Dagverslag zaterdag 18 maart

Zaterdag moesten de boys weer een verre busreis maken van vijf kwartier naar het Zeeuwse Oostkapelle voor de wedstrijd tegen SVOD’22. In de thuiswedstrijd op zaterdag 29 oktober werd de wedstrijd door RVVH met 3-0 gewonnen via doelpunten van Remco Buist, Guytano dos Santos en Everton Pires Tavares. In Oostkapelle moest trainer Kevin Vink het doen zonder de geschorste Everton Pires Tavares, Gazar Dermendjan en Guytano dos Santos. Toch lukte het de oefenmeester om weer een goed team binnen de lijnen de zetten.

RVVH was gebaat bij de drie punten om niet weer naar beneden de kijken op de ranglijst. Met 27 punten uit 17 wedstrijden staan de boys op een 6e plaats. SVOD staat met 17 punten uit 17 wedstrijden op een gevaarlijke 12e plek. Beide teams hebben de punten hard nodig. Bij winst zou RVVH mogelijk weer kunnen aanklampen bij de top vijf op de ranglijst.

De 1e mogelijkheden waren dan ook voor RVVH, Mo Ajarai haalde na 4 minuten al de trekker over maar zijn schot ging net naast het doel. Enkele minuten later mocht Jesse Eggers gaan aanleggen voor een vrije trap van zo,n 30 meter afstand. De strakke schuiver kon met moeite gered worden door keeper Bart van Wuyckhuyse. Halverwege de wedstrijd kon RVVH dan toch de score openen. Gino Boers kon aanleggen en de 0-1 binnenschieten. Even later had RVVH de marge kunnen vergroten toen Mo Ajarai aanvoerder Papito Merencia in stelling bracht. Die kon meteen uithalen, maar zijn schot ging ruim over het doel.

SVOD kon in de 1e helft weinig gevaar stichten voor het doel van keeper Tim Elkhuizen. Na 37 minuten miste Papito Merencia weer net de 0-2. Een harde schuiver spatte op de doelpaal. Zo ging RVVH met een gunstige 0-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft werd er al snel het verschil gemaakt door RVVH. Na 55 minuten was het druk in de zestien voor het doel van keeper van Wuyckhuyse. SVOD werkte de bal op de paal, die ketste terug het veld in en Ray Kroon schoot toen meteen de 0-2 binnen. De punten leken al binnen te zijn, maar dit pakte toch al weer verkeerd uit. Met nog 38 minuten te spelen was het Jochem Hazelaar die zorgde voor de aansluitingstreffer van SVOD. 1-2.

Twee minuten later had RVVH bijna het verschil kunnen maken,maar helaas ging de poging van Mo Ajarai voorlangs. SVOD merkte dat er meer te halen was en probeerde sowieso de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Scheidsrechter A.J. Verhoeve liet na de reguliere speeltijd extra lang doorspelen, maar na ongeveer 8 minuten blessuretijd gaf hij toch het laatste fluitsignaal. Eindelijk waren de drie punten binnen!! Het had ook weer anders kunnen aflopen voor RVVH. Gelukkig gingen de punten mee naar Ridderkerk. Door de winst heeft RVVH weer een stapje omhoog kunnen doen op de ranglijst. Met 30 punten staan de boys op een 5e plek. Koploper Heerjansdam heeft nu door de 0-3 winst op Nieuw Lekkerland 37 punten. Aanstaande zaterdag spelen de boys thuis om half drie tegen de nummer 3 BVCB die nu op 31 punten staan.

Overige uitslagen uit de 1e klasse C zijn: Nieuw Lekkerland – Heerjansdam 0-3, DCV – SHO 3-3, Xerxes DZB – Cvv Zwervers 3-2, Brielle – Terneuzense Boys 1-2, BVCB – Spartaan’20 3-1, Rijsoord -De Zwerver 2-1.

Komende dinsdagavond speelt RVVH voor een plek in de kwartfinale van de KNVB Beker thuis tegen Nieuwkoop, aanvang 8 uur.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Steketee, Eggers, El Koubai, Niamut, Proost(72 Buist), Merencia, Ajarai, Boers(82 de Witte), Stolk, de Jesus(49 Kroon).

