Dagverslag zaterdag 30 oktober

Op de natte zaterdag werd al weer de 6e speelronde van de competitie afgewerkt. Ondanks het slechte weer vielen er toch aardig wat doelpunten en ook weer bijzonder goeie resultaten geboekt.

RVVH nam het zaterdag op eigen terrein op tegen Spirit 2.

Het eerste wapenfeit was na 5 minuten, een goed schot van Kevin de Graaf die maar net over het doel ging. RVVH was sterker maar kon dit nog niet uitdrukken in doelpunten. De boys hadden ook pech met de afronding, eerst was het na 17 minuten Juwensly Orcadio die na een vrije trap onderkant lat raakte. Daarna 10 minuten later mikte Dirk van Leenen op de kruising, maar deze werd net voor de kruising weggekopt door de tegenpartij.

Een minuut of tien later haalde ook Bo Terlouw van zo,n 25 meter strak uit, maar deze belandde recht in de handen van de keeper. Even later moest keeper Joris Blaak een gevaarlijke bal van Spirit met beide vuisten wegwerken. Vlak voor rust brak Spirit nogmaals uit , maar er werd naast geschoten. Met een ongewijzigde stand ging men de kleedkamer in voor rust.

De 2e helft boeide van twee kanten. De kansen gingen over en weer. Huib van Barneveld schoot in de 52e minuut na een voorzet van Kevin de Graaf finaal naast het doel. Kort daarna stuitte Spirit met een kopbal op de paal. Het regende kansen, maar nog altijd bleef een doelpunt uit.

Een kwartier voor tijd leverde een kopbal van Bo Terlouw na een voorzet van Leroy Nijgh ook niets op. In de spannende blessuretijd schoot Claudio van Halem nog wel raak maar arbiter Jansen keurde de treffer af. De wedstrijd eindigde in 0-0. RVVH staat na 5 wedstrijden op een 4e plaats. Komende zaterdag gaat RVVH het om half 11 opnemen tegen Smitshoek 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Leenen(83 Volkman), de Boon, Louter, Boogert(72 Mars), Terlouw, de Graaf, de Vries, Orcadio, Nijgh(83 van Halem), van Barneveld.

RVVH speelde uit tegen Nieuwkoop 2.

De boys kregen al vroeg twee mogelijkheden om de score open te breken. Eerst Robin Malipaard met een bal voorlangs, daarna stond Jardy Terwisscha 1 op 1 met de keeper waarbij de keeper overwon. Na 8 minuten profiteerde Nieuwkoop bij een slippertje vsan RVVH tussen Sven Kloppenburg en Joris Vugt. De spits van Nieuwkoop zette de 1-0 op het scorebord.

Halverwege de 1e helft wilde Nieuwkoop de score verdubbelen, maar een schot ging ver naast. In de 29e minuut wist keeper Joris Vugt een strafschop van Nieuwkoop ook te redden. Met een 1-0 achterstand zochten de teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft haalde Kamal El Ouardi buiten de zestien de trekker over, maar de keeper bracht redding. RVVH kon niet meer langszij komen.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J.v/d Nat, Spierings, D.v/d Nat(77 M.Resoort), Swarttouw, Kloppenburg, de Ruiter(61 Capelle), de Vries(45 van Noppen), Souisa(77 Gravenbeek), Terwisscha, Malipaard(20 El Ouardi).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Capelle 6.

Na een 2-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 7-2 verloren. Serkan v/d Linden en Jeffrey Hennep schoten raak voor RVVH.

De boys staan na 5 wedstrijden op een 6e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over vier thuis tegen NOC Kralingen 3.

RVVH speelde thuis tegen SDV 3.

De boys moesten in de 1e helft al een 0-2 achterstand zien weg te werken. Topscoorder Paul v/d Kooij zorgde dan ook voor de aansluitingstreffer. SDV kwam hierna terug naar 1-3. Voor rust hield Johan de Ruiter RVVH nog in de wedstrijd. Met een 2-3 achterstand gingen de boys de rust in.

In de 2e helft regende het doelpunten. RVVH speelde de beste helft van dit seizoen met veel goeie aanvallen en mooie goals. Halverwege de 2e helft was RVVH uitgelopen naar een 6-3 voorsprong door treffers van Paul v/d Kooij(2x), Leon Smit en Tom Degens. Een onterechte gele kaart van Tom Degens zorgde er even voor dat RVVH met 10 man kwam. SDV kwam terug naar 6-4.

RVVH herpakte zich en liep keurig uit naar een 9-4 overwinning. Leon Smit, Tom Degens en Johan de Ruiter schoten raak. Vlak voor tijd miste Jeroen Kuiper nog een strafschop. RVVH staat na drie wedstrijden op een 5e plaats. Komende zaterdag gaan de boys om 12:45 uur op bezoek bij Capelle 7.

De nummer 9 RVVH ging op bezoek bij de nummer 10 Binnenmaas 5.

