In de 1e helft was de wedstrijd nog in evenwicht bij een 1-1 score. Mehmet Ozkan scoorde de enige treffer voor RVVH. Na de rust ging de wedstrijd met 4-1 verloren.

Het vrouwenteam speelde zaterdag tegen de nummer 6 Eldenia Vr1.

De 1e helft verliep rommelig van beide kanten. Met een ongewijzigde stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft nam Eldenia al binnen twee minuten de leiding. Eldenia was hierna wel sterker, maar kwam niet echt tot grote kansen. Enkele pogingen wist keepster Laura v/d Wagt te redden. In het slot van de wedstrijd ging RVVH 1 op 1 spelen. Alyssa Dijkstra ging ook mee naar voren, maar dit mocht helaas niet baten. In blessuretijd vielen er nog twee goals uit de counter en keerde RVVH met een 3-0 nederlaag huiswaarts.

Zaterdag maakte Manuela Hietbrink wegens ziekte van Viviane Verheijen haar basisdebuut in Vrouwen 1. Aantaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie thuis tegen Be-Quick’28 Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: v/d Wagt, Grootenboer(79 Zoutewelle), van Houwelingen, Dijkstra, Duijzer, Zimmerman, Zoon(60 Kemp), van Dijk, Velzen, Reitsma, Hietbrink.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde een uitwedstrijd tegen Berkel Vr1.

Na een 1-0 achterstand in de 1e helft ging de wedstrijd na de pauze met 6-0 verloren. De vrouwen staan na de verliespartij op een 6e plaats met 14 punten uit 12 wedstrijden. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 12 uur thuis tegen Hercules Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH streed op de Bongerd tegen Barendrecht O19-2.

Uit een voorzet van Miquel de Munnik was het Mike Kooiman die de boys op een 0-1 voorsprong zette. Barendrecht bracht hierna de stand weer in evenwicht.1-1. RVVH ging door en pakte wederom de leiding door een doelpunt van Menno v/d Male. Voor rust tekende Barendrecht nog voor de 2-2.

In de 2e helft waren de rollen omgedraaid en scoorde Barendrecht eerst de 3-2. Daarna zette Mike Kooiman de 3-3 op het scorebord. RVVH had in het slot van de wedstrijd nog kansen om te winnen, maar de doelpunten bleven helaas uit. RVVH staat op een 9e plek. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Cvv Zwervers O19-1.

RVVH draait op het moment goed. Met 15 punten uit 6 wedstrijden staat RVVH op een 1e plaats. Zaterdag ging RVVH op bezoek bij VVOR O13-1.

Het zwakke VVOR was zaterdag geen partij voor de blauwwitte brigade. Met een 0-3 voorsprong ging RVVH de rust in.  Na de pauze maakte RVVH gehakt van de tegenpartij. De boys wonnen met 0-10. Jayce Bijvoets en Myka Laan hadden een groot aandeel in de score. Beide spelers schoten 3x raak.  De overige doelpunten kwamen van Fawad Latakwal, Sil Douma, Luc Koedood en Sam Kreling.

Komende zaterdag speelt RVVH om half 9 een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv O13-1.

Koploper RVVH speelde een uitwedstrijd tegen CharloisO11-1.

RVVH begon wat onwennig maar wist toch na 10 minuten de leiding te nemen. Daley Ouwens opende de score. Daarna liep RVVH verder uit naar 0-5. Ojani Muth had het op zijn heupen. Hij schoot 3x raak. De 0-3 viel van de voeten van Eldin Bajramovic.

In de 2e helft liet Ojani Muth weer het net bollen voor de 0-6. De wedstrijd werd met 0-9 gewonnen. Na de 0-7 van Quinn Keur scoorde Eldin Bajramovic de 0-8 en de 0-9. RVVH staat met 12 punten uit 4 wedstrijden op een 1e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Slikkerveer O11-1.