Dagverslag zaterdag 25 mei

Voor RVVH stond er eigenlijk niets meer op het spel. De boys hadden al een mooie 4e plek behaald in de reservehoofdklasse. Mooie wedstrijden gespeeld en maarliefst 12 wedstrijden weten te winnen. 6 x werd er gelijk gespeeld en 7x ging de wedstrijd verloren. Op eigen terrein kwam nu de nummer 1 BVCB 2 op bezoek en bij winst of gelijkspel kon BVCB kampioen worden. Voor RVVH dan ook nog een reden om dit te proberen verhinderen. Het zal niet makkelijk zijn, maar de boys wilden er wel alles aan doen.

RVVH kwam snel en goed uit de startblokken en zette al naar 3 minuten de 1-0 op het scorebord. Met een hoge bal over de keeper heen was Sven Bout de doelman iets te slim af voor de 1-0. Daarna mocht RVVH van geluk spreken dat de gasten niet al weer snel op gelijke hoogte kwamen. Na een klein kwartiertje moest Roel van Dommelen al alles uit de kast halen om zijn doel schoon te houden. Drie minuten later had keeper van Dommelen weer een engeltje op de doellat toen BVCB een vrije trap vol op de paal schoot.

De boys konden zich nog altijd staande houden tegen de mogelijk aanstaande kampioen.Vlak voor het half uur schoot BVCB de bal naast het doel. In de 36e minuut werkte BVCB zich naast RVVH. 1-1. Twee minuten later werden de toeschouwers van BVCB nogmaals getrakteerd op een treffer van hun club. In de slotminuten voor rust bepaalde BVCB de ruststand op 1-3. Uit een cornerbal werd er daarna strak binnen geschoten.

Na de pauze maakte RVVH de jacht naar de aansluiting, maar dit ging moeizaam. BVCB werd verder in het zadel geholpen door scheidsrechter Verbij die na een licht duwtje binnen de zestien de bal op de stip lag voor de bezoekers. 1-4. Hierna leek de kaars gedooft bij RVVH, maar in het slot van de wedstrijd kwam de spanning toch nog even terug in de wedstrijd. Kevin de Graaf kon met een goeie actie tussen de tegenstander door gaan en zo de 2-4 binnen werken. Met een ruime tien minuten te gaan was het nog mogelijk. Maar het balletje rolde toch weer aan de andere zijde binnen. BVCB werd afgevlagd door de grensrechter wegens buitenspel,maar de scheidsrechter liet doorgaan zodat BVCB uiteindelijk op 2-5 kwam.

Hier bleef het ook bij. BVCB vierde feest met de titel en RVVH vierde toch ook wel een feestje dat ze ondanks alles toch nog op een mooie 6e plek behaald hebben. Nu even een lekkere lange adempauze en dan na de zomerstop weer starte met een nieuw fris en hersteld team.

Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-Katwijk 2 2-14, Quick Boys 2-Capelle 2 4-0, Forum Sport 2-Fc Rijnvogels 2 2-2, Jodan Boys 2-SHO 2 2-4, Scheveningen 2-Fc’sGravezande 2 4-0.

Opstelling RVVH 2: van Dommelen, Kaba, Kusters, Swarttouw, v/d Weele(36 de Bode), Volkman, Boogert(46 Mars), Mpongo(59 Latakwal), Delgado(59 van Halem), M.Lopes(76 K.de Graaf), Bout.

RVVH kwam zaterdag niet in actie, maar haalde donderdagavond een wedstrijd in. De boys gingen op bezoek bij de nummer twee op de ranglijst ZwerversIJvv 5. In de 1e helft speelde RVVH  een half uur lang dominant de bal rond  zonder echt uitgespeelde kansen. Robert Kooiman en Leon Smit hadden bij enkele schoten het vizier niet op scherp staan om goed af te ronden. Net na het half uur kwam RVVH op een 0-1 voorsprong toen Ewald Euser een voorzet van Daniël Vermeulen tussen de palen wist te koppen. Kort voor rust kreeg de thuisploeg nog mogelijkheden op de gelijkmaker, maar toch was het RVVH die met een kleine 0-1 voorsprong de rust inging.

In het 2e deel van de wedstrijd kwam ZwerversIJvv vrij gemakkelijk aan de gelijkmaker. Jordy de Groot werkte de bal wat ongelukkig in het eigen doel. Tien minuten voor het einde gebeurde dit aan de andere zijde ook. Een lage harde voorzet van Quensley Blansjaar werd in de strijd in eigen doel gewerkt. 1-2. RVVH kon de overwinning niet over de streep trekken, want een minuut of vijf later werd de 2-2 eindstand bepaald. RVVH staat nu op een mooie 5e plaats. De boys hebben nog twee wedstrijden te gaan. Donderdagavond 6 juni staat er om half 8 een thuiswedstrijd gepland tegen Barendrecht 13 en zaterdag daarna spelen de boys om 12 uur wederom thuis tegen R.H.S 6.

RVVH O23-1:

Zaterdag werd de uitwedstrijd tegen Oranje Wit O23-1 afgelast. RVVH haalt de wedstrijd aanstaande dinsdagavond in om 8 uur. Om te promoveren moeten de boys met twee doelpunten verschil winnen. Concurrent Baronie won zaterdg met 3-0 van Zuidland O23-1. Doordat hun gewonnen hebben heeft Baronie de 3e plaats overgenomen van RVVH. Baronie heeft 23 punten uit 14 wedstrijden en RVVH heeft nu 20 punten uit 13 wedstrijden. Het doelsaldo van Baronie is +7 en dat van RVVH +6. De boys hopen dinsdagavond op wat extra support voor ondersteuning.

