Dagverslag zaterdag 27 januari

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH kon afgelopen zaterdag niet in actie komen door de winterse omstandigheden. Gelukkig was het weer nu een stuk beter om een start te maken aan de 2e competitiehelft. Trainer Han van Harselaar kampte met behoorlijk wat geblesseerden, het was weer even puzzelen om dan toch een goed team weer binnen de lijnen te krijgen. De boys namen het op eigen terrein op tegen de nummer zes Capelle 2.

In de 1e helft ging er veel mis aan RVVH zijde. Het was moeilijk om de bal in de ploeg te houden. Binnen 7 minuten kon Capelle na een uitval RVVH al op een 0-1 achterstand zetten.  De gelijkmaker bleef uit en gevaarlijk werd RVVH nauwelijks. Capelle werkte wel aan de 0-2, maar gelukkig bleef de score beperkt. Na 18 minuten was het Dirk Kusters die de 0-2 voor de doellijn weg kopte. Enkele minuten later kwam RVVH weer goed weg. Een vrije trap van Capelle spatte op de kruising.

In het slot van de 1e helft testte Dirk Kusters de doelman van Capelle nog even, maar het schot van Kusters was een makkelijke prooi voor de keeper. Capelle had meer geluk want in de 38e minuut werd er uit een vrije trap over de rechterkant de marge vergroot naar 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze gaf RVVH wat meer tegengas en zag men ook wat meer voetbal. Nog voor het uur probeerde Maurice Lopes de aansluiting te krijgen, hij haalde de trekker over maar zijn schot ging naast het doel. Een minuut later trok Patrick Lopes Martins da Veiga de bal uitstekend voor maar Gazar Dermendjan kwam net tekort om af te ronden. In de 64e minuut kreeg RVVH de aansluiting weer te pakken. Maurice Lopes tikte de bal goed door naar Gazar Dermendjan die daarna rustig bleef en de tegenstander uitkapte om vervolgens de 1-2 binnen te werken.

Even later maakte Damian Mars zijn terugkeer in de ploeg naar maanden blessureleed. Hij bekroonde dit bijna met een doelpunt. Een listig schot van Damian kon met moeite door de Capelle keeper tot corner worden verwerkt. RVVH maakte haast om de 2-2 op het scorebord te krijgen, maar het zat niet mee. Enkele verse krachten in de ploeg leverden ook niet het gewenste resultaat. Maurice Lopes haalde van afstand ook nog uit en zag zijn schot tot corner verwerkt worden.

In het slot van de wedstrijd kwam Justice Pires enkele centimeters tekort, hij schoot een vrije trap op de lat. In de extra toegevoegde tijd kon keeper Tim Elkhuizen met een uitstekende redding een grotere achterstand voorkomen. De boys bleven met een 1-2 verlies verslagen achter. Geen punten maar gelukkig wel gunstige uitslagen voor RVVH. Concurrent Scheveningen ging op eigen terrein met 1-2 onderuit tegen Katwijk 2 en koploper BVCB liep 1 puntje uit na een 1-1 gelijkspel tegen Forum Sport 2. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Rijnsburgse Boys 2-SHO 2 0-5, Quick Boys 2-Fc ’s Gravezande 2 1-0, Nieuwenhoorn 2-Fc Rijnvogels 2 4-3, Jodan Boys 2-Noordwijk 2 3-3. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 12 een uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels 2.

Opstelling RVVH 2:Elkhuizen, Kusters, v/d Weele(64 Mars), Swarttouw, Pires, Volkman, M.Lopes, Delgado(64 van Halem), Bout(80 Mpongo), Lopes Martins da Veiga(80 Roberts), Dermendjan.

RVVH 4:

RVVH kreeg zaterdag bezoek van de koploper WCR 4.

De boys kwamen na 11 minuten wel aan de leiding door een doelpunt van Ruben van Vliet. Maar lang kon RVVH de voorsprong niet vast houden. Binnen vier minuten zette de nummer 1 de gelijkmaker op het scorebord. Tien minuten later bracht RVVH de tegenstander in een zetel door de bal in eigen doel te schieten. Met een 1-2 achterstand gingen de boys de rust in.

