Dagverslag zaterdag 25 november

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys 2.

De boys begonnen om kwart over drie tegen de nummer twaalf op de ranglijst. Na 10 minuten deed er zich al de 1e kans voor bij RVVH, Dirk Kusters trok de zestien in maar hij miste zijn doel. Even later schoot Maurice Lopes goed in na een cornerbal van Gulba Delgado, de keeper werkte weg en Sven Bout miste daarna de rebound.

Halverwege de 1e helft kwam RVVH aan de leiding. Dirk Kusters bezorgde een afgemeten voorzet bij Patrick Lopes Martins da Veiga die de meteen de 0-1 tussen de palen werkte. Daarna ging er weer het nodige mis. Maurice Lopes schoot naast en Gazar Dermendjan had het vizier ook niet op scherp na een voorzet van Dirk Kusters. Na 35 minuten kon RVVH de marge vergroten. Sven Bout legde de bal terug op Patrick Lopes Martins da Veiga en met een mooi stifje over de keeper heen kon Patrick de 0-2 in het doel werken. De 0-2 kwam hierna niet meer in gevaar door Rijnsburgse Boys. Dit was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging RVVH weer goed van start en al vlot kwam er dan ook de 0-3 op het scorebord. Gazar Dermendjan werd de diepte ingestuurd speelde de keeper en hield het overzicht, hij tikte door naar Patrick Lopes Martins da Veiga die de teller daarna alweer op drie bracht. RVVH leek op weg naar een ruime overwinning toen ook Sven Bout op aangeven van Maurice Lopes de 4-0 scoorde. Er was nog een ruim half uur te spelen.

Toch kwam Rijnsburgse Boys nog onverwachts met een aansluitingstreffer. Een schot uit de 2e lijn schoot door het gladde veld door en verdween achter keeper Kristiaan Nikolic.1-4. Hierdoor raakte RVVH even de controle over de wedstrijd kwijt. In de slotfase werd de overwinning veilig gesteld door RVVH. Dirk Kusters zette goed in met een bal op Youri Volkman die uiteindelijk de 1-5 eindstand op het scorebord bracht.

Zo keerden de boys met de dikverdiende drie punten weer huiswaarts. Door de winst heeft RVVH weer goed zicht op de koppositie waar de boys nog maar drie punten van verwijderd zijn. Momenteel staat RVVH met 18 punten uit 9 wedstrijden op een 2e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur een thuiswedstrijd tegen Katwijk 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Katwijk 2-Forum Sport 2 3-1, Fc ’s Gravezande 2-Nieuwenhoorn 2 2-1, BVCB 2-Noordwijk 2 2-1, Fc Rijnvogels 2-SHO 2 2-3, Scheveningen 2-Quick Boys 2 2-1, Capelle 2-Jodan Boys 2 7-0.

Opstelling RVVH 2:Nikolic, Kusters, van Halem(60 Swarttouw), Kaba(60 Mpongo), Pires, Volkman, M.Lopes, Delgado, Bout, Dermendjan, Lopes Martins da Veiga.

Op eigen terrein trad RVVH zaterdag aan tegen de nummer 10 op de ranglijst SSS 2.

Meteen na het 1e fluitsignaal werd SSS al voor het blok gezet door een snelle goal van Christiaan Groeneveld. De gasten uit Klaaswaal waren gewaarschuwd want RVVH wilde een ruime winst gaan neerzetten. Zo dacht Bob Krens er ook over! Vijf minuten na de 1e treffer speelde Bob zich goed vrij en haalde meteen doeltreffend uit.2-0. Net na het kwartier werkte Bob Krens een afvallende bal ook weer het doel in.3-0.

Drie minuten later stevende RVVH al op een ruime voorsprong af. Jordi Mosmans kon goed afleggen naar Jayden Gravenbeek om de 4-0 binnen te werken. In de 24e minuut werd Levi Hoogendoorn hard onderuit gehaald binnen de zestien, de scheidsrechter gaf een strafschop aan RVVH. Bob Krens tekende vanaf de stip voor zijn 3e treffer en de 5-0. Enkele minuten later probeerde Jordi Mosmans met een strak schot de 6-0 op het scorebord te krijgen, maar zijn poging werd naast geschoten. SSS kon voor rust nog wel zorgen voor de aansluiting. De gasten liep makkelijk langs de verdediging en tekende voor de 5-1 ruststand.

In de 2e helft werd het even oppassen toen SSS uit de rebound ook de 5-2 binnenwerkte. Gelukkig liet RVVH zich hierdoor niet van slag brengen. De boys wilden de marge weer vlot zien te verhogen. Dit gebeurde in de 51e minuut al bijna. Jordi Mosmans trok goed voor , maar de kopbal van Rick Resoort belandde net naast het doel. Vijf minuten later was het wel weer raak. Een strakke voorzet van Jayden Gravenbeek kwam voor de voeten van Levi Kouwen die goed uithaalde voor de 6-2.

