Dagverslag zaterdag 18 november

Ondanks dat het weer de gehele zaterdag teleurstellend en nat was, waren de resultaten daarentegen buitengewoon. Alle selectieteams van RVVH wisten zaterdag de wedstrijd winnend af te sluiten. Zelfs het vrouwenteam pikte drie punten mee uit Sleeuwijk. RVVH O12-1 had zaterdag een totale offday. Ze werden met een ruime nederlaag huiswaarts gestuurd.

De boys namen het zaterdag op eigen terrein op tegen koploper Scheveningen 2.

Vanaf meet af aan zat RVVH er goed op. Schevenigen werd al meteen verrast door een eerste poging van Shamir de Jesus na drie minuten die net over de doellat verdween. Drie minuten later nam RVVH de leiding, Gazar Dermendjan kon na een beste voorzet de 1-0 hard in de touwen werken. Lang kon RVVH niet van de voorsprong genieten want kort na een kwartier schoten de gasten de gelijkmaker binnen. In de counter ging Scheveningen goed door, Claudio van Halem miste snelheid om het zijn tegenstander nog moeilijker te maken. Keeper Kristian Nikolic kon de gelijkmaker ook niet meer voorkomen. 1-1.

Enkele minuten later prikte Scheveningen de 1-2 binnen maar gelukkig ging de treffer niet door wegens buitenspel. Kort daarna trachtte Scheveningen weer verandering in de stand te brengen. Een vrije trap aan de rand zestien leverde uiteindelijk geen gevaar op voor RVVH. Een minuut later had RVVH wel de voorsprong te pakken. Een prima steekpass van Maurice Lopes ging richting Shamir de Jesus die er weer als een haas vandoor ging en direct de 2-1 in de touwen werkte.

Net voor het half uur haalde Sven Bout de trekker over van afstand, zijn poging werd met moeite weggewerkt door de doelman van Scheveningen. Enkele minuten later zag Gazar Dermendjan zijn doelpoging voor de lijn weggewerkt worden. RVVH slaagde er maar niet in om de genadeklap uit de delen aan de koploper. Sven Bout verzuimde de 3-1 te scoren toen hij oog in oog met de Scheveningen doelman kwam te staan. Vlak voor rust gebeurde hetzelfde ook aan de andere kant. Keeper Kristian Nikolic kon een gelijkmaker voorkomen. Zo gingen de boys toch met een 2-1 voorsprong de pauze in.

In de 2e helft moest keeper Nikolic opnieuw in actie komen, maar hij deed dat weer uitstekend. RVVH stelde de winst daarna wel zeker. Shamir de Jesus maakte een mooie actie en passeerde enkele tegenspelers, vervolgens kon hij Patrick Lopes Martins da Veiga aan het werk zetten om de 3-1 in het doel te werken. De drie punten leken binnen te zijn! Althans daar leek het nu op. In de 69e minuut schoot Gazar Dermendjan hard op het doel maar dit leverde niet de 4-1 op.

Toch slaagde RVVH er nog in om de score verder uit te breiden. In de 72e minuut wist Youri Volkman de Scheveningen keeper compleet te verslinden. Van afstand schoot hij de 4-1 strak in de hoek binnen. In de slotminuten gingen enkele mogelijkheden op de 5-1 verloren. Gazar Dermendjan kwam alleen voor de keeper te staan maar scoorde niet. Even later mikte Youri Volkman van afstand de bal net langs het doel. Korte tijd later viel het verlossende laatste fluitsignaal van scheidsrechter v/d Putte. De drie punten bleven dikverdiend in de dikke knip van RVVH .