Na de pauze liep WCR uit naar 1-3. Net na het uur klampte RVVH weer aan door een doelpunt van Wesley Arbouw. Daarna ging de wedstrijd met 2-5 verloren. In blessuretijd drukte WCR de 2-5 nog af. Aanstaande zaterdag neemt RVVH het in een uitwedstrijd op tegen Egelantier Boys 3.

RVVH 5:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 12 Egelantier Boys 3.

In een zware wedstrijd ging RVVH met een 2-1 achterstand de rust in. De enige goal voor RVVH werd gescoord door Collin Been.

In de 2e helft liep de tegenstander uit naar 4-1. Gelukkig bracht Kelvin Komduur met twee treffers RVVH weer terug in de wedstrijd. Daarna haalde RVVH het maximale eruit. Het slotakkoord kwam van Lars Achterberg. Meer zat er niet meer in. Na de 4-4 bleef RVVH op een mooie 4e plek staan. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Zwervers IJvv 4.

RVVH 6:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek 10.

Al vroeg kon RVVH op een 0-2 voorsprong komen, maar Patrick van Es miste 1 op 1 met de keeper en Paul v/d Kooij zag zijn treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. RVVH was de betere en dit kwam er later dan ook uit. Roy de Lepper was na een blessure weer terug gekeerd in het team en liet dan ook meteen blijken. Nadat Patrick van Es de score geopend had uit een rebound tekende Roy voor de 0-2 en 0-3. Uit een strafschop kon Smitshoek terugkomen, maar een penalty werd door keeper Marcel van Es goed gestopt. Op slag van rust kwam Paul v/d Kooij nog met de 0-4.

In de 2e helft maakte Roy de Lepper zijn eigen show compleet. Eerst tikte hij met een mooi hakballetje de 0-5 binnen en het slotakkoord de 0-6 werd dan ook voor zijn rekening genomen. Op de ongelijke stand van de ranglijst neemt RVVH een 6e plaats in. Zaterdag 3 februari speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas 6.

RVVH O23-1:

RVVH begon zaterdag al weer aan de 2e wedstrijd. Vorige zaterdag pakte RVVH in een uitwedstrijd tegen VFC O23  hun 1e punt na een 1-1 gelijkspel. Nu nam RVVH het in Breda op tegen Baronie O23-1.

Een gehavend RVVH ging in de 1e helft gelijk op met de tegenstander. Door een fout in de opbouw kwamen de boys na 10 minuten helaas op een 1-0 achterstand. Mike Kooiman en Jarmo de Bode verzuimden RVVH in de goede mogelijkheden op gelijke hoogte te brengen.

Na de pauze kopte Baronie vlak na de aftrap de 2-0 binnen. De wedstrijd ging met 3-1 verloren. Thijs v/d Wel scoorde namens RVVH. Treffers van Jaden Gravenbeek(buitenspel) en Mike Kooiman(duwen) werden afgekeurd. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Oranje Wit O23-1.

RVVH O18-1:

RVVH begon in de 3e fase met een thuiswedstrijd tegen RAS O18-1.

Bij een 2-3 voorsprong voor RAS is de wedstrijd gestaakt. Mike Hoogendoorn en Pascal Valieva waren de doelpuntenmakers. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 10:45 een uitwedstrijd tegen Hekelingen O18-1.

RVVH O23-2:

In Vlaardingen ging RVVH tegen Zwaluwen O23-1 met 2-0 onderuit. Komende zaterdag speelt RVVH om 5 uur wederom een uitwedstrijd nu tegen Sc Excelsior O23-2.

RVVH O16-1:

RVVH startte zaterdag al weer aan de 3e fase. De eerste en ook de tweede fase waren de boys al goed doorgekomen maar nu was de taak om te spelen voor het kampioenschap. Op eigen domineerde RVVH meteen tegen tegenstander Alexandria’66 O16-2. Na zo,n twintig minuten kwam RVVH aan de leiding door een doelpunt van Justin Lam. Shuve Bartholomeus werd gevloerd binnen de zestien, en aanvoerder Justin Lam schoot de strafschop binnen.1-0. Even later zette Shuve Bartholomeus zijn tegenstander compleet voor schut en maakte hij er 2-0 van. Met deze gunstige voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor de pauze.

