Dagverslag zaterdag 6 april

RVVH is dit seizoen gepromoveerd naar de reserve hoofdklasse. De boys doen het tot nu toe boven verwachting goed. In 19 wedstrijden is er 10x gewonnen, 4x gelijk gespeeld en 5x verloren. Van de 14 clubs in de reservehoofdklasse is RVVH ook de meest scorende ploeg met in het totaal 50 doelpunten. Daar tegenover staan 31 tegendoelpunten. De boys staan dan ook met 34 punten op een mooie 4e plaats. Koploper in de afdeling is BVCB 2 met 39 punten uit 19 wedstrijden.

Zaterdag moesten de boys op eigen terrein aantreden tegen de nummer drie Quick Boys 2. Trainer Han van Harselaar die nog steeds kampt met een aantal geblesseerde spelers kon toch weer een goed team binnen de lijnen zetten. De boys moesten al vroeg een 0-1 achterstand zien weg te werken, maar hadden daar wel moeite mee. Kevin de Graaf schoot na 22 minuten wel binnen uit een vrije trap maar die treffer werd afgekeurd.

In de 31e minuut werd ook Youri Volkman in stelling gebracht door Damian Mars maar zijn inzet werd te zacht ingeschoten. Enkele minuten later kreeg RVVH het even lastig toen Quick Boys alleen op keeper Tim Elkhuizen afging. Gelukkig bracht Tim Elkhuizen goed redding. Een uitstekende kans op de gelijkmaker was er wel toen Kevin de Graaf met een diepe bal van Appie Kaba weggestuurd werd, maar Kevin speelde de bal te ver voor hem uit om uiteindelijk toch nog tot een doelpunt te komen. Vlak voor rust kon Appie Kaba een grotere achterstand voorkomen door een gevaarlijke bal vlak voor de doellijn weg te werken. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwam RVVH snel op gelijke hoogte. Kevin de Graaf kon met een mooie pass Gazar Dermendjan in stelling brengen en met een bekeken schot viel de bal in de verre hoek van het doel. RVVH zocht naar meer kwam enkele malen goed weg doordat Quick Boys de vele mogelijkheden miste. Het vizier stond bij de gasten niet op scherp. De boys grepen in het slot van de wedstrijd nog de winst. Vier minuten voor het einde stuurde Sven Bout met een knappe steekbal Gazar Dermendjan op pad, hij speelde de keeper uit en scoorde de 2-1. Diep in blessuretijd sloeg Gazar Dermendjan nogmaals toe en maakte hij een goeie pass van Kevin de Graaf prima af voor de 3-1 eindstand.

Door de winst heeft RVVH uitstekende zaken gedaan. De boys staan nu met 37 punten op een mooie 2e plaats. Aan kop gaat nog altijd BVCB 2 met 42 punten. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys 2-Katwijk 2 3-3, Nieuwenhoorn 2-Rijnsburgse Boys 2 5-0, Forum Sport 2-Scheveningen 2 1-0, SHO 2-BVCB 2 0-3, Noordwijk 2-Fc ’s Gravezande 2 4-2. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 12 op bezoek bij de nummer drie Scheveningen 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Swarttouw(78 van Halem), v/d Weele(9 Mars), Kaba, Mpongo(46 Boogert), Mosmans, Bout, K.de Graaf, Volkman, v/d Male(50 Pires), Dermendjan.

De boys kwamen zaterdag niet in actie voor de competitie. De wedstrijd uit tegen Slikkerveer 2 is verplaatst naar dinsdagavond 8 uur.

RVVH moest het op eigen terrein opnemen tegen de nummer elf Egelantier Boys 2.

In de 1e helft namen de boys al riant de leiding. Door doelpunten van Serkan v/d Linden, Jesse Ooft en Mahjar Esmaillon ging RVVH met een 3-1 voorsprong de rust in.

Na de pauze was RVVH niet meer te stoppen en werd er met 9-1 gewonnen. Jesse Ooft had met drie treffers een groot aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Ruben van Vliet, Adil en Quensley Blansjaar. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen WCR 4.

Zaterdag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen de nummer acht DRL 3.

De boys kwamen in de 1e helft uit de counter op een 2-0 achterstand. Na rust wist RVVH de wedstrijd te kantelen. Uit een strafschop kon Kelvin Komduur zorgen voor de aansluitingstreffer. Daarna nam RVVH de leiding door twee doelpunten van Tom Baan. Vlak voor tijd tekende Collin Been voor de 2-4 winst.  RVVH staat na 17 wedstrijden nu met 27 punten op een 4e plek.

RVVH O23-1:

Komende dinsdagavond speelt RVVH een kwartfinalewedstrijd om de Drukzo Talent Cup uit tegen Excelsior M O23-1. Mocht RVVH deze wedstrijd winnen, dan spelen de boys in de halve finale uit tegen de winnaar van TOGB-Brielle op 30 april.

RVVH O23-2:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Sc Excelsior O23-2.

In de 1e helft moest RVVH al proberen om een 0-2 opgelopen achterstand weg te werken. Daar slaagden de boys wel in. Uit een vrije trap van Brooklyn Zijlstra klampte RVVH zich weer vast. Roberto v/d Bout zette de 2-2 op het scorebord.

In de 2e helft namen de boys de leiding door een doelpunt van Djavann Munro die voor de 3-2 tekende. Helaas slaagde RVVH er niet in om de winst over de streep te trekken. De tank was leeg bij de blauwwitte brigade en de wedstrijd ging met 3-4 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen NSVV O23-2.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Spijkenisse O18-2.