Door de winst heeft RVVH drie stappen omhoog gezet. De boys staan op een mooie 3e plaats met 15 punten uit 8 wedstrijden. Scheveningen is door het verlies drie plaatsen gezakt op de ranglijst. De gasten staan nu op een 4e plek. Komende zaterdag 25 november speelt RVVH een late uitwedstrijd. De boys spelen om 15:15 uur tegen Rijnsburgse Boys 2. De uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Jodan Boys- Fc’s Gravezande 4-2, Nieuwenhoorn 2-Katwijk 2 4-1, Forum Sport-Rijnsburgse Boys 5-1, SHO 2-Quick Boys 2 0-2, Fc Rijnvogels 2-BVCB 2 1-3, Noordwijk 2-Capelle 2 5-1.

Opstelling RVVH 2:Nikoloc, v/d Weele(69 Swarttouw), Kaba, van Halem, Pires, Bout, Volkman, M.Lopes, de Jesus(84 Mpongo), Dermendjan, Lopes Martins da Veiga(69 Roberts).

De nummer vier RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer zes op de ranglijst Charlois 2.

Binnen negen minuten pakte RVVH al een voorsprong, Robin Malipaard haalde van afstand uit maar zijn schot werd van richting veranderd. Christiaan Groeneveld reageerde attent en kopte meteen daarna de 0-1 binnen. Tien minuten later kwam de thuisploeg gevaarlijk door met twee man, maar gelukkig verprutste Charlois hun kans.

Kort voor het half uur moest de keeper van Charlois alles uit de kast halen om een schot van Levi Hoogendoorn onschadelijk te maken. Even later zat het RVVH weer niet mee toen Jaden Gravenbeek zijn schot op de paal zag belanden. Het regende kansen maar de scherpte ontbrak nog altijd voor RVVH. Levi Hoogendoorn schoot hoog over het doel en een kopbal van Rick Resoort ging ook over het doel. Vlak voor rust maakte RVVH het verschil. Goed doorjagen van Bart de Vries leverde uiteindelijk een frommeldoelpunt op van Kevin van Heek.0-2.

In de 2e helft ging er weer het nodige mis bij RVVH. Kevin van Heek raakte de paal en een inzet van Jaden Gravenbeek ging ook naast het doel verloren. Een schuiver van Jaden Gravenbeek leverde na een goeie bal van Levi Hoogendoorn wel de 0-3 voorsprong op. Na een uur spelen moest keeper Joris Vugt tot driemaal toe zijn doel schoon houden met prachtige reddingen.

Charlois deed na 72 minuten toch wat terug, maar gelukkig schoot Jaden Gravenbeek de boys vijf minuten later weer na een 1-4 voorsprong. Na twee doelpunten van Charlois kon RVVH de wedstrijd toch met 3-4 winnend over de streep trekken. RVVH staat door de winst op een mooie degelijke 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen SSS 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Msseyh(72 Nazaryan), R.Resoort(72 Capelle), Monteiro, Malipaard, Krens, Groeneveld, de Vries(46 Brunswijk), Hoogendoorn(55 Zeij), Gravenbeek.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer zeven op de ranglijst Rhoon 4.

In de 1e helft werd er ook gelijk de eindstand bereikt, want na de pauze werd er door beide teams niet meer gescoord. Het werd uiteindelijk 1-1. Wesley Arbouw scoorde namens RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Charlois 3.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys 2.

De boys kregen veel goeie kansen om de score te openen, aan de andere zijde gaf RVVH geen kansen weg. Met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in. Kelvin Komduur en Collin Been schoten allen raak voor RVVH.

Na de pauze werd RVVH feller. De gastheren hadden weinig te vertellen tegen de Blauwwitte brigade. Uit een aantal goeie aanvallen liet RVVH de score verder oplopen. Uiteindelijk wonnen de boys ruim met 0-7. Doelpunten kwamen wederom van Kelvin Komduur(2x), Niels Nugteren, Casper Blaak en een eigen doelpunt. Door de winst heeft RVVH drie stappen omhoog gezet in de ranglijst. RVVH staat nu op een 7e plaats met 8 punten uit 6 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 16:15 op eigen terrein tegen Rhoon 4.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 11 Poortugaal 5.