Koploper RVVH ging zaterdagmiddag op bezoek bij de nummer 8 Barendrecht 2.

De boys hebben een gat van vijf punten geslagen met de nummer 2 Spirit 2. RVVH is aardig op koers om de titel binnen te halen, maar de weg is nog best lang. Nog 8 wedstrijden zijn er te spelen: thuis tegen Ariston’80 2, Neptunus/Schiebroek 2, Smitshoek 2, Zwaluwen 2 en als laatst de topper tegen Spirit 2. Uitwedstrijden tegen Hellevoetsluis 2, MVV’27 2 en Nieuwenhoorn 2.

RVVH ging goed van start en al vroeg kwamen er mogelijkheden om de score open te breken. Een vrije trap van Tayfun Karaca over zo,n 20 meter ging net over het doel van keeper Steven Stoop heen. Na 8 minuten kwam Kevin de Graaf 1 op 1 te staan met de keeper door een slimme steekbal van Levi Hoogendoorn. Helaas schoot Kevin de bal naast het doel. Na ruim een kwartier kreeg RVVH wel loon naar werken. De doorgebroken Tayfun Karaca kwam 1 op 1 met de keeper te staan en rondde het goed af.0-1.

Na de treffer zakte het niveau van de wedstrijd, RVVH miste enkele kansen en door snel balverlies maakten de boys zich onnodig moeilijk. Barendrecht 2 kon niet beter. De boys namen de voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft bleef het beeld ongewijzigd. RVVH kreeg een uitgelezen kans om de marge te vergroten. Kevin de Graaf werd gevloerd binnen de zestien en scheidsrechter Wassink kon niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Kevin de Graaf schoot de bal hard op de lat en miste. Een kwartier voor tijd werd Menno v/d Male diep weggestuurd, maar de keeper pakte zijn inzet. In het slot van de wedstrijd kon RVVH alsnog het verschil maken, na een gemiste kans van Tayfun Karaca zorgde Maurice Lopes in de laatste minuut voor de verlossing. Een droge schuiver vanuit de zestien belandde klem in de hoek. Zo kon RVVH weer drie punten bijschrijven bij het totaal. Het verschil met de nummer twee Spirit blijft 5 punten, want Spirit versloeg zaterdag Neptunus/Schiebroek 2 met 0-4.

Aanstaande zaterdag spelen de boys om 11 uur thuis tegen de nummer 9 Ariston’80 2. Spirit speelt zaterdag om half 1 thuis tegen Poortugaal 2. Overige uitslagen zijn: Fc Binnenmaas 2 – Smitshoek 2 1-2, Ariston’80 2 – Hellevoetsluis 2 4-3, Nieuwerkerk 2 – MVV’27 2 2-3, Fc Oudewater 2 – Zwaluwen 2 4-1, Poortugaal 2 – Nieuwenhoorn 2 2-3.

Opstelling RVVH 2:Blaak, v/d Weele, van Halem(78 Kloppenburg), Louter, Boogert(24 Zoutewelle), Volkman(33 van Leenen), Lopes, Karaca, de Graaf(78 Mars), Hoogendoorn(46 Swarttouw), v/d Male.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 4 Rhoon 2.

De boys gaven in de 1e helft tweemaal de voorsprong weg. Kevin van Heek opende de score voor RVVH, daarna kwam Rhoon op gelijke hoogte. Bart de Vries bracht RVVH opnieuw weer aan de leiding. Nog voor rust reageerde Rhoon weer met de gelijkmaker. Met een 2-2 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kwam Rhoon sterk terug, Binnen tien minuten werd RVVH op een 2-5 achterstand gezet. Jardy Terwisscha(3-5) en Melvin Monteiro(4-5) maakten de stand weer wat draaglijker. De drie punten gingen helaas mee met de gasten uit Rhoon. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie wederom thuis nu tegen Barendrecht 3.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst Capelle 7.

In de 1e helft keken de boys al tegen een 2-0 achterstand aan. Na de rust ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Mahjar Esmaillon scoorde de enige Ridderkerkse treffer.