In de 1e helft hadden de boys al een belangrijke stap gezet om de drie punten in de wacht te slepen. Door twee doelpunten van Efe Coban ging RVVH met een 0-2 voorsprong de rust in.

In de 2e helft kwam Spijkenisse met een aansluitingstreffer. Hierna vergrootte RVVH de marge weer. Ruben v/d Elst zette het scoreboed op 1-3. Uiteindelijk wonnen de boys de wedstrijd met 2-4. Finn Ipskamp scoorde de 2-4.

Zaterdag 13 april speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen VCS O18-1 uit ’s Gravenhage.

RVVH O16-1:

Woensdagavond speelde RVVH in het kader van de Abel Cup een kwartfinalewedstrijd thuis tegen CKC O16-1.

Binnen acht minuten nam RVVH de leiding. Jayden Sewnundum kreeg een crossbal mee van Dyrone Vaarnold, vervolgens wilde Jayden een voorzet afleveren op Brobbey althans zo leek het maar de bal werd door Brobbey niet geraakt en verdween meteen in het doel bij CKC.1-0. Een misverstand en slap ingrijpen van de defensie leverde uiteindelijk weer de gelijkmaker op.1-1.

RVVH maakte daarna korte metten en nam de leiding weer door een doelpunt van Amar Kurtalic. Drie minuten later kon Djenoah Duarte via de onderkant lat de 3-1 in het doel werken. CKC maakte het weer spannend door de 3-2 snel te scoren. Vlak voor rust kon Brobbey de keeper omspelen en leek de 4-2 eraan te komen, maar deze werd net voor de doellijn weg gewerkt. Ruststand 3-2.

Na de pauze liep RVVH uit naar een 5-2 overwinning. Brobbey tekende voor de 4-2 en ook de 5-2 kwam op naam van Brobbey. De 5-2 werd in 1e instantie tegen de keeper aangeschoten maar in de rebound schoot Brobbey wel raak. Dinsdagavond 14 mei speelt RVVH om 7 uur de halve finale uit tegen Smitshoek O16-1. De overige ploegen die er nog in zitten zijn Alexandria’66, Berkel en Excelsior’20.

Zaterdag gingen de boys voor de competitie op bezoek bij Nieuwerkerk O16-2.

Om nog mee te doen voor de 1e plaats moest er gewonnen worden. RVVH startte stroef en kwam dan ook met een 1-0 achterstand te staan. De boys gingen met de achterstand de rust in.

Na de pauze ging RVVH anders spelen. Er werd veel druk gezet op de tegenstander die maar moeilijk meer kon opbouwen. In de 56e minuut trok RVVH de wedstrijd wat naar zich toe. Jayden Felicia bracht RVVH op een 1-1 stand en alles was weer mogelijk. Enkele minuten later probeerde Jayden Felicia ook de 1-2 binnen te werken na een fout in de opbouw bij Nieuwerkerk, maar hij slaagde er niet in. Gelukkig kon Djenoah Duarte wel het doel vinden en dan ook zorgen voor de 1-2 winst die er ook tot het einde op het scorebord bleef staan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om 10 uur te topper tegen koploper BZC/Zuiderpark O16-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 7 Smitshoek O14-4.

De boys begonnen furieus aan de wedstrijd en al na vijf minuten haalde Daniël Pogosjan uit van afstand, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper. In de rebound was Marley Browne op tijd daar om de 1-0 binnen te werken. Vijf minuten later had Daniël Pogosjan het vizier wel op scherp en schoot hij van afstand de bal strak in de kruising.2-0. De winst werd daarna al zeker gesteld door Isaiah Chin a Joe die zorgde voor de 3-0. Helaas kwam Smitshoek net voor rust nog met de aansluitingstreffer.3-1.

In de 2e helft werd Smitshoek goed onder druk gehouden. Dit resulteerd uiteindelijk in de 4-1. Na een prachtige assist van Daniël Pogosjan kon Isaiah Chin a Joe de 4-1 binnen werken. Vlak voor tijd werd het nog 4-2, maar de drie punten bleven verdiend in Ridderkerk. Door de winst staat RVVH gedeeltelijk op de 1e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:45 een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O14-2.

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen de overburen Slikkerveer O13-1.

In de 1e helft was RVVH al heer en meester. Slikkerveer kreeg sporadisch een kans, maar daarbij stond de keeper goed opgesteld. De boys ging met een 3-0 voorsprong de rust in. Daley Ouwens scoorde een glaszuivere hattrick.

Na de pauze ging RVVH op dezelfde voet verder. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Daley Ouwens scoorde ook de 4-0. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O13-1.

Op de vroege zaterdagmorgen speelde RVVH een uitwedstrijd tegen DCV O11-1.

De boys vertrokken goed uit de startblokken, dit resulteerde in een aantal mooie combinaties en aanvallen. Enkele keren werd de paal geraakt door RVVH. Met een ongewijzigde stand ging RVVH de pauze in.

Na rust beloonde RVVH zichzelf wel na een aantal fraaie aanvallen. De score werd geopend voor Gabriël Garcia Bellas. Daarna stelde Ezekiel Manana Adames de winst zeker voor RVVH. Hij scoorde driemaal. De wedstrijd werd met 0-4 gewonnen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 2 uur een thuiswedstrijd tegen LMO O11-1.