De boys starten wat nonchalant aan de wedstrijd, dit resulteerde al vlot in een tegentreffer van Poortugaal. Kort daarna zette RVVH de knop om en kwamen de boys op gelijke hoogte. Quensley Blansjaar werd de diepte ingestuurd en schoot de 1-1 binnen. Later zette Robert Kooiman vanaf de penaltystip RVVH op een 2-1 voorsprong. De score werd verder opgeschroefd naar 4-1 door tweemaal Paul v/d Kooij. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft ging RVVH als een sneltrein door. Met een fabuleus hakje van Paul v/d Kooij werd Robert Kooiman vrij voor het doel gezet en Robert schoot in de lange hoek raak.5-1. Vervolgens kreeg Paul v/d Kooij vleugels en met een aantal kapbeweging stuurde hij meerdere tegenstanders het bos in en ook de keeper gaf hij het nakijken voor de 6-1. Daarna wist v/d Kooij de keeper weer te verrassen met een halve omhaal voor de 7-1.

De honger was nog niet gestild en RVVH ging door. Na de 8-1 van Raymond Josee kon Paul v/d Kooij voor zijn 5e treffer gaan aanleggen. 9-1. Het slotakkoord kwam van Patrick van Es, met twee goals zette hij de 11-1 eindstand op het scorebord. Door de ruime winst staat RVVH nu op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 2 uur een uitwedstrijd tegen RDM 3.

RVVH O23-1:

RVVH staat er nog altijd goed voor. De boys zitten nog steeds in het spoor van de koploper Unitas’30 maar afgelopen zaterdag moest RVVH helaas genoegen nemen met een punt tegen Zuidland O23-1(3-3).

Nu moest RVVH op eigen terrein afrekenen met de nummer 8 SHO O23-1. In de 1e helft opende Mike Kooiman de score voor de blauwwitte brigade. Daarna zette Sjaief Vrede de 2-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft kon RVVH verder uitlopen. Mike Kooiman zorgde voor de 3-0. Daarna werd het 5-0 door doelpunten van Juwensly Orcadio en Kamal El Ouardi. Mike Kooiman schoot later nog tweemaal raak voor de 7-0. De boys blijven nog altijd in het spoor van de nummer 1. Helaas maakte de koploper geen fouten . Unitas won zaterdag met 7-0 van Zuidland O23-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur wederom thuis tegen Poortugaal O23-1. Een week later speelt RVVH de topper in Etten Leur tegen Unitas”30.

RVVH O23-2:

RVVH speelde zaterdag tegen de nummerlaatst Poortugaal O23-4.

De boys hadden meer moeite met het drassige veld dan met de tegenstander. Toch kwam RVVH snel op voorsprong. Angel Gallardo lag de bal fantastisch klaar voor Tom Piena, vanaf de zestienmeterlijn schoot Piena keihard binnen. 0-1. Kansen die hierna kwamen werden niet aangegrepen om de score verder uit te breiden. Met een 0-1 voorsprong gingen de boys de rust in.

Na de pauze kwam Kianto den Hartog binnen de lijnen. Hij had er zin in en scoorde eerst met de voet de 0-2. Daarna scoorde hij tweemaal met zijn hoofd een glaszuivere hattrick. De 0-4 winst kwam hierna ook niet meer in gevaar. RVVH staat na de winst bovenaan in de ranglijst. Aanstaande zaterdag kan RVVH verder afstand nemen van hun naaste concurrent. De boys spelen dan op eigen terrein om half drie tegen de nummer twee Smitshoek O23-2.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de koploper Charlois O16-2.

Op het kletsnatte veld aan de Sportlaan kregen de boys na een minuut al een tegendoelpunt. Uit een rommelige situatie viel de 0-1. Een half uur later scoorde Charlois nogmaals, maar deze treffer ging niet door wegens buitenspel. Het lukte hierna niet meer om langszij te komen. Ruststand 0-1.