Korte tijd later wist SSS keeper Joris Vugt weer te verrassen met de 6-3. RVVH vond het nog niet genoeg en ging weer op jacht naar de volgende goal. Een vrije trap van Jordi Mosmans buiten de zestien werd hard ingeschoten, maar de keeper kon niet controleren en zo verdween de 7-3 het doel in. In de 72e minuut was ook de 8-3 al weer in de maak bij RVVH, Given Brunswijk kwam alleen voor de keeper staan maar werkte de bal naast het doel. Even later zette RVVH de 8-3 op het scorebord, Bob Krens speelde in de loop Jordi Mosmans aan die daarna goed de keeper uitspeelde en de 8-3 scoorde.

In de slotminuten nam Given Brunswijk ook weer een doelpunt voor zijn rekening, hij speelde zijn directe tegenstander uit en schoot uit de draai raak.9-3. Kort erna zette Bob Krens een mooie aanval op over enkele schijven de hij hierna zelf mooi afrondde.10-3. Kort voor tijd tikte Christiaan Groeneveld de 11-3 binnen. RVVH wilde nog door, maar de scheidsrechter floot al vlot voor het einde van de wedstrijd. Zo hebben de boys zaterdag weer eens goed aan het doelgemiddelde gewerkt en het blijkt ook dat de oud gedienden Bob Krens en Jordi Mosmans het nog altijd goed kunnen om te zorgen voor de nodige doelpunten voor de club.

De winst heeft RVVH zaterdag de 2e plaats opgeleverd. Aan kop gaat het nog ongeslagen Heinenoord 2 die 27 punten hebben behaald uit 9 wedstrijden. RVVH staat eronder met 18 punten uit 8 wedstrijden. Aanstaande zaterdag 2 december speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen LMO 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Msseyh(71 v/d Graaff), Monteiro, R.Resoort(61 Capelle), Malipaard(71 Zeij), Mosmans, Krens, van Heek, Hoogendoorn(46 Kouwen), Gravenbeek(61 Brunswijk).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de koploper RDM 3.

Met enkele gastspelers kwamen de boys goed uit de startblokken. Quensley Blansjaar bracht RVVH al na 5 minuten aan de leiding. Lang kon RVVH hier niet van genieten want even later stond de 1-1 op het scorebord. Toch bleef RVVH de betere ploeg met de beste kansen, maar de doelpunten bleven uit. RDM ging daar wat beter mee om en bracht RVVH nog voor rust op een 2-1 achterstand.

Na de pauze gaf RVVH de wedstrijd volledig uit handen. Door drie doelpunten van RDM stond er al een 5-1 op het scorebord. RVVH miste de scherpte en kreeg ook de 6-1 nog te verwerken. Uiteindelijk tekende Wesley Arbouw nog voor de 6-2 eindstand. RVVH staat nu op een mooie 5e plek op de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport 6.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 5 op de ranglijst Poortugaal O23-1.

De boys hadden duidelijk moeite met hun tegenstander die zich volledig terugtrok op eigen helft. Een 1e schot van Thijmen Vries leverde niets op voor RVVH. In de 25e minuut ging weer een poging van Thijmen Vries over het doel verloren. Vlak voor rust probeerde Kamal El Ouardi zijn team nog voor de pauze op voorsprong te zetten. Een vrije trap aan de rand van de zestien schoot hij net naast de kruising. Zo gingen beide teams met een ongewijzigde stand de rust in.

In de 2e helft kon RVVH na een uur spelen eindelijk het verschil maken. Van afstand schoot Kamal El Ouardi de 1-0 binnen. Even later kwam RVVH goed weg bij een gevaarlijk moment van Poortugaal, maar gelukkig werd het goed opgelost. De score werd verdubbeld door Joshua Darson die een prima voorzet van Thijmen Vries het doel in werkte. RVVH verzuimde de score verder uit te breiden. In de 70e minuut raakte Thijmen Vries de paal. De 2-1 van Poortugaal werd in de slotminuten ook gemist. De gasten schoten de bal op de lat.

Zo bleven de drie punten in de knip van RVVH. Aanstaande zaterdagavond speelt RVVH om 7 uur de uitwedstrijd in Etten-Leur tegen de koploper Unitas’30.

RVVH O23-2:

Zaterdag stond er op het Sportpark te Ridderkerk een duel tussen de nummer 1 RVVH en de nummer 2 Smitshoek O23-2 op het programma. RVVH keek al vlot tegen een 0-1 achterstand aan, de bal werd achterin niet goed weggewerkt en daarvan profiteerde Smitshoek die dan ook de 0-1 binnen tikte. In de gelijkopgaande 1e helft probeerde RVVH weer snel langszij te komen. Thijs v/d Wel ging op avontuur uit en liep er drie man uit, vervolgens moest Smitshoek een ingreep doen binnen de zestien. De scheidsrecjhter lag de bal op de stip en Miquel de Munnik schoot de gelijkmaker binnen.1-1. Voor de pauze werkte RVVH weer niet goed weg en kwam RVVH opnieuw op achterstand.1-2.

