Dagverslag zaterdag 28 januari

RVVH startte zaterdag aan de competitie meteen met een topper. Op eigen terrein moest de koploper de degens kruisen met de nummer 2 op de ranglijst Nieuwenhoorn 2.

In punten stonden de beide teams gelijk, enkel RVVH had 1 wedstrijd minder gespeeld. De boys kwamen verrassend genoeg na ruim een kwartier al aan de leiding door een fraai doelpunt van Shamir de Jesus. Met een lange steekbal werd hij op weg gestuurd en de keeper kwam al ver zijn doel uit, maar deze werd goed uitgespeeld en daarna kon Shamir de bal in het lege doel schieten voor de 1-0 voorsprong. Enkele minuten later haalde Shamir de Jesus nogmaals de trekker over en nu werd zijn poging voor het doel weggewerkt. De keeper moest daarna ook nog een 2e treffer zien te voorkomen.

De jacht naar de 2-0 ging verder voor RVVH en Nieuwenhoorn kon nog weinig gevaar stichten voor het doel van keeper Joris Blaak. Levi Hoogendoorn zat er dichtbij, maar een rake kopbal werd helaas tot corner verwerkt door Nieuwenhoorn. Even later kwam Levi Hoogendoorn weer in actie en met een prima pass stuurt hij Kevin de Graaf op pad die de bal goed kon aannemen, alleen de afronding moest uit de moeilijke hoek gebeuren. Zijn schot belandde in het zijnet. Net na het half uur kwam Nieuwenhoorn voor het eerst in actie  voor het RVVH doel, maar gelukkig zag keeper Joris Blaak het schot net over de lat heen gaan. Even later schoot Nieuwenhoorn nogmaals en ging deze naast het doel. De 1-0 voorsprong bleef staan tot de rust.

In het 2e deel van de wedstrijd was RVVH weer de sterkste. Shamir de Jesus mikte al vroeg naast het doel. Later in de wedstrijd bracht trainer Han van Harselaar twee nieuwe spelers binnen de lijnen wat ook al meteen tot een 2e treffer leidde. Menno v/d Male trok de bal goed voor en daarna schoot Claudio van Halem hard binnen. Gouden wissels dus! Na 61 minuten gooide Kevin de Graaf de wedstrijd definitief in het slot met de 3-0. In het slot van de wedstrijd werd er nog aan de 4-0 gewerkt, Kevin de Graaf ging alleen op de keeper af en stuitte op de doelman. Claudio van Halem kon in 2e instantie ook de bal niet meer in het doel krijgen. Zo eindigde de wedstrijd in een verdiende 3-0 overwinning. Door de winst staat de trotse koploper RVVH nu drie punten voor op Nieuwenhoorn en ook nog met een wedstrijd minder. De nummer drie Spirit 2 die op de loer ligt is nu door de 0-4 overwinning op Hellevoetsluis 2 doorgedrongen naar de 2e plek.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:15 uur een uitwedstrijd tegen Poortugaal 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele(71 Boogert), Louter, Mars(71 Terlouw), Daviraz,  Volkman, M.Lopes, Kroon, de Graaf, de Jesus(56 van Halem), Hoogendoorn(56 v/d Male).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen VVOR 2.

Vroeg in de wedstrijd moesten de boys al in de achtervolging toen VVOR binnen 6 minuten uit een cornerbal al de 0-1 binnenwerkte. RVVH ging meteen aan de slag. Bart de Vries kon na een fout van VVOR de bal onderscheppen, maar zijn poging ging hierna voorlangs. Even later viel de gelijkmaker. Jardy Terwisscha legt de bal breed op Jaden Gravenbeek die krulde hem meteen ver in de kruising.

In het slot van de 1e helft kon keeper Joris Vugt een achterstand voorkomen. Vlak voor rust kopte VVOR wel binnen, maar de treffer ging niet door wegens een duw in de rug. Ruststand 1-1.

In het 2e deel van de wedstrijd gingen er kanse over en weer mis. Een schot van Bob Krens werd gered door de keeper en even later krulde VVOR net naast bij een vrije trap over ruim 20 meter afstand. Daarna kon Joris Vugt en de lat weer redding brengen bij een doorbraak van de spits van VVOR.

