Jan van der Lugt nieuwe Hoofdtrainer van RVVH

Jan van der Lugt geflankeerd door voorzitter Stefan Komduur (links) en bestuurscommissie lid en wedstrijdsecretaris Jeroen van der Male (rechts).

RVVH heeft in de persoon van Jan van der Lugt een nieuwe Hoofdtrainer gevonden. De 44- jarige van der Lugt, woonachtig in Bleiswijk, komt over van BVV Barendrecht waar hij dit seizoen (mede in het kader van zijn binnenkort te behalen UEFA-A diploma) als assistent bij het 1e elftal werkzaam is.

Voorheen was Jan meerdere jaren actief als Hoofdtrainer van CVV Berkel, dit nadat hij daar eerder ook het tweede elftal en de hoogste jeugd heeft getraind.

Jan is jarenlang 1e elftal speler geweest van CVV Berkel, de club waar hij in de jeugd is begonnen. Naast CVV Berkel was Jan als speler verder actief voor BVV Barendrecht, Excelsior BVO, het voormalige JAC en het tevens uit Berkel en Rodenrijs afkomstige TOGB. Op zijn 37ste is Jan gestopt met voetballen om vervolgens het trainersvak in te gaan.

Het voetbal zit Jan duidelijk in het bloed en hij is ervan overtuigd met RVVH de juiste club te hebben gevonden welke past bij zijn ambities. Hiermee aangegeven dat Jan naast de focus op de 1e selectie zich ook vereniging breed zal inzetten.

RVVH is verheugd met de aanstelling van Jan en van mening hiermee een goede opvolger te hebben gevonden voor de huidige, naar vv Capelle vertrekkende, trainer Kevin Vink.

Beide partijen zijn een overeenkomst aangegaan voor het seizoen 2024-2025, met daarbij de uitgesproken intenties voor een langer verblijf.

RVVH wenst Jan heel veel plezier en succes toe bij zijn nieuwe uitdaging in Ridderkerk!

Bestuur en T.C.
RVVH