Dagverslag zaterdag 18 februari

Op een sober en winderig Zuidersportpark in Terneuzen haalde RVVH de competitiewedstrijd in tegen Terneuzense Boys. In de strijd voor de 2e periode is RVVH nog volledig in de race om deze titel binnen te halen, alleen moet er dan wel gewonnen worden. Momenteel staan de boys op een keurige 6e plaats van de ranglijst met slechts twee punten achterstand op koploper Heerjansdam. Heerjansdam moest zaterdag ook een wedstrijd inhalen tegen Cvv Zwervers en zij wilden ook met winst de koppositie trachten te behouden.

RVVH had zaterdag te maken met een zwaar en hobbelig veld wat de wedstrijd ook niet ten goede kwam. Trainer Kevin Vink miste wegens een blessure Gazar Dermendjan, daardoor startte Shamir de Jesus in de basis. In het 1e kwartier van de wedstrijd had RVVH al afstand kunnen en moeten nemen van hun tegenstander, maar de afronding werd gemist. Een schot van Shamir de Jesus na 12 minuten verdween op het dak van  het doel . Drie minuten later worstelde Gino Stolk zich tussen twee tegenstanders door naar het doel, maar zijn schot wat volgde miste de nodige kracht om de keeper te verrassen.

Na ruim een half uur spelen kwam RVVH even goed weg bij een gevaarlijk moment van Terneuzense Boys waar ook keeper Tim Elkhuizen even onder vuur werd genomen. Gelukkig bleef een treffer uit. De gevaarlijke Miroslav Peric schoot in de rebound de bal naast het doel. Enkele minuten later kreeg Miroslav Peric wel zijn verdiende goal. Jessie Proost verslikte zich in de bal en tegenstander en ook Gino Boers miste zijn tegenstander waardoor Terneuzense Boys vrij door kon lopen naar het doel. Miroslav Peric pakte zijn moment en schoot de 1-0 binnen. RVVH kon er hierna niets meer aan  veranderen. Ruststand 1-0.

In de 2e helft lieten beide teams een matige partij voetbal zien. Papito Merencia schoot van afstand hoog over en een 1e poging van Guytano dos Santos werd ook naast geschoten. In het slot van de wedstrijd voerde RVVH wel de druk wat op. Enkele wissels werden nog ingebracht. Tayfun Karaca kreeg een enorme kans om RVVH op gelijke hoogte te schieten, maar hij mikte de bal naast het doel. Even later was het wel raak. Na goed voorbereidend werk van Mo Ajarai kwam de bal bij Gino Stolk terecht die na een goeie actie meteen de 1-1 klem in de hoek schoot.

Diep in blessuretijd had Tayfun Karaca RVVH nog de drie punten kunnen bezorgen, maar zijn kopbal miste het doel maar net. Zo eindigde de wedstrijd in 1-1 en zo kon RVVH alsnog een punt meenemen naar Ridderkerk. Die ene punt leverde RVVH toch nog twee stappen omhoog in de ranglijst op. Helaas is RVVH voor de 2e periode wel verder op achterstand gekomen, want koploper Heerjansdam won met 1-3 van Cvv Zwervers. Heerjansdam heeft tot nu toe  dan ook de beste papieren om de 2e periode in beslag te nemen. Overige uitslagen in de 1e klasse  C zijn: DCV – SVOD’22 2-2, De Zwerver – SHO 1-1, Cvv Zwervers – Heerjansdam 1-3.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH thuis om de KNVB Beker om 8 uur tegen competitiegenoot BVCB. Komende zaterdag speelt BVCB voor de competitie een inhaalwedstrijd thuis tegen Nieuw Lekkerland. RVVH is tot  op heden nog vrij voor zaterdag.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Boers, Steketee, Dragon(82 Ajarai), Niamut, Proost(63 El Koubai), de Witte(74 dos Santos), Merencia, Stolk, Pires Tavares(63 Karaca), de Jesus(46 Buist).

Dinsdagavond oefende RVVH in een uitwedstrijd tegen Nieuwenhoorn O23.

Een 1e mogelijkheid deed zich al voor binnen drie minuten voor RVVH, Mitchel v/d Graaff werd door een prima steekbal van Nick Huizer op pad gestuurd, maar de keeper van Nieuwenhoorn bracht redding. Een kwartier later had RVVH wel succes! Na een strakke corner van Nick Huizer liet de keeper los en kon de rebound worden binnen getikt door Yassin Msseyh. Enkele minuten later werd de score verdubbeld door Jardy Terwisscha. In een 1 op 1 situatie wist hij goed af te ronden. 0-2.

In de 2e helft kon RVVH de score verder opschroeven. Na 63 minuten was het Jardy Terwisscha die na een kapbeweging kon uithalen naar de lange hoek. Nieuwenhoorn had ook enkele mogelijkheden, maar de spits miste best veel. Een kwartier voor tijd maakte Jaden Gravenbeel de klus af. Na een steekbal van Bart de Vries kon Jaden de 0-4 binnen werken.

Opstelling RVVH 3:Vugt, v/d Graaff, Monteiro, Sewpal(67 Malipaard), Malipaard(46 Capelle), R.Resoort, Arnold, Msseyh(61 de Vries), Huizer(61 Traousis), Amaarouk(46 de Bode), Terwisscha(67 Gravenbeek).

Zaterdag:

RVVH speelde zaterdag in Waddinxveen een oefenwedstrijd tegen Be Fair 2.

