Dagverslag zaterdag 14 oktober

Koploper RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 14 op de ranglijst Nieuwenhoorn 2.

De boys die vorige zaterdag nog met 4-0 zegevierde over Jodan Boys wilden proberen de koppositie te behouden, maar dit is in de reservehoofdklasse wel moeilijk.

RVVH kon al vroeg de score openen maar Gazar Dermendjan schoot te zacht in bij een 1 op 1 situatie met de keeper van Nieuwenhoorn. Aan de andere zijde probeerde Nieuwenhoorn dit ook maar keeper Kristiaan Nikolic bracht goed redding.

Na 10 minuten leek het erop dat RVVH meer grip kreeg op de wedstrijd, er kwamen dan ook enkele mogelijkheden om te scoren. Patrick Lopes Martins da Veiga schoot na ruim een kwartier hard op de keeper en in de rebound verzuimde Menno v/d Male om de 0-1 binnen te werken. Twee minuten later mikte Menno v/d Male te hoog na een steekbal binnendoor van Dirk Kusters. Het lukte maar niet om het net te vinden door RVVH. Halverwege de 1e helft slaagde Maurice Lopes er ook niet in om te verzilveren, hij schoot naast.

Na ruim een half uur moest RVVH met 10 man verder nadat Suently Alberto met z,n 2e gele kaart het veld af moest. Toch slaagde RVVH erin om met z,n tienen aan de leiding te komen. Menno v/d Male werd gevloerd binnen de zestien en de scheidsrechter lag de bal op de stip. Youri Volkman schoot de penalty goed binnen. 0-1. Voor rust kon Gazar Dermendjan de score verder uitbreiden maar zijn schot stuitte op de keeper van Nieuwenhoorn. De boys gingen met een kleine 0-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft had RVVH geen geluk met de afronding. Een hard schot van Dirk Kusters spatte op de doelpaal. Toch hielden de boys met tien man lang stand. Een kwartier voor tijd kon Nieuwenhoorn weer langszij komen. Even later drukte Nieuwenhoorn verder door. Binnen vier minuten stond RVVH op een 4-1 achterstand. Vlak voor tijd kon RVVH de stand nog iets draaglijker maken. Patrick Lopes Martins da Veiga werd op zijn wenken bediend voor de 4-2. Hier bleef het ook bij.

Door het verlies is RVVH afgezakt naar een 5e plaats op de ranglijst. Er gaan nu na 4 wedstrijden drie ploegen aan de leiding. Scheveningen staat op de 1e plek gevolgd door Capelle 2 en BVCB 2 allen met 9 punten. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys 2-Quick Boys 2 0-0, SHO 2- Forum Sport 2 1-2, BVCB 2-Katwijk 2 4-3, Fc Rijnvogels 2-Rijnsburgse Boys 2 2-0, Capelle 2-Fc s’Gravezande 2 3-1, Noordwijk 2-Scheveningen 2 1-3.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd voor de beker. In Nootdorp spelen de boys om half 1 tegen RKDEO 2. Zaterdag 28 oktober spelen de boys op eigen terrein om 11 uur weer voor de competitie tegen Forum Sport 2.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, Kusters, Louter, Alberto, Kaba, Volkman(63 Pires), M.Lopes, Dermendjan, v/d Male(63 Roberts), van Halem, Lopes Martins da Veiga.

Zaterdag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen het nog puntloze ZwerversIJvv 2.

Zwervers bevinden zich op een 11e plek en RVVH staat enkele plekken hoger op plaats 6 met drie punten uit twee wedstrijden.

De boys konden na 12 minuten al de leiding nemen maar het vizier stond nog niet op scherp. Robin Malipaard kreeg de bal van Jardy Terwisscha maar hij schoot naast. Enkele minuten later miste Kevin van Heek ook het overzicht en schoot hij over.

Halverwege de 1e helft slaagde Zwervers er ook niet in om het doel te vinden. De spits kreeg een grote kans maar schoot naast. Vlak voor rust kreeg Bob Krens nog tweemaal een goeie kans om af te ronden. Eerst werd er over geschoten en daarna haalde de keeper een afstandsschot van Bob Krens uit de kruising. Met een 0-0 stand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft hetzelfde beeld voor RVVH, de kansen gingen er niet in. Een schot van Bart de Vries werd voor de doellijn weggewerkt en Jaden Gravenbeek schiet recht op de keeper af. In het laatste kwartier ging het toch nog mis voor RVVH. Klungelig uitverdedigen kwam RVVH duur te staan, de bal blijft hangen en werd door de Zwervers binnen geschoten.1-0. Zo ging de wedstrijd nipt met 1-0 verloren. RVVH staat nu na het verlies op een 6e plek met drie punten uit drie wedstrijden. Zaterdag 28 oktober komt RVVH weer in actie voor de competitie, om half drie spelen de boys thuis tegen Gravendeel 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, D.Arnold, R.Resoort, Capelle, Malipaard, Krens, Delgado, Mosmans, van Heek(65 Gravenbeek, de Vries, Terwisscha.

De nummer twee RVVH speelde zaterdag in de Rotterdamse Leeuwenkuil tegen DRL 3.