Twintig minuten voor tijd maakte RVVH dan toch het verschil. Jaden Gravenbeek kon na een steekpass van Gulba Delgado de bal onder de VVOR keeper doorschieten en zo tekenen voor de 2-1. Later kon Bart de Vries de wedstrijd in het slot gooien met een geplaatst schot, maar de keeper tikt hem tegen de lat. Het slotakkoord kwam weer van het duo Delgado/Gravenbeek. Gulba lag de bal breed en Jaden Gravenbeek kon in de korte hoek raak schieten.3-1 was de eindstand.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Graaff(76 Sewpal), Monteiro, Swarttouw, Malipaard, Krens, Delgado, de Vries, Gravenbeek(86 Nazaryan), van Heek, Terwisscha(73 Amaarouk)

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Blijdorp 6.

De boys hebben de punten hard nodig gezien de stand op de ranglijst. Momenteel bivakkeert RVVH op een 11e plek. In de 1e helft schoten beide teams 1x raak en met een 1-1 tussenstand brak de rust aan.

In de 2e helft werd alles in de strijd gegooid voor de winst. Dit lukte ook! De wedstrijd werd met 2-3 gewonnen. Doelpunten kwamen van Jessie Fransekaaklijn, Kelvin Wittekoek en Ruben van Vliet. De winst heeft RVVH helaas nog niet hogerop gebracht. Misschien volgende week dan! Komende zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd om 2 uur tegen SDV 3.

Op eigen terrein moest RVVH het zaterdag opnemen tegen de koploper Cvv Zwervers 4.

Na twee maanden was het weer even wennen voor de boys, maar ze drukten goed door en kregen al best wat kansen. Helaas bleven de doelpunten in de 1e helft uit.

Na de pauze brak Sem Komduur de score open voor RVVH. Van afstand schoot hij de 1-0 binnen. Zwervers slaagden er niet in om eerdere pogingen af te ronden, maar uiteindelijk kwamen de gasten toch op gelijke hoogte.1-1. De spanning was weer terug in de wedstrijd. Sem Komduur kon de spanning wegnemen toen hij een penalty mocht nemen, helaas miste hij. Vlak voor tijd kon RVVH toch nog de drie punten in de wacht slepen. Tom Overduin lag de bal goed klaar voor Sem Komduur en die aarzelde niet om de 2-1 in de touwen te werken.

Door de winst is RVVH gestegen van een 8e naar een 6e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie thuis tegen Capelle 8.

RVVH ging zaterdag in Numansdorp op bezoek bij NSVV 5.

In de 1e helft moest RVVH al een 1-0 achterstand zien weg te werken. Na een verkeerde terugspeelbal kon Arno Fransen profiteren en de boys weer op gelijke hoogte brengen. Helaas wist NSVV nog tweemaal te scoren waardoor RVVH met een 3-1 achterstand de rust in ging.

In het 2e deel van de wedstrijd kreeg RVVH de kansen, maar daar werd niet effectief mee om gegaan. NSVV benutte wel de kansen en wonnen de wedstrijd met 7-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 12 ee uitwedstrijd tegen WCR 3 waar Mike Obiku in de spits loopt.

RVVH O23:

RVVH ging op de late zaterdagmiddag op bezoek bij Roosendaal O23-1.

De boys hadden te maken met een fysiek sterke tegenstander en daar had RVVH moeite mee. Door een van richting veranderd schot was het de thuisploeg die de leiding nam. RVVH ging beter voetballen en hadden een penalty moeten krijgen, maar de scheidsrechter wuifde dit weg. Vlak voor rust kon RVVH toch langszij komen. Mike Kooiman schoot de 1-1 binnen.

In de 2e helft kon het beide kanten opgaan, maar doelpunten bleven uit. Roosendaal raakte paal en lat en een penalty werd gestopt door keeper Suhacan Ayaz van O19-2. RVVH raakte ook de paal en Jarmo de Bode zag een grote kans verloren gaan. Zo bleef het 1-1. De 1e punt is binnen voor RVVH! En nu maar hopen dat er nog veel mogen volgen. In een wat vertekende stand neemt RVVH nu een 6e plaats in op de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Smitshoek O23-1.

De RVVH vrouwenformatie zijn nog vrij van competitieverplichtingen. Zaterdag gingen de vrouwen op bezoek bij VVOR Vr1 voor een oefenwedstrijd. Despina Kalkman opende de score voor RVVH, maar voor rust kwam VVOR nog op gelijke hoogte. 1-1. Na de rust werd er niet meer gescoord. Dinsdagavond spelen de vrouwen thuis tegen de Excelsior beloften. Aanstaande zaterdag hervatten de vrouwen de competitie. Om half drie word er thuis gespeeld tegen The Knickerbockers Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de overburen Slikkerveer.

