Dagverslag zaterdag 2 maart

De nummer vier RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 13 van de ranglijst Jodan Boys 2. Op een uiterst slecht natuurgrasmat wist RVVH al vlot op voorsprong te komen in Gouda. Na 8 minuten leverde goed druk zetten op de keeper van Damian Mars al het 1e doelpunt op voor RVVH. De keeper van Jodan Boys schoot tegen Damian aan en de bal viel meteen goed zodat hij de bal in het lege doel kon werken. 0-1. Even later bereikte Damian Mars met een voorzet Wessel Verhaar die met een kopbal net voorlangs kopte. Tegen de rust kon RVVH de marge vergroten. Youri Volkman nam een vrije trap schuin voor het doel en schoot diagonaal buiten bereik van de keeper binnen.0-2.

Na de pauze kreeg de wedstrijd een minder aanzien. Door het slechte veld was goed combinatievoetbal bijna niet mogelijk. In de 50e minuut had RVVH wel nog een beste kans om de 0-3 op het scorebord te krijgen maar Youri Volkman stuitte in een 1 op 1 situatie op de keeper. En als je je kansen dan zelf niet afmaakt dan vallen ze meestal aan de andere zijde wel. Nog voor het uur scoorde Jodan Boys de 1-2.

RVVH leek aangeslagen maar probeerden toch weer het verschil te maken. Damian Mars trok de zestien in en bereikte met een sliding Moise Mpongo maar hij raakte hierbij de keeper. Moise Mpongo schoot de 1-3 binnen maar de treffer werd afgekeurd en scheidsrechter M.Y.Scherpenhuyzen gaf een vrije trap aan Jodan Boys. Vlak voor tijd kwam Jodan Boys nog langszij. Een cornerbal werd direct ingedraaid en zo werd het 2-2. RVVH heeft de drie punten weg laten glippen, maar kon gelukkig nog een punt mee terug nemen. Op de ranglijst kwam er geen verandering in de stand. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Nieuwenhoorn 2-Forum Sport 2 0-6, SHO-Fc ‘sGravezande 2-2, Fc Rijnvogels-Scheveningen 2-3, Capelle 2-Katwijk 2 4-5, Noordwijk2-Quick Boys 2 0-4. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis voor de competitie tegen Nieuwenhoorn 2.

Opstelling RVVH 2: van Dommelen, v/d Weele(63 Gravenbeek), Pires, van Halem(32 Boogert), Kaba, Mosmans, M.Lopes, Volkman(62 K.de Graaf), Mars, Verhaar, Mpongo(80 v/d Male).

Woensdagavond speelde RVVH in Roosendaal een oefenwedstrijd in het stadion tegen RBC O23-1. De boys kwamen op voorsprong door een doelpunt van Jaden Gravenbeek. Voor rust scoorde RBC nog de gelijkmaker. In de 2e helft scoorde RBC nog de 2 en de 3-1. Vlak voor tijd maakte Noury nog de 3-2.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie voor de competitie thuis tegen Zwervers IJvv 2.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 9 Fc Binnenmaas 5. Met de rust stond het 2-2. Doelpunten kwamen van Kelvin Wittekoek en Ruben van Vliet. Na rust ging de wedstrijd met 3-2 verloren. De boys staan na het verlies op een 7e plaats van de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen DRL 3.

De nummer 4 RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Egelantier Boys 2. In de 1e helft kwamen de boys sterk uit de startblokken. Met een ruime 5-0 voorsprong ging RVVH de rust in. Na de pauze ging de scoringsmachine nog even door. De wedstrijd werd met 9-1 gewonnen. Vlak voor tijd kwamen de gasten nog met een eretreffer. Casper Blaak had met drie treffers het grootste aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Kelvin Komduur(2x), Nick de Snicker, Niels Nugteren, Collin Been en Lars Achterberg. RVVH staat na winst op een mooie 4e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen WCR 4.

RVVH reisde zaterdag af naar de Bongerd in Barendrecht voor een wedstrijd tegen Barendrecht 14. Door een halve omhaal van Patrick van Es nam RVVH een 0-1 voorsprong. In de 2e helft draaide de wedstrijd helemaal om en won Barendrecht met 5-2. Daniël Vermeulen scoorde nog wel de 2-2. Na 12 wedstrijden staat RVVH met 22 punten op een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Smitshoek 9.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 5 Poortugaal O23-1.

