Dagverslag zaterdag 13 april

RVVH had afgelopen zaterdag een goeie stap gemaakt. Door de 3-1 overwinning op Quick Boys waren de boys naar de 2e plaats geklommen op de ranglijst. Nu ging RVVH op de zaterdagmorgen naar Scheveningen voor de wedstrijd tegen de nummer drie Scheveningen 2. RVVH staat een punt voor op Scheveningen en kon dan bij winst het gat vergroten. Bij verlies zou RVVH weer een plekkie zakken op de ranglijst.

De boys speelden geen beste wedstrijd. Het gevolg was dan ook een 1-0 achterstand bij rust. Na de pauze kwam RVVH in de 70e minuut op gelijke hoogte na een doelpunt van Sven Bout op aangeven van Maurice Lopes. Een minuut of acht later zorgde Scheveningen voor de beslissing. De wedstrijd ging met 2-1 verloren. Hopelijk kan RVVH zich aanstaande zaterdag weer herpakken want dan speelt RVVH om 11 uur op eigen terrein tegen de nummerlaatst Rijnsburgse Boys 2.

Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-Forum Sport 2 0-2, Katwijk 2-Nieuwenhoorn 2 4-1, Fc’s Gravezande 2-Jodan Boys 2 4-0, Quick Boys 2-SHO 2 2-3, BVCB 2-Fc Rijnvogels 2 2-2, Capelle 2-Noordwijk 2 0-0.

Opstelling RVVH 2:Blaak, v/d Weele, Kusters, Swarttouw, Boogert(60 M.Lopes), Volkman, Mpongo, Mars(46 K.de Graaf), Delgado, Bout, v/d Male(75 van Halem).

RVVH staat al op een stevige 2e plek met 38 punten uit 16 wedstrijden. Met nog vier wedstrijden te gaan zijn de boys goed op weg om dan ook op deze mooie plek te gaan eindigen. Zaterdag begonnen de boys op eigen terrein tegen de nummer zes Charlois 2.

RVVH maakte een goede start met aardige kansen . Eerst was het Jardy Terwisscha die de bal net niet goed breed lag voor Levi Hoogendoorn en in de 17e minuut zag Kevin van Heek zijn poging gered door de keeper van Charlois. Vlak voor het half uur moest Melvin Monteiro een achterstand zien voorkomen door net op tijd weg te werken. Even later had Kevin van Heek meer succes, Jardy Terwisscha lag vanaf de achterlijn laag terug op Kevin van Heek en die tikt de 1-0 binnen. Een minuut of zes later bereikte een goeie pass van Varoen Sewpal Levi Hoogendoorn en met een diagonaal schot maakte hij er 2-0 van.

In de 2e helft duurde het even voor RVVH verder afstand kon gaan nemen. Jardy Terwisscha zag zijn schot gered door de keeper, Christiaan Groeneveld schoot de rebound verkeerd in en Jaden Gravenbeek zijn inzet werd ook door de keeper gepakt. Een kwartier voor tijd maakte RVVH het hun eigen nog even moeilijk toen een voorzet niet goed beoordeeld werd door keeper Roel van Dommelen, via een eigen speler ging de 2-1 het doel in.

Het slotkwartier maakte RVVH de wedstrijd verder af. De marge werd na 77 minuten vergroot door Bob Krens, vanaf zo,n ruime 30 meter afstand werkte Bob Krens de bal direct over de keeper heen het doel in voor de 3-1. Charlois klampte na een minuut al weer aan met de 3-2. Uiteindelijk won RVVH met ruime cijfers. Bob Krens schoot uit een strafschop de 4-2 binnen en het slotakkoord viel vijf minuten voor tijd door Jardy Terwisscha. Na een dieptepass van Bob Krens kon Jardy Terwisscha de keeper omspelen en de 5-2 in te touwen werken.

Opstelling RVVH 3: van Dommelen, v/d Graaff, Diaby, Monteiro, Sewpal(65 Mutlu), Krens, Malipaard, Groeneveld, Kouwen(60 Gravenbeek), van Heek, Terwisscha.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen SSS 2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de koploper WCR 4.