In de 2e helft bleef RVVH dominant spelen. Toch verzuimden de boys om de score uit te breiden. De vele kansen die kwamen werden niet benut.Het bleef dan ook 2-0.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Rockanje O16-1.

RVVH O15-1:

RVVH begon de 3e fase met een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O15-2.

De boys gingen goed van start en hielden zich tien minuten lang staande. Na een individuele actie van Feijenoord werd RVVH op achterstand gebracht. Gelukkig duurde het niet lang voor RVVH de wedstrijd weer gelijk trok. Na een scrimmage voor het doel kon Jayce Bijvoets de 1-1 in het doel werken. Niet veel later zette Sc Feijenoord de 2-1 ruststand op het scorebord.

Na de pauze trok Feijenoord de wedstrijd naar zich toe, de wedstrijd ging met 8-1 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om 10:15 uur tegen Excelsior’20 O15-1.

RVVH O14-1:

Op de vroege zaterdagochtend speelde RVVH op een gladde witte kunstgrasmat tegen Xerxes DZB O14-1.

RVVH kwam goed uit de startblokken met al vroeg enkele kansen om de score te openen. Pogingen van Daniël Pogosjan en Isaiah Chin a Joe werden onschadelijk gemaakt door de keeper en naast het doel geschoten. Na 10 minuten werkte RVVH zich zelf naar een 1-0 achterstand toe. Dean van Maris had moeite een bal weg te werken en gleed heel ongelukkig zelf de bal het doel in. Enkele kansen hierna werden niet benut voor de gelijkmaker.

Na een half uur werd het weer een wedstrijd. Aan de linkerkant maakte Amin Msseyh een 1 tweetje met Isaiah Chin A Joe, daarna kon Amin de bal in de korte hoek binnen schieten.1-1. Vlak voor rust kwam er nog een ommekeer door een doelpunt van XerxesDZB.2-1.

In de 2e helft kreeg RVVH een honderd procent kans om de gelijkmaker binnen te werken maar Jahnildo Lemmob werkte voor een leeg doel de bal toch naast. Na 53 minuten viel uiteindelijk wel de verdiende gelijkmaker. Saif Arab stuurde Daniël Pogosjan weg voor een uitstekende aanval die dan ook goed afgerond werd.2-2. Kansen om de winst te pakken kwamen er nog wel, maar het doel werd helaas niet gevonden. De 2-2 voelde dan ook als een nederlaag omdat RVVH dichtbij de drie punten was. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een thuiswedstrijd tegen NOC Kralingen O14-1.

RVVH O13-1:

RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Nieuwerkerk O13-3.

In een sterke 1e helft kwamen de boys aan de leiding door een doelpunt van Eldin Bahramovic. Daarna tekende Ojani Muth voor de 2-0 ruststand.

Na de rust liep RVVH uit naar een 4-0 overwinning door doelpunten van Daley Ouwens en Ojani Muth. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 8:45 op bezoek bij VVOR O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Barendrecht O12-6.

Er werd een goeie wedstrijd gespeeld. Helaas kwam RVVH op een 0-2 achterstand bij rust. In de 2e helft ging de wedstrijd met 0-3 verloren. Aanstaande zaterdag gaan de boys naar de Bolnesser Berg, daar word om half 11 een wedstrijd gespeeld tegen Bolnes O12-2.

RVVH O11-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen ZwerversIJvv O11-1.

Na een intensieve trainingsweek mochten de boys weer aan de bak. Er werd goed gecombineerd maar het was toch Zwervers die de leiding nam. De kansen die voor RVVH kwamen werden niet benut. Voor rust zette Zwervers RVVH op ee 2-0 achterstand.

In de 2e helft knokte RVVH zich terug. Een schitterende vrije trap van Gabriël Garcia Bellas bracht de boys weer terug in de wedstrijd. Er werd goed druk gezet en dat leverde uiteindelijk ook nog de 2-2 op voor RVVH. Ezekiel Manana Adames tekende voor de gelijkmaker. Winst zat er niet meer in voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Barendrecht O11-5.