De boys begonnen stroef en in een laag tempo. Kansen waren er voornamelijk voor Poortugaal, maar gelukkig hield RVVH de nul. Juwensly Orcadio slaagde er halverwege de 1e helft niet in na enkele passeerbewegingen om ook de keeper te passeren. Het bleef uiteindelijk een ongewijzigde stand bij rust.

Na de pauze kon Kamal El Ouardi in de 72e minuut het verschil maken. Uit een fraaie voorzet zette Kamal RVVH op 1-0. In de slotminuten kreeg Juwensly wederom een grote kans om de score te vergroten toen hij weer alleen op de keeper afging, maar zijn schot ging net naast. In blessuretijd trachtte Poortugaal nog de gelijkmaker binnen te werken bij een cornerbal. De keeper van Poortugaal ging mee naar voren maar de cornerbal kwam voor de voeten van Kamal El Ouardi terecht die er snel van door ging. De lange keeper ging in de achtervolging achter Kamal aan maar kon niet meer voorkomen dat Kamal de definitieve nekslag zou geven aan Poortugaal.

Niet veel later blies de scheidsrechter de wedstrijd naar het einde. RVVH won met 2-0. Door de winst staat RVVH op een mooie 2e plaats met twee punten achter op de koploper Sc Feijenoord O23-1. Sc Feijenoord ging zaterdag met 3-0 onderuit tegen Oranje Wit O23-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 11 een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O23-1.

RVVH O23-2:

Woensdagavond haalde RVVH een wedstrijd in thuis tegen NSVV O23-2.

Vanaf het begin was RVVH er op gebrand om de volle winst te behalen, dit was ook te zien in het spel. Veel duels werden gewonnen en met name Roendly Richardson en Djavann Munro waren met hun snelheid een plaag voor de verdedigers van NSVV. Lorenzo Bakker hield goed het overzicht en lag de bal keurig klaar voor de inkomende Jarmo de Bode die de 1-0 scoorde. Vlak daarna scoorde Haroon Latakwal de 2-0 nadat hij perfect aangespeeld werd  door Djavann Munro . Vlak voor rust tekende Tom Piena voor de 3-0.

In de 2e helft bleef RVVH doordrukken, dit leverde al snel een 2e doelpunt op van Haroon Larakwal.4-0. In de laatste fase werden de boys wat slordiger. Toch won RVVH de wedstrijd met 6-0. Na de 5-0 van Brooklyn Zijlstra scoorde Angel Gallardo uit een onmogelijke hoek de 6-0.

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij de nummer 6 Victoria’04 O23-2.

De wedstrijd werd gespeeld op natuurgras. RVVH had veel balverlies en kwam op een 0-1 achterstand uit een strafschop. Jimmy Lavieren haalde een speler van Victoria’04 onderuit binnen de zestien. Per toeval kwamen de boys voor rust nog op gelijke hoogte. Brooklyn Zijlstra wilde een strakke voorzet geven maar werd door de sterke wind gevangen en zo ingedraaid in het doel. 1-1 was de ruststand.

Na de pauze kreeg RVVH meer grip op de wedstrijd. Een overtuigend schot van Brooklyn Zijlstra leverde dan ook de 1-2 op. Hierna nam de weerstand van de tegenstander af. RVVH won de wedstrijd met 1-5. Kianto den Hartog schoot de 1-3 snoeihard in de kruising. Daarna waren Djavann Munro en Kaj Capel goed voor de 1-4 en de 1-5. Zo heeft RVVH in twee wedstrijden weer hele goeie zaken gedaan op de ranglijst. De boys staan op een mooie 2e plaats. Aanstaande zaterdag staat er een mooi duel op het programma, RVVH speelt op eigen terrein om half drie tegen koploper Zwaluwen O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spirit O18-1.

In de 1e helft namen de boys al de leiding. Pascal Valieva opende de score voor RVVH. Daarna tekende Ruben v/d Elst voor de 0-2 ruststand. Na rust won RVVH de wedstrijd met 0-5. Met een glaszuivere hatrick nam Pascal Valieva alle doelpunten voor zijn rekening.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen Laakkwartier O18-1.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Victoria’04 O16-1.

