Dagverslag zaterdag 14 januari

Door: Arie Verveer

Langzamerhand gaat de bal nu bij steeds meer teams rollen. Vorige week zaterdag kwamen er slechts twee teams in actie. Nu is het ook een weekend met trainingskampen. De hoofdmacht van RVVH, RVVH 2, RVVH 3 en deels ook nog RVVH O23 gingen op trainingskamp. RVVH 4, RVVH O23, RVVH O12-1 en RVVH O11-1 begonnen weer aan de competitie en de vrouwen speelden op eigen terrein een oefenwedstrijd.

RVVH 1:

Op het trainingskamp nam RVVH het zaterdag op tegen vv Goes. Goes staat momenteel op een 3e plek in de 4e divisie zaterdag. De laatste twee wedstrijden van de competitie werden met 0-2 en 4-0 gewonnen van Jodan Boys en Achilles Veen. En RVVH oefende afgelopen zaterdag tegen Zwaluwen waar toen een 4-0 overwinning behaald werd. Tegen Goes ging het in de 1e helft gelijk op en met een 2-2 tussenstand ging men de rust in. Doelpunten kwamen van Jesse Eggers en Everton Pires Tavares. Na de pauze ging de wedstrijd met 3-2 verloren.

Aanstaande zaterdag start RVVH weer aan de competitie met om 3 uur een uitwedstrijd tegen Terneuzense Boys.

RVVH 4:

Zaterdag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen de nummer 4 op de ranglijst NOC Kralingen 3.

Na een ongewijzigde stand in de 1e helft ging de wedstrijd na rust met 3-1 verloren. Kelvin Wittekoek scoorde voor RVVH de enigste goal.

RVVH bevind zich na het verlies op een 11e plek van de ranglijst. Zaterdag 28 januari gaat RVVH om half 4 op bezoek bij Blijdorp 6.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag de 1e wedstrijd van de 3e divisie in en tegen Kloetinge O23-1. In de 1e helft zette Thijmen Vries zijn team op voorsprong, uit een vrije trap schoot hij de 0-1 binnen. Voor rust maakte Kloetinge er nog 1-1 van.

Na de pauze kwam RVVH de hele tijd onder druk te staan. Toch kon RVVH lang stand houden, tot aan de 75e minuut bleef de 1-1 op het scorebord staan. Kloetinge kreeg toen een onterechte penalty en benutte die.2-1. Vlak voor tijd maakte Kloetinge de 3-1. Aanstaande zaterdag gaat RVVH het opnieuw proberen, om 12 uur spelen de boys op eigen terrein tegen Blijdorp O23-1.

RVVH Vr1:

De vrouwenhoofdmacht speelden zaterdag een oefenwedstrijd op eigen terrein tegen t’Gooi Vr1. Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren. In de 2e helft won t’Gooi de wedstrijd met 0-2. Komende zaterdag hebben de vrouwen een trainingsweekend. Tijdens dit weekend spelen de vrouwen om half 1 tegen Fortuna 54.

RVVH O12-1:

Op de vroege zaterdagmorgen speelde RVVH een uitwedstrijd tegen LMO O12-3. De boys hadden er weer zin in om te beginnen, alleen waren ze niet allemaal goed wakker, want binnen 4 minuten schoot LMO van afstand de 1-0 binnen. RVVH kwam beter in de wedstrijd en na 24 minuten kwam dan ook de verdiende gelijkmaker. Met een mooi schot van Jehad Abd werd het 1-1. Er waren mooie combinaties, maar mede door het slechte weer kon de spits Kayra Verstraaten niet in stelling gebracht worden. Vlak voor rust viel uit de counter een onverdiende goal van LMO. Met een 2-1 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft kwam LMO niet meer aan aanvallen toe. De druk werd door RVVH opgevoerd en na vele kansen gemist te hebben zorgde Kyara Verstraaten toch weer voor  de 2-2. Direct na de aftrap veroverde RVVH weer de bal en na een mooie aanval zorgde Kyara Verstraaten ook nog eens voor de 2-3 winst.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Nieuwerkerk O12-5.

RVVH O11-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de overburen Slikkerveer O11-1. De boys kregen al na een minuut de 0-1 achterstand tegen. De telleurstelling was groot, maar RVVH bleef doorgaan en de gehele 1e helft waren de boys op de helft van Slikkerveer te vinden. Het ontbrak alleen telkens aan de laatste pass of het laatste schot.

Na de pauze was RVVH weer dominant aanwezig op de helft van Slikkerveer. Helaas kwam Slikkerveer 10 minuten voor tijd weer goedkoop aan een 2e goal door een eigen doelpunt van RVVH. Daarna maakte Slikkerveer nog de 0-3. Komende zaterdag mag RVVH het opnieuw proberen, dan gaan de boys om half 9 op bezoek bij Smitshoek O11-1.