Verslag wedstrijden dinsdag 24-1

Dinsdagavond speelde RVVH op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen de nummer 15 uit de 4e divisie Jodan Boys. RVVH begon sterk aan de wedstrijd en nam al na 13 minuten de leiding. Philip Dragon kon met een lange steekbal Gino Stolk in stelling brengen die  daarna beheerst de 1-0 in de touwen schoot. Enkele minuten later kwam Gino Stolk weer 1 op 1 met de keeper te staan, maar nu bleef de 2-0 uit.

In de slotminuten voor rust werd de marge vergroot door Everton Pires Tavares. Hij nam de bal aan binnen de zestien en uit de draai schoot hij raak. 2-0. Kort daarna kreeg Gino Stolk weer de mogelijkheid om te scoren, maar in de kluts werd zijn poging tot corner verwerkt.

In de 2e helft werd er volop gewisseld door trainer Kevin Vink. Jodan Boys kon na een uur bijna aansluiting krijgen, maar een kopbal ging recht op keeper Tim Elkhuizen af. Halverwege de 2e helft kon Gazar Dermendjan na een goeie actie Huib van Barneveldt bereiken, die schoot daarna op de keeper. In de rebound kon RVVH alsnog niet profiteren. Na 77 minuten kwam Ibrahim El Koubai nog met een goede voorzet op Huib van Barneveldt, maar die kopte mis.

RVVH is tegen Jodan Boys niet in de problemen gekomen en had zeker in de 1e helft een goed overwicht en ook in het 2e deel domineerde RVVH . Kwa kansen hadden de boys er sowieso meer kunnen uithalen. Maar de competitiewedstrijd van  zaterdag tegen Cvv Zwervers is belangrijker natuurlijk.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Boers, Steketee(61 Eggers), Dragon(75 Daviraz), Niamut(46 Ajarai), Proost(61 El Koubai), Merencia(46 dos Santos/52 Karaca), de Witte(46 Buist), Stolk(75 Lopes da Veiga Martins), Pires Tavares(61 van Barneveldt), Dermendjan(75 Bouwmeester).

RVVH 3 speelde dinsdagavond in Maasluis een oefenwedstrijd tegen MSV’71. Na een 3-0 achterstand bij de rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 5-0 verloren. Trainer Marlo Bruma zette vooral ook de wissels aan het werk.

VR -Cup/Fidus Cup: Er zijn weer enkele lotingen verricht, RVVH O23 speelt op 21 maart een uitwedstrijd de winnaar van Jodan Boys – ASWH. RVVH Vr. spelen ook op 21 maart een uitwedstrijd tegen DCV Vr1.

Als de mannenhoofdmacht van RVVH op 7 februari wint van Meeuwenplaat dan is de volgende wedstrijd op 28 februari a.s. uit tegen Excelsior Maasluis.