De boys zaten niet goed in de wedstrijd maar wisten toch op voorsprong te komen. Een verwoestend schot van Brobbey was dan ook onhoudbaar voor de keeper. RVVH nam de 0-1 de voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft werd het er niet beter op. Enkele kleine kansjes bleven onbenut. Uiteindelijk kon Victoria nog wel op gelijke hoogte komen. RVVH staat na 4 wedstrijden op een gedeelde 1e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over tien een oefenwedstrijd tegen Drechtstreek O16-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Feijenoord Mo16.

In een op en neer gaande 1e helft had Feijenoord een licht overwicht. RVVH kon er sporadisch uitkomen. Feijenoord ging met een 0-1 voorsprong de rust in. Na de pauze was RVVH gelijkwaardig, toch werd er niet meer gescoord. De wedstrijd ging met 0-1 verloren.

Komende woensdagavond speelt RVVH om 7 uur thuis voor de Abel-Cup tegen Smitshoek O15-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om 11 uur voor de competitie tegen Rotterdam United O15-1.

RVVH O14-1:

Woensdagavond speelde RVVH op eigen terrein om de Betcity-Cup tegen Olympia O14-1. In de 1e helft ging RVVH 10 minuten gelijk op met de tegenstander. Daarna kreeg Olympia met veel technische spelers het overwicht. Halverwege de 1e helft kwam RVVH dan ook op een 0-1 achterstand. Vlak voor rust viel de 0-2. In de 2e helft ging de wedstrijd met 0-5 verloren.

Zaterdag speelde RVVH op eigen terrein weer voor de competitie tegen de nummer twee Lekkerkerk O14-1. De boys kwamen goed uit de startblokken, uit een mooie aanval viel dan ook na 6 minuten al de 1e goal. Daniël Pogosjan kon met een mooie steekbal Isaiah Chin a Joe bereiken. Die verzilverde meteen deze kans voor de 1-0 voorsprong. Tien minuten voor rust werd het spel wat slordiger en uit het niets kwam Lekkerkerk met de 1-1.

In de 2e helft was RVVH het even kwijt toen Lekkerkerk ook nog eens de 1-2 binnen werkte. Daarna toonden de boys vechtlust en karakter en 7 minuten voor tijd kwam er al de beloning. Amin Msseyh werd met een diepe bal weggestuurd door Kian Belder. Amin lobte vervolgens de gelijkmaker over de keeper heen het doel in. Enkele minuten later werd de volle winst gepakt. Marley Browne kon uit de kluts de bal oppikken en in het doel werken.3-2. Door de winst staat RVVH met 10 punten uit 4 wedstrijden op een gedeelde 1e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen TOGB O14-3.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd op de Bongerd tegen Barendrecht O13-4.

De boys begonnen goed maar wisten uiteindelijk niet te scoren. Met een 0-0 stand was de rust aangebroken.

Na de pauze werd er een goed resultaat behaald. Myro van Toorn en Ojani Muth zetten RVVH op een 0-2 voorsprong. Daarna werd de klus geklaard door Eldin Bahramovic en Robin de Ru de zorgden voor een 0-4 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur op eigen terrein tegen Capelle O13-1.

RVVH O12-1:

Op een drassig veld speelde RVVH zaterdag een uitwedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek O12-1. RVVH kwam in de 1e helft terug van een 1-0 achterstand. De pupil van de week Elza Hanse tekende voor de gelijkmaker. Daarna had RVVH het ritme goed te pakken. Door twee treffers van Nauffel Tahrioui ging RVVH met een 1-3 voorsprong de rust in. Na rust stelde Levin Baan de 1-4 winst zeker. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om vijf over twee een uitwedstrijd tegen LMO O12-3.

Zaterdag stond er een lastige wedstrijd op het programma. Op eigen terrein speelde RVVH tegen Spartaan’20 O11-8. Na een rommelige start met slecht spel kon RVVH wel op soorsprong komen. Ezekiel Manana Adames wist tweemaal raak te schieten. Door een eigen doelpunt van Spartaan’20 kwam er al een 3-0 voorsprong op het scorebord te staan.  Daarna kwam Spartaan’20 met de aansluitingstreffer.3-1. Gelukkig was voor rust Ezekiel Manana Adames hierna weer trefzeker voor de 4-1 ruststand.

In de 2e helft maakte RVVH het zichzelf erg moeilijk, maar met een 4-3 overwinning pakte RVVH toch nog de drie punten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur een thuiswedstrijd tegen Overmaas O11-1.