RVVH pakt verdiende winst

28.01.2023 Door: Theo Leenheer

RIDDERKERK – RVVH heeft de thuiswedstrijd tegen CVV Zwervers met overtuiging in winst weten om te zetten. De Ridderkerkers speelden een sterk duel en stapten op de ranglijst over de Capelse tegenstrevers heen. Voor de rust doelpuntte linksback Philip Dragon al vrij snel met de 1-0. Daarna bleven de grootste mogelijkheden aan Ridderkerkse zijde. Tot de rust werd echter niet meer gescoord.

Na de rust wist RVVH in de eerste fase tweemaal te scoren. Aanvoerder Papito Merencia haalde tweemaal snoeihard en doeltreffend uit. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld, hetgeen zich uitte in de nodige wissels aan beide zijden. Tien minuten voor tijd deed CVV Zwervers iets terug toen O’Neal Maatsen, na eerst een redding van Tim Elkhuizen, simpel de rebound kon binnenschieten, 3-1. Het slotakkoord viel in de blessuretijd. Invaller Jesse Eggers ging door richting keeper Elton Evora, die de bal vervolgens snoeihard tegen hem aanschoot waarna de bal in het doel caramboleerde voor de 4-1 eindstand.

RVVH – CVV Zwervers 4-1 (1-0)

12. Dragon 1-0

56. Merencia 2-0

63. Merencia 3-0

81. Maatsen 3-1

90+1. Eggers 4-1

Scheidsrechter: M. Lindhout

Gele kaarten: Pietersz (CVV Zwervers) en Proost (RVVH)