RVVH O18-1:

De nummer vijf RVVH ontving zaterdag op eigen terrein de nummer zeven van de ranglijst DRL O18-1.

In de 1e helft gingen de boys goed van start. Door een doelpunt van Pascal Valieva nam RVVH dan ook met 1-0 de leiding. Voor rust slaagde DRL toch nog in om op gelijke hoogte te komen.1-1 was dan ook de ruststand.

Na de pauze gaf RVVH de wedstrijd uit handen. DRL liep uit naar een 1-3 voorsprong. De wedstrijd ging met 2-3 verloren. Pascal Valieva scoorde ook de 2e goal van RVVH. RVVH is op de 6e plek geëindigt van de ranglijst.

RVVH O16-1:

RVVH moest aanvankelijk thuis tegen de nummer elf SEP O16-2, maar die tegenstander kwam niet opdagen. Door snel schakelen kon er toch nog een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen SHO O16-2.

In een rommelige 1e helft wisten  de boys toch de leiding te nemen door een doelpunt van de vertrekkende topscoorder Brobbey. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH dan ook de rust in.

In het 2e deel werd het er niet veel beter op. Met 10 tegen 11 moest RVVH de voorsprong even zien te behouden. Maar SHO profiteerde van de man meer situatie en kwam op gelijke hoogte. 1-1. Een mooie actie van Amar Kurtalic kreeg nog een vervolg. Hij legde de bal klaar voor Brobbey die simpel en goed de 2-1 binnen schoot. Dit was ook tevens de eindstand. Aanstaande zaterdag dan moet het vizier weer helemaal strak staan, want dan nemen de boys het in de finale van de jeugdbeker op tegen Vredenburch O16-1. De wedstrijd start om half tien op het terrein van BVCB. De competitiewedstrijd tegen SEP O16-2 word zaterdag 8 juni ingehaald.

RVVH speelde de laatste competitiewedstrijd op eigen terrein tegen Zestienhoven O15-1.

Zestienhoven was in de 1e helft al de bovenliggende partij. Binnen drie minuten vloog de bal uit een onmogelijke hoek al het doel in. Echte kansen voor RVVH bleven uit. Ruststand was 0-1.

Na de pauze startte RVVH wat beter. Door een doelpunt van Sil Douma werd het met 1-1 weer een wedstrijd. In de op en neergaande strijd kwam Zestienhoven met een 1-2 zege toch als winnaar uit de bus. Op de ranglijst is RVVH onderaan blijven hangen. Woensdagavond 29 mei speelt RVVH om 7 uur een oefenwedstrijd tegen nieuw Xerxes DZB O16.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdsg nog voor de titel tegen koploper LMO O14-1.

Na een gespannen start van RVVH wist LMO toch de wedstrijd na twee minuten al open te breken. Gelukkig kon RVVH binnen een kwartier te stand weer gelijk trekken. Daniël Pogosjan nam een vrije trap uitstekend en schoot over zo,n 20 meter afstand over de muur heen raak.1-1. Met deze gelijke stand gingen de beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft was RVVH vooral op de helft van LMO te vinden. Een grote kans op de voorsprong was er voor Isaiah Chin a Joe, maar met een vlammend schot kwam de bal via de paal weer terug. Jahnildo Lemnob probeerde nog de rebound binnen te werken maar schoot op de keeper. Helaas veranderde er niets meer aan de uitslag. Door het gelijke spel is LMO met drie punten meer toch kampioen geworden. De competitie is nu klaar voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een toerooi bij Smitshoek. De week daarna word er bij RVVH een toernooi bij RVVH afgewerkt.

RVVH maakt nog kans op de titel. Alleen moest er dan wel gewonnen worden. De boys staan op een 2e plaats net onder de koploper VVOR O13-1.

Zaterdag gingen de boys op bezoek bij Fc Binnenmaas O13-2.  In de 1e helft speelde RVVH vooral hun eigen spel. De score werd geopend door een doelpunt van Silven Dentro. Daarna ging RVVH op stoom door. Door treffers van Eldin Bahramovic, Ojani Muth, Daley Ouwens en Divensly Mahn ging RVVH met een ruime 0-5 voorsprong de rust in.

Na de pauze wist RVVH wederom het doel te vinden. De wedstrijd werd met 0-11 gewonnen. Divensly Mahn had een groot aandeel in de score, hij nam drie doelpunten voor zijn rekening. Quinn Keur schoot tweemaal raak en Silven Dentro 1x. RVVH moet nog even in de wachtkamer. Aanstaande woensdagavond weet RVVH pas of ze kampioen zijn of niet. De nummer twee VVOR O13-1 speelt dan thuis tegen Capelle O13-1. VVOR moet winnen, maar ook nog eens met 11 doelpunten verschil. We wachten even af of dit gaat lukken, anders gaat de vlag in top bij de Blauwwitte Brigade.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 5 Hekelingen MO12-1.

In de 1e helft zorgde Isa Nasier voor de 0-1 voorsprong voor RVVH. De marge werd vergroot door een treffer van Levin Baan. Daarna werkte Luca Marinelli de bal in eigen doel waardoor het weer even spannend leek te gaan worden. Toch werd de score nog verder uitgebreid naar 1-4 door twee doelpunten van Nauffel Tahrioui.

In de 2e helft werd de wedstrijd met 3-6 gewonnen. Doelpunten kwamen van Isa Nasier en Elza Hanse. RVVH is op een mooie 2e plaats terecht gekomen.