DRL bevind zich momenteel op een 9e plaats en kwam er in de 1e helft nauwelijks aan te pas. Bij rust keken de boys al tegen een 0-2 voorsprong aan door doelpunten van Thomas Huisman en Jesse Ooft. Na de pauze liep RVVH verder uit naar 1-5. Ruben van Vliet schoot tweemaal raak. Sjoerd Mikolajczak maakte de vijf vol.

RVVH kreeg op eigen terrein de koploper WCR 4 op bezoek.

De boys hielden zich een half uur staande tegen de koploper. Kelvin Wittekoek zette goed druk op de tegenstander en schoot RVVH op een 1-0 voorsprong. Een minuut of vijf later schoot RVVH weer op het doel en ging de 2-0 via de tegenpartij het doel in. Ruststand 2-0.

In de 2e helft deed WCR weer wat terug, uiteindelijk werd het 2-2. RVVH staat nu met vier punten uit drie wedstrijden op een 6e plaats.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Smitshoek 9.

De boys begonnen goed en na een mooie steekpass van Paul v/d Kooij stond Daniel Vermeulen alleen voor de keeper en rondde goed af.0-1. Smitshoek probeerde hierna langszij te komen maar keeper Roel van Dommelen kon zijn doel schoon houden.

Daarna kon RVVH de score verder opschroeven, Paul v/d Kooij slalomde door de verdediging heen en zorgde voor de 0-2. Daarna was Paul v/d Kooij weer trefzeker uit de volley.0-3. Vlak voor rust tekende Jeroen v/d Male voor zijn 1e doelpunt en de 0-4. Een aanval over enkele schijven werd goed afgerond.

In de 2e helft maakte Paul v/d Kooij zijn hattrick compleet, een mooie combinatie met Jeroen v/d Male werd door Paul goed afgerond.0-5. Smitshoek kwam hierna nog wel terug met de 1-5, maar direct na de aftrap schoot Aderito Duarte de 1-6 binnen. RVVH vergrootte daarna nog verder de marge. Na een prachtige vrije trap van Quensley Blansjaar(1-7) kwam Aderito Duarte met de 1-8. Net voor tijd zette Smitshoek de 2-8 op het scorebord.

Zo hebben de boys een dikverdiende overwinning behaald!! De boys staan op een mooie 5e plaats met 7 punten uit 4 wedstrijden.

RVVH O23-1:

De nummer twee RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer drie Zuidland O23-1.

Zuidland won afgelopen zaterdag op eigen terrein met 2-1 van koploper Unitas 30 O23-1. Het beloofde dus een aantrekkelijke wedstrijd te gaan worden.

De boys gingen goed van start, na twee minuten maakte Sven Bout al een mooie actie. Hij passeerde zijn directe tegenstander en drukte af. Zijn schot ging hoog over.

Enkele minuten later was het wel raak. Bo Terlouw kwam vrij te staan voor de keeper en werkte de 1-0 binnen. Na tien minuten kon Sven Bout de score weer verdubbelen, maar hij miste de voorzet van Thijmen Vries. Even later werd Sven Bout weer aan het wer gezet door Thijmen Vries met een steekbal tussendoor. Hij speelde zijn man uit en schoot de 2-0 binnen. Halverwege de 1e helft haalde Bo Terlouw van afstand de trekker over en de keeper van Zuidland wist een grotere achterstand te voorkomen.

Kort hierna was het Zuidland die met de aansluitingstreffer kwam.2-1. RVVH wist hierna de score nog verder uit te breiden. In de 37e minuut kon Juandro Souisa na een mooie actie binnen de zestien de 3-1 binnen werken. De marge werd verder vergroot door Sjaief Vrede.4-1. In de extra speeltijd voor rust tekende Thijmen Vries voor de 5-1 ruststand.

In de 2e helft verzuimde RVVH de score verder uit te werken. Veel kansen werden om zeep geholpen door met name Mike Kooiman. Een strafschop werd op de lat geschoten door Mike. Zuidland deed in de slotfase nog wel iets terug, maar gelukkig maakte RVVH vlak voor tijd weer het verschil. Kamal El Ouardi speelde enkele tegenstanders voorbij en maakte zijn actie daarna keurig af. Eindstand 6-2.

Door de ruime 6-2 winst is RVVH goed in het spoor gebleven van koploper Unitas 30 O23-1. Het verschil met de koploper is nog altijd drie punten. Unitas won zaterdag met 2-1 van Fc Binnenmaas O23-1.Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:45 een uitwedstrijd tegen SV Den Hoorn O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Excelsior’20 O18-1.

In de 1e helft was het Djavann Munro die de score opende voor RVVH. Excelsior kon hierna weer op gelijke hoogte komen. Daarna maakte Djavann Munro opnieuw het verschil met de 2-1. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft werd Excelsior 20 geholpen door de scheidsrechter die een strafschop gaf. 2-2. Daarna zette RVVH de wedstrijd om in winst. Een prachtige vrije trap van Senna Vugt ging klem onder de lat het doel in. 3-2 Het slotakkoord de 4-2 kwam op naam van Ruben v/d Elst.

RVVH speelde een onderlinge mix wedstrijd tegen RVVH O11-2. De wedstrijd werd door RVVH O11-1 met 9-6 gewonnen. Doelpuntenmakers zijn helaas onbekend.