Dagverslag zaterdag 18 januari.

Dagverslagteams starten goed aan de competitie, Vrouwen 1 sneuvelen in bekerwedstrijd.

Voor de meeste teams was de winterstop weer achter de rug en werd er weer gestart aan de 2e competitiehelft. Alleen RVVH 1 en RVVH Vr2 speelden een oefenwedstrijd. Het 1e vrouwenteam streed voor de beker in Eindhoven.

RVVH 1:

Zaterdag koerste de mannenhoofdmacht richting Nieuw Lekkerland voor de laatste oefenpartij voorafgaand aan de 2e competitiehelft. De nummer vier uit de 1e klasse c zag RVVH in het begin de nodige kansen missen. Na 4 minuten spelen kreeg Jessie Proost de bal aangespeeld van Papito Merencia, daarna schoot hij de bal naast het doel. Enkele minuten later trok Jay Brand de bal uitstekend voor, maar miste Gino Stolk volledig de bal.

Door een slippertje in de defensie kon Nieuw Lekkerland wel profiteren. Lennert de Vries zette zijn team op een 1-0 voorsprong. RVVH probeerde langszij te komen, maar slaagde daar niet in. De bal werd wat rond gespeeld en de tegenstander kwam nauwelijks onder druk te staan.

Halverwege de 1e helft haalde Brandon Könemann de trekker over, maar de Lekkerland keeper redde prima. In de 34e minuut zag ook Christiaan Sprangemeijer zijn kans verloren gaan. Een hard schot werd in eerste instantie gered door de keeper, daarna schoot Christiaan de bal op de lat.

RVVH ging met een kleine 1-0 achterstand de kleedkamer in.

In de 2e helft zette Brandon Könemann na een uur spelen de gelijkmaker op het scorebord. Trainer Ronald Hulsbosch bracht daarna zes verse krachten in om het tij te keren. De voorsprong kwam er pas in het laatste kwartier van de wedstrijd, Mahmud Sönmez trok de zestien binnen en werd hierbij gehinderd door de tegenstander. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip, Brandon Könemann schoot de penalty feilloos binnen.1-2.

Drie minuten later probeerde Könemann het weer, maar weer redde de doelman van Nieuw Lekkerland. Vlak voor tijd kon Danny Spelde met een fraaie redding de gelijkmaker nog voorkomen. RVVH wint de matige oefenwedstrijd met 1-2. De boys kunnen zich nu gaan richten op de competitiewedstrijd thuis tegen Honselersdijk.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart, van Valen, Brand(65 El Koubai), Eggers(65 van Prooijen), Proost(70 Sönmez), Celen, Merencia(65 Mosmans), Stolk(70 Haasdijk), Sprangemeijer(70 de Jesus), Könemann.

RVVH 4:

Hekkensluiter RVVH hervatte zaterdag de competitie in Capelle tegen de nummer 5 SVS 4.

Vanaf de start van de wedstrijd werd de tegenstander goed onder druk gezet. Toch bleef een treffer lang uit. Na een aantal gemiste kansen nam RVVH na een half uur toch de leiding, Leon Smit krulde na een mooie balaanname de bal keurig het doel in.

RVVH ging door en kon al vlot de score verdubbelen. Mike Mastrigt haalde van zo,n 30 meter afstand prachtig uit voor de 0-2 voorsprong. Even later kopte Paul v/d Kooij de 0-3 binnen na een voorzet van Jeffrey Sturrus.

Op slag van rust mocht Paul v/d Kooij nog gaan aanleggen voor de 0-4, maar de strafschop werd vakkundig gepakt door de keeper. Even later floot de scheidsrechter voor rust.

In het 2e deel van de wedstrijd begon RVVH slap, maar keeper Max Anemaat hield zijn team toch op de been. De boys pikten het daarna weer snel op. Eerst scoorde Paul v/d Kooij met een bekeken lobje de 0-4 en vlak voor tijd tekende hij na een fraaie actie beheerst voor de 0-5.

In de slotseconden van de wedstrijd moest Jeroen v/d Male nog een waanzinnige ingreep verrichten om de nul voor zijn team te bewaren. RVVH is door de winst een plaatsje gestegen op de ranglijst. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 13:00 uur op bezoek bij Spirit 4.

RVVH 5:

RVVH startte zaterdag thuis voor de competitie tegen Overmaas 2.