Na 6 minuten nam de thuisploeg al de leiding. RVVH kon er halverwege de 1e helft iets tegenover stellen, een lange haal van Jordi Mosmans kon door de keeper gepakt worden. Een minuut profiteerde RVVH van het balverlies van Be Fair. Jardy Terwisscha kon oppakken en laag binnenschieten.1-1. Even later moest keeper Delano Willemen redding brengen bij een lange bal van Be Fair. Met een 1-1 stand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft kon RVVH het verschil maken. Een schot van Jardy Terwisscha werd in 1e instantie gered door de keeper, maar in de rebound stond Oussama Amaarouk wel op de goeie plek om de bal in de touwen te werken. Nog voor het uur werd de marge vergroot door Gulba Delgado, met de binnenkant voet werd de bal in de linkerkruising gewerkt.1-3.

Be Fair was nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar de paal stond de treffer in de weg. Vlak voor tijd misten Jordi Mosmans en Joshua Capelle nog de 1-4.

Opstelling RVVH 3: Willemen, Msseyh, Monteiro, Sewpal, Malipaard(46 Capelle), Krens(46 Delgado), Mosmans, de Vries, Gravenbeek(46 Huizer), Amaarouk, Terwisscha.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Dilettant 5.

Na een hele slechte start kwamen de boys al op een 2-0 achterstand. Sem Komduur kon op aangeven van Paul v/d Leeden voor de aansluitingstreffer van RVVH zorgen. 2-1 was dan ook de ruststand.

Na de pauze verliep het dramatisch voor RVVH. Binnen 10 minuten keken de boys al tegen een 6-1 achterstand aan. De tegenstander liep uit naar 7-1. RVVH kon hierna nog wel iets terug doen, maar helaas ging de wedstrijd met 7-4 verloren. Doelpunten kwamen van Niels Nugteren(2x) en Tom Overduin. RVVH staat na 12 wedstrijden op een 9e plaats. Komende zaterdag zijn de boys vrij.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 8 GOZ 4.

In een op en neergaande wedstrijd waren er van beide zijden enkele kansjes. Na een overtreding op Patrick van Es binnen de zestien wees scheidsrechter Frank Anemaat resoluut naar de penaltystip. Daniel Vermeulen schoot RVVH vanaf de stip op een 1-0 voorsprong. 10 minuten voor rust sloeg RVVH nogmaals toe! Roy de Lepper scoorde de 2-0.

In de 2e helft hadden de boys het even moeilijk, GOZ kwam dan ook met een aansluitingstreffer. Keeper Marcel van Es wist met een dubbele redding een gelijkmaker te voorkomen. Na een goal van Roy de Lepper was de wedstrijd wel gespeeld. Het slotakkoord de 4-1 kwam van Quensley Blansjaar. Door de winst heeft RVVH nu drie stappen omhoog gezet. De boys staan nu met 15 punten uit 12 wedstrijden op een mooie 6e plek.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 2 Blijdorp O23.

In een gelijkopgaande wedstrijd konden beide teams slechts enkele speldenprikjes uitdelen, maar van echt gevaar was geen sprake. Vlak voor rust moest Blijdorp door een rode kaart verder met 10 man.

Na de pauze ging RVVH geduldig op zoek naar de 1-0 voorsprong en die viel uiteindelijk ook door een geweldige individuele actie van Kamal el Ouardi. Hij dribbelde aan de rechterkant iedereen voorbij en schoof de bal beheerst in de hoek.  RVVH kon maar kort van de voorsprong genieten, want niet veel later viel uit de counter de gelijkmaker.1-1.

RVVH kreeg hierna nog kansen om het af te maken, maar helaas werd door Thijmen Vries 2x de lat geraakt en ook Bo Terlouw kon uit een rebound niet tot scoren komen.  Zo eindigde de wedstrijd in 1-1. Het voelt als twee verloren punten na een helft tegen 10 man gespeeld te hebben. RVVH staat na 5 wedstrijden op een mooie 3e plaats.

RVVH O17-1:

Op eigen terrein kwamen de boys in actie tegen de nummer 8 Brielle O17-2.

RVVH miste grote kansen en bij Brielle gingen de kansen er wel in. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in. Na de rust was Brielle weer effectief. De wedstrijd ging met 0-2 verloren.

RVVH oefende op eigen terrein tegen SC Feijenoord O15-2.

In een goeie wedstrijd met mooie aanvallen heeft RVVH zichzelf niet weten te belonen. Uit een schitterende aanval over meerdere schijven zette Djenoah Duarte zijn team wel op een 1-0 voorsprong. In de 2e helft kwam RVVH enkele keren 1 op 1 met de keeper te staan maar daar viel geen doelpunt uit. Feijenoord kon door onoplettendheid van RVVH wel twee keer scoren. De wedstrijd ging met 1-2 verloren.

RVVH speelde ging zaterdag op bezoek bij  Flakkee O13-1.

Na een 1-0 achterstand bij rust ging de wedstrijd na de pauze met 6-0 verloren.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Sparta AV O11-2.

In de 1e helft brachten Amin Massaoudi en Ryan Gomes Rodrigues RVVH aan een 2-0 voorsprong. Na de rust werd het een doelpuntrijke wedstrijd. Roel v/d Greijn(2x) en Amin Massaoudi maakten er 5-0 van. Sparta kon hierna even wat terug doen, maar al heel snel wist Roel v/d Greijn weer het net te vinden. 6-1.

Door slordigheden bij RVVH in het laatste kwartier eindigde de wedstrijd in 6-4.