Komende zaterdag spelen de boys niet. Zaterdag 1 april speelt RVVH om 2 uur een uitwedstrijd tegen Steeds Hoger 5 en het is geen grap!

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de rodelantaarndrager ZBVH 3.

Op een slecht bespeelbaar veld had RVVH moeite om de bal in de ploeg te houden waardoor ZBVH enkele keren wel gevaarlijk kon worden. Een 1e kans voor Paul v/d Kooij ging in kansrijke positie hoog over. Keeper Marcel van Es kon met enkele fraaie reddingen een achterstand voorkomen.

De voorsprong kwam er toch voor RVVH. Na een overtreding op Paul v/d Kooij gaf scheidsrechter Jelle Stubenitsky een penalty. Robert Kooiman schoot vanaf de stip RVVH op een 0-1 voorsprong. ZBVH maakte de jacht op de gelijkmaker, zij waren ook de betere ploeg maar raakten de lat. Vervolgens miste Roy de Lepper de 0-2.

Marcel van Es kon een gelijkmaker met 2 opeenvolgende reddingen voorkomen. Maar in 3e instantie schoot ZBVH toch raak.1-1 ruststand.

In de 2e helft werd het van RVVH zijde iets beter, alleen de kansen mochten er niet in. Het bleef 1-1. RVVH staat na 14 wedstrijden op een mooie 7e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 1 uur thuis tegen Charlois 3.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek O23.

De boys begonnen net als vorige zaterdag weer dominant aan de wedstrijd. Aan de bal in een hoog tempo werd er gespeeld. Maar toch voor de goal waren ze niet scherp. Door een doelpunt van Kamal El Ouardi ging RVVH met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft was RVVH nog steeds de bovenliggende partij. Smitshoek kwam tweemaal voor de goal, en middels een penalty nam Smitshoek met 2-1 de leiding. RVVH maakte de jacht op de gelijkmaker en gelukkig in de slotfase kon Sven Bout voor de 2-2 tekenen. Er waren nog meerdere kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten, maar helaas bleef het 2-2.  De boys staan met drie punten achterstand op koploper Kloetinge nu op een 4e plek. Dinsdagavond spelen de boys voor de Drukzo Talent Cup een uitwedstrijd tegen Jodan Boys O23. Komende zaterdag speelt RVVH om 2 uur een uitwedstrijd tegen Blijdorp O23.

De RVVH Vrouwen speelden op eigen terrein tegen de nummer drie Saestum Vr2.

In de 1e helft bracht Tara de Rover de vrouwen na een 0-1 achterstand weer langszij. Na de pauze nam Saestum wederom de leiding, maar gelukkig kon Tara de Rover(2-2) met de gelijkmaker toch een punt in de wacht slepen voor RVVH. De vrouwen bevinden zich nog altijd op een gevaarlijke 11e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over 5 een uitwedstrijd tegen Sparta R Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH deze week twee competitiewedstrijden.

Woensdagavond stond er een inhaalwedstrijd gepland thuis tegen koploper Fc Binnenmaas O19-1.

De boys begonnen prima en speelden fantastisch uit een compacte organisatie. Het meeste balbezit was voor Binnenmaas, maar het gevaar bij RVVH kwam uit de counter. Joshua Usmany stuurde Djavann Munro de diepte in die de bal teruglegde op de meegelopen Yovanni Dias die kon de bal makkelijk binnen tikken voor de 1-0.

Een moment van onoplettendheid bij RVVH resulteerde in de gelijkmaker van Binnenmaas.1-1. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft begon RVVH ijzersterk en door goed doorzetten werd het 2-1 door een doelpunt van Haroon Latakwal. Binnenmaas kwam niet echt meer aan kansen toe. Senna van Vugt besliste de wedstrijd. Met een fantastisch indraaiende cornerbal viel de 3-1 binnen. Een fantastische teamprestatie voor de boys!!

Zaterdag:

Vol vertrouwen begonnen de boys zaterdag weer thuis tegen Brielle O19-1.