Na de rust was RVVH heer en meester maar de kansen gingen er niet in. Een knal van Sam Vaessen kwam op de lat terecht. Het geluk was niet aan de zijde van RVVH, want in de slotseconden voor tijd werd Sam Vaessen hard onderuit geschopt, maar de scheidsrechter verzuimde een strafschop te geven aan RVVH. Zo leverde het harde werken van de boys helaas dit keer niets op. Door het verlies zakt RVVH nu naar de mooie 2e plaats.

RVVH O18-1:

Koploper RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer drie VOC O18-3.

Beide teams deden weinig voor elkaar onder. Toch kon VOC uit enkele spaarzame momenten de 0-1 scoren.

In de 2e helft was VOC opnieuw effectief en wonnen ze de wedstrijd met 0-2. RVVH staat na 4 wedstrijden nu met 7 punten op een 3e plaats. Zaterdag 2 december speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen DWO O18-2.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer zes Smitshoek O16-2.

De boys konden in de 1e helft al afstand nemen door twee doelpunten van Jayden Felicia. Met een 2-0 voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor de rust.

Na de pauze kreeg Brobbey(Victory Oboh) het op zijn heupen. Met twee treffers kwam RVVH op een 4-0 te staan. Dyrone Vaarnold zorgde voor het slotakkoord. De boys wonnen de wedstrijd met 5-0. Door de overwinning gaat RVVH nu ongeslagen aan de leiding. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over tien een uitwedstrijd tegen BZC/Zuiderpark O16-1.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer twee Zwervers IJvv O15-1.

Na een matige start van RVVH kregen de boys al na 5 minuten een doelpunt tegen. RVVH werd terug gedrongen door de tegenstander die steeds sterker werd. Voor rust wisten ze nog tweemaal het doel te vinden. Met een 3-0 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft veranderde er weinig in het spelbeeld. Zwervers nam met een 4-0 overwinning de drie punten mee naar huis. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Feijenoord MO16.

RVVH O14-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Fc IJsselmonde O14-2.

In de 1e helft kreeg RVVH wel wat kansjes maar de doelpunten bleven uit. Na de pauze ging het beter bij RVVH, toch kwamen de boys uit het niets op een 1-0 achterstand. Tien minuten later kon RVVH weer op gelijke hoogte komen. Een vrije trap van Amin Msseyh werd ingedraaid bij de 2e paal en Kian Belder schoot de 1-1 binnen. Vlak voor tijd scoorde Isaiah Chin a Joe de 2-1 maar het zuivere doelpunt werd afgekeurd door de scheidsrechter. Daardoor moesten beide teams genoegen nemen met een 1-1 puntendeling.

RVVH staat nu na 5 wedstrijden met 10 punten op een 3e plaats. Zaterdag speelt RVVH om 10 uur op eigen terrein tegen Barendrecht O14-3.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer zes Spartaan’20 O13-5.

In een eenzijdige wedstrijd gaf RVVH de tegenstander weinig ruimte. De boys kwamen op voorsprong door een doelpunt van Divenly Mahn. Daarna zorgde Ojani Muth en wederom Divensly Mahn voor de ruime 3-0 voorsprong.

In de 2e helft werd de score verder opgeschroefd door RVVH. Door twee treffers van Eldin Bahramovic liepen de boys uit naar een 5-0 voorsprong. Uiteindelijk ging RVVH met een 7-0 overwinning van het veld. Daley Ouwens en Joël Gorter maakten de overige doelpunten. Na vier wedstrijden staat RVVH nu met 9 punten op een 3e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om 11 uur een uitwedstrijd tegen Poortugaal O13-3.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Sc Excelsior O12-5.

In de 1e helft kwamen de boys al op een 0-2 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met 1-5 verloren. Jayden van Dorp tekende voor de enigste treffer van RVVH. Man of the Match werd Noud Machiel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een thuiswedstrijd om 12 uur tegen LMO O12-3.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen LMO O11-1.

De boys begonnen inspiratieloos en zonder inzet. Het gevolg was dan ook een 0-2 achterstand bij de rust.

Na de pauze werd er meer strijd geleverd. Dit leverde wel de aansluiting op voor RVVH. Roman Josee kon uit de draai de 1-2 in het doel werken. Uiteindelijk was RVVH in de rommelige fase toch nog blij dat de 2-2 nog binnen viel. Ezekiel Manana Adame scoorde voor RVVH de gelijkmaker. RVVH staat nu met drie punten achterstand op de koploper op een 3e plek. Komende zaterdag speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Spijkenisse O11-3.