De boys hadden vooraf een plan bedacht om Slikkerveer te bestrijden, maar dit viel al snel in duigen. Slikkerveer was gevaarlijk in de omschakeling en al vlot stond er een 2-0 achterstand voor RVVH op het scorebord. Gelukkig kon RVVH weer met de aansluiting komen. Haroon Latakwal kopte de bal op de lat en in de rebound tikte Yovanni Dias de 2-1 binnen. Voor rust schoot Bilal Akova(2-2) RVVH weer helemaal terug in de wedstrijd.

In de 2e helft maakte Slikkerveer weer het verschil. Prachtige doelpunten leidde tot een 5-2 achterstand. Thijs v/d Wel bracht RVVH met twee goals weer terug in de wedstrijd. De boys gingen alles of niets spelen om de 5-5 op het scorebord te krijgen, maar helaas uit de counter viel de genadeslag van Slikkerveer. De wedstrijd ging met 6-4 verloren.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Brielle O15-1.

Het lang weekendverblijf in pretpark Duinrell afgelopen weekend heeft het team goed gedaan. Als team zijn de boys dichter naar elkaar gegroeid. Dit was ook meteen te zien in de wedstrijd. RVVH startte fel en sterk en de achterhoede gaf ook niets weg. Voor rust nam RVVH de leiding, na een briljante actie van Victory Oboh kon Shuve Bartholomeus de 0-1 binnen werken.

In de 2e helft werden de drie punten binnen gesleept. Na een solo zorgde Shuve Bartholomeus voor het slotakkoord. 0-2. Een dikverdiende overwinning!! Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 een thuiswedstrijd tegen Poortugaal O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spijkenisse O14-2.

Met veel druk naar voren werd Spijkenisse in de 1e helft op afstand gehouden. Er werd niet gescoord door beide teams.

Na de pauze kwam RVVH er steeds beter uit, maar doelpunten zaten er nog niet in. De keeper hield met fraaie reddingen zijn team in de wedstrijd. Vlak voor tijd werd Myka Laan de matchwinner, hij maakte er 0-1. Daarna floot de scheidsrechter meteen voor het einde van de wedstrijd.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis om half 9 tegen Spijkenisse O14-3.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen DVV’09 O13-1.

In de 1e helft moest RVVH al een 0-3 achterstand zien weg te werken. Kian Belder kwam nog voor rust met een aansluitingstreffer.1-3.

Na rust knokte RVVH toch langszij. Daley Ouwens en Amin Msseyh zorgden ervoor dat het 3-3 werd. Helaas kon de supersnelle spits van DVV uit de counter de wedstrijd alsnog beslissen. RVVH was de betere ploeg, maar stond helaas met lege handen na de 3-4 nederlaag. Aanstaande zaterdag weer nieuwe kansen voor RVVH. Om 10 uur spelen de boys een uitwedstrijd tegen Zuidland O13-1.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de meiden onder de 12 van Excelsior Rotterdam.

Al vroeg in de wedstrijd werd al duidelijk dat de meiden erg goed waren. De boys moesten meteen aan de bak. Na 12 minuten kon Excelsior uit een mooie aanval de 0-1 scoren. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft kwam RVVH getergd het veld in en na veel druk viel toch de gelijkmaker. Een schitterend schot van Thijmen van Buuren bracht RVVH op 1-1. RVVH wilde meer, maar de tegenstander was gevaarlijk bij elke aanval. In de 43e minuut was het dan ook weer raak, Excelsior maakte er 1–2 van. Enkele minuten later kon Excelsior de marge vergroten toen er een penalty gegeven werd. De penalty ging hoog over.

RVVH kon er uiteindelijk toch nog een gelijkspel uitslepen toen Kayra Verstraten de 2-2 binnen kopte. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O12-3.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Poortugaal O11-1.

De boys kregen behoorlijke kansen, maar het afmaken lukte niet. Aan de andere zijde bij Poortugaal waren ze wel effectief. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kwam RVVH op dreef. Roel v/d Greijn bracht RVVH na 10 seconden al op gelijke hoogte. Vlak daarna werd de score verder uitgebreid naar 1-4 door doelpunten van Roel v/d Greijn, Ivano dos Santos en nogmaals v.d Greijn. In het laatste kwartier zorgde Poorugaal voor de nodige spanning. 3-4 werd het. Gelukkig stelde Gillion Pietersz de overwinning zeker in de laatste minuut. Hij schoot de 3-5 binnen.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om half 9 tegen NSVV O11-1.