Bij rust waren beide teams met een 1-1 stand in evenwicht. Na de pauze ging de wedstrijd met 2-1 verloren. De enige goal van RVVH kwam op naam van Dylan Ho a Hing. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen Charlois 3.

Op eigen terrein werden de degens gekruist met de nummer 9 Smitshoek 10.

Na een moeizame start leek de motor warm te zijn van RVVH. De boys kwamen al op een ruime 4-0 voorsprong door 4 doelpunten van Menno den Boef. Daarna werd Roy de Lepper ingebracht om de score verder op te schroeven. Dat was geen probleem voor Roy want nog voor rust schoot hij driemaal raak. Met een 7-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na rust werd RVVH wat nonchalant en kregen de boys twee doelpunten tegen. 7-2. In de laatste twintig minuten kwam de motor van RVVH weer op gang. Marcel van Es kon met een lange trap over de verdediging heen Quensley Blansjaar bereiken, hij zorgde voor de 8-2. Voor het slotakkoord tekende Roy de Lepper met de 9-2. RVVH staat na 15 wedstrijden op een mooie 5e plaats. De boys hebben de 4e plek ook al in zicht, maar dan moet er eerst nog de volgende wedstrijd gewonnen worden. Aanstaande zaterdag moeten de boys om 12 uur zien af te rekenen met de nummer drie RDM 3.

RVVH O23-1:

Op Varkenoord ging RVVH op bezoek bij de koploper Sc Feijenoord O23-1.

Bij winst zou RVVH op 1 punt achterstand kunnen komen en na verlies vergrootte Sc Feijenoord de voorsprong. In de 1e helft kwamen beide teams nauwelijks tot kansen. Wel werd het een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. Met een ongewijzigde 0-0 stand gingen de teams de rust in.

In de 2e helft nam RVVH de leiding. Een aanval van achteruit kwam bij spits Mike Kooiman terecht die er 0-1 van maakte. Sc Feijenoord kwam snel daarna op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker zat RVVH er doorheen. Tien minuten voor tijd viel de beslissing. Sc Feijenoord won de wedstrijd met 3-1. RVVH staat na het verlies op een 3e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Fc Binnenmaas O23-1.

RVVH O23-2:

In Numansdorp werden zaterdag de degens gekruist met NSVV O23-2.

RVVH speelde de bal rond en zocht naar een gaatje in de verdediging van NSVV. Uiteindelijk werd dit gevonden door Lorenzo Bakker. Hij speelde zich goed vrij en schoot snoeihard raak voor de 0-1. Even later rondde Tom Piena een kans ook goed af voor de 0-2. RVVH kwam op stoom en tekende later ook nog eens voor de 0-3. Na een mooie dribbel van buiten de zestien kon Lavieren zuiver binnen schieten. De boys verloren even de concentratie en daardoor kon NSVV voor rust nog op 1-3 komen.

Na de rust pikte RVVH de concentratie weer goed op. Lorenzo Bakker kon een op maat gegeven voorzet van Djavann Munro goed verzilveren voor de 1-4. Daarna ging RVVH slordiger spelen en kwamen ze onnodig in de problemen. NSVV kwam terug tot 3-4. Bij een strafschop kreeg de thuisploeg zelfs de kans om de 4-4 te scoren, maar gelukkig kon keeper Kaj Capel de penalty goed stoppen. In de slotfase stelde RVVH de overwinning zeker. Lorenzo Bakker tekende voor de 3-5 overwinning. RVVH staat na 8 wedstrijden op een 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Victoria’04 O23-2.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen VCS O18-1.

In de 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Pascal Valieva. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze kwamen de gasten helemaal terug in de wedstrijd. Van 1-0 achter naar 1-4 voor. De wedstrijd ging met 2-4 verloren. Tigo Hoffers verzachte de achterstand voor RVVH met een treffer. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half elf een uitwedstrijd tegen Semper Altius O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen BZC/ZuiderparkO16-1.