RVVH was dominant en kregen een aantal mooie kansen. Helaas gingen geen van de kansen erin. De keeper van Brielle had enkele mooie reddingen. Met een ongewijzigde 0-0 stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze kwam er weinig verandering. RVVH ging wat hoger druk zetten om de 1-0 te forceren. Helaas was het Brielle die via een corner op een 0-1 voorsprong kwam. Even later was het precies hetzelfde verhaal, bij een cornerbal liepen de mannen niet mee met hun tegenstander en kon Brielle de 0-2 binnen koppen. Brielle speelde vrouwen en kinderen eerst  en RVVH was niet meer bij machten om een doelpunt te maken. Het werd dus een teleurstellende 0-2 nederlaag voor de boys.

De boys staan met 3 punten uit wedstrijden op een 10e plaats. Zaterdag 1 april speelt RVVH  om half drie thuis tegen Spartaan’20 O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek O17-2.

Na een 1-1 ruststand ging de wedstrijd in de 2e helft met 3-2 verloren. Ruben v/d Elst en Bradley Hoogendoorn waren goed voor de doelpunten aan RVVH zijde. Zaterdag 25 maart spelen de boys om 12 uur thuis tegen LMO O17-1.

RVVH speelde zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd. De boys moesten tegen de nummer 2 Charlois O15-2 spelen. Door een snelle goal van Dyrone Vaarnold nam RVVH al vroeg de leiding. RVVH domineerde maar kon niet meer scoren in de 1e helft. 1-0.

In de 2e helft begon RVVH weer fel en kwam de 2-0 tot stand door een doelpunt van Victory Oboh. RVVH werd onder druk gezet en Charlois kwam met een aansluitingstreffer.2-1. Kort na de wissel van Jayden voor Dyrone viel al de gelijkmaker. Toch werden de drie punten nog opgeeist door RVVH. Op het randje van buitenspel kon Victory Oboh de winnende 3-2 scoren.

Door de winst staat RVVH nog altijd op een 1e plaats.

RVVH O14-1:

Koploper RVVH begon vol trots aan de thuiswedstrijd tegen de nummer 9 Fc Maense O14-1.

Zonder als te veel grote kansen was het Myka Laan die vanaf de zijkant na een kwartier kon doorbreken en de kans op 1-0 kreeg. Helaas ging de bal net naast. Vlak voor rust werd een vrije trap van Jordy Troost tot corner verwerkt door de keeper van Fc Maense . Fc Maense liet ook nog een mogelijkheid liggen om de score te openen. Met een 0-0 stand

Na de pauze kwam RVVH toch op voorsprong. Een perfecte pass van Bradley van Dijk kwam bij Jayce Bijvoets terecht en die maakte de 1-0. Het bleef lang spannend, maar de vreugde was groot na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. De boys staan nog altijd door de winst op een 1e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur thuis tegen LMO O14-1.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Poortugaal O13-3.

De boys waren de bovenliggende partij maar kwamen niet tot scoren. De wedstrijd eindigde zoals deze begon met 0-0.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Barendrecht O12-4.

De boys hadden te maken met een lastige tegenstander. Barendrecht was de bovenliggende partij en kreeg ook de meeste kansen. Maar door goed keeperswerk van Steff van Hooft bleef Barendrecht op 0 staan.

In de 2e helft ging RVVH verder druk zetten, dit resulteerde in een 1-0 voorsprong voor Barendrecht. Barendrecht ging door en door een eigen doelpunt van Sven Sonneveld werd het 2-0. RVVH werd wakker en ging vol in de aanval. Kayra Verstraten zorgde weer voor de aansluitingstreffer.2-1. RVVH was nog op zoek naar de gelijkmaker, maar miste de scherpte om nog een punt mee te nemen. Het bleef 2-1 voor Barendrecht. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een thuiswedstrijd tegen Fc IJsselmonde O12-3.

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 7 Charlois O11-1.

In de 1e helft bracht Roel v/d Greijn RVVH na een 0-1 achterstand weer terug in de wedstrijd. Halit Kalayci bracht RVVH weer aan de leiding. Met een 4-2 voorsprong ging RVVH de rust in door doelpunten van Amin Massaoudi en Halit Kalayci.

In de 2e helft werd de wedstrijd door RVVH gewonnen met 6-4. Roel v/d Greijn en Halit Kalayci maakten de doelpunten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Slikkerveer O11-1.