RVVH moest een 2-1 opgelopen achterstand in de 1e helft na de pauze zien weg te werken. In de 2e helft keerde de wedstrijd en werd er met 2-5 gewonnen. Kelvin Komduur had met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Luuk Simonse en Paul v/d Leeden.

RVVH staat op een 7e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Smitshoek 9.

RVVH 7:

RVVH speelde thuis tegen Spirit 9.

In de 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Jeroen v/d Tuin. Nog voor rust zorgde Spirit voor de gelijkmaker.

Na de pauze raakten Spirit paal en lat. Ook Quensley Blansjaar was dicht bij een treffer, maar uiteindelijk werd er door beide teams niet meer gescoord. Het bleef 1-1. Komende zaterdag gaat koploper RVVH op bezoek bij PKC’85 4.

RVVH 8:

RVVH speelde thuis tegen Brielle 5.

In het 1e deel van de wedstrijd was het Brielle die op een ruime 0-3 voorsprong kwam. Na rust zocht RVVH weer de aansluiting. De wedstrijd werd met 3-4 verloren. Doelpunten kwamen van Mike Huizer, Elmar Ramos en Akin Cabri.

RVVH staat op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen GHVV’13 6.

De vrouwenhoofdmacht ging op bezoek bij hekkensluiter Woezik Vr1.

De score werd geopend door Nina Reitsma. Daarna zorgde Viviane Verheijen en Nina Hertstein voor een 0-3 voorsprong bij rust.

In de 2e helft deelde Woezik even een speldeprik uit(1-3), maar hierna hield RVVH toch wel het volledig overwicht. De wedstrijd werd met 1-5 gewonnen. Angelica Hertstein tekende voor beide doelpunten.

De vrouwen staan na 5 wedstrijden op een 7e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen thuis tegen DSS Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Dijkstra, van Houwelingen, van Dijk(Pott), Verheijen, Duijzer, Peroti, Zoon, Hertstein, Reitsma, den Ouden(Grootenboer).

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam ging zaterdag op bezoek bij koploper IJzendijke Vr1.

Na een ongewijzigde stand bij rust ging de wedstrijd na 90 minuten met 2-0 verloren.

De vrouwen staan nu op een 4e plaats met 6 punten uit 4 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen IJfc Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Slikkerveer O19-1.

De boys bouwden in de 1e helft een 1-3 voorsprong op door doelpunten van Menno v/d Male, Mike Kooiman en Jarmo de Bode. Na de pauze kon Slikkerveer langszij komen. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Twee zuivere doelpunten werden afgekeurd.

RVVH staat op een 8e plaats met 4 punten uit 5 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Barendrecht O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen Fc Binnenmaas O17-1.

In de 1e helft liep RVVH uit naar een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Giovanni Dias. Na rust verdubbelde Giovanni Dias de score naar 2-0. Het werd even billenknijpen toen Binnenmaas de 2-1 scoorde, maar gelukkig zorgde Djavann Munro voor de 3-1 zege.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie tegen Fc Binnenmaas O17-1.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv O15-1.

Na een aftastend begin was de 1e kans voor RVVH. Een aanval over de rechterkant werd door Sem iets te gehaast over geschoten. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Toch kreeg Zwervers de mogelijkheid om de wedstrijd open te breken. Door een lichte duw in de rug van Justin Lam gaf de scheidsrechter een strafschop die werd gestopt door keeper Hywad van RVVH.

In de 2e helft kwam Zwervers uit een corner op een 1-0 voorsprong. Hercules deed er een schepje bovenop en via een penalty na een handsbal was het Justin Lam die deze verzilverde. In het slot kon Zwervers via een penalty alsnog de drie punten pakken, maar gelukkig werd deze weer gemist.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Spartaan’20 O15-3.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Smitshoek O13-3.

In de 1e helft zorgde Masi Qayoumi met 2 treffers al voor een 2-0 voorsprong bij rust. Na de pauze werd de wedstrijd in het slot gegooid door Sil Douma. De boys wonnen met 3-0.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 10 uur op bezoek bij Gravendeel O13-1.

Zaterdag stond de topper op het programma, RVVH speelde tegen Feijenoord O9-1.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Toch kwam RVVH vlot met 0-3 achter. RVVH herstelde zich goed en kwam terug in de wedstrijd. Met een 2-5 achterstand gingen de boys pauze houden. Quinn Keur en Daley Ouwens maakten de doelpunten.

In de 2e helft werd RVVH rustiger aan de bal en wisten ze meer het spel te maken. Maar daar had Feijenoord geen boodschap aan en bleef met volle kracht vooruit voetballen. Keeper Jarno Barendrecht wist nog met een paar mooie reddingen zijn team te behoeden voor een grotere nederlaag. Eldin Bajramovic scoorde nog wel voor RVVH, maar de wedstrijd ging uiteindelijk met 3-8 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om half negen uit tegen Excelsior R O11-2.