In een op en neergaande 1e helft kwamen beide teams nog niet tot enkele kansen. Hierna kreeg de tegenstander meer overwicht. Met een 0-1 achterstand moest RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de rust liepen de gasten verder uit naar 0-3. Hierna kon RVVH weer wat terug doen. Wie anders dan Brobbey werd in stelling gebracht door Madhav Mohan. Hij kapt naar binnen en maakt er 1-3 van. Een minuut later scoorde RVVH wederom. De bal werd breed gelegd door Brobbey en Shuve Bartholomeus maakte er 2-3 van. RVVH deelde nog wel wat speldenprikjes uit maar kon niet de gelijkmaker op het scorebord krijgen. De wedstrijd ging met 2-3 verloren. RVVH staat na het verlies op een 2e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen VOC O16-2. Komende dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd op eigen terrein tegen Jong Ado den Haag dames, aanvang 8 uur.

RVVH speelde onder een heerlijk zonnetje een uitwedstrijd tegen Spijkenisse O15-2.

De boys kwamen al vroeg aan de leiding door een snelle goal van Cristiano Gonsalves. Spijkenisse had weinig in te brengen en kwam binnen een half uur op een 0-2 achterstand. Masi Qayoumi zette de 0-2 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft drukte RVVH verder door. De overwinning werd daarna over de streep getrokken. Door doelpunten van Sil Douma en Luc Koedood  won RVVH de wedstrijd met 0-4. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half elf een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde.

Na een goeie start met enkele mogelijkheden voor RVVH kwamen de boys toch op achterstand. Van afstand werd de 1-0 binnen geschoten en vlak voor rust werd het na slecht uitverdedigen ook nog 2-0.

Na de pauze werden er wat omzettingen gedaan dit leidde niet in een verandering van de wedstrijd. Che van Toorn kwam alleen voor de keeper te staan, maar schoot naast het doel. De wedstrijd ging met 3-0 verloren. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH op eigen terrein om half zeven een oefenwedstrijd tegen ASWH O13-1.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O13-1.

In de 1e helft hadden de boys het moeilijk. Toch ging RVVH met een 0-1 voorsprong de rust in. Eldin Bahramovic scoorde namens RVVH.

In de 2e helft maakte RVVH korte metten met de tegenstander. De wedstrijd werd met 1-6 gewonnen. Na twee goals van Eldin Bahramovic scoorde Divensly Mahn de 0-4. Daarna waren Eldin Bahramovic en Divensly Mahn goed voor de 0-5 en de 0-6. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over tien een thuiswedstrijd tegen Sc Excelsior O13-3.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Gravendeel MO12-1.

Thomas Knaap opende de score in de 1e helft. Daarna stelde RVVH de winst al zeker. Met een 5-0 voorsprong ging RVVH de rust in. Doelpunten kwamen van Elza Hanse, Nauffel Tahrioui, Jayden van Dorp en Isa Nasier.

Na de pauze was RVVH niet meer te stoppen. Door twee doelpunten van Nauffel Tahrioui stond RVVH op een ruime 7-0 voorsprong. Daarna tekende Elza Hanse voor de 8-0. De wedstrijd werd met 12-1 gewonnen. Namens RVVH scoorden Isa Nasier, Thomas Knaap, Jayden van Dorp en Elza Hanse de overige doelpunten. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen LMO O12-3.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen LMO O11-1.

De boys gingen goed strijdend van start. Uit een mooi schot van afstand bracht Sascha Neeskens RVVH aan een 1-0 voorsprong. Daarna verzuimde RVVH de score uit te breiden. Het spel werd rommeliger en LMO werkte zich nog voor rust naast RVVH.1-1.

In de 2e helft werd slecht uitverdedigen van RVVH meteen afgestraft door LMO. 1-2. RVVH deed hierna een tandje bij en werkte zo naar de gelijkmaker toe. Goed druk zetten van Gabriel Garcia Bellas werd beloond met de 2-2. Uiteindelijk werd ook de overwinning nog over de streep getrokken. Een schiiterend schot van Collin Bekkers werd mooi in het doel gewerkt voor de 3-2. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Spartaan’20 O11-6.