In de 1e helft was ook meteen de eindstand bereikt. Jessie Fransekaaklijn scoorde de 1-0 voor de blauwwitte brigade. Na de pauze werd er door beide teams niet meer gescoord.

Keeper Sjoerd Mikolajczak hield de nul voor zijn team. Mahjar Esmaillon kreeg een minuut na zijn invalbeurt al kramp.

Komende zaterdag neemt RVVH het om 14:30 uur thuis op tegen Xerxes DZB 5.

RVVH 6:

RVVH ging zaterdag naar de Bolnesser Berg voor de wedstrijd tegen koploper Bolnes 3.

Bolnes begon goed aan de wedstrijd en RVVH kreeg nauwelijks kansen om gevaarlijk te worden. Met een 2-0 achterstand nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor de rust.

Na de pauze maakte Bolnes er al snel 3-0 van. Lammert Verhoeven zorgde nog wel voor een aansluitingstreffer, maar verder dan dat kwam het niet meer. De boys hadden wel het betere van het spel, maar kregen de ballen niet tussen de palen gewerkt.

RVVH staat na het verlies nog wel op een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag moet RVVH weer aan de bak! Om 12 uur komt Bolnes 4 op bezoek.

RVVH 7:

De nummer twee RVVH kreeg zaterdag de nummer 10 Transvalia ZW 5 op bezoek.

In de 1e helft was het spel van beide teams slecht. RVVH kreeg wel enkele kopkansen, maar die gingen er niet in. Met een ongewijzigde stand gingen de teams de kleedkamer in voor de pauze.

Het 2e deel van de wedstrijd verliep veel beter. RVVH speelde goed, maar de eerste grote kans was toch voor de tegenstander. Gelukkig kon de keeper een achterstand voorkomen. De wedstrijd werd toch volledig terecht met 1-0 gewonnen. Na een goeie actie was Donny Schrovers goed voor de winnende treffer.

Op het tandvlees en met veel krampaanvallen werd de wedstrijd uitgespeeld.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen moesten het in de tussenronde van de beker opnemen tegen de Topklasser Fc Eindhoven Vr1.

RVVH kwam de 1e helft goed door. Twintig minuten lang waren de vrouwen de betere, maar de kansen kwamen nauwelijks. Verder in de wedstrijd nam Fc Eindhoven het initiatief, Juul Santema zette RVVH op een 1-0 achterstand met een simpele kopbal.

De vrouwen lieten het er niet bij zitten en vlak voor rust viel toch de gelijkmaker. Een uitstekende vrije trap van Celine Bruens zorgde voor de 1-1.

In de 2e helft ging de wedstrijd lang gelijk op, maar de Eindhovense vrouwen wonnen uiteindelijk toch de wedstrijd met 3-1. Romy van Bakel en Glenda van Lieshout maakten de doelpunten. De vrouwen kunnen zich nu volledig gaan richten op de competitie, zaterdag 8 februari spelen de vrouwen om 14:00 uur  uit tegen Eldenia Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam oefende zaterdag thuis tegen Jodan Boys Vr1.

Na een ongewijzigde 0-0 stand bij rust ging de rommelige wedstrijd in de 2e helft met 0-4 verloren. Zaterdag 1 februari hervat RVVH de competitie thuis tegen Ter Leede Vr2.

RVVH O19-1:

Woensdagavond speelden de boys nog een oefenwedstrijd voorafgaand aan de start van de competitie in de promotiepoule. Tegenstander was de Rotterdam United.

De wedstrijd werd met een ruime 11-2 gewonnen. Levi Hoogendoorn had een belangrijk aandeel in de score, hij nam 4 doelpunten voor zijn rekening. Laurens de Witte scoorde 3x. De overige doelpunten kwamen van Kamal el Ouardi(2x), Thijmen de Vries en Bo Terlouw.

Zaterdag begon RVVH aan zijn 1e competitiewedstrijd in de promotiepoule. Op eigen terrein kwam Sc Monster O19-1 op bezoek.

Na zo,n 8 minuten spelen opende Kamal El Ouardi de score voor RVVH. Monster kreeg mogelijkheden op de gelijkmaker, maar maakte dit niet af. Even later in de 15e minuut miste RVVH ook zijn kansen om de voorsprong uit te breiden, Jardy Terwisscha schoot net naast.

