Dagverslag zaterdag 21 januari

Vanwege de winterse weersomstandigheden werden een groot deel van de wedstrijden afgelast. Wel speelden RVVH 3 en RVVH O11-1 op ander terrein voor de competitie. De mannenhoofdmacht had Papendrecht nog gevonden om een oefenwedstrijd te spelen aan de Sportlaan. Een aantal vrijwiiligers hadden de schouders eronder gezet en hebben met z,n allen het hoofdveld sneeuw en ijsvrij gemaakt.

RVVH 1:

Zoals  gezegd oefende het 1e tegen de koploper uit de 2e klasse H Papendrecht. De ongeslagen gasten hebben van de 11 wedstrijden er 10 gewonnen en 1x werd er gelijk gespeeld. In totaal zijn er 40 doelpunten gemaakt en kregen ze slechts 8 doelpunten tegen. Bij RVVH begon aanvoerder Papito Merencia na blessure weer in de basis.

Na een kwartier plaatste Papito Merencia de bal goed voor het doel, maar een kopbal van Everton Pires Tavares ging net naast het doel verloren. Enkele minuten later haalde Gazar Dermendjan ook de trekker over, maar zijn poging werd door Papendrecht weggeruimd. In de 25e minuut bracht Papendrecht enig gevaar aan de andere zijde, gelukkig kon Jessie Proost op tijd opruimen.

Toch kon Papendrecht na zo’n half uur op een 0-1 voorsprong komen. RVVH trachtte op gelijke hoogte te komen, maar de nodige kansen werden gemist. Papito Merencia schoot van afstand naast en in de 38e minuut kon Gino Stolk ook niet profiteren van een verkeerde terugspeelbal van Papendrech. Gino schoot net over. Vlak voor rust probeerde Papito Merencia het weer van afstand en nu werd de bal net voor de lijn weggehaald door Papendrecht. De rebound werd vervolgens ook gemist door RVVH. Met een 0-1 tussenstand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft bracht trainer Kevin Vink 6 verse spelers binnen de lijnen. Dit pakte goed uit want na 54 minuten kon invaller Mo Ajarai de bal vanaf de achterlijn goed voortrekken, maar deze werd gemist door Gino Stolk. Gelukkig stond Gazar Dermendjan wel op de goeie plek om de 1-1 binnen te schieten. Enkele minuten later kreeg Papendrecht de mogelijkheid om weer de leiding te nemen bij een vrije trap, maar keeper Tim Elkhuizen redde uitstekend.

Halverwege de 2e helft wist Papendrecht dan toch keeper Elkhuizen te passeren en werd het 1-2. Ondanks de misser van Tyren Bouwmeester lukte het RVVH niet meer om de gelijkmaker te scoren. Het bleef dan ook 1-2 voor Papendrecht.

In de 1e klasse C waren er twee wedstrijden door gegaan voor de competitie. Brielle won op eigen terrein met 5-3 van Nieuw Lekkerland en Rijsoord ging op eigen terrein met 1-2 onderuit tegen BVCB. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om half 3 tegen Cvv Zwervers. De uitwedstrijd van Terneuzense Boys staat gepland voor zaterdag 18 februari. Een week later speelt RVVH wederom thuis voor de KNVB beker tegen BVCB.

Komende dinsdagavond spelen de boys een oefenwedstrijd tegen Jodan Boys.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Eggers(46 Dragon), Steketee, El Koubai(46 Daviraz), Proost(65 Lopes da Veiga Martins), Niamut(46 Ajarai), Merencia(46 Karaca), de Witte(46 Buist), Stolk(65 de Jesus), Pires Tavares(46 van Barneveldt), Dermendjan(65 Bouwmeester).

RVVH speelde zaterdag de 1e wedstrijd voor de competitie in de nieuwe poule uit tegen Barendrecht 3. Al vroeg in de wedstrijd deelde de scheidsrechter al een cadeautje uit. In de 7e minuut mocht Barendrecht in buitenspel doorgaan en uit de volley scoren.1-0. Drie minuten later wapende RVVH zich en Levi Hoogendoorn haalde de trekker over. Zijn schot werd geblokt en ging naast.Na een klein kwartier werd de marge al vergroot door Barendrecht. Een voorzet werd weg gekopt en in de rebound viel de 2-0 binnen. Het zat RVVH niet mee, want een volley van Bart de Vries kwam op de paal terecht. Daarna schoot Levi Hoogendoorn in de rebound de bal in het zijnet. Een minuut later kwam de spits van Barendrecht 1 op 1 met keeper Joris Vugt te staan, maar Joris kon de 3-0 voorkomen. In het slot voor rust gingen pogingen van Robin Malipaard en Jardy Terwisscha ook verloren. In blessuretijd kwam Levi Hoogendoorn met de aansluitingstreffer. Uit een voorzet van Bart de Vries tikte Levi de 2-1 binnen. Na de pauze was Bart de Vries dichtbij de gelijkmaker. Hij wipte de bal over de keeper heen, maar deze werd op het laatste moment van de lijn gehaald. Een kwartier voor tijd kon de spits van Barendrecht de marge weer vergroten. 3-1. In blessuretijd sloeg Barendrecht nogmaals toe. Balverlies kwam RVVH duur te staan. In een 2 tegen 1 situatie met keeper Vugt scoorde Barendrecht de 4-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen VVOR 2. Komende dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd uit tegen MSV 71.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Weele, v/d Graaff(56 Mosmans), Monteiro, Swarttouw, Malipaard(56 Gravenbeek), Delgado(66 Amaarouk), Msseyh(46 Krens), de Vries, Hoogendoorn, Terwisscha(82 Nazaryan).

Op de vroege en koude zaterdagmorgen gingen de boys op bezoek bij Smitshoek O11-1. De boys begonnen vroeg met de tegenstander onder druk zetten, ook kwamen er enkele mooie aanvallen voor RVVH. Helaas kreeg RVVH niet de beloning. Smitshoek opende hierna de score. En van een 1-0  liep de thuisploeg uit naar een 4-0 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft denderde Smitshoek door en werd het 7-0. In de laatste minuut redde Ryan Gomes Rodriques de eer voor RVVH.7-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om 10:15 uur tegen Poortugaal O11-1.