In de 2e helft kwamen de boys niet erg overtuigend over. De 0-1 achterstand bleef ook lang op het scorebord staan. Na 70 minuten kwam er een kentering in de wedstrijd. Uit een mooie aanval kon Dyrone Vaarnold de gelijkmaker scoren. Het leek wel of iedereen hierna wakker werd en anders ging spelen. RVVH rook bloed en ging voor de winst. In de slotfase haalde RVVH de drie punten alsnog binnen. Het dak ging eraf toen Victory Oboh(Brobbey) de winnende treffer voor RVVH binnen schoot. Door de winst staat RVVH nu op een mooie 2e plek. Komende dinsdagavond haalt RVVH een wedstrijd in. Om half 8 spelen de boys thuis tegen Rockanje O16-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis. Om 10 uur speelt RVVH tegen Smitshoek O16-2.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Alexandria’66 O15-2.

De boys werden in het begin overlopen door een goed combinerende tegenstander. Een 0-1 achterstand was het gevolg. RVVH kwam beter in het spel maar kon dit niet in doelpunten uitdrukken. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze ging RVVH beter van start. De duels werden feller en de druk werd opgevoerd. Stijn Baartmans werd gevloerd binnen de zestien en de boys konden via een strafschop op gelijke hoogte komen. Jayce Bijvoets verzilverde de penalty. Later kon RVVH de wedstrijd alsnog winnend afsluiten. Jayce Bijvoets ging alleen op de keeper af en scoorde beheerst de 2-1 voor RVVH wat dan ook de drie punten opleverde. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen ZwerversIJvv O14-2.

De boys begonnen wat onwennig aan de 1e helft maar na 10 minuten kwam er verandering in. Che van Toorn schoot RVVH op een 1-0 voorsprong. Daarna tekende Daniël Pogosjan  met een mooie vrije trap in de kruising voor de 2-0. De score werd verder uitgebreid door Che van Toorn en Amin Msseyh. Met een 4-0 tussenstand ging RVVH zich opwarmen in de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft werd het eenrichtingsverkeer, de score werd verdubbeld door RVVH. Met een ruime 8-0 overwinning werden de drie punten binnen gehaald. Doelpunten kwamen van Ali Wali, Amin Msseyh(2x) en Marley Brown. RVVH staat na vier wedstrijden op een mooie 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 een uitwedstrijd tegen FC IJsselmonde O14-2.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen BZC/Zuiderpark O13-1.

In een goed en verzorgde 1e helft van RVVH kwamen de boys op een snelle 2-0 voorsprong door twee treffers van Divensly Mahn. Voor rust werd de score verder uitgebreid door doelpunten van Daley Ouwens en Divensly Mahn. Met de 4-1 voorsprong ging RVVH de pauze in. Na de rust werd er niet meer gescoord. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen op eigen terrein tegen Spartaan’20 O13-5.

RVVH O12-1:

Zaterdag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen de nummer twee DRL O12-1.

De boys hadden een totale offday en gingen met een gevoelige 20-0 nederlaag van het veld af. Komende zaterdag doet RVVH weer een nieuwe poging. Om 12 uur speelt RVVH thuis tegen Sc Excelsior O12-5.

RVVH speelde zaterdag een lastige uitwedstrijd tegen NSVV in Numansdorp.

Na een slordige start van de boys wist Gabriël Garcia Bellas met een linkerschuiver zijn team toch aan de leiding te brengen. Enkele kansen die volgden werden onbenut gelaten. Met een kleine 0-1 voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze speelde RVVH onrustig en werd er veel balverlies geleden. Toch werd er gevochten om de 0-1 overwinning over de streep te trekken. Diep in blessuretijd ging het nog bijna fout toen Collin Bekkers de bal met de hand raakte. Keeper Caithlijn Hiel speelde een heldenrol en stopte de strafschop. De winst heeft RVVH een mooie 2e plaats opgeleverd in de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen LMO O11-1.