In de 20e minuut ging Monster alleen op de keeper af, maar dit liep met een sisser af. Keeper Marijn Bode hield zijn doel schoon. Twee minuten later was het verzet gebroken toen Jardy Terwisscha een mooie voorzet meteen de touwen injaagde.2-0.

Tien minuten later stelde Laurens de Witte orde op zaken, hij veroverde de bal binnen de zestien en scoorde daarna de 3-0. In het slot van de 1e helft werd de score verder opgekrikt door Kamal El Ouardi, tussen twee man in wist hij toch nog het net te vinden.4-0.

Pas in blessuretijd kwam Monster met de aansluitingstreffer, maar even later maakte Levi Hoogendoorn weer het verschil. Hij kapte op fraaie wijze de keeper uit en schoot daarna keihard binnen.5-1.

In de 2e helft verzuimde de boys om de tegenstander verder op te rollen. Laurens de Witte gaf na 58 minuten het laatste zetje voor de 6-1. In blessuretijd werd de wedstrijd beslist door Kamal El Ouardi, hij schoot de 7-1 klem in de hoek.

Een goeie start voor RVVH. Door de ruime overwinning gaat RVVH aan kop in de promotiepoule. Aanstaande zaterdag gaan de boys om 14:30 uur op bezoek bij sv Poortugaal O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag in de voorjaarscompetitie gestart met een uitwedstrijd tegen Leonidas O17-1.

De boys gingen goed van start en kwamen op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Sem Komduur. Leonidas knokte sterk terug en zorgde voor een 3-1 achterstand. Gelukkig kon Sven Bout de wedstrijd weer in evenwicht brengen. Uit een penalty scoorde hij de 3-2, daarna tekende hij ook voor de 3-3.

In de 2e helft liep Leonidas weer uit naar een 6-3 voorsprong. Sven Bout kon nog wel de 6-4 scoren, maar er was te weinig tijd om nog langszij te komen.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Soccer Boys O17-1.

RVVH O15-1:

RVVH begon zaterdag aan de voorjaarscompetitie met een uitwedstrijd tegen VOC O15-2.

Senna van Vugt zette na 16 minuten RVVH op een 0-1 voorsprong. Twee minuten later stond de tegenpartij al weer op gelijke hoogte.1-1. In de 2e helft kreeg RVVH veel kansen maar werd er niet meer gescoord.

RVVH staat met 1 punt nu op een 3e plaats, aanstaande zaterdag gaat RVVH om 8:30 op bezoek bij SVS O15-1.

RVVH O13-1:

RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van Dilettant O13-1.

De boys gingen stroef van start, ze konden elkaar ook moeilijk vinden. De eerste kansen waren voor Dilettant, maar RVVH zette als eerste de voorsprong op het scorebord. Via een goede conbinatie kon Chyrano van Zomeren worden vrijgespeeld om de 1-0 te scoren. RVVH ging met de voorsprong de rust in.

In de 2e helft werd het spel beter. Een uitbraak over de rechterkant werd wederom door Chyrano van Zomeren op het doel geschoten, tergend langzaam ging de bal over de lijn.Het publiek ging erachter staan en de boys deden een stapje bij. Dit resulteerde in meerdere schoten van afstand. Hierdoor en door een gemiste penalty had de stand hoger kunnen zijn. Maar het bleef bij 2-0.

De eerste punten zijn binnen dus een prima start van de competitie. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 thuis tegen CKC O13-1.

RVVH O11-1:

RVVH begon de voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd tegen Feijenoord R,dam O11-3.

Na een 0-2 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-3 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH  om half 9 thuis tegen vv Brielle O11-1.

RVVH O11-2:

RVVH startte zaterdag met een uitduel tegen Coal O11-1.

Na een gelijkopgaand begin nam Coal na een kwartier de leiding. RVVH raakte hierdoor niet van slag en zette nog enkele keren de Coal keeper aan het werk. Helaas keepte hij uitstekend.

In de 2e helft kreeg RVVH na wat aanpassingen de wedstrijd in handen. De achterstand werd omgezet naar een 1-2 voorsprong. Sam Kreling scoorde 2x op aangeven op Jordy Troost. Hierna bracht Jayce-Lee Bijvoets de 1-3 op het scorebord.

Coal maakte in blessuretijd nog de 2-3, maar de drie punten gingen toch mee naar Ridderkerk. Na het laatste fluitsignaal liepen de boys in polonaise naar de